kamunias Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω το wather widget του s8 σε s7 Edge ?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω το wather widget του s8 σε s7 Edge ?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/themes/official-s8-weather-app-widget-t3583232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω το wather widget του s8 σε s7 Edge ?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψαξε στο xda ...το apk κυκλοφορει εδω και καιρο..https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/s8-ported-apps-mods-t3584130 Edited June 10, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Γιατί δεν βάζεις αγγλική γλώσσα στο κινητό;Υπάρχει τρόπος να μην κάνει μετάφραση στο play store τις περιγραφές... καταντάει κουραστικό και εκνευριστικό!!!Μόνο με τις εφαρμογές που έχει στο playstore δεν γίνεται αλλιώς. Η Google το έβαλε στη Nougat για πρώτη φορά και αρκετά samsung κινητα το έχουν από το 2012. Send From Note 3 With S8 Port RomΚαι η MEIZU το έχει εδώ και χρόνια. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος καλός download manager παρόμοιος με το jdownloader του pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιος καλός download manager παρόμοιος με το jdownloader του pc; ponydroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 καλησπέρα έχω ένα sony ericsson xperia και ξαφνικά πλέον δεν μου κραταει τον κωδικό του wifi . κάθε φορά που το κλείνω το κινητό πρέπει να τού περνάω τον κωδικό ... τι έχει γίνει ???? πως μπορώ να το φτιάξω ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Μόλις χθες ενημερώθηκε ή εφαρμογή (σε android 7.0) καί άλλαξαν το πάντα. Αυτό που δεν μπορώ να βρώ είναι πως μπορώ να ρυθμίσω να θυμάται τον κωδικό μου όπως πριν και να μην χρειάζεται να τον γράφω κάθε φορά για log in, γνωρίζει κανένας; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a1gr2004 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα πούλησα ενα Sony Xperia XA σε ένα παιδί, το οποίο ειχα χρησιμοποιήσει για λίγες μέρες. Παρότι του έκανα reset με το PC Companion τώρα, στον καινούριο κάτοχο, του ζητάει να βάλει τον κωδικό για το δικό μου λογαριασμό στο gmail. Καθότι είμαι άσχετος με android, έχει κανεις ιδέα πως μπορουμε να επαναφέρουμε το τηλέφωνο στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 θα βάλεις το gmail σου θα πάτε μετά ρυθμίσεις - λογαριασμοί θα αφαιρέσεις από εκεί τον λογαριασμό σου και τέλος δεν θα το ξανά ζητήσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysa_75 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Γεια σας Σημερα τραβουσα βίντεο τη γιορτη του γιου μου και γεμισε η καρτα ενω τραβουσα . Μου εβγαλε ενα μηνυμα το οποιο πανω στον πανικο μου να προλαβω να τραβηξω δεν το θυμαμαι. Πιστευα πως θα εσωζε το βιντεο. Αλλα δεν το εχει κανει. Δεν το εσωσε καθολου. Υπαρχει τροπος καπως να το ανακτησω; Σας ευχαριστω πολυ. Χρύσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Το ν ανακτήσεις κάτι που δεν έχει προλάβει καν ν αποθηκευτεί λίγο δύσκολο Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrysa_75 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ναι καπως ετσι το φανταστηκα κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Τελικά ξέρει κανείς τίποτα για το log in χωρίς επαναπληκτρολογηση κωδικού στο νέο update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Τελικά ξέρει κανείς τίποτα για το log in χωρίς επαναπληκτρολογηση κωδικού στο νέο update; στο δικό μου δεν μου ζήτησε κωδικό..... μια φορά το πέρασα και δεν ξανά ζήτησε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a1gr2004 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Αυτό κάναμε αρχικά, αλλά λέει κάτι για αναμονή 24 ώρες πριν μπορέσουμε να κάνουμε οτιδήποτε... (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Και το δικό μου δεν ζήτησε ξανά κωδικό. Είχα το παλιό μέσα και το απεγκατέστησα. Πάντως τα σπάει και ας είναι σε beta Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Παιδιά πλέον είναι αναγκασμένος να έχω τρία app εγκατεστημένα που ρουφάνε την μπαταρία με το καλαμάκι :lol: Το νέο Skype αν και σε beta τα σπάει με το ανασχεδιασμένο εκ βάθρων περιβάλλον. Νομίζω ότι έγινε το πιο όμορφο και σύγχρονο από όλα. Χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει: 1. Και να αλλάξεις χώρα η τηλεφωνικό αριθμό εξακολουθούν να σε βρίσκουν. 2. Τα φοβερά πακέτα με 15€ απεριόριστα σε όλη την Ευρώπη και παίζει και μια προσφορά που μου είπε φίλος στο εξωτερικό 7€ τον μήνα απεριόριστα σταθερά παντού σε ολόκληρο τον πλανήτη 3. Δυνατότητα να πάρεις Skype number για να σε καλούν απευθείας από απλό τηλέφωνο χωρίς την ανάγκη να έχουν smart phone η την εφαρμογή εγκατεστημένη. 4. Έως 10 άτομα ταυτόχρονη συνομιλία 5.έχει app για desktop pc/mac Viber 1.Όμορφο και λιτό κάνει αυτά που λέει αλλά όταν έχεις πάνω από 2 νούμερα πείθει να επιλέξεις μόνο το 1. Το άλλο νούμερο απλά πρέπει να το απενεργοποιήσεις γιατί αν το αφήσεις ενεργό απλά δεν θα λαμβάνεις τα μηνύματα που μπορεί να σου στείλουν κλπ. 2.Έχει και desktop έκδοση που είναι πολύ βολικό. 3.Υποστηρίζει και κλήσεις σε κανονικά τηλέφωνα με χρέωση. Messenger Πολύ καλό και μόνο όσοι σε έχουν φίλο στο FB σε βρίσκουν εύκολα. Οι άλλοι απλά χρησιμοποιούν τις άλλες λύσεις. Δεν έχει αυτόνομη desktop έκδοση από όσο ξέρω. Προσωρινό συμπέρασμα Προσωπικά νομίζω ότι πλέον το Skype που έφτιαξε το περιβάλλον των γραφικών (γιατί το παλιό ήταν παλιομοδίτικο και πολύπλοκο) είναι το καλύτερο deal. Είναι πλήρως ανεξάρτητο από τηλεφωνικούς αριθμούς και το fb δίνοντας και την δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων οικονομικών στην την δυνατότητα να μιλάς με πολλές ταυτόχρονα. Τι νομίζεται εσείς; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited June 15, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Σκυπε το χω παρατημενο χρονια. Ποτε δε βρήκα κάτι να με κρατησει. Viber ειχα θεματα με την τοτε συσκευή και δεν ασχοληθηκα καθολου. Βλεπω το χρησιμοποιούν αρκετοι στον κυκλο μου, ισως καποια στιγμη να ασχοληθω. Προς το παρων βολευομαι με τον φβ μεσσεντζερ και το γουατςαππ. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 viber 1o με διαφορα απ το 2ο messenger (lite φυσικα και μονο, οπως και facebook lite παραλληλα, αλλα με αλλο λογαριασμο) και skype (lite κι αυτο εσχατως..) τελευταιο παρασαγγας.. μεγαλη η διαφορα του 1ου απ το 2ο και του 2ου απ το 3ο και σε χρηση απο μενα, αλλα και σε χρηση απ τον κυκλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Εμένα ζητάει και δεν μπορώ μα βρώ στις ρυθμίσεις το ' αποθήκευση του κωδικού μου '.. Σε εσάς υπάρχει στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Εμένα ζητάει και δεν μπορώ μα βρώ στις ρυθμίσεις το ' αποθήκευση του κωδικού μου '.. Σε εσάς υπάρχει στις ρυθμίσεις; για δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και διαγραφή cache..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Δεν αλλάζει κάτι, εσένα στις ρυθμίσεις υπάρχει η συγκεκριμένη ρύθμιση με την αποθήκευση κωδικού; (Android 7.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω διάφορες εφαρμογές για εύρεση wallpapers. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή για την επιθυμητή τοποθεσία αποθήκευσης και αποθηκεύονται οι εικόνες που κατεβάζω στη μνήμη του τηλεφώνου, αντί για την SD card όπου και επιθυμώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα στέλνει αυτόματα στην SD? Οι εφαρμογές είναι το Backdrops, WallpapersCraft και Zedge. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Messenger για μενα μονο,αφου εχω facebook.Μετα το WhatsApp μου αρεσει λογω καλυτερης συνδεσιμοτητας.Οταν δεν εχεις καλο 3G αργει να συνδεθεις στο viber και να φαινεσαι ενεργος,να παιρνεις sms κλπ.Τα Messenger/WhatsApp δουλευουν και ας εχεις Edge.Για το Skype,αν θες κλησεις προς εξωτερικο και φτηνα συμφερει.Αν και το Lycachat δινει 1,500 λεπτα προς ελληνικα κινητα/σταθερα με 10€ για ενα μηνα.Εχει και καλες χρεωσεις για εξωτερικο.Επειδη εχω iPhone σωστα δουλευει το whatsapp και το messnger.Το Viber ειχε θεματα,τωρα εφτιαξε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts