Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

evris2013 said:
Μετά την σημερινή ενημέρωση της εφαρμογής Google, το λευκό πλαίσιο στην αρχική οθόνη έγινε μαύρο! Με το G και το μικρόφωνο να φαίνονται λες και είναι δύο ξεχωριστές εφαρμογές!
εμένα έγινε η αναβάθμιση αλλά η ασπριλα έμεινε!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η εφαρμογή "υπηρεσίες εταιρείας κινητής τηλεφωνίας" (Carrier Services) τι ακριβώς κάνει;

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία...

ilka71 said:
εμένα έγινε η αναβάθμιση αλλά η ασπριλα έμεινε!

https://drive.google.com/file/d/1Vf1M7xtg7DwQAtfwErOZ-si11GFrTyvw/view?usp=drivesdk

Φαίνεται λίγο το κάτω μέρος. Δεν ήξερα πως να στείλω το screenshot! :(

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Καλησπέρα φίλοι μου. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό forum:p, μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν. Παλιά είχα την εφραμογή του OPAP σε android, δεν την είχα λειτουργήσει για πολλούς μήνες (εκτός από κάτι joker που είχα παίξει κατά καιρούς:lol:). Παρατήρησα ότι δεν μου δίνει επιλογή όπως παλια να φτιάξω κουπόνι αθλητικού στοιχήματος, να το αποθηκεύσω και να παώ σε πρακτωρίο να το ρίξω. Εδινε επιλογές συστήματος, επιλογή ποσού και πιθανό κέρδος. Το κάνει και σε εσάς ή κάτι κάνω λάθος? Μήπως έχει αφαιρεθέι η επιλογή?

Ευχαριστώ

την ειχα κι εγω μεχρι προσφατα, δεν ξερω να σου πω γι αυτο που λες, αλλα ξερω οτι ειναι τραγικη εφαρμογη απλα..

ειναι δυνατον ρε φωστηρες το κουπονι (σας) να εχει 1500 παιχνιδια και να πρεπει να σκρολλαρω για να κολλησει το συμπαν για να βρω αποδοσεις στο παιχνιδι που θελω;

ηθελα να ξερω καποιον να την δοκιμασει δεν υπηρχε;

η δε επιλογη πρωταθληματος επισης τραγικη, καμια σειρα δεν υπηρχε, αλλο χαος εκει,

δεν ξερω τι ηταν πιο δυσκολο να βρεις το ματς ή το πρωταθλημα, τρατζικ :D

χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα search;

patrickdrd said:
την ειχα κι εγω μεχρι προσφατα, δεν ξερω να σου πω γι αυτο που λες, αλλα ξερω οτι ειναι τραγικη εφαρμογη απλα..

ειναι δυνατον ρε φωστηρες το κουπονι (σας) να εχει 1500 παιχνιδια και να πρεπει να σκρολλαρω για να κολλησει το συμπαν για να βρω αποδοσεις στο παιχνιδι που θελω;

ηθελα να ξερω καποιον να την δοκιμασει δεν υπηρχε;

η δε επιλογη πρωταθληματος επισης τραγικη, καμια σειρα δεν υπηρχε, αλλο χαος εκει,

δεν ξερω τι ηταν πιο δυσκολο να βρεις το ματς ή το πρωταθλημα, τρατζικ :D

χαθηκε ο κοσμος να βαλουν ενα search;

Μονο search? Εδώ δεν έχουν βάλει καν live πονταρίσματα, ασε που οι αποδόσεις είναι για κλάμματα. Όπως και να έχει εμενα δεν μου λειτουργει το app στο στοιχημα, στο κινο, τζοκερ κλπ μου αφήνει επιλογες να φτιαξω δελτιο και να το σκαναρω. Δεν ξέρω εαν είναι κολλημα της στιγμής ή ειναι καιρό, γιατί έχω πολλους μήνες να παιξω σε ΟΠΑΠ

καλημερα , ηθελα να ρωτησω εαν κλειδωνει η εφαρμογη σε μια συσκευη? Το εχω βαλει σε ενα android tv , μπορω να κανω αποσυνδεση και να συνδεθω απο υπολογιστη χωρις να κλειδωσει στον υπολογιστη? Ευχαριστω

Ο Edge δεν ανοίγει καθόλου κι ας έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής! Αναγκάστηκα και έβαλα ξανά τον Chrome. Είναι λίγο πιο αργός ο τελευταίος αλλά τι να κάνουμε.

Ενεργοποίησα την lite έκδοση να δούμε... Δείχνει να ανοίγει αρκετά γρήγορα!!!

evris2013 said:
Ο Edge δεν ανοίγει καθόλου κι ας έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής! Αναγκάστηκα και έβαλα ξανά τον Chrome. Είναι λίγο πιο αργός ο τελευταίος αλλά τι να κάνουμε.

Βάλε τον Samsung internet. Είναι πολύ καλός και έχει και δικό του ad block.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

βάζοντας το κινητό σε flight mode δεν δέχεται το κινητό εισερχόμενες κλήσεις; γίνεται να κλείσω τα πάντα δεδομένα, wifi, bt κλπ αλλά να δέχομαι κλήσεις;

γινεται, αλλα χωρις flight mode, γιατι θες να ειναι flight mode;

απλα τα κλεινεις ολα και θα δεχεσαι κλησεις (και sms) κανονικα

patrickdrd said:
γινεται, αλλα χωρις flight mode, γιατι θες να ειναι flight mode;

απλα τα κλεινεις ολα και θα δεχεσαι κλησεις (και sms) κανονικα

σωστό και αυτό. απλά έλεγα με τον ένα διακόπτη να έκλειναν όλα και να άφηνα κάπως τις κλήσεις. οκ με καλύπτει και αυτό πάντως ευχαριστώ παιδιά

evris2013 said:

Τι εννοείς δεν ανοίγει? Εγώ μια χαρά τον χρησιμοποιώ (πήρε ακόμη ένα update σήμερα)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Dihnekis300 said:
Βάλε τον Samsung internet. Είναι πολύ καλός και έχει και δικό του ad block.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και ο Edge έχει ad block και είναι και πιο γρήγορος. Επίσης υπάρχει και σε desktop (για συγχρονισμό) ενώ της samsung οχι.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Προς το παρόν με καλύπτει ο Chrome. Αν με ξανακάνει νερά θα βάλω τον Edge πάλι.

Διαπιστωσα πως λειπουν απο τη συσκευη μου (Pocophone) οι φωτογραφίες των τελευταιων 2 μηνων, και αναρωτιεμαι εαν το εκανα εγω (δηλ. baby son εβαλε χερι) ή αν εγινε κατι αλλο επειδη αρχικοποιησα ξανα τo Googlephotos. Ξερουμε αν κραταει καπου logs για διαγραφες αρχειων;

ginalovu said:
Διαπιστωσα πως λειπουν απο τη συσκευη μου (Pocophone) οι φωτογραφίες των τελευταιων 2 μηνων, και αναρωτιεμαι εαν το εκανα εγω (δηλ. baby son εβαλε χερι) ή αν εγινε κατι αλλο επειδη αρχικοποιησα ξανα τo Googlephotos. Ξερουμε αν κραταει καπου logs για διαγραφες αρχειων;
Έχει εφαρμογή εκκαθάρισης δεδομένων; Έχει αναφερθεί σε Xiaomi η εργοστασιακή εφαρμογή εκκαθάρισης να διαγραφει και φωτογραφίες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SERS1612 said:
Έχει εφαρμογή εκκαθάρισης δεδομένων; Έχει αναφερθεί σε Xiaomi η εργοστασιακή εφαρμογή εκκαθάρισης να διαγραφει και φωτογραφίες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχει, και το χρησιμοποιησα, αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι εγινε απο αυτο :worry:

ilka71 said:
βάζοντας το κινητό σε flight mode δεν δέχεται το κινητό εισερχόμενες κλήσεις; γίνεται να κλείσω τα πάντα δεδομένα, wifi, bt κλπ αλλά να δέχομαι κλήσεις;

MacroDroid και εισαι κομπλέ, με ένα click.

ilka71 said:

Αφού κλείνει το σήμα κινητής, πώς θα έχεις κλήσεις;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

junglist said:

Σε λειτουργία πτήσης και με WiFi σε Cosmote δέχεσαι και κλήσεις και μηνύματα με τις αντίστοιχες επιλογές ενεργοποιημένες.

Χωρίς δίκτυο ή WiFi κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Sent from my Galaxy S10

junglist said:

Μόνο με vowifi

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, έχω μια απορία που δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται δικό της θέμα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς χρησιμοποιεί Android χωρίς οτιδήποτε Google επάνω και κατά πόσο είναι ρεαλιστικό κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι οι περισσότερες εφαρμογές θα δουλεύουν, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αρκετές δε βασίζονται στα play services. Γενικά θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται, γιατί αν ναι θα ήθελα να το δοκιμάσω για να δω αν υπάρχει όφελος σε μπαταρία και ισχύ.

karamazof53 said:
Μόνο με vowifi

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε λειτουργία πτήσης κλείνει και το wifi ,πρέπει να το ανοίξεις χειροκίνητα.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned