Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tsiv said:
Γιατί να μην την κάνεις?

Που είναι το πρόβλημα αφού είναι official αναβάθμιση?

Γιατί δεν είναι κάθε αναβάθμιση, ανα-βάθμιση.

Huawei Nova 5T

Αν και extreme-user είμαι υπέρ των εργοστασιακών αναβαθμίσεων σε χρήστες που θέλουν να λειτουργεί το κινητό τους όπως βγήκε από το εργοστάσιο.

Εγώ είμαι πάντα root + TWRP σε ότι android πάρω και πάντα jailbreak σε ότι i-phone είχα μέχρι τώρα.

Στη γυναίκα μου πάντα κάνω τις official αναβαθμίσεις και όλα οκ.

Ο καθείς με τις απόψεις του... :)

tsiv said:

Μέχρι να πατήσεις "ναι" αυτό θα σε ρωτάει , αυτή είναι η δουλειά του.

Δεν μπορεί να ξέρει το τηλέφωνο αν εσύ είσαι αραχτός στον καναπέ και θέλεις απλώς να πλογηθείς για να δεις κάτι ή εισαι στο δρόμο οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσει όλους τους δέκτες για να σε πάει εκεί που θες.

Thanks για την απαντηση φιλε. Μακαρι να υπηρχε καμια ρυθμιση να μην με ξαναρωταγε γιατι ειναι σπαστικο.

Σε παλιές εκδόσεις του Google Photos κατέβαζα άμεσα από την εφαρμογή ότι φωτο ή βιντεο ειχα αποθηκευσει εκει. Τώρα πως γίνεται ρε παιδιά; μπορώ μόνο μέσω solid. δεν γίνεται μόνο μέσα από την εφαρμογή;

Καλημέρα στη παρέα. Έχω ένα θέμα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Λοπόν, στο τάμπλετ μου στο "Play Store" πάνω αριστερά που βλέπουμε τους λογαριασμούς που είμαστε συνδεδεμένοι κάπως έχω βάλει και ένα "Hotmail" και το έχω συνδέσει και με ένα παιχνίδι μέσω της εφαρμογής "Πιαχνίδια Google Play" και τώρα θέλω να βάλω το παιχνίδι και στο κινητό αλλά στο κινητό δεν μου βγάζει το "Hotmail" και αν πάω να το προσθέσω δεν το δέχεται. Μήπως ξέρει κάποιος πως μπήκε στο "Play Store" το "Hotmail" ώστε να το κάνω και στο κινητό; Εάν δεν καταλάβατε να σας ανεβάσω και φώτο. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Καλημερα παιδια. Για μπαταριες Li-Po ποιος ειναι ο σωστος τροπος φορτισης? Μου ειπαν να πεφτει μεχρι 30-35% και να το φορτιζω μεχρι 90% και καθε 20 κυκλους φορτισεις μια πληρη φορτιση μεχρι το 100%. Τι ισχυει τελικα? μγπως να το φορτιζω κανονικα?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

anastasiszn said:
Καλημερα παιδια. Για μπαταριες Li-Po ποιος ειναι ο σωστος τροπος φορτισης? Μου ειπαν να πεφτει μεχρι 30-35% και να το φορτιζω μεχρι 90% και καθε 20 κυκλους φορτισεις μια πληρη φορτιση μεχρι το 100%. Τι ισχυει τελικα? μγπως να το φορτιζω κανονικα?

Μεταχειρίσου το όπως βολεύεσαι.

Μετά τον πρώτο χρόνο, ό,τι και να έχει προηγηθεί, πιθανότατα θα διαπιστώνεις σταδιακά πτώση απόδοσης.

nikiforos_ said:
Μεταχειρίσου το όπως βολεύεσαι.

Μετά τον πρώτο χρόνο, ό,τι και να έχει προηγηθεί, πιθανότατα θα διαπιστώνεις σταδιακά πτώση απόδοσης.

Οχι ρε τρελε, το κινητο το εχω μια βδομαδα. Απλα θελω να κανω σωστη χρηση.

Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

anastasiszn said:

Κάνε τις 3 πρώτες φορτίσεις γύρω στο 10%, μέχρι το 100%. Μετά, όπως σε βολεύει. Με LiPo έχω κι εγώ.

Huawei Nova 5T

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Έχασα το κινητό μου και όταν το αντιλήφθηκα ήταν πλέον κλειστό. Στο google timeline εμφανίζεται το τελευταίο στίγμα πρίν το χάσω.

Αφού λοιπόν χάθηκε, μπήκα στο android device manager και έστειλα εντολή κλειδώματος και στη συνέχεια εντολή reset. Επειδή το τηλέφωνο ήταν κλειστό, μου έβγαλε μήνυμα το android device manager (στον υπολογιστή) ότι θα προσπαθήσει να κάνει reset μόλις συνδεθεί η συσκευή.

Μέρες μετά, τυχαία βλέπω στη δραστηριότητα του google ότι έχει συνδεθεί η συσκευή μου αλλά δεν έχει στείλει location. Το τελευταίο location report είναι την ημέρα που χάθηκε η συσκευή, ενώ σύμφωνα με τη "δραστηριότητα google" η τελευταία ώρα που χρησιμοποιήθηκε είναι χθες το πρωί και ο τελευταίος συγχρονισμός 10 ώρες μετά. Δηλαδή, από όσο καταλαβαίνω, άνοιξε η συσκευή, συνδέθηκε στο internet, έμεινε ανοικτή 10 ώρες αλλά δεν έστειλε location report.

Επίσης, ενώ άνοιξε και συνδέθηκε στο internet με το google account μου, γιατί δεν κλείδωσε ή δεν έγινε factory reset;

Σκέψη: Έστω ότι άνοιξε και έμεινε κλειδωμένο λόγω του ότι είχα ζητήσει να γίνει lock μέσω του android device manager. Πως όμως συνδέθηκε στο internet και εμφανίστηκε η δραστηριότητα στο google;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Καλημέρα έχω το MLS iQTalk Flame Model: iQ1502a. Το κινητό το έκανα reset και τώρα με το που ανοίγει , μου ζητάει τα στοιχεία (Gmail και Password) από την Google τα οποία δεν θυμάμαι. Δεν προχωράει χωρίς αυτά τα στοιχεία. Γίνεται κάπως να μην βάλω τα στοιχεία και να το ανοίξω ή έστω να αλλάξω τα στοιχεία? Θα σας ευχαριστούσα για μία άμεση απάντηση. Edited by futollar

futollar said:
Καλημέρα έχω το MLS iQTalk Flame Model: iQ1502a. Το κινητό το έκανα reset και τώρα με το που ανοίγει , μου ζητάει τα στοιχεία (Gmail και Password) από την Google τα οποία δεν θυμάμαι. Δεν προχωράει χωρίς αυτά τα στοιχεία. Γίνεται κάπως να μην βάλω τα στοιχεία και να το ανοίξω ή έστω να αλλάξω τα στοιχεία? Θα σας ευχαριστούσα για μία άμεση απάντηση.

Είναι η ασφάλεια της Google σε περίπτωση κλοπής. Αμα δεν τα θυμάσαι δεν μπορείς να κάνεις κατι.

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να ασφαλιστεί ένα τηλέφωνο ώστε ακόμα και αν χαθεί - κλαπεί να μη μπορεί κάποιος να εισέλθει στο android system recovery (το μενού στο οποίο μπαίνεις κατά την εκκίνηση με συνδυασμό πλήκτρων on/off + volume) προκειμένου να του κάνει factory reset;

t300 said:
Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να ασφαλιστεί ένα τηλέφωνο ώστε ακόμα και αν χαθεί - κλαπεί να μη μπορεί κάποιος να εισέλθει στο android system recovery (το μενού στο οποίο μπαίνεις κατά την εκκίνηση με συνδυασμό πλήκτρων on/off + volume) προκειμένου να του κάνει factory reset;

Όχι.

Ωστόσο σε Android 6 και άνω και factory reset να κανεις, μετά δεν ανοίγει αν δε βάλεις το λογαριασμό Google που χε πριν (ή λογαριασμό Xiaomi σε συσκευές με MIUI).

Αυτη η δικλίδα ασφαλείας παρακάμπτεται με διάφορους τρόπους αν το άτομο που βρει/κλέψει τη συσκευή έχει γνώσεις. Για ποια συσκευή ρωτάς;

editorR said:
Είναι η ασφάλεια της Google σε περίπτωση κλοπής. Αμα δεν τα θυμάσαι δεν μπορείς να κάνεις κατι.
Μηπως αν του ξαναβαλουμε το android θα φυγει?

gerstavros2 said:
Όχι.

Ωστόσο σε Android 6 και άνω και factory reset να κανεις, μετά δεν ανοίγει αν δε βάλεις το λογαριασμό Google που χε πριν (ή λογαριασμό Xiaomi σε συσκευές με MIUI).

Αυτη η δικλίδα ασφαλείας παρακάμπτεται με διάφορους τρόπους αν το άτομο που βρει/κλέψει τη συσκευή έχει γνώσεις. Για ποια συσκευή ρωτάς;

Motorola moto g3, ήταν αγορασμένο τέλη προηγούμενου Απριλίου. Προσπαθώ να θυμηθώ τι φορούσε. Θυμάμαι του έγιναν όλα τα updates πριν setαριστεί, οπότε μάλλον την 6 πρέπει να φορούσε.

Συνεπώς για να χρησιμοποιηθεί με άλλο account πλέον είναι αδύνατο;

t300 said:
Motorola moto g3, ήταν αγορασμένο τέλη προηγούμενου Απριλίου. Προσπαθώ να θυμηθώ τι φορούσε. Θυμάμαι του έγιναν όλα τα updates πριν setαριστεί, οπότε μάλλον την 6 πρέπει να φορούσε.

Συνεπώς για να χρησιμοποιηθεί με άλλο account πλέον είναι αδύνατο;

Δεν είναι αδύνατον, αλλά δεν ειν κι απλή διαδικασία που κάνει ο οποιοσδήποτε. Αν ανυσηχείς για προσωπικά δεδομένα, η παράκαμψη τα διαγράφει όλα.

gerstavros2 said:
Δεν είναι αδύνατον, αλλά δεν ειν κι απλή διαδικασία που κάνει ο οποιοσδήποτε. Αν ανυσηχείς για προσωπικά δεδομένα, η παράκαμψη τα διαγράφει όλα.

Παράκαμψη εννοείς τον "έμμεσο" τρόπο να ξαναχρησιμοποιηθεί το κινητό από αυτόν που το βρήκε;

Ρε παιδιά μια βοήθεια.

Η "κουρτίνα " που κατεβάζουμε τραβωντας με το δάχτυλο προς τα κάτω στο Android για να δούμε τις ειδοποιήσεις που μας έρχονται πως λέγεται στα αγγλικά.

Νικήτας

nik187 said:
Ρε παιδιά μια βοήθεια.

Η "κουρτίνα " που κατεβάζουμε τραβωντας με το δάχτυλο προς τα κάτω στο Android για να δούμε τις ειδοποιήσεις που μας έρχονται πως λέγεται στα αγγλικά.

Notification bar ή status bar.

nop77 said:
καλησπερα ! δεν ξερω εαν ειναι θεμα της συσκευης μου η του android

εχω το lg g4 με android 6.0 και δεν ειναι ροοτ

το προβλημα που εχω ειναι οτι αρκετες εφαρμογες κυριως παιχνιδια που καταναλωνουν πολλα mb απο την καρτα χωρις να το επιλεγω εγω

υπαρχει καποια λυση ?

εψαχνα να βρω καποιο προγραμα που να επιτρέπει την μεταδωση των δεδομενων σε επιλεγμενες εφαρμογες απο μενα αλλα ήθελαν συσκευη με root

Αν κατάλαβα τι θες, το Opera max κάνει αυτό που ζητάς. Κλείνεις όποιες εφαρμογές επιλέξεις, να μη δουλεύουν στο παρασκήνιο είτε με δεδομένα, είτε με wi-fi.

Την βοήθεια σας... Λόγω ότι σήμερα είχα ξεχάσει το κινητό κάπου, μπήκα από υπολογιστή στην διαχείριση συσκευή του playstore που υπάρχει και επέλεξα κλείδωμα. Όντως έγινε και όλα καλά, το θέμα είναι όμως ότι κάθε φορά που κλείνει η οθόνη μου ζητάει και τον κωδικό που είχα ορίσει για το online κλείδωμα. Πως μπορώ να το απενεργοποιησω;

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάζοντας εεξωτερικό δίσκο στ οττηλέφωνο ή σε tv box μου λλέει ότι είναι μόνο read only κκαι δεν μπορώ να ορισω εένα από ταfile του πχ γι ανα κκατεβάσω ttorrent ή να μμεταφέρει κκάτι απ ό τη εεσωτερική του ττηλεφώνο. Με το Es fFileeExplorer δεν κάνω δουλειά. Υπάρχει τρόπος κάθε φορά που βάζω εεξωτερικό δίσκο να τον οριζω σαν βασικό χώρο αποθήκευσης?
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned