Black_Drag0n Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Αυτό που μου είπε ένας υπάλληλος της samsung στο chat (να πατήσω power + vol down για 20'') και αυτό που μου είπες εσύ, με έκαναν να σκεφτώ να πατήσω να πατήσω power + vol down + home για 20'' και έτσι ξαναβρέθηκα στην οθόνη που μπορούσα να ξαναεπικοινωνήσω με το Odin. Ευτυχώς, την γλίτωσα! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockxk Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 εχω το evolveo q8 με android 4.4.4 δεν δεχεται αλλες ενημερωσεις να το ξεκλειδωσω και να βαλω ποιο καινουργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dextergsxr Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 το ερωτημα ειναι αν αγορασω ενα κινητο που δεν ειναι προορισμενο για τη ελληνικη αγορα πχ το s9+ με τον snapdragon θα μπορω να βαλω ελληνικα α) στο μενου, εφαρμογες κτλ β) στο πληκρολογιο για αν μπορω να γραφω, βλεπω και να λαμβανω μηνηματα mails κτλ στα ελληνικα??? πια η διαδικασια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossidis28 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Πώς ενεργοποιώ τ'αρχεια gif στο facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Παιδιά καλημέρα. Το play store σε xiaomi mi a1 εκκινεί μόνο του . Πώς θα σταματήσει να ξεκινά η εφαρμογή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Τι εννοείς; Εκεί που βλέπεις το τηλέφωνο ξαφνικά ανοίγει και βλέπεις το play store; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Ακριβώς! Το ίδιο αν το αφήσω λίγη ώρα στην άκρη και το ξεκλειδώσω μετά, μπορεί να το κάνει. Θα καθαρίσω την cache και θα περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μήπως έβαλες καμία καινούργια εφαρμογή τελευταία; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Το τελευταίο διάστημα ναι κατέβασα διάφορες. Πολλές τις δοκιμάζω και αν δεν με ικανοποιούν κάνω απεγκατασταση. Γενικά είμαι πρόσφατα σε Android και ψαχνομαι με εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Παρατήρησα ότι μου ανοίγει εφαρμογές για κατέβασμα που είναι και καλά υπό εξέλιξη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://drive.google.com/file/d/1I3S-rOBkA67p-CnGk1zLTDI6PkaxzdTx/view?usp=drivesdk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Το λέω μήπως κάποια "περίεργη" εφαρμογή σου κάνει τέτοια κόλπα. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoshr Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Θα δω κάποια που εβαλα για always on display... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Πως γίνεται να σταματήσει η αυτόματη μετάφραση στην περιγραφή των εφαρμογών του play? 9 φορες στις 10 είναι τόσο χάλια που δεν βγαίνει νόημα... (...όχι, δεν θελω να γυρισω το τηλέφωνο στα αγγλικα ως λυση...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 (edited) Καλησπέρα Μετά από αναβάθμιση σε android Oreo 8.0 δεν με εμφανίζει σε καμία εφαρμογή το νούμερο των ειδοποιήσεων. Πχ Type mail-what’s app-viber-SMS κτλ Λαμβάνω Mail- ειδοποιήσεις αλλά όταν τις ''διώχνω'' στο εικονίδιο της εφαρμογής δεν εμφανίζει το νούμερο με τον αριθμό Mail-ειδοποιήσεων που έλαβα (όπως γινόταν πριν την αναβάθμιση σε ΟREO) Έτσι δεν μπορώ να θυμάμαι σε ποια εφαρμογή είχα νέα μηνύματα. Ο μόνος τρόπος να εμφανίζει νούμερο με νέες ειδοποιήσεις είναι να μη διώχνω τις νέες ειδοποιήσεις από κεντρική οθόνη αλλά σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις android ακόμα και όταν τις έδιωχνα νούμερο εμφανιζόταν στην εφαρμογή αν δεν είχα διαβάσει νέες ειδοποιήσεις Edited July 18, 2018 by android11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Δεν νομίζω πως γίνεται διαφορετικά. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να αλλάξω ρομ σε mls IQtab 4G είναι κρίμα να το σπάσω σε 4 κομμάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 γιατί σε όλους τους launchers όταν κλειδώνουν την οθόνη με ένα gesture άμεσα μετά με το δακτυλικο αποτύπωμα ανάβει μεν η οθόνη αλλά δεν ξεκλειδώνει; ο νοβα έχει γιαυτό μια ρύθμιση καθυστέρησης για να δουλέψει το δακτυλικο αποτύπωμα. δεν γίνεται με το παλιο τρόπο άμεσα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batzanakis Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 γεια σας φιλοι. Το κινητό μου τα έπαιξε. Κολανε εφαρμογες . Έκανα επαναφορά εργ. ρυθμισεων μερικες φορες αλλα το πρόβλημα παραμενει. Προλαβαινω να κατεβασω μια εφαρμογη απο το playstor και επειτα και αυτο κολαει και δεν μπροώ να κατεβασω παλι κατι. Ρώητσα και καποιος μου ειπε πως πριν μερικες μερες μια ενημερωση της Google για το Android 5.1 που εχω κι εγω, βγηκε προβληματικη και πρέπει να περιμενουμε μεχρι να το λυσουνε. Μετα απο εργ. ρυθμισεις απενεργοποιησα τις ενημερωσεις και πραγματι το προβλημα για την ωρα τουλαχιστον λύθηκε. Έχει κάποιος παρομοια εμπειρια; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pettak1967 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Υπαρχει καλη εφαρμογη ημερολογιου στην οποια να μπορεις να επιλεγεις π.χ. πρωινες η απογευματινες ωρες 8-1 η 5-9 μ.μ. ως default, δηλαδη να μην εμφανιζονται οι υπολοιπες ωρες της ημερας για λογους ευκολιας, ουτως ωστε να περναω τα ραντεβου μου? Και η δευτερη ερωτηση ειναι αν υπαρχει software για Editing στο pc επαφων, ημερολογιου, αρχειων Messages, κλ.π. εκτος απο google sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Σε WiFi σύνδεση μου έρχονται αμέσως τα μέιλ στο Gmail. Σε σύνδεση δεδομένων κινητης πρεπει να κάνω ανανέωση για να έρθουν. Το ίδιο και για κάτω από 20% μπαταρία. Που έχει ρύθμιση να έρχονται πάντα τα μέιλ. Redmi 3s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Σε WiFi σύνδεση μου έρχονται αμέσως τα μέιλ στο Gmail. Σε σύνδεση δεδομένων κινητης πρεπει να κάνω ανανέωση για να έρθουν. Το ίδιο και για κάτω από 20% μπαταρία. Που έχει ρύθμιση να έρχονται πάντα τα μέιλ. Redmi 3s Πρέπει να βρείς το μενού βελτιστοποίηση μπαταρίας,στις ρυθμίσεις και να εξαιρέσεις την εφαρμογή Gmail.Ο λόγος που σου έρχονται αμέσως κατά την φόρτιση,είναι ότι όσο φορτίζεις το κινητό,δεν ισχύει η βελτιστοποίση μπαταρίας στο android. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 πρεπει να βρεις ποιο κινεζικο ταμπλετ ειναι,γιατι εννοειται δεν υπαρχει mls συσκευη, και μετα να ψαξεις για ρομ.συνηθως στο playstore οταν πας να δεις τι συσκευες εχεις στο λογαριασμο σου δειχνει το πραγματικο μοντελο η κωδικο συσκευης Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guoba Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Εάν δεν μπορείτε να μεταφέρετε επαφές από το Android στο Android με τη βοήθεια του λογαριασμού gmail, ο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το coolmuster mobile transfer. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας επαφές μεταξύ τους από υπολογιστή μέσω καλωδίων usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Πως γίνεται στο google photos να μην αποθηκεύονται στιγμιότυπα απο παιχνίδια στην ενότητα λεύκωμα έχω γεμίσει με εκατοντάδες στιγμιότυπα έχω ένα oneplus 6 έχω πειράξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα υπάρχει κάποια εφαρμογή στο store που μπορεί να βοηθήσει η κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Από τις τρεις παύλες πάνω αριστερά στην εφαρμογή διάλεξε την πρώτη επιλογή, "Φάκελοι συσκευής" και από κει, μπες σε κάθε φάκελο από κάθε παιχνίδι σου και απενεργοποίησε την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts