Jump to content

a1gr2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

a1gr2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό κάναμε αρχικά, αλλά λέει κάτι για αναμονή 24 ώρες πριν μπορέσουμε να κάνουμε οτιδήποτε... (?)
  2. Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα πούλησα ενα Sony Xperia XA σε ένα παιδί, το οποίο ειχα χρησιμοποιήσει για λίγες μέρες. Παρότι του έκανα reset με το PC Companion τώρα, στον καινούριο κάτοχο, του ζητάει να βάλει τον κωδικό για το δικό μου λογαριασμό στο gmail. Καθότι είμαι άσχετος με android, έχει κανεις ιδέα πως μπορουμε να επαναφέρουμε το τηλέφωνο στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις? Ευχαριστώ!
  3. ντρέπομαι λίγο γι αυτο που θα πω αλλά τελικά το κινητό δεν ήταν κλειδωμένο.. Φαινόταν απο την εφαρμογή του παρόχου οτι δεν δέχεται άλλη sim card (και ζητούσε 15 λίρες για ξεκλείδωμα), αλλα μια χαρά έπαιξε με μια cosmote.. false alarm!
  4. Καλημέρα! αγόρασα το εν λόγω κινητό ως μια φτηνή και γρήγορη λύση την προηγούμενη εβδομάδα που βρισκόμουν στην Αγγλία (μου έκλεψαν το κανονικο μου κινητο :( ) Γύρισα Ελλάδα και συνειδητοποίησα πως είναι κλειδωμένο στον πάροχο (O2). Μιας και είμαι εντελώς άσχετος απο Android, υπάρχει δυνατότητα να το ξεκλειδώσω για να δέχεται οποιαδήποτε SIM ? Ευχαριστώ!
  5. Απο όσο θυμάμαι, δεν είναι περιορισμός του προγράμματος που βρήκες, αλλα των ίδιων των windows home edition. (δεν υποστηρίζουν remote desktop όπως τα pro, παρα μόνο remote assistance) Για την αντίστοιχη έκδοση των vista υπάρχει ένα "σπαστήρι" που σε αφήνει να συνδεθείς μεσω RDP σε home edition, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα XP.... αλήθεια ποιό πρόγραμμα δοκίμασες?
  6. εμένα ήρθε εχθές και ευτυχώς η οθόνη εχει αυτο το cool white χρωματάκι :) πως μπορω να μάθω ποτε κατασκευάστηκε?
×
×
  • Create New...