duc Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ αυτό το οποίο θεωρώ κορυφαίο, μπορείς να το δοκιμάσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.malwarebytes.antimalware Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Σε ευχαριστώ, όντως βρήκε ένα malware αλλά δε μπορούσε να το διαγράψει. Μου έδειχνε όμως το path και με έναν file manager το διέγραψα. Το παρακολουθώ και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Θυμάμαι κάποτε ένα θέμα στο myphone,που αναφερόταν στο malware από κάποιες εφαρμογές κτλ.Και έλεγε πως για να μην κάνει μπαμ ποιά εφαρμογή ευθύνεται,ήταν ρυθμισμένες να μην ξεσκίζονται στο malware απευθείας μετά την εγκατάστασή τους,αλλά μία ή δυο εβδομάδες αργότερα.Οπότε αν δεν βρείς λύση,τσέκαρε τι κατέβασες τον τελευταίο μήνα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγώ φίλε μου χρησιμοποιώ αυτό το οποίο θεωρώ κορυφαίο, μπορείς να το δοκιμάσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.malwarebytes.antimalware Το εγκατέστησα και εγώ και κάνοντας ένα scan, μου βρήκε 4 από δαύτα αλλά είναι προεγκατεστημένα από το κινητό και συνεπώς δεν γίνεται να τα κάνω remove. Όταν πατάω να τα κάνω, μου βγάζει επιλογή για να τα κάνω Disable αλλά όταν πατάω πάνω και με πηγαίνει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, καθώς είναι προεγκατεστημένη, επιλογή για Disable δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Το εγκατέστησα και εγώ και κάνοντας ένα scan, μου βρήκε 4 από δαύτα αλλά είναι προεγκατεστημένα από το κινητό και συνεπώς δεν γίνεται να τα κάνω remove. Όταν πατάω να τα κάνω, μου βγάζει επιλογή για να τα κάνω Disable αλλά όταν πατάω πάνω και με πηγαίνει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, καθώς είναι προεγκατεστημένη, επιλογή για Disable δεν υπάρχει... Ναι πιθανόν να χρειάζεσαι Root για να μπορέσεις να τα σβήσεις με ένα file explorer όπως έκανε ο φίλος πιο πάνω, σε αυτό που λες πάντως έχεις δίκιο μιας και είχα διαβάσει ένα κείμενο πριν μερικές μέρες για τις παγαποντιές που κάνουν κάποιες εταιρίες με τα προεγκατεστημένα malware. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ναι πιθανόν να χρειάζεσαι Root για να μπορέσεις να τα σβήσεις με ένα file explorer όπως έκανε ο φίλος πιο πάνω, σε αυτό που λες πάντως έχεις δίκιο μιας και είχα διαβάσει ένα κείμενο πριν μερικές μέρες για τις παγαποντιές που κάνουν κάποιες εταιρίες με τα προεγκατεστημένα malware. Αν τα άφησω και δεν πειράξω τίποτα, ξέρεις τι γίνεται? Υποθέτω βέβαια ότι από malware σε malware διαφέρουν τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Αν τα άφησω και δεν πειράξω τίποτα, ξέρεις τι γίνεται? Υποθέτω βέβαια ότι από malware σε malware διαφέρουν τα πράγματα Ναι όντως από malware σε malware έχει διαφορά, αν δεν σου πετάει διαφημίσεις που είναι το πιο σπαστικό τότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Κάτι πρέπει να κάνει η google με αυτά τα παράθυρα, τελευταία έχουν γίνει πολύ σπαστικά και δεν φεύγουν εύκολα, υποτίθεται ότι ο chrome θα εξαφάνιζε αυτά τα παράθυρα, αλλά που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 ερωτηση: αναφορες παραδοσης παιζουν ακομα ή εχουν καταργηθει; επαιζα με το websms για χρονια (αν και οποτε ηθελα στειλω sms, μια στο τοσο δηλαδη) και πηρα κατι sms και ειπα να τα δοκιμασω.. αλλα οι αναφορες ερχονται οταν παει στο δικτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 ερωτηση: αναφορες παραδοσης παιζουν ακομα ή εχουν καταργηθει; επαιζα με το websms για χρονια (αν και οποτε ηθελα στειλω sms, μια στο τοσο δηλαδη) και πηρα κατι sms και ειπα να τα δοκιμασω.. αλλα οι αναφορες ερχονται οταν παει στο δικτυο;Εννοείται πως υπάρχουν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 και εφαρμογη που να δουλευει και να δειχνει τις αναφορες σωστα; με yaata παιζω καιρο τωρα επειδη ειναι η μονη που βρηκα να εχει delete στην ειδοποιηση, αλλα στο συγκεκριμενο δεν φαινεται να τα πηγαινει καλα, εστειλα σε ενα συναδελφο και ηρθε αμεσως η αναφορα οτι το πηρε, ενω του ειχα πει να βγει εκτος δικτυου και φυσικα το πηρε μερικα λεπτα αργοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 και εφαρμογη που να δουλευει και να δειχνει τις αναφορες σωστα; με yaata παιζω καιρο τωρα επειδη ειναι η μονη που βρηκα να εχει delete στην ειδοποιηση, αλλα στο συγκεκριμενο δεν φαινεται να τα πηγαινει καλα, εστειλα σε ενα συναδελφο και ηρθε αμεσως η αναφορα οτι το πηρε, ενω του ειχα πει να βγει εκτος δικτυου και φυσικα το πηρε μερικα λεπτα αργοτερα!Δες το chomp sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Όταν έχεις το πρόγραμμα ήδη ενεργοποημενο σε ένα νούμερο, ας πούμε στην sim1, μπορείς να έχεις δεδομένα στη sim2 και να συνεχίζεις... σαν να ήσουν σε wifi. Αν όμως βγάλεις την κάρτα που έχεις ενεργοποιήσει τα πρόγραμματα από το κινητό, τότε δεν θα δουλέψουν... Αυτό ρωτούσες; Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 εχει ειδοποιηση για την αναφορα; πριν λιγο ειδα οτι ενημερωσε την ειδοποιηση στο τεστ που ελεγα με το συναδελφο, αλλα το θεμα ειναι οτι η ειδοποιηση ηρθε στην αρχη (που δεν ισχυε φυσικα) και οχι μετα απο μερικα λεπτα που θα ηταν το σωστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Στα περισσότερα προγράμματα αν παρατήσεις παρατεταμένα το μήνυμα (ή με κάποιο άλλο τρόπο) βγαίνει η επιλογή για '"πληροφορίες", εκεί γράφει και την ώρα που παραδόθηκε στο δίκτυο το sms και την ώρα που παραδόθηκε στον παραλήπτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Όταν έχεις το πρόγραμμα ήδη ενεργοποημενο σε ένα νούμερο, ας πούμε στην sim1, μπορείς να έχεις δεδομένα στη sim2 και να συνεχίζεις... σαν να ήσουν σε wifi. Αν όμως βγάλεις την κάρτα που έχεις ενεργοποιήσει τα πρόγραμματα από το κινητό, τότε δεν θα δουλέψουν... Αυτό ρωτούσες; Sent from my LG-H815 using Tapatalk Sto viber δεν ισχύει.Το ενεργοποιείς και μετά βγάζεις την κάρτα που το ταυτοποίησες και συνεχίζει να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) Άνοιξα τα Developer Options, και αφότου τα άνοιξα και είδα ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι εκεί, πάτησα την πρώτη επιλογή 'Enable Developer Options', η οποία ήταν επιλεγμένη, νομίζοντας έτσι ότι θα κρυφτούν ξανά. Αυτό που έκανε όμως ήταν να κάνει 'γκρι' όλες τις επιλογές ώστε να μη μπορώ να τις πειράξω. Το θέμα είναι ότι, πριν το κάνω αυτό, κάποιες επιλογές ήταν προεπιλεγμένες, ενώ τώρα βλέπω ότι δεν είναι καμία. Επηρεάζει αυτό σε κάτι? Επίσης, έχω 10 εφαρμογές οι οποίες είναι bloatware. Έκανα root τη συσκευή (έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για να το κάνω root). Τώρα πώς μπορώ να τις διαγράψω? Edit: Βρήκα μια εφαρμογή στο Play Store, System Apps Remover (Θεωρείται ΟΚ εφαρμογή?) και διέγραψα μερικές εφαρμογές. Edited May 31, 2018 by Avadonmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Στα περισσότερα προγράμματα αν παρατήσεις παρατεταμένα το μήνυμα (ή με κάποιο άλλο τρόπο) βγαίνει η επιλογή για '"πληροφορίες", εκεί γράφει και την ώρα που παραδόθηκε στο δίκτυο το sms και την ώρα που παραδόθηκε στον παραλήπτη ναι, το ξερω, εγω ελεγα για την ειδοποιηση, εχει θεμα, το κοιταει ο developer: https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-yaata-sms-mms-replacment-app-t2835295/page469#post76677067 εντωμεταξυ μενω με yaata και δεν παω πουθενα γιατι ειναι το μονο που βρηκα που εχει delete στο notification.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Η αρχική ενεργοποίηση θελει εναν αριθμο. Μετά τα δουλεύεις μεσω data, απο οποιαδήποτε sim επιθυμείς. Το δουλεύω καιρό τώρα, χωρίς κανένα πρόβλημα με τη λύση 2 sim in one της cosmote. Αποστόλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ρε παιδια, εχω το airdroid, αλλα και ενα παλιοτερο app - το websharing lite, και τα δυο για sharing files μεσω wifi σε lan, αλλα ομως είτε δεν λειτουργουν, ειτε λειτουργουν με υπερβολικη καθυστερηση. Δεν κανω την ερωτηση στο topic με τις εφαρμογες, γιατι αποκλειεται επι μονιμου βασεως, 2 εφαρμογες διαφορετικες, να λειτουργουν με αυτο τον τροπο, και να φταινε οι εφαρμογες. Κατι γινεται στο κινητο μου, στο android μου μαλλον, αν και το moto g που εχω, εχει pure android. Οσο ειχα παλιοτερο κινητο, εμπαινα σφαιρα. Γι'αυτο λεω δεν φταινε οι εφαρμογες και κατι αλλο γινεται. Σαν κατι να εμποδιζει την συνδεση κινητου-υπολογιστη. Μπορει καποιος να φανταστει τι μπορει να συμβαινει, και χρειαζεται ακομη και 10 λεπτα το airdroid να ανταποκριθει στον υπολογιστη (στο κινητο η εφαρμογη δουλευει/ανοιγει, ή τουλαχιστον ετσι δειχνει). Εχω mac, το λεω για να μην πει κανεις οτι φταιει το pc, εχει ιο κλπ κλπ. Και πριν το moto g, ειχα το sony z1c, που δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα. Τι γινεται ρε παιδια;;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Αν τα άφησω και δεν πειράξω τίποτα, ξέρεις τι γίνεται? Υποθέτω βέβαια ότι από malware σε malware διαφέρουν τα πράγματα Ανάλογα με τον τύπο malware, έχε υπόψη σου ότι μέχρι και υποκλοπή αριθμών καρτών και κωδικών τραπεζών η Paypal μπορεί να γίνει. Χρειάζεται τεράστια προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Ανάλογα με τον τύπο malware, έχε υπόψη σου ότι μέχρι και υποκλοπή αριθμών καρτών και κωδικών τραπεζών η Paypal μπορεί να γίνει. Χρειάζεται τεράστια προσοχή.Όπως ποιο; Σε Android δεν έχω ακούσει για κάτι τέτοιο. Εκτός αν ο χρήστης εγκαταστήσει μασκαρεμενη εφαρμογή και περάσει μόνος του τα στοιχεία των καρτών του. Αλλά να στέλνει μόνη της η εφαρμογή τα στοιχεία, πού τα βρίσκει; Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferongr Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Είτε αν πας να συνδεθείς σε εφαρμογή ebanking, είτε αν κάνεις αγορά από το κινητό με κάρτα, η αν ο Chrome κάνει sync τους κωδικούς από το desktop. Προεγκατεστημένο malware με root δικαιώματα μπορεί να κάνει τα πάντα. Τώρα, μπορείς να έχεις το smartphone ως dumbphone και να μην χρησιμοποιείς αυτές τις δυνατότητες αλλά meh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 MyPhoneExplorer https://www.fjsoft.at/en/ το καλύτερο για μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ναι υπάρχει και αυλπευθιας ουσιαστικά βλέπει και τα δύο τηλέφωνα και επιλέγεις τι θα πάει από ένα στο άλλο, και ναι υπάρχουν πολλά πρόγραμμα αλλά όλα είναι επί πληρωμή. Ο ποιο εύκολος τρόπος είναι εξαγωγή και μετά εισαγωγή στο όλα παντός απαιτούν να λειτου3η οθόνη αφής αν έχει κάποιο θέμα ξεχνάς την μεταφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts