antrenik Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Μήπως υπάρχει τρόπος να βλέπω την οθόνη του κινητού μου σε pc; Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Μήπως υπάρχει τρόπος να βλέπω την οθόνη του κινητού μου σε pc; Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το mirecast ειναι ενα uss stick που το επιτρεπει αλλα πρεπει να το υποστηριζει η συσκευη σου , επισησ βρηκα στο ιντερνετ γο google chromecast 2 δες εδω στα ελληνικα εχει βγει το νεο δες εδω https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2-HD.html?from=drop στο σκρουτζ διαβασε σχολια γραφει τα καλυτερα , επισης μπορεις να μεταφερεις εικονα απο το υπολογιστη με google chrome πατωντας το cast , εκτος απο κινητο και ταμπλετ android , επισης ειδα οτι υπαρχει ακομα πιο φθηνο στο aliexpress δες εδω https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=200004329&initiative_id=AS_20181017022253&SearchText=miracast . αναλογα αμα το βιαζεσαι το αγοραζεις απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο , αλλα δεν ξερω αμα θα εχει τελωνειο αμα υπερβεις τα 20 ευρω αγορα διοτι κατι τετοιο ακουσα. επισης δες εδω το καινουργιο το chrome cast 2 εδω δειχνει επιπλεον πως μπορεις να παιξεις παιχνιδια απο το κινητο και να προβαλονται και στην τηλεοραση , εκτος απο τα παραπανω. Edited October 17, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS προσθηκη καινουργιο Ελληνικο chrome cast 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Δες την εφαρμογή mirrorop Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 καλησπερα σας το κινητο μου συνεχεια μου βγαζει οτι δεν εχει χωρο , ξερω οτι δεν εχει χωρο απο μονο του διοτι η συνολικη χωρητικοτητα του ιδιου του κινητου ειναι 4gb και του εχω βαλει και ssd καρτα μνημης , παρατηρησα οτι στον φακελο του κινητου DCIM υπαρχει ενας φακελος thumbnail που εχει μεσα συνεχεια ολες τις φωτογραφιες 2-3 πλες και δεν ξερω ποσες ακομα συνολικα ειναι 1500 αρχεια και συνολο 25mb αμα τις σβησω θα εχω προβλημα; η συσκευη μου ειναι huawei y550 , τι αλλο μπορει να εχει γεμησει την μνημη; το προγραμμα clean master μπορει να βοηθησει για να απελευθερωθει καποιος χωρος ή τι αλλο μπορω να προσεξω; πχ εχω παρατηρησει οτι βοηθαει στην αυξηση χωρου η διαγραφη σε καθεμια εφαρμογη αμα πας στις πληροφοριες να πατησεις εκκαθαριση, αλλα στο viber αμα το κανω θα χασω ολες τις συνομιλιες , σε αλλες εφαρμογες το εχω κανει , και οταν τις ανοιξεις ξεκινανε λες και τις ανοιγεις πρωτη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 1)Πήγαινε... Ρυθμίσεις->Αποθηκευτικός χώρος->Εκκαθάριση προσωρινών δεδομένων. 2)Όταν κάνεις εκκαθάριση σε μία εφαρμογή συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, ξεκινάει η εφαρμογή σαν να την κατέβασες μόλις. 3)το Viber αν παίρνεις αντίγραφο ασφαλείας δεν θα χάνεις τις συνομιλίες. Τη σήμερον ημέρα αφού μπορείς και δουλεύεις ένα κινητό με 4Gb αποθηκευτικό χώρο... είσαι ήρωας! δεν μπορώ να πω κάτι άλλο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Και πέτα το clean master,τζάμπα χώρο σου πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) 1)Πήγαινε... Ρυθμίσεις->Αποθηκευτικός χώρος->Εκκαθάριση προσωρινών δεδομένων. 2)Όταν κάνεις εκκαθάριση σε μία εφαρμογή συμβαίνει αυτό που περιγράφεις, ξεκινάει η εφαρμογή σαν να την κατέβασες μόλις. 3)το Viber αν παίρνεις αντίγραφο ασφαλείας δεν θα χάνεις τις συνομιλίες. Τη σήμερον ημέρα αφού μπορείς και δουλεύεις ένα κινητό με 4Gb αποθηκευτικό χώρο... είσαι ήρωας! δεν μπορώ να πω κάτι άλλο:lol: εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων που μου γράφεις θα μου διαγράψει τίποτα σημαντικό? . όσο για το Viber πως θα κάνω αντίγραφο ασφαλείας και που θα γίνει? για να το επαναφέρω πίσω στο κινητό. όσο για τον χώρο ξέρω ότι είναι μικρός αλλά ότι χρειάζομαι το έχω εγκαταστήσει, εξάλλου παιχνίδια δεν παίζω σπάνια να έχω κατεβάσει ένα παιχνίδι. κρατάω μόνο τις σημαντικές εφαρμογές. Και πέτα το clean master,τζάμπα χώρο σου πιάνει. τίποτα δεν κάνει? τι ακμή εναλλακτική εφαρμογή μπορώ να κατεβάσω? . Edited October 17, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Δες την εφαρμογή mirrorop Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο mirecast ειναι ενα uss stick που το επιτρεπει αλλα πρεπει να το υποστηριζει η συσκευη σου , επισησ βρηκα στο ιντερνετ γο google chromecast 2 δες εδω στα ελληνικα εχει βγει το νεο δες εδω https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2-HD.html?from=drop στο σκρουτζ διαβασε σχολια γραφει τα καλυτερα , επισης μπορεις να μεταφερεις εικονα απο το υπολογιστη με google chrome πατωντας το cast , εκτος απο κινητο και ταμπλετ android , επισης ειδα οτι υπαρχει ακομα πιο φθηνο στο aliexpress δες εδω https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=200004329&initiative_id=AS_20181017022253&SearchText=miracast . αναλογα αμα το βιαζεσαι το αγοραζεις απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο , αλλα δεν ξερω αμα θα εχει τελωνειο αμα υπερβεις τα 20 ευρω αγορα διοτι κατι τετοιο ακουσα. επισης δες εδω το καινουργιο το chrome cast 2 εδω δειχνει επιπλεον πως μπορεις να παιξεις παιχνιδια απο το κινητο και να προβαλονται και στην τηλεοραση , εκτος απο τα παραπανω.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων που μου γράφεις θα μου διαγράψει τίποτα σημαντικό? . Δεν λέω προσωπικών, λέω προσωρινών Είναι αρχεία που κρατάνε οι εφαρμογές για να ανοίγουν γρηγορότερα κ.λ.π Δεν σβήνουν κάτι σημαντικό... όσο για το Viber πως θα κάνω αντίγραφο ασφαλείας και που θα γίνει? για να το επαναφέρω πίσω στο κινητό. Μέσα στις ρυθμίσεις του Viber θα βρεις την επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimtzo Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Υπαρχει τροπος να εχουμε σε σιγαση μια κρυφη συνομιλια χωρις να ειναι σε σιγαση ολες οι συνομιλιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 τίποτα δεν κάνει? τι ακμή εναλλακτική εφαρμογή μπορώ να κατεβάσω?Καμια. Σκουπιδια ειναι ολες τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Καμια. Σκουπιδια ειναι ολες τους! αρα πως καθαριζουμε το κινητο που εχει γεμισει; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 αρα πως καθαριζουμε το κινητο που εχει γεμισει; .Δεν σου απάντησα πιό πάνω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 αρα πως καθαριζουμε το κινητο που εχει γεμισει; . Ρυθμίσεις >αποθηκευτικός χώρος >δεδομένα κρυφής μνήμης > διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ρυθμίσεις >αποθηκευτικός χώρος >δεδομένα κρυφής μνήμης > διαγραφή. τα δεδομένα προσωρινής μνήμης είναι 10 mb μόνο. και λέει ότι θα διαγράψουν όλα τα δεμένα cache για όλες τις εφαρμογές? δεν θα διαγράψει και του Viber τις συνομιλίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 τα δεδομένα προσωρινής μνήμης είναι 10 mb μόνο. και λέει ότι θα διαγράψουν όλα τα δεμένα cache για όλες τις εφαρμογές? δεν θα διαγράψει και του Viber τις συνομιλίες?Η μονη αξιόπιστη εφαρμογή καθαρισμού νομίζω είναι το sd maid. Για την cache στα είπανε ξανά. Δεν θα σου διαγράψει κάτι που θα καταλάβεις ότι λείπει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Η μονη αξιόπιστη εφαρμογή καθαρισμού νομίζω είναι το sd maid. Για την cache στα είπανε ξανά. Δεν θα σου διαγράψει κάτι που θα καταλάβεις ότι λείπει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το έκανα, και είδα στην ένδειξη χώρου ότι μεγάλωσε αλλά από πάνω που δείχνει μια ευθεία γραμμή ότι από εκεί που πριν έδειχνε ένα κομματάκι κενό τώρα το δείχνει όλο πράσινο. δηλαδή ότι έχει γεμίσει η μνήμη. όσο για αυτήν την εφαρμογή που λες τι θα μου προσφέρει άμα την εγκαταστήσω? καθαρίζει μόνο την κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Για πείτε πώς αποθηκεύονται αυτόματα οι φώτος;; δε βρίσκω επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Για πείτε πώς αποθηκεύονται αυτόματα οι φώτος;; δε βρίσκω επιλογή.. Ακριβως απο πανω, το γαφει στην εικονα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Η λύση είναι να πάρεις μία νέα συσκευή. Και υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fili Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Το είδα.. αλλά πάλι δε γίνεται κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Η λύση είναι να πάρεις μία νέα συσκευή. Και υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα βαλάντια. σε ευχαριστώ πολύ δεν θέλω να αλλάξω κινητό. καλή σου ημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 σε ευχαριστώ πολύ δεν θέλω να αλλάξω κινητό. καλή σου ημέρα!Καλημέρα, δοκίμασε σε πρώτο χρόνο να βάλεις όλα τα downloads σου να καταλήγουν στην κάρτα μνήμης, έπειτα όλες τις εφαρμογές κάμερας να αποθηκεύουν επίσης απευθείας στην κάρτα μνήμης. Δοκίμασε και με μια εφαρμογή όπως αυτή , ώστε να δεις αναλυτικά τί ακριβώς σου δεσμεύει την εσωτερική μνήμη. Αν δεν είναι αρχεία δικά σου όπως φωτογραφίες και βίντεο, δοκίμασε να πας στις εφαρμογές (θα χρειαστεί να μπεις σε μία μία ξεχωριστά) να επιλέξεις τη μεταφορά τους επίσης στην κάρτα μνήμης. Αυτό αναλόγως συσκευής και ταχύτητας της κάρτας μνήμης μπορεί να προκαλέσει πολύ μικρά lags στο άνοιγμα των εφαρμογών αλλά θα σου ελευθερώσει αρκετό χώρο. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konten Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 γράφει ... ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ........ Όχι αυτές που σας στέλνουν... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 (edited) Καλημέρα, δοκίμασε σε πρώτο χρόνο να βάλεις όλα τα downloads σου να καταλήγουν στην κάρτα μνήμης, έπειτα όλες τις εφαρμογές κάμερας να αποθηκεύουν επίσης απευθείας στην κάρτα μνήμης. Δοκίμασε και με μια εφαρμογή όπως αυτή , ώστε να δεις αναλυτικά τί ακριβώς σου δεσμεύει την εσωτερική μνήμη. Αν δεν είναι αρχεία δικά σου όπως φωτογραφίες και βίντεο, δοκίμασε να πας στις εφαρμογές (θα χρειαστεί να μπεις σε μία μία ξεχωριστά) να επιλέξεις τη μεταφορά τους επίσης στην κάρτα μνήμης. Αυτό αναλόγως συσκευής και ταχύτητας της κάρτας μνήμης μπορεί να προκαλέσει πολύ μικρά lags στο άνοιγμα των εφαρμογών αλλά θα σου ελευθερώσει αρκετό χώρο. κατεβασα την εφαρμογη που μου ειπες και μου βγαζεις τους φακελους με τον χωρο που καταλαμβανουνε το περισσοτερο, για την μνημη του τηλεφωνου τι θα επιλεξω ; το log ; ή το storage/emulated/0 ; . Sent from my SM-G960F using Tapatalk σε ευχαριστω παρα πολυ, οσο για τις εφαρμογες εχω επιλεξει προεπιλεγμενη την καρτα sd αλλα αλλες πανε στην sd και αλλες στο τηλεφωνο , επισης υπαρχουν εφαρμογες που δεν μπορουνε πανε στην sd δεν επιρεπεται. οσο για τα download δεν θυμαμαι εαν εχω βαλει να πηγαινουνε στην καρτα μνημης αλλα για τις νεες φωτογραφιες ναι πανε κατευθειαν. Edited October 25, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts