msound Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Κανείς δε το βρήκε ποτέ με τέτοια προγράμματα. Χάνεις την ώρα σου και την ηρεμία σου. Μόνο έναν κραδασμικό συνεγερμό βάλε αν το αφήνεις σε καμμιά μπριζα και πολύ είναι. και ομως φιλε μου δουλευει και ειναι λιγο τρομακτιοκο μπορω να παρω φοτο να δω τι εκανε ακριβως το κινητο τα τελευταια 20 λεπτα να βρω που ειναι ακριβως να το κλειδωσω να το blockaro και ολα αυτα απο το pc μου!!!!!!κατεβαστε το ολοι τα σπαει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 και ομως φιλε μου δουλευει και ειναι λιγο τρομακτιοκο μπορω να παρω φοτο να δω τι εκανε ακριβως το κινητο τα τελευταια 20 λεπτα να βρω που ειναι ακριβως να το κλειδωσω να το blockaro και ολα αυτα απο το pc μου!!!!!!κατεβαστε το ολοι τα σπαει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost&hl=el Δοκιμασε να δεις αν δουλευει μετα απο 3 μερες που δε θαχεις ανοιξει καθολου την εφαρμογη ή δε θαχεις κανει log in στο androidlost.com. Τοχα για 2 μηνες.καθε μερα για μια εβδομαδα εμπαινα το χαζευα βαραγα τους συναγερμους :lol: μετα απο καιρο μπαινω να κανω πως το βρισκω ΤΙΠΟΤΑ.και ηταν και στο ιντερνετ... Ευχομαι εσενα να σου δουλευει. Εγω τοσβησα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 τι ηταν αυτη ομως;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δοκιμασε να δεις αν δουλευει μετα απο 3 μερες που δε θαχεις ανοιξει καθολου την εφαρμογη ή δε θαχεις κανει log in στο androidlost.com. Τοχα για 2 μηνες.καθε μερα για μια εβδομαδα εμπαινα το χαζευα βαραγα τους συναγερμους :lol: μετα απο καιρο μπαινω να κανω πως το βρισκω ΤΙΠΟΤΑ.και ηταν και στο ιντερνετ... Ευχομαι εσενα να σου δουλευει. Εγω τοσβησα... Μακάρι να μη χρειαστεί...αλλά αν λέω ο κλεφτης δεν το κλείσει, κάνει ρισέτ κλο κλπ και δείς ότι είναι σε ένα τεράγωνο στην κυψέλη...λεω τώρα...τι θα κανει το θύμα? Θα χτυπάει τα κουδούνια και θα λεει μήπως έχετε το κινητό μου? Και πως θα αποδείξεις ότι δεν το πούλησες και τώρα ζητάς και τα ρέστα. Γιατί εμένα μουχαν κλέψει το ποδήλατο και όταν είδα τον κλέφτη και φώναξα την αστυνομία, ισχυρίστηκε ότι το βρήκε παρατημένο. Και μπορεί να έλεγε αλήθεια και ήθελε να του πληρώσω και εύρετρα. Τέλος αναγκάστηκα να του δώσω 20€ γιατί δεν μου το έδινε. Στο Αστ. τμήμα όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Έχω εκνευριστει. Δεν θέλω να κάνω login και τα Μίσα ουτε σε αφήνουν να κανεις κάτι χωρίς login. Σε ενα εκανα την διαδρομή και μετα δεν μπορουσα να την δω. Έλεος!!! Σ' αυτό δεν έχεις άδικο. Όμως το καλό της υπόθεσης, με το endomondo που χρησιμοποιώ, είναι πως μετά από το pc σου μπαίνοντας στην σελίδα του προγράμματος (και κάνοντας login) μπορείς να δεις συνολικά τα στατιστικά σου. Είναι κάτι σαν ημερολόγιο με αναλυτικά στοιχεία. Νταξ, είναι και λίγο φακέλωμα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το facebook πειραματίζεται με την εφαρμογή τώρα τελευταία.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Επίσης πως μπορώ να δω ανά πάσα στιγμή, χωρίς το data traffic, σε τι mode έχει συνδεθεί το sim? Μεταξύ 2g/3g ? Αν κατάλαβα καλά.. θες να δεις σε τι ταχύτητα είσαι συνδεμένος ε; Αυτό το λέει το ικονίδιο στο κινητό σου. Αν λέει, G, E, 3G, H, H+, LTE/4G ... στα έβαλα με σειρά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Ναι άλλα αυτό το λέει αν και αν μονο αν εχεις το data ανοιχτό. Απο όσο ξέρω το sim είναι συνδεδεμένο σε κάποιο από τα παραπανω ανεξαρτήτως αν καταναλώνει data. Στα windows phone ο τύπος ηταν παντα φανερός και μάλιστα άλλαζε δυναμικά με βαση το σημα και την διαθεσιμοτητα Παλιά νομίζω το έβγαζε... τώρα όντως δεν το δείχνει. Έχω καιρό που δεν είχα data στο κινητό να δω πως φαίνεται :Ρ Για notification, δεν ξέρω, πάντως αν θες να το δεις μπορείς στον dialer να γράψεις *#*#info#*#* Και στο phone σου λέει σε τι δίκτυο είσαι. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδια SOS εχω το xperia x10 mini και οταν παω να δω βιντεο στο ιντερνετ youtube η σε καποιο site μου βγαζει *σφαλμα κατα την εκκινηση* ελεξτε την ωρα συστηματος η τις συνδεσεις δικτυου* !! Το βγαζει και οταν ειμαι με wifi και οταν ειμαι με 3g! Παλια δεν το εκανε! :-( καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά εδω και καιρό έχω ενα θέμα με το facebook. Δεν ξέρω αν είναι θέμα του app, του gmail ή του κινητού. Λοιπόν τι έχω κάνει. Εχω κάνει filter στο gmail με τίτλο facebook notifications ώστε όλα τα μηνύματα που έχουν σχέση με το fb να πηγαίνουν εκεί και να μην είναι γεμάτο το inbox ούτε και το social (γιατί χρησιμοποιώ κυρίως google+). Έχω βάλει στο gmail app να ειδοποιεί για κάθε νεο mail. Εχω βάλει στο fb app να χτυπάει. Αντιμετωπίζω λοιπόν τα εξής 2 προβλήματα. 1. Στο fb messenger όταν κάποιος μου στέλνει δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις. Αντίθετα μετά απο 5-10 λεπτά έρχονται μαζεμένες ολες οι ειδοποιήσεις για τα μηνύματα μαζί. 2. Στο fb app οταν κάποιος κάνει post/share/comment κτλ δεν λαμβάνω notification καν (ή τις λίγες φορές το λαμβάνω μετά απο 10-20 λεπτά). Ούτε απο το fb ούτε και απο το gmail το οποίο gmail όμως έχει λάβει το email κανονικά. Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ή πως μπορεί να διορθωθεί; Κινητό είναι SIII με εργοστασιακή ROM. κατι παρομοια ηθελα και εγω να ρωτησω,γιατι μου εχει σπασει τα νευρα,και το messenger και η κανονικη εφαρμογη. για το 2ο που ρωτας πηγαινε στις ρυθμισεις εφαρμογων.και τικαρε/ξετικαρε τους λογους που θες να σε ειδοποιει. Επισης για να λειτουργησουν οι ειδοποιησεις θελει να ειναι ανοικτος ο συγχρονισμος?? οταν τον κλεινω δεν μου ερχονται ειδοποιησεις.(αλλα δεν ξερω και σιγουρα αν εχει οντως σχεση ή απλα τυχαινει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κατ'αρχάς, έλεγξες την ώρα όπως λέει και το μήνυμα; Επίσης δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση τη συσκευή και μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων στο youtube ή/και τον flash player; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κατ'αρχάς, έλεγξες την ώρα όπως λέει και το μήνυμα; Επίσης δοκίμασες να κάνεις μια επανεκκίνηση τη συσκευή και μια εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων στο youtube ή/και τον flash player; Πως κανω εκαθαριση στο χ10? Αυτο προσπαθησα να κανω αλλα δεν βρηκα πως! Ενω σε αλλα κινητα ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Πως κανω εκαθαριση στο χ10? Αυτο προσπαθησα να κανω αλλα δεν βρηκα πως! Ενω σε αλλα κινητα ξερω Εκανα εκκαθαριση στο youtube αλλα τπτ! Με το flash player τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Φαντάζομαι εννοείς info με τα νούμερα. Δεν έγινε κάτι. Ίσως στο Βέλγιο να είναι αλλιώς! Περίεργο. Νομίζω όλα τα android τηλέφωνο από την 2.1 που έχω δοκιμάσει μέχρι 4.3, το έχουν το info. *#*#4696#*#* . Αν δεν το κάνει, δες στο google για το τηλέφωνο σου αν έχουν αλλάξει αυτό το shortcut. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 καλημέρα. είμαι απο εκείνους που κάνουν συγχρονισμό πάνω απο μια φορα την ημέρα, κάθε μέρα. όποτε αλλάζω ρομ ή κάνω hard reset, μετά κάνω sync και όλα τα δεδομένα μου επανέρχονται. όλα ΕΚΤΟΣ από τους κωδικούς wifi. τι μπορεί να φταίει? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχθές η Γυναίκα μου έκανε την αναβάθμιση του Gmail και το κινητό πέφτει σε bootloop. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει χωρίς να κάνει επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχθές η Γυναίκα μου έκανε την αναβάθμιση του Gmail και το κινητό πέφτει σε bootloop. Υπάρχει τρόπος να συνέλθει χωρίς να κάνει επαναφορά; Δοκίμασες να κάνεις wipe cache/dalvik; Εναλλακτικά, ίσως μπορείς με adb να σβήσεις από το /data/ το gmail. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ερχεται η νέα αναβάθμιση!!! http://trollokomio.blogspot.gr/2013/10/android-44-screenshots.html :D Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Περίεργο. Νομίζω όλα τα android τηλέφωνο από την 2.1 που έχω δοκιμάσει μέχρι 4.3, το έχουν το info. *#*#4696#*#* . Αν δεν το κάνει, δες στο google για το τηλέφωνο σου αν έχουν αλλάξει αυτό το shortcut. To σωστό ειναι *#*#4636#*#* και λειτουργει κανονικά και στα mtk κινητά όπως του φίλου.Απλά επειδή ο default dialer δεν υποστηρίζει τέτοιες εντολές,χρειάζεται είτε ex dialer,είτε η εφαρμογή mtk engineering mode --->android settings--->πληροφορίες τηλεφώνου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 To σωστό ειναι *#*#4636#*#* και λειτουργει κανονικά και στα mtk κινητά όπως του φίλου.Απλά επειδή ο default dialer δεν υποστηρίζει τέτοιες εντολές,χρειάζεται είτε ex dialer,είτε η εφαρμογή mtk engineering mode --->android settings--->πληροφορίες τηλεφώνου Για αυτό καλύτερα να γράφεις info παρά αριθμούς... μπέρδεψα το 3 με το 9 που είναι από κάτω. Θενξ για την διόρθωση αλλά και την διευκρίνηση σχετικά με τα mtk! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπέρα !! Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου πεις τις ρυθμίσεις που χρειάζεται με το MobileUncle Tools το WIFI για να βελτιωθεί η λήψη σήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να δω εναν αγωνα μεσω live streaming στο tablet απο τον dolphin και ενω εχω εγκαταστησει τον flash player, οταν πηγαινω στα site για ποδοσφαιρο δεν μου δειχνει το video. Υπαρχει καποια αλλη λυση για να δω κανενα ματς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να δω εναν αγωνα μεσω live streaming στο tablet απο τον dolphin και ενω εχω εγκαταστησει τον flash player, οταν πηγαινω στα site για ποδοσφαιρο δεν μου δειχνει το video. Υπαρχει καποια αλλη λυση για να δω κανενα ματς; Δεν θυμάμαι αν ο Dolphin υποστηρίζει flash, αλλά ίσως χρειάζεται να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του. Αλλιώς ψάξε στο play store για "flash browser". Ένας από τους γνωστούς που υποστηρίζουν flash είναι ο Boat, που και αυτός θέλει ενεργοποίηση του μέσα στα settings του. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Υπάρχει και ο flashfox πάντως που είναι έτοιμος από μόνος του https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.browser.flashfox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Γεια σας παιδιά, προσπαθώ να βρω μια εφαρμογή για να κάνω voice dialing στις επαφές μου όπως τον παλιό καλό καιρό που πατούσες ένα κουμπί και έλεγες πάρε τον τάδε και έπαιρνε στα απλά κινητά. Θα ήθελα αυτή η εφαρμογή να μην απαιτεί ανοικτά τα δεδομένα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts