t300 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Όχι. Ωστόσο σε Android 6 και άνω και factory reset να κανεις, μετά δεν ανοίγει αν δε βάλεις το λογαριασμό Google που χε πριν (ή λογαριασμό Xiaomi σε συσκευές με MIUI). Αυτη η δικλίδα ασφαλείας παρακάμπτεται με διάφορους τρόπους αν το άτομο που βρει/κλέψει τη συσκευή έχει γνώσεις. Για ποια συσκευή ρωτάς; Motorola moto g3, ήταν αγορασμένο τέλη προηγούμενου Απριλίου. Προσπαθώ να θυμηθώ τι φορούσε. Θυμάμαι του έγιναν όλα τα updates πριν setαριστεί, οπότε μάλλον την 6 πρέπει να φορούσε. Συνεπώς για να χρησιμοποιηθεί με άλλο account πλέον είναι αδύνατο; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Motorola moto g3, ήταν αγορασμένο τέλη προηγούμενου Απριλίου. Προσπαθώ να θυμηθώ τι φορούσε. Θυμάμαι του έγιναν όλα τα updates πριν setαριστεί, οπότε μάλλον την 6 πρέπει να φορούσε. Συνεπώς για να χρησιμοποιηθεί με άλλο account πλέον είναι αδύνατο; Δεν είναι αδύνατον, αλλά δεν ειν κι απλή διαδικασία που κάνει ο οποιοσδήποτε. Αν ανυσηχείς για προσωπικά δεδομένα, η παράκαμψη τα διαγράφει όλα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Δεν είναι αδύνατον, αλλά δεν ειν κι απλή διαδικασία που κάνει ο οποιοσδήποτε. Αν ανυσηχείς για προσωπικά δεδομένα, η παράκαμψη τα διαγράφει όλα. Παράκαμψη εννοείς τον "έμμεσο" τρόπο να ξαναχρησιμοποιηθεί το κινητό από αυτόν που το βρήκε; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Η "κουρτίνα " που κατεβάζουμε τραβωντας με το δάχτυλο προς τα κάτω στο Android για να δούμε τις ειδοποιήσεις που μας έρχονται πως λέγεται στα αγγλικά. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
futollar Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Πως μπορουμε να κανουμε μια παρακαμψη . Τα δεδομενα δεν τα χρειαζομαι αρκει να λειτουργει το κινητο ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ρε παιδιά μια βοήθεια. Η "κουρτίνα " που κατεβάζουμε τραβωντας με το δάχτυλο προς τα κάτω στο Android για να δούμε τις ειδοποιήσεις που μας έρχονται πως λέγεται στα αγγλικά. Notification bar ή status bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 καλησπερα ! δεν ξερω εαν ειναι θεμα της συσκευης μου η του android εχω το lg g4 με android 6.0 και δεν ειναι ροοτ το προβλημα που εχω ειναι οτι αρκετες εφαρμογες κυριως παιχνιδια που καταναλωνουν πολλα mb απο την καρτα χωρις να το επιλεγω εγω υπαρχει καποια λυση ? εψαχνα να βρω καποιο προγραμα που να επιτρέπει την μεταδωση των δεδομενων σε επιλεγμενες εφαρμογες απο μενα αλλα ήθελαν συσκευη με root Αν κατάλαβα τι θες, το Opera max κάνει αυτό που ζητάς. Κλείνεις όποιες εφαρμογές επιλέξεις, να μη δουλεύουν στο παρασκήνιο είτε με δεδομένα, είτε με wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Την βοήθεια σας... Λόγω ότι σήμερα είχα ξεχάσει το κινητό κάπου, μπήκα από υπολογιστή στην διαχείριση συσκευή του playstore που υπάρχει και επέλεξα κλείδωμα. Όντως έγινε και όλα καλά, το θέμα είναι όμως ότι κάθε φορά που κλείνει η οθόνη μου ζητάει και τον κωδικό που είχα ορίσει για το online κλείδωμα. Πως μπορώ να το απενεργοποιησω; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Βάζοντας εεξωτερικό δίσκο στ οττηλέφωνο ή σε tv box μου λλέει ότι είναι μόνο read only κκαι δεν μπορώ να ορισω εένα από ταfile του πχ γι ανα κκατεβάσω ttorrent ή να μμεταφέρει κκάτι απ ό τη εεσωτερική του ττηλεφώνο. Με το Es fFileeExplorer δεν κάνω δουλειά. Υπάρχει τρόπος κάθε φορά που βάζω εεξωτερικό δίσκο να τον οριζω σαν βασικό χώρο αποθήκευσης? Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Γεια σας. Μια ερώτηση για το sopcast. το εγκατέστησα από το play store αλλά δεν ανοίγει κανένα link. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Γενικά δεν ανοίγουν κάτι live streaming link με ποδοσφαιρικούς αγώνες όπως από το lemonsport. Να 'στε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Την βοήθεια σας... Λόγω ότι σήμερα είχα ξεχάσει το κινητό κάπου, μπήκα από υπολογιστή στην διαχείριση συσκευή του playstore που υπάρχει και επέλεξα κλείδωμα. Όντως έγινε και όλα καλά, το θέμα είναι όμως ότι κάθε φορά που κλείνει η οθόνη μου ζητάει και τον κωδικό που είχα ορίσει για το online κλείδωμα. Πως μπορώ να το απενεργοποιησω; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκεί που πάτησες κλείδωμα, δεν έχει να πατήσεις και ξεκλείδωμα ? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ποιο sopcast κατέβασες? Δεν υπάρχει στο playstore. Από εδώ το κατεβάζεις: http://sopcast.org/ Για τα streaming site ενδεχομένως να χρειάζεσαι flash player for android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Την βοήθεια σας... Λόγω ότι σήμερα είχα ξεχάσει το κινητό κάπου, μπήκα από υπολογιστή στην διαχείριση συσκευή του playstore που υπάρχει και επέλεξα κλείδωμα. Όντως έγινε και όλα καλά, το θέμα είναι όμως ότι κάθε φορά που κλείνει η οθόνη μου ζητάει και τον κωδικό που είχα ορίσει για το online κλείδωμα. Πως μπορώ να το απενεργοποιησω; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασες να το ξεκλειδώσεις και πάλι από την διαχείριση του Play Store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Δοκίμασες να το ξεκλειδώσεις και πάλι από την διαχείριση του Play Store; Δεν υπάρχει επιλογή ξεκλειδωματος και εκεί κόλλησα... Σήμερα καθαρό μυαλό βρήκα την λύση, χαχα. Όταν κάνεις κλείδωμα σου κάνει αντικατάσταση το κλείδωμα οθόνης που έχεις με αυτό που έχεις δώσει online. Πρέπει να πάμε στην συσκευή μας και να το αλλάξουμε από εκεί. Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semola1967 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ποιο sopcast κατέβασες? Δεν υπάρχει στο playstore. Από εδώ το κατεβάζεις: http://sopcast.org/ Για τα streaming site ενδεχομένως να χρειάζεσαι flash player for android. Έχεις δίκο φίλε. Σ' ευχαριστώ. Είχα βάλει το live sports sopcast links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Γειά σας ξαφνικά γέμισε το άλμπουμ emoji απο f/b της σβήνω ξανα βγαίνουν.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161025/ccd45ac9197a1ebb69a2c507102ac266.jpg Είναι απο καμία αναβάθμιση f/b η messages έχει εμφανιστεί σε άλλους? lg g5 απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis1986 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 καλησπερα σ ολους εχω στα χερια μου ενα gamepad tis bitmore το οπιο θελω να σβησο τα παντα απο μεσα και του περασο καπιο αλλο android ειτε αλλο λειτουργικο στηστημα τωτρα εχει android 4.4.2 διοτι εχει φαι φρηκη κανο επαναφορα εργοστασιακον ρηθμησεων αλλα δε στανιαρη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Με ποιά εφαρμογή μπορώ να συνδέομαι στις ρυθμίσεις του router του σπιτιού με user και password αντί να μπαίνω στο 198.162.1.1; Είδα κάποιες στο Play Store αλλά ποιά να διαλέξω; Στάλθηκε από RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Με ποιά εφαρμογή μπορώ να συνδέομαι στις ρυθμίσεις του router του σπιτιού με user και password αντί να μπαίνω στο 198.162.1.1; Είδα κάποιες στο Play Store αλλά ποιά να διαλέξω; Στάλθηκε από RN3 Pro Εδω εισαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Την είδα αυτή αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται αυτό αλλά θέλω να βάζω user και password στην εφαρμογή και να κάνω διαχείριση από την εφαρμογή. Η παραπάνω απλά μου ανοίγει σε browser τη σε σελίδα του router. Κάνω κάτι λάθος μήπως; Στάλθηκε από RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161026/03d47bae8800a518eebeb4bbc858e8e6.jpg ξέρει κανείς γιατί το wifi είναι πάντα πρώτο στην κατανάλωση το τελευταίο καιρό; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megaklhs2017 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Καλησπέρα έχω ένα θέμα με ένα δίκαρτο κινητό που έχω αναγνωρίζει κανονικά της κάρτες sim αλλά επάνω στο σήμα βγάζει ένα άσπρο Χ και όταν πάω να καλέσω μου λέει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι διαθέσιμο. Όταν με καλέι κάποιος πάλι δεν γίνετε του λέει... τι φταίει ξέρει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161026/03d47bae8800a518eebeb4bbc858e8e6.jpg ξέρει κανείς γιατί το wifi είναι πάντα πρώτο στην κατανάλωση το τελευταίο καιρό; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγγνώμη, αλλά στατιστικά περνουμε μετά από 4 ώρες χρήσης, όχι μετά από τόσο μικρό διάστημα. Και Επίσης, για 4% δεν υπάρχει κάτι να ανησυχείς. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Την είδα αυτή αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται αυτό αλλά θέλω να βάζω user και password στην εφαρμογή και να κάνω διαχείριση από την εφαρμογή. Η παραπάνω απλά μου ανοίγει σε browser τη σε σελίδα του router. Κάνω κάτι λάθος μήπως; Στάλθηκε από RN3 Pro Οχι απλα εγω δεν καταλαβα τι ζητουσες. Θα το ψαξω και θα σου πω. Edit : Router Settings and Setup την δοκιμασα και ειναι αυτο που ζητας.Θα την κρατησω μιας και κανει αυτο που θελω και γω :) Edited October 26, 2016 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Συγγνώμη, αλλά στατιστικά περνουμε μετά από 4 ώρες χρήσης, όχι μετά από τόσο μικρό διάστημα. Και Επίσης, για 4% δεν υπάρχει κάτι να ανησυχείς. Sent from my m1 note using Tapatalk έτυχε τόσο μικρό διάστημα.και αύριο να στο δείξω θα λέει 16% Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts