Jump to content

guoba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by guoba

  1. Εάν δεν μπορείτε να μεταφέρετε επαφές από το Android στο Android με τη βοήθεια του λογαριασμού gmail, ο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το coolmuster mobile transfer. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας επαφές μεταξύ τους από υπολογιστή μέσω καλωδίων usb.
  2. Για να ανακτήσετε τους φακέλους διαγραμμένων εικόνων από το Galaxy S3, χρησιμοποιήστε πρώτα ένα Coolmuster Lab.Fone for Android για να σαρώσετε το Galaxy S3 σας. Εάν ο φάκελος των διαγραμμένων εικόνων μπορεί να σαρωθεί, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουμε να τον επαναφέρετε.
  3. Για να μεταφέρετε επαφές από το nokia 630 σε xiaomi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gmail ή το Coolmuster Mobile Transfer. Με τις βοήθειές τους, μπορούμε εύκολα να μεταφέρουμε επαφές μεταξύ τους.
  4. Για να μεταφέρετε όλα τα αρχεία σας από το παλιό σας Samsung A5 στο νέο S8, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Samsung Switch ή Coolmuster Mobile Transfer. Μας βοηθάει να μεταφέρουμε άμεσα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των επαφών, των μηνυμάτων κειμένου, των φωτογραφιών, της μουσικής, των βίντεο κ.λπ. μεταξύ των κινητών τηλεφώνων της Samsung.
  5. Αν θέλετε να συγχρονίσετε τις επαφές με άλλα κινητά τηλέφωνα, μπορείτε να δοκιμάσετε το κινητό πρόγραμμα μεταφοράς. Πρόκειται να μεταφέρετε δεδομένα απευθείας από το ένα τηλέφωνο στο άλλο, όπως επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, εφαρμογές και πολλά άλλα.
×
×
  • Create New...