SanAndreas Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Γεια σε ολους. Υπαρχει καποιος τροπος τα SMS που μου ερχονται στο κινητο, να προωθουνται στο email μου ; (δλδ να ερχονται και στο τηλεφωνο και στο mail). Λειτουργικο: Android, παροχος κινητης: Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_Kostas Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 SMS backup+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Γεια σε ολους. Υπαρχει καποιος τροπος τα SMS που μου ερχονται στο κινητο, να προωθουνται στο email μου ; (δλδ να ερχονται και στο τηλεφωνο και στο mail). Λειτουργικο: Android, παροχος κινητης: Vodafone Και αυτό που προαναφέρθηκε, αλλά έχει και άλλα 1, 2, 3 ... SMS backup+ Αυτό είναι το παλιό καλό Backup to gmail με άλλο όνομα ? Από τις εικόνες του έτσι μου φαίνεται. Παίρνει άμεσα και αυτόματα backup από sms kai calls σε ξεχωριστούς φακέλους (SMS και Call log) ? Edited June 4, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Γεια κ χαρα σας, Εχω να κανω καποιες ερωτησεις οσον αφορα το προβλημα με το Google Nexus S , πλεον δεν ανοιγει το κινητο παραθετω εν ολιγοις την ιστορια " Θα σας αναφερω το προβλημα σχετικα με το κινητο που ειχα, ελαβα 3 αρχεια φωτογραφιων μεσω Viber εκ τοτε το κινητο εκανε 2 reboot και Δεν ξανα μπηκε ποτε δεν ξανα μπουταρε στο συστημα , οταν το αφηνες επι 2 με 2μιση ωρες καποια στιγμη εμπαινε στο συστημα εδειχνε ως το σταδιο του μοτιβου . Αυτο γινοταν για καποιες ημερες εως οτου εφτασε η στιγμη να Μην αναβει πλεον . Κ ενω φορτιζε κανονικα διεκοπηκε κ αυτο , σε μια μετρηση εδειξε οτι φορτιζει πολυ χαμηλα το οποιο οφειλεται στο βυσμα φορτισης? στο κυκλωμα φορτισης? " Απο οσα μαγαζια και μια εταιρεια ανακτησης κανεις δεν μου απαντησε τι εχει το κινητο ,η εταιρεια δεν μπορεσε να κανει ανακτηση διοτι δεν μπορει να επεμβει στο android . Απο κει κ περα τι πιθανοτητες εχουμε για τα δεδομενα που με καινε παρα για το samsung . :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X_Kostas Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Τις κλήσεις στο ημερολόγιο και τα SMS σαν mail με tag SMS. Είναι πολύ καλό, το χρησιμοποιώ χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Απο οσα μαγαζια και μια εταιρεια ανακτησης κανεις δεν μου απαντησε τι εχει το κινητο ,η εταιρεια δεν μπορεσε να κανει ανακτηση διοτι δεν μπορει να επεμβει στο android . Απο κει κ περα τι πιθανοτητες εχουμε για τα δεδομενα που με καινε παρα για το samsung . :worry: Αφού οι ειδικοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά... δύσκολα τα πράματα. Σε ποια εταιρία πήγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 στην αγια παρασκευη σε μια με καλες κριτικες , θα το ψαξω κ αλλου ομως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 γίνεται μέσα από κάποιο κεντρικό μενού(όχι δηλαδή μέσα από κάθε μια εφαρμογή μεμονωμένα) να απεργοποιησω τους συγχρονισμους κάποιων εφαρμογών και να αφήσω ενεργούς άλλων; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Γεια σε ολους οποτε παω να αποθηκευαω νεα επαφη εχει ως προεπιλογη το τηλεφωνο και οχι το gmail ενω exv επιλεγμενη προβολη επαφων το gmail. Μπορει να αλλαξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 γίνεται μέσα από κάποιο κεντρικό μενού(όχι δηλαδή μέσα από κάθε μια εφαρμογή μεμονωμένα) να απεργοποιησω τους συγχρονισμους κάποιων εφαρμογών και να αφήσω ενεργούς άλλων; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μάλλον όχι. Μόνο με τους λογαριασμούς μπορείς να παίξεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Επαφές, ρυθμίσεις, επαφές για προβολή (oxygen os, oreo). Μπορεί να είναι και κάπου αλλού η συγκεκριμένη ρύθμιση. Ξέρω ότι δεν ζήτησες ακριβώς αυτό, αλλά είναι ότι πιο κοντινό. Επίσης, δεν ξέρω αν σε βοηθήσει, αλλά δες και αυτό... https://www.google.gr/amp/s/forums.androidcentral.com/verizon-droid-incredible/53140-how-change-default-contact-type-phone-google-2.html%3famp Edited June 11, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εχω εγκατεστημένη εφαρμογή, την οποία ΔΕΝ θελω να την αναβαθμισω. Υπαρχει τροπος να μην φαίνεται η ειδοποίηση για την αναβάθμιση της, στις ειδοποιησεις του play store για τις εφαρμογες μου? ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εχω εγκατεστημένη εφαρμογή, την οποία ΔΕΝ θελω να την αναβαθμισω. Υπαρχει τροπος να μην φαίνεται η ειδοποίηση για την αναβάθμιση της, στις ειδοποιησεις του play store για τις εφαρμογες μου? ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Αν είσαι root, γίνεται με titanium backup. Αν δεν είσαι, θέλει απεγκατασταση της εφαρμογής και εκ νέου εγκατάσταση με "πειραγμένο" apk. Με κάποιον file manager ή εφαρμογή πάρε το apk της εφαρμογής που σ' ενδιαφέρει και "πέρασε" το απ' αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=kellinwood.zipsigner2 Θα σου φτιάξει ένα ίδιο apk με τη συνοδεία (στον όνομα του apk) τη λέξη -singed. Αυτό το apk θα κάνεις εγκατάσταση (αφού απεγκαταστήσεις την εφαρμογή) και δε θα ξαναφανεί στο play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Στην επιλογή key mode, τι βαζω? Δεν είμαι ροοτ. Θα δοκιμασω αυριο το τροπο που μου ειπες. Σε ευχαριστώ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited June 11, 2018 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 εχω κανει αυτές τις ρυθμίσεις χωρίς αποτέλεσμα. έχω διαβάσει ένα σωρό άρθρα σε forum αλλα δεν βγάζω άκρη. το reset προεπιλογών έκανα, τι ξανα απο την αρχη ολα ... ειναι δυνατόν τέτοιο bug στα 4.4.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Δεν είναι μπαγκ του 4.4.2, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έκδοση παλιότερα. Από την 2.3 μέχρι και σήμερα, μόνο το gmail χρησιμοποιώ για τις επαφές μου απροβλημάτιστα, οπότε κάποια άλλη ρύθμιση είναι (η ακόμη και μπαγκ) στη συσκευή σου. Σαν τελευταία λύση, δες μήπως γίνεται κάτι με κάποιο άλλο dialer. Αν και αυτό έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Edited June 12, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristoforosl Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ LG V30+ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ 7.1 ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 8 ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 καλησπερα, επειδη σκεφτομουν να σταματησω σιγα σιγα το xposed, 2 πραγματα θα μου λειψουν.. -inteli 3g -youtube no ads & background playback εχουμε εναλλακτικες εφαρμογες για αυτα τα 2?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 το πρωτο δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι, χρησιμοποιουσα κι εγω κατι τετοια μεχρι προσφατα (και περισσοτερο στο προηγουμενο μου κινητο), για την ακριβεια το "smart radio" του gravitybox και το tooglenetworktype μετα (αν επιμενεις, μπορεις να το τσεκαρεις), τα οποια επαιζαν μια χαρα, αλλα δεν νομιζω να κερδιζα και κατι τελικα, 4g πλεον καρφι και ολη μερα και δεν εχει καμια επιπτωση στην μπαταρια, με κατι inteli3g και τα συναφη μην ξεχνας οτι χανεις απ τα "αλλαξε/ξαναλλαξε" συνεχως, για ποιο λογο; δεν εχεις κερδος, δοκιμασε το και θα δεις xposed ομως ειναι χρησιμο γιατι υπαρχουν κι αλλα καλουδια.. youtube εφαρμογη δεν εχω/χρησιμοποιω, το βλεπω απ το browser το video, οσο για background playback, υπαρχει παντα το firefox addon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) το πρωτο δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι, χρησιμοποιουσα κι εγω κατι τετοια μεχρι προσφατα (και περισσοτερο στο προηγουμενο μου κινητο), για την ακριβεια το "smart radio" του gravitybox και το tooglenetworktype μετα (αν επιμενεις, μπορεις να το τσεκαρεις), τα οποια επαιζαν μια χαρα, αλλα δεν νομιζω να κερδιζα και κατι τελικα, 4g πλεον καρφι και ολη μερα και δεν εχει καμια επιπτωση στην μπαταρια, με κατι inteli3g και τα συναφη μην ξεχνας οτι χανεις απ τα "αλλαξε/ξαναλλαξε" συνεχως, για ποιο λογο; δεν εχεις κερδος, δοκιμασε το και θα δεις xposed ομως ειναι χρησιμο γιατι υπαρχουν κι αλλα καλουδια.. youtube εφαρμογη δεν εχω/χρησιμοποιω, το βλεπω απ το browser το video, οσο για background playback, υπαρχει παντα το firefox addon το inteli3g (η καποιο παρομοιο) το χρειαζομαι δυστυχως γιατι στο σπιτι μου δεν πιανει καθολου 4g-3g και χανω κλησεις.. το εχω ρυθμιζει να αλλαζει σε 2g με το που βρισκει wifi.. οποτε με το που φτανω στο σπιτι συνδεεται στο wifi και γυρναει σε 2g.. δεν ειναι θεμα μπαταριας δηλαδη :( θα τσεκαρω το firefox που μου ειπες :) τι αλλο χρησιμοποιεις στο xposed δηλαδη που ειναι καλο? Edited June 13, 2018 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 καταλαβα για το σημα.. οντως.. πακετο, ψαξε το tooglenetworktype (μπορεις να το ρυθμισεις με macrodroid π.χ. ή tasker να κανει την δουλεια που θελεις) ειναι και θεμα.. γουστων του καθενος, προσωπικα χρησιμοποιω τα παρακατω: 1) all notifications expanded 2) amplify 3) app locale 2 4) customshare 5) disableflagsecure 6) minminguard 7) screenshot delay remover 8) sudohide 9) swype row Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 καλησπερα, επειδη σκεφτομουν να σταματησω σιγα σιγα το xposed, 2 πραγματα θα μου λειψουν.. -inteli 3g -youtube no ads & background playback εχουμε εναλλακτικες εφαρμογες για αυτα τα 2?? Δοκίμασε το youtube vanced κάνει αυτά που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 καλησπερα, επειδη σκεφτομουν να σταματησω σιγα σιγα το xposed, 2 πραγματα θα μου λειψουν.. -inteli 3g -youtube no ads & background playback εχουμε εναλλακτικες εφαρμογες για αυτα τα 2?? Για το δεύτερο δοκίμασε το YouTube Vanced από xda Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Δοκίμασε το youtube vanced κάνει αυτά που θέλεις. Για το δεύτερο δοκίμασε το YouTube Vanced από xda Ευχαριστω και τους 2, φαινεται να δουλευει τελεια :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Παρακαλώ έναν Admin να το διαγράψει. Edited June 13, 2018 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts