WPerty Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Κλείσε τον συγχρονισμό πριν, ή κλείσε αμέσως το ίντερνετ με το που βάλεις το email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 πως να προσθέσω έναν 2ο λογαριασμό Google στο κινητό μόνο και μόνο για να κάνω συγχρονισμό το Google photos αλλά ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΆΒΕΙ ο συγχρονισμός να γίνει κάτι για επαφές κλπ δεν το προλαβαίνω να ξεκλικαρω τις επιλογές να μην κάνει sync επαφές, Gmail κλπ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Τι θέλεις να κάνεις; Αν θέλεις να βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο δεύτερος λογαριασμός μπορείς να το κάνεις χωρίς να προσθέσεις τον λογαριασμό στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Τι θέλεις να κάνεις; Αν θέλεις να βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο δεύτερος λογαριασμός μπορείς να το κάνεις χωρίς να προσθέσεις τον λογαριασμό στην συσκευή.αυτό. πως γίνεται; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tanilama Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Καλησπερα. Γιατι δεν μπορω να δω της φοτόγραφιες μου στό γοογλε φοτο;εχει καποιός αλλός αυτό το προμβλημα; Edited April 20, 2020 by Tanilama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 αυτό. πως γίνεται; Sent from my Mi A3 using TapatalkΚοινοχρηστες βιβλιοθήκες λέγεται αυτή η δυνατότητα. Στις ρυθμίσεις θα το βρεις. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως, γιατί το έχω κάνει πριν καιρό αλλά ήταν απλό. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Πως κάνω αντιγραφή επικόλληση στο Facebook. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλησπέρα στην παρέα έχω μια διαφωνία με τον φίλο μου τα Android κινητά χρειάζονται antivirus ναι ή όχι; Εγώ πιστεύω όχι. Για δώστε και εσείς τα φώτα σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Καλησπέρα στην παρέα έχω μια διαφωνία με τον φίλο μου τα Android κινητά χρειάζονται antivirus ναι ή όχι; Εγώ πιστεύω όχι. Για δώστε και εσείς τα φώτα σας ευχαριστώ ΟΧΙ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Όχι και από εμένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Καλησπέρα στην παρέα έχω μια διαφωνία με τον φίλο μου τα Android κινητά χρειάζονται antivirus ναι ή όχι; Εγώ πιστεύω όχι. Για δώστε και εσείς τα φώτα σας ευχαριστώΓιατί ποια κινητά χρειάζονται antivirus; Μάλλον δεν ξέρει ο φίλος σου τι είναι ιός και τι όχι στα κινητά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Νομίζω ότι χρειάζονται, ειδικά σε παλιότερες συσκευές που δεν ενημερώνονται, οι hakers πάντα παραμονεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 όχι δεν χρειάζονται antivirus Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα σε όλους. Για να μην ανοίξω νέο θέμα, ανασύρω αυτό... Παρατηρώ ότι από την αναβάθμιση του κινητού μου (Honor 8x) σε android 10 και μετά, έπαψαν να αποθηκεύονται στο τηλέφωνο οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μου στέλνουν στο viber. Δίχως οποιαδήποτε αλλαγή στις ρυθμίσεις του viber και ασχέτως εάν απλά θα δω την φωτογραφία ή θα πατήσω πάνω της για να ανοίξει, αυτή δεν αποθηκεύεται κάπου. Πριν, αν θυμάμαι καλά, το είχα ρυθμίσει έτσι και αποθήκευε όταν πατούσα είτε να δω τη φωτογραφία είτε να παίξει το βίντεο. Γνωρίζετε τί μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις > μέσα και αποθηκευτικός χώρος > αποθήκευση σε γκαλερί να δεις αν είναι ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις > μέσα και αποθηκευτικός χώρος > αποθήκευση σε γκαλερί να δεις αν είναι ενεργό. Είναι ενεργό και αυτό, αλλά και η αυτόματη λήψη είτε μέσω wifi είτε μέσω δεδομένων. Επίσης, τσέκαρα και είναι κομπλέ το δικαίωμα της εφαρμογής για πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Σας έχει τύχει πότε κατι παρόμοιο?έχω ένα παλιό ταμπλετ με αντρόιντ 4.2.2 αποφάσισα να το λειτουργησω μετα από πολύ καιρό.τις πρωτες μερες σερνοταν στην κυριολεξία.τωρα ειναι λές και βρήκε την φορμα του.συγκριτικά πάει σφαίρα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 για να έχω τις ειδοποιήσεις τις αναδυόμενες όταν έχω πχ ένα μήνυμα στο messenger, κλπ πρέπει να έχω αυτήν την επιλογή ενεργή; δηλαδή να ανάβει και η οθόνη (εάν είναι σβηστή);έχω το xiaomi mi a3 που έχει Android stock πάνω. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Σας έχει τύχει πότε κατι παρόμοιο?έχω ένα παλιό ταμπλετ με αντρόιντ 4.2.2 αποφάσισα να το λειτουργησω μετα από πολύ καιρό.τις πρωτες μερες σερνοταν στην κυριολεξία.τωρα ειναι λές και βρήκε την φορμα του.συγκριτικά πάει σφαίρα.Τις πρώτες μέρες λογικό να σερνόταν. Όλες οι εφαρμογές και Google services ήθελαν updates. Αφού τελείωσαν όλα αυτά ήρθε στα νορμάλ του. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Τις πρώτες μέρες λογικό να σερνόταν. Όλες οι εφαρμογές και Google services ήθελαν updates. Αφού τελείωσαν όλα αυτά ήρθε στα νορμάλ του. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk μου εκανε εντύπωση.κατα καιρούς ανοιγω παλιά κινητά.τέτοια διαφοραδεν ειχα ξαναδει.περιμένα ότι ειναι πολύ παλια συσκευή και παλιο λειτουργικό ότι θα ήταν ήταν πολυ χειρότερα τα πραγματα Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα.. Έχω μια απορία που δεν ξέρω αν γίνεται (και δεν ξέρω κ αν είναι το σωστό νήμα αυτό!!) Έχω ένα κινητό Α που είναι η κυρια συσκευή μου (Android) και έχω και ένα κινητό Β (πάλι Android) που χρησιμοποιείται μόνο σαν WiFi Hotspot. Η ερώτηση μου είναι αν βάλω στο κινητό Β μια sd card με διαφορα αρχεία μέσα (εικονες, βίντεο κλπ) υπάρχει δυνατότητα με κάποιον τρόπο (κάποιο apk) να βλέπω τα αρχεία της sd από το κινητό Α όταν συνδέομαι στο Β (μέσω Hotspot)???? Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα.. Έχω μια απορία που δεν ξέρω αν γίνεται (και δεν ξέρω κ αν είναι το σωστό νήμα αυτό!!) Έχω ένα κινητό Α που είναι η κυρια συσκευή μου (Android) και έχω και ένα κινητό Β (πάλι Android) που χρησιμοποιείται μόνο σαν WiFi Hotspot. Η ερώτηση μου είναι αν βάλω στο κινητό Β μια sd card με διαφορα αρχεία μέσα (εικονες, βίντεο κλπ) υπάρχει δυνατότητα με κάποιον τρόπο (κάποιο apk) να βλέπω τα αρχεία της sd από το κινητό Α όταν συνδέομαι στο Β (μέσω Hotspot)???? Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, αυτό δεν γίνεται. Το ότι χρησιμοποιείται ένα κινητό ως hotspot δεν σημαίνει ότι μπορείς να έχεις και πρόσβαση στα αρχεία που είναι μέσα στην SD κάρτα του. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Κατάλαβα! Το σκεφτόμουν όπως γίνεται με τις συσκευές Mifi που έχουν υποδοχή για sd card και μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δεις τα αρχεία της κάρτας (σαν ένα είδος "δικτύου"), αν γινόταν κάτι αντίστοιχο με ένα δεύτερο κινητό. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Φυσικα και γίνεται. Θα βάλεις στο κινητό που κανεις hotspot μια εφαρμογή που κάνει ftp server ή μια εφαρμογή όπως το airdroid. Και από το άλλο κινητό που συνδέεται στο hotspot κανεις σύνδεση στην ip/ftp σύνδεση που σου δίνει και έχεις πρόσβαση στα αρχεία του. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Φυσικα και γίνεται. Θα βάλεις στο κινητό που κανεις hotspot μια εφαρμογή που κάνει ftp server ή μια εφαρμογή όπως το airdroid. Και από το άλλο κινητό που συνδέεται στο hotspot κανεις σύνδεση στην ip/ftp σύνδεση που σου δίνει και έχεις πρόσβαση στα αρχεία του. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ για την απάντηση! Θα το δοκιμάσω αυτό που λες κ θα επανέλθω!! Να ρωτήσω.. Στη βασική μου συσκευή χρειάζομαι κ εκεί κάποια εφαρμογή για να συνδέομαι στη δεύτερη που θα είναι η sd ή μέσω browser? Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Ναι για ftp που ειναι πιο βολικό κατά την γνώμη μου, χρειάζεσαι ftp client όπου θα δίνεις την ip και port από το άλλο κινητό. Εγώ προσωπικά την έχω καταβρει εδώ και πολύ καιρό με την παλια έκδοση του es file explorer (pro έκδοση). Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts