Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σου ανάβει το πισω φλας της κάμερας όταν έχεις ειδοποίηση;;;;

Η μήπως εννοείς το λεντ;

Αν όντως είναι το φλας.... Πολύ περίεργο. Έχε πλάκα να είναι καμιά νέα αλλαγή και σε κανένα επομενο/α update να γίνεται αυτό σε όλους :eek:

Ικανούς τους εχω.

(Ρίνα)

Edited by lek88

Το φλας από πίσω! ενώ κρατάω το κινητό, έρχεται ειδοποίηση, αναβοσβήνει το φλας και αν είμαι σε καφετέρια, ο κόσμος θα νομίζει ότι τους φωτογραφίζω!! :)

Το φλας από πίσω! ενώ κρατάω το κινητό, έρχεται ειδοποίηση, αναβοσβήνει το φλας και αν είμαι σε καφετέρια, ο κόσμος θα νομίζει ότι τους φωτογραφίζω!! :)

Κάνε μια απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση του Facebook.

Στις ρυθμίσεις εφαρμογής - Γενικά - ειδοποιησεις

Κοίταξες αν σου έχει κάτι έξτρα για το φλας;

1103679be824e26cc8486c0002056ff7.jpg

(Ρίνα)

Σου έχει ενεργοποιηθεί κάτι σαν αυτό στην προσβασιμότηταda3b066e3c71aef59ab193e6f04b9a5d.jpg
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Καλημέρα! Έχετε να προτείνετε καμιά εφαρμογή σχετική με έξοδα και έσοδα οικογενειακού προϋπολογισμού; αν έχει αρκετές επιλογές κατηγοριών και συνδέεται με κανένα site θα είναι ακόμα πιο χρήσιμη!

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα! Έχετε να προτείνετε καμιά εφαρμογή σχετική με έξοδα και έσοδα οικογενειακού προϋπολογισμού; αν έχει αρκετές επιλογές κατηγοριών και συνδέεται με κανένα site θα είναι ακόμα πιο χρήσιμη!

Ευχαριστώ πολύ!

κάτι τέτοιο μήπως : http://www.spendee.com

send from my A51 :ninja:

Δες και το andromoney έχει και Web client εκτός από την εφαρμογή.

Στις ρυθμίσεις - προσβασιμοτητας

Υπαρχει επιλογή να ορίσεις σε ποιες εφαρμογές θες να σου έρχεται ειδοποίηση ανα τακτά διαστηματα αν έχεις κάτι μη αναγνωσμένο.

Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι αν έχω αυτή την επιλογή ενεργοποιημενη, μου χτυπάει δόνηση και όταν φτάνει η φόρτιση στο 100%!!!! Το φορτίζω το βράδυ που πέφτω για ύπνο και με ξυπνάει με την δόνηση όταν φτάνει στο 100% και με ενοχλεί. Δεν βλεπω κάπου να αλλάζει αυτό.... Υπάρχει τρόπος;

Edit : όταν έχω την υπενθύμιση ειδοποίησης στο of σταματάει και η δόνηση της φόρτισης. 534da5e4fea7035981bc7ca4c7dccf69.jpg

(Ρίνα)

γιατί όταν θέλω να ανοίξω ένα λινκ τοποθεσίας στις προτεινόμενες εγκατεστημένες GPS εφαρμογές δεν μου δείχνει το , αγορασμένο από το play store ,igo; Μόνο αυτό δεν μου βγάζει!

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας λογο δουλειας πηγαινω αεροδρομιο κ βρισκω με το ονομα πελατες απο διαφορες πτησεις θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενα προγραμμα να γραφω το ονομα που ψαχνω κ να το δειχνω απο το ταμπλετ για να τους βρισκω να γραφω το ονομα κ να ο μεγενθυνω σε ολη την οθονη σαν preview αν μπορει κανενας να βοηθησει

καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας λογο δουλειας πηγαινω αεροδρομιο κ βρισκω με το ονομα πελατες απο διαφορες πτησεις θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενα προγραμμα να γραφω το ονομα που ψαχνω κ να το δειχνω απο το ταμπλετ για να τους βρισκω να γραφω το ονομα κ να ο μεγενθυνω σε ολη την οθονη σαν preview αν μπορει κανενας να βοηθησει

Εγώ ας πούμε θα χρησιμοποιούσα το Google Keep. Εάν πατήσεις το + μέσα σε ένα νέο σημείωμα έχει ζωγραφιά και γράφεις με το χέρι σου το όνομα που ψάχνεις, το γυρνάς και landscape και είσαι έτοιμος.

Φαντάζομαι θα γίνεται το ίδιο και με κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εγώ ας πούμε θα χρησιμοποιούσα το Google Keep. Εάν πατήσεις το + μέσα σε ένα νέο σημείωμα έχει ζωγραφιά και γράφεις με το χέρι σου το όνομα που ψάχνεις, το γυρνάς και landscape και είσαι έτοιμος.

Φαντάζομαι θα γίνεται το ίδιο και με κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής.

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω φίλε να'σαι καλα

Στις ρυθμίσεις - προσβασιμοτητας

Υπαρχει επιλογή να ορίσεις σε ποιες εφαρμογές θες να σου έρχεται ειδοποίηση ανα τακτά διαστηματα αν έχεις κάτι μη αναγνωσμένο.

Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι αν έχω αυτή την επιλογή ενεργοποιημενη, μου χτυπάει δόνηση και όταν φτάνει η φόρτιση στο 100%!!!! Το φορτίζω το βράδυ που πέφτω για ύπνο και με ξυπνάει με την δόνηση όταν φτάνει στο 100% και με ενοχλεί. Δεν βλεπω κάπου να αλλάζει αυτό.... Υπάρχει τρόπος;

Edit : όταν έχω την υπενθύμιση ειδοποίησης στο of σταματάει και η δόνηση της φόρτισης. 534da5e4fea7035981bc7ca4c7dccf69.jpg

(Ρίνα)

Βλέπω μια λίστα εφαρμογών. Δεν περιλαμβάνει και την επιλογή, για τη δόνηση στο 100% charge;

Huawei Nova 5T

Βλέπω μια λίστα εφαρμογών. Δεν περιλαμβάνει και την επιλογή, για τη δόνηση στο 100% charge;

Όχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Σήμερα πάντως δεν μου το έκανε καθόλου όταν έφτασε 100%.....ποιος ξετει...

(Ρίνα)

Καλημέρα παιδιά. Άλλαξε κάτι στην πολιτική του play store; Παρατηρώ ότι δεν μπορώ καθόλου να κάνω επιστροφή χρημάτων αν μία εφαρμογή δεν μου αρέσει

Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Όχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Σήμερα πάντως δεν μου το έκανε καθόλου όταν έφτασε 100%.....ποιος ξετει...

(Ρίνα)

Μάλλον θα είχες τη δόνηση στο off. Το να αλλάζει "συνήθειες" το κινητό, χωρίς δική μας παρέμβαση, δεν είναι καλό...

Huawei Nova 5T

Μάλλον θα είχες τη δόνηση στο off. Το να αλλάζει "συνήθειες" το κινητό, χωρίς δική μας παρέμβαση, δεν είναι καλό...

Κοίτα. Αυτή την ρύθμιση του κινητού με τις ειδοποιησεις έχω 3 μέρες που την ανακάλυψα.

Μέχρι τώρα είτε το είχα αθόρυβο είτε δόνηση είτε στον ηχο, πότε δεν έκανε κάτι όταν έφτανε στο 100%! Ηταν πάντα αθορυβο.

Οταν έβαλα αρχικά αυτές τις ειδοποιησεις στο on, τις πρώτες δύο μέρες μου χτύπαγε δόνηση όταν έφτανε στο 100%. Σήμερα που το φιρτισα 2 φορές δεν έβγαλε δόνηση όταν φορτισε! Δεν ξέρω τι γίνεται....

Και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταλάβω.

(Ρίνα)

Κοίτα. Αυτή την ρύθμιση του κινητού με τις ειδοποιησεις έχω 3 μέρες που την ανακάλυψα.

Μέχρι τώρα είτε το είχα αθόρυβο είτε δόνηση είτε στον ηχο, πότε δεν έκανε κάτι όταν έφτανε στο 100%! Ηταν πάντα αθορυβο.

Οταν έβαλα αρχικά αυτές τις ειδοποιησεις στο on, τις πρώτες δύο μέρες μου χτύπαγε δόνηση όταν έφτανε στο 100%. Σήμερα που το φιρτισα 2 φορές δεν έβγαλε δόνηση όταν φορτισε! Δεν ξέρω τι γίνεται....

Και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταλάβω.

(Ρίνα)

Ξέρω τι εννοείς. Είναι από τα πράγματα που έχεις ασχοληθεί για καιρό (λίγο ή πολύ) και δε σε απασχολεί πλέον.

Huawei Nova 5T

Καλημέρα παιδιά. Άλλαξε κάτι στην πολιτική του play store; Παρατηρώ ότι δεν μπορώ καθόλου να κάνω επιστροφή χρημάτων αν μία εφαρμογή δεν μου αρέσει

Μήπως την είχες ξανά αγοράσει και επιστρέψει παλαιότερα? Έτσι είχε συμβεί σε εμένα οπότε έκανα αναφορά στη google αλλά και στον developer και επιστράφηκαν τα χρήματα.

Μήπως την είχες ξανά αγοράσει και επιστρέψει παλαιότερα? Έτσι είχε συμβεί σε εμένα οπότε έκανα αναφορά στη google αλλά και στον developer και επιστράφηκαν τα χρήματα.

Δεν νομίζω ρε συ,θα το δοκιμάσω σε μία φθηνή και θα δω. Ευχαριστώ :)

Δεν έχει αλλάξει κάτι..

Έκανα πρίν λίγες ώρες σήμερα επιστροφή χρημάτων κανονικά.

Δεν έχει αλλάξει κάτι..

Έκανα πρίν λίγες ώρες σήμερα επιστροφή χρημάτων κανονικά.

Υπάρχει περίπτωση κάποιες εφαρμογές να μην δέχονται επιστροφή χρημάτων; Μπορώ να το ξέρω εκ των προτέρων αυτό;

Έχει κανένας θέμα με την εφαρμογή του youtube; τι εννοώ... Από χθες κ ενώ έχω κινητό κ smarttv στο ίδιο wifi δεν μου βγάζει το εικονίδιο στην εφαρμογή του κινητού να δω το βίντεο στην tv... Απεγκατεστησα την εφαρμογή την εγκατεστησα ξανά αλλά τίποτα... Καμία ιδέα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Υπάρχει περίπτωση κάποιες εφαρμογές να μην δέχονται επιστροφή χρημάτων; Μπορώ να το ξέρω εκ των προτέρων αυτό;

Δε νομίζω. Όλες στο play store έχουν επιστροφή και μάλιστα όσες φορές και αν την αγοράσεις μπορείς στο 2ωρο να κάνεις επιστροφή χρημάτων.

Μήπως έκανες in app purchase και δε μπορείς;

Έχει κανένας θέμα με την εφαρμογή του youtube; τι εννοώ... Από χθες κ ενώ έχω κινητό κ smarttv στο ίδιο wifi δεν μου βγάζει το εικονίδιο στην εφαρμογή του κινητού να δω το βίντεο στην tv... Απεγκατεστησα την εφαρμογή την εγκατεστησα ξανά αλλά τίποτα... Καμία ιδέα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πρέπει και οι δυο εφαρμογές να είναι logged in με τον ίδιο λογαριασμό;;

Μήπως κάποια αποσυνδέθηκε;;

Το ίδιο είχα πάθει πέρσι το καλοκαίρι και έλεγα τι φταίει...:)

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned