tsiv Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Όχι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Thanks, παιδιά! :) Θα δοκιμάσω και θα επιστρέψω. Επέστρεψα! Τελικά το rar με βόλεψε απίστευτα! Thank you! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ακόμα μια ερώτηση.. Ξέρουμε κάποια καλή εφαρμογή, για να μετράμε βήματα και θερμίδες; Βασικό να λειτουργεί στο background και να μην καταπίνει τη μπαταρία... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ακόμα μια ερώτηση.. Ξέρουμε κάποια καλή εφαρμογή, για να μετράμε βήματα και θερμίδες; Βασικό να λειτουργεί στο background και να μην καταπίνει τη μπαταρία... Δες το Google Fit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binix Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλημέρα παιδιά. Το βάζω εδώ γιατί έχω ένα πρόβλημα γενικό που δεν έχει να κάνει με τη συσκευή μου. Εδώ και μερικές μέρες, όποτε ανοίγω οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμη και για να πάρω τηλέφωνο ή καμιά φορά και στην αρχική οθόνη, μου εμφανίζεται το πάνω μέρος της οθόνης ένα μαύρο κουτί, όπου είναι διαφήμιση για κάποια εφαρμογή και άμα το πατήσω με πάει στο play store. http://s21.postimg.org/qf2lgb2on/11100173_10153376736060811_1476500617_n.jpg Επίσης, κάθε φορά που ανοίγω το chrome, μου ανοίγει νέα καρτέλα και μου ανοίγει σελίδες όπως αυτή: http://mobfactory.info/r/e17a2990-eb5d-11e5-acfa-114049c37b1b/1/ ή αυτή: http://play.zemgo.com/lpx/fz2BtaxTe8?aff=bck-mundo&reqid=814462305&oid=8484&affid=78&s1=242832|CD31422 Έχω δοκιμάσει αρκετά antivirus, addware κλπ από το play store αλλά μάταια... Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως να το "καθαρίσω"; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Δες το Google Fit. Θα το δω και θα επιστρέψω. Thanks! :) Edit: Τελικά, θα κρατήσω το Google Fit. Αυτό έψαχνα. Και μια καινούρια απορία. Είχα από παλιά μια εφαρμογή, σε όποια Android συσκευή είχα/έχω, για να ακούω τις playlists που έχω στο Youtube, στο background. PVstar+ λέγεται. Την έχω εγκατεστημένη σε: Lg l40, Doogee X5, Galaxy S Advance και δεν έχω κανενα πρόβλημα. Στο Cubot Note S όμως, ενώ ο ήχος παίζει άψογα, το βίντεο κάνει στατικές κινήσεις. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; :worry: Edited March 16, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά. Το βάζω εδώ γιατί έχω ένα πρόβλημα γενικό που δεν έχει να κάνει με τη συσκευή μου. Εδώ και μερικές μέρες, όποτε ανοίγω οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμη και για να πάρω τηλέφωνο ή καμιά φορά και στην αρχική οθόνη, μου εμφανίζεται το πάνω μέρος της οθόνης ένα μαύρο κουτί, όπου είναι διαφήμιση για κάποια εφαρμογή και άμα το πατήσω με πάει στο play store. http://s21.postimg.org/qf2lgb2on/11100173_10153376736060811_1476500617_n.jpg Επίσης, κάθε φορά που ανοίγω το chrome, μου ανοίγει νέα καρτέλα και μου ανοίγει σελίδες όπως αυτή: http://mobfactory.info/r/e17a2990-eb5d-11e5-acfa-114049c37b1b/1/ ή αυτή: http://play.zemgo.com/lpx/fz2BtaxTe8?aff=bck-mundo&reqid=814462305&oid=8484&affid=78&s1=242832|CD31422 Έχω δοκιμάσει αρκετά antivirus, addware κλπ από το play store αλλά μάταια... Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως να το "καθαρίσω"; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! εισαι ρουτ; αν ναι, βαλε το adaway (θα το βρεις στην google) Edited March 22, 2016 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binix Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 εισαι ρουτ; αν ναι, βαλε το adaway (θα το βρεις στην google) Το έχω δοκιμάσει και δυστυχώς τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Το έχω δοκιμάσει και δυστυχώς τίποτα... να κανεις επαναφορα ρυθμισεων; clear cache, cookies, κλπ; Edited March 22, 2016 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binix Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 να κανεις επαναφορα ρυθμισεων; clear cache, cookies, κλπ; Επίσης το έχω κάνει. Ηρεμεί λίγο, αλλά μετά πάλι τα ίδια... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Επίσης το έχω κάνει. Ηρεμεί λίγο, αλλά μετά πάλι τα ίδια... :/ Ωραία. Τι ενεργειες κανεις απ την στιγμή που ηρεμει μέχρι να ξεσπασει παλι? Μονο απο πλαυστορε κατεβαζεις? Edited March 22, 2016 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Έχω ένα sony smartwatch στο οποίο η αναζήτηση των επαφών, αν θέλεις από εκεί να κάνεις κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο, γίνεται φωνητικά. Επειδή οι επαφές μου είναι περασμένες στα ελληνικά, τις οποίες το ρολόι τις βλέπει κανονικά, υπάρχει τρόπος για φωνητική αναζήτηση στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 παιδια καλησπερα...μια ερωτηση,πως μπορω να στειλω της φωτο που εχω απο την εφαρμογη φωτογραφιες (google) στην συλλογη;υπαρχει τροπος;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Θα το δω και θα επιστρέψω. Thanks! :) Edit: Τελικά, θα κρατήσω το Google Fit. Αυτό έψαχνα. Και μια καινούρια απορία. Είχα από παλιά μια εφαρμογή, σε όποια Android συσκευή είχα/έχω, για να ακούω τις playlists που έχω στο Youtube, στο background. PVstar+ λέγεται. Την έχω εγκατεστημένη σε: Lg l40, Doogee X5, Galaxy S Advance και δεν έχω κανενα πρόβλημα. Στο Cubot Note S όμως, ενώ ο ήχος παίζει άψογα, το βίντεο κάνει στατικές κινήσεις. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; :worry: Αν είσαι root και έχεις και xposed δοκίμασε το OGYoutube που θα βρεις στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Αν είσαι root και έχεις και xposed δοκίμασε το OGYoutube που θα βρεις στο xda. Το γνωρίζω κι έχω και το link, αλλά δεν είμαι root. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλή Σαρακοστή σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για να βεβαιωθώ: σε περίπτωση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή μας χάνεται ενδεχόμενο rootάρισμα; Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. Και επί τη ευκαιρεία, επειδή θέλω να δώσω ένα τηλέφωνο σε συγγενή, εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εξαφανισθούν όλα τα δικά μου δεδομένα;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Έχω την True Phone Dialer αλλά θέλω όταν με παίρνουν να μην ανοίγει η κλασική εφαρμογή των κλήσεων, μπορεί να αλλάξει αυτό? αν δεν γίνεται με την συγκεκριμένη εφαρμογή, υπάρχει άλλη να το κάνει? Edited March 18, 2016 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Και εδώ το ίδιο πρόβλημα είχα και έβαλα την εφαρμογή hd caller id και επέλεξα από εκεί κάποιο θέμα που ήθελα για φόντο μόνο εισερχομένων κλήσεων.δοκίμασε το αν θες εμένα με βόλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 παιδια καλησπερα...μια ερωτηση,πως μπορω να στειλω της φωτο που εχω απο την εφαρμογη φωτογραφιες (google) στην συλλογη;υπαρχει τροπος;ευχαριστω Αν τις έχεις ανεβάσει στο Cloud της Google θα πρέπει είτε να τις κατεβάσεις στη συσκευή για να τις βλέπεις και με άλλες εφαρμογές (όπως την εφαρμογή Συλλογή), είτε να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή όπως την QuickPic που σου επιτρέπει να κάνεις login στο Google Photos και να τις βλέπεις ουσιαστικά πάλι από το Google Photos αλλά μέσω του QuickPic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Και επί τη ευκαιρεία, επειδή θέλω να δώσω ένα τηλέφωνο σε συγγενή, εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εξαφανισθούν όλα τα δικά μου δεδομένα;; Ναι, κανονικά το τηλέφωνο θα πρέπει να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Απλώς μετά τσέκαρε αν έχουν μείνει κάποια αρχεία όπως κυρίως φωτογραφίες γιατί σε ορισμένα τηλέφωνα, πχ σε ένα Xperia που είχα, με την επαναφορά δεν διαγράφονται όλα τα δεδομένα, κυρίως τα media files. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της ρομ οπότε έτσι διαγράφονται τα πάντα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ναι, κανονικά το τηλέφωνο θα πρέπει να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Απλώς μετά τσέκαρε αν έχουν μείνει κάποια αρχεία όπως κυρίως φωτογραφίες γιατί σε ορισμένα τηλέφωνα, πχ σε ένα Xperia που είχα, με την επαναφορά δεν διαγράφονται όλα τα δεδομένα, κυρίως τα media files. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της ρομ οπότε έτσι διαγράφονται τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ, μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να αφαιρέσω την μπάρα του google από την αρχική οθόνη σε 5.1 ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. Είσαι σίγουρος? Για ψάξτο λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το γνωρίζω κι έχω και το link, αλλά δεν είμαι root. :) ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι root (κάνε εγκατάσταση τα 4 αρχεία και είσαι έτοιμος !!) Μπορείς να έχεις παράλληλα και το og και το επίσημο app του YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. δεν το χανεις το ρουτ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts