adais Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδια επειδη πηγα το samsung galaxy s4 i9505 android 5.0.1 στην αντιπροσωπεια για το θεμα που ειχα με το μεγαφωνο μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα που να μπορει να μετατρεψει ενα .vcf αρχεια με πολλες ελληνικες επαφες μεσα σε πολλα για καθε μια επαφη για να τις περασω σε ενα αρχαιο nokia symbian 40 κινητο. Σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_sav Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα σας, Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για επαναφορά δεδομένων γιατί έσβησα κάποια αρχεία από την κάμερα και δεν τα αποθήκευσα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδια επειδη πηγα το samsung galaxy s4 i9505 android 5.0.1 στην αντιπροσωπεια για το θεμα που ειχα με το μεγαφωνο μπορειτε να μου πειτε ενα προγραμμα που να μπορει να μετατρεψει ενα .vcf αρχεια με πολλες ελληνικες επαφες μεσα σε πολλα για καθε μια επαφη για να τις περασω σε ενα αρχαιο nokia symbian 40 κινητο. Σας ευχαριστω πολυ. Νομίζω πας το vcf όπως είναι ολόκληρο στο Outlook, και μετά συγχρονίζεις με symbian. Κάπως έτσι το έκανα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Δεν είναι τόσο εύκολο. Ψάξε(εάν υπάρχει) για κάποια Multi-Language rom η απλά κάνε εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα σαν και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=sightidea.com.setlocale (υπάρχουν και αλλα παρόμοια) ....θα σου προσθέσει τα ελληνικά (μερική μετάφραση) Για ποια συσκευή; Αυτά τα προγράμματα ενεργοποιούν τη γλώσσα σε περιπτώσεις που υπάρχουν οι μεταφράσεις των εφαρμογών και απλά λείπει η γλώσσα από το μενού επιλογής γλώσσας. Σ' αυτή την περίπτωση η μετάφραση είναι κανονική, διαφορετικά δεν γίνεται μετάφραση. Πάντως το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις μια τέτοια εφαρμογή. Αν δεν λειτουργήσει, αυτό σημαίνει ότι η ρομ σου δεν περιλαμβάνει τις ελληνικές μεταφράσεις, οπότε ο επόμενος ευκολότερος τρόπος είναι το φλασάρισμα μιας επίσημης ρομ που να περιλαμβάνει και ελληνικά. Αν δεν υπάρχει τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά και θέλει αρκετό ψάξιμο και χρόνο. Edited August 18, 2016 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Νομίζω πας το vcf όπως είναι ολόκληρο στο Outlook, και μετά συγχρονίζεις με symbian. Κάπως έτσι το έκανα θυμάμαι εκείνα τα χρόνια :) Το παλιο κινητο nokia δεν μπαινει στο ιντερενετ ή και να μπαινει ειναι αστα να πανε. Θελω μια ofline λυση. Και εννοειτε να υποστηριζει και ελληνικους χαρακτηρες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτά τα προγράμματα ενεργοποιούν τη γλώσσα σε περιπτώσεις που υπάρχουν οι μεταφράσεις των εφαρμογών και απλά λείπει η γλώσσα από το μενού επιλογής γλώσσας. Σ' αυτή την περίπτωση η μετάφραση είναι κανονική, διαφορετικά δεν γίνεται μετάφραση. Πάντως το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις μια τέτοια εφαρμογή. Αν δεν λειτουργήσει, αυτό σημαίνει ότι η ρομ σου δεν περιλαμβάνει τις ελληνικές μεταφράσεις, οπότε ο επόμενος ευκολότερος τρόπος είναι το φλασάρισμα μιας επίσημης ρομ που να περιλαμβάνει και ελληνικά. Αν δεν υπάρχει τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά και θέλει αρκετό ψάξιμο και χρόνο. Μαλλον κατι εξηγησα λαθος. Εχω το αρχειο .vcf που εχει μεσα ολες τις επαφες μου αλλα στα ελληνικα οπως τις ειχα στο android κινητο μου. Το μονο που θελω ειναι να μετατρεψω το αρχεο .vcf σε πολλα ,csf ενα για καθε επαφη μιας και αυτο το τυπο αρχειων τα αναγνωριζουν τα nokia symbian 40 κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dora_Kal Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Γνωρίζει κανείς κάποιο free πρόγραμμα για να ανακτήσω φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό μου μετά από λανθασμένη διαγραφή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anasgeo Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Γνωρίζει κανείς κάποιο free πρόγραμμα για να ανακτήσω φωτογραφίες και βίντεο από το κινητό μου μετά από λανθασμένη διαγραφή?? http://androiddatarecovery.co/the-best-android-data-recovery-tools/ Για τσεκαρε εδω μηπως μπορει καποια να σε βοηθησει. Και ενημερωσε πως πηγε ! Ετσι για να ξερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Το μονο που θελω ειναι να μετατρεψω το αρχεο .vcf σε πολλα ,csf ενα για καθε επαφη μιας και αυτο το τυπο αρχειων τα αναγνωριζουν τα nokia symbian 40 κινητα. http://bfy.tw/7GyR Tapatalked from my Nexus 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasaliap Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 θελω να το κινητο μου να με ''ρωταει'' απο ποια εφαρμογη επιθυμω να ολοκληρωσω την εξερχομενη μου κληση, π.χ. απο skype, viber, cyta4u ή απο το ιδιο το δικτυο που χρησιμοποιω, ξερεις κανεις πως γινεται αυτη η ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 θελω να το κινητο μου να με ''ρωταει'' απο ποια εφαρμογη επιθυμω να ολοκληρωσω την εξερχομενη μου κληση, π.χ. απο skype, viber, cyta4u ή απο το ιδιο το δικτυο που χρησιμοποιω, ξερεις κανεις πως γινεται αυτη η ρυθμιση?Η κλήση θα πραγματοποιείται κάθε φορά μέσω της εφαρμογής που θα επιλέγεις εσύ. Αν ξεκινήσεις να κάνεις πχ κλήση μέσω viber, θα γίνει από εκεί, δεν υπάρχει λόγος να σε "ρωτήσει" το κινητό αν θέλεις να την κάνεις από κάπου αλλού. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 όταν το κινητό μου είχε lolipop και ήμουν σε μια εφαρμογή και με καλούσε κάποιος έβγαινε ένα παραθυράκι πάνω πάνω με τον καλουντα με τις επιλογές απάντηση η απόρριψη.τώρα με marshmallow σε εισερχόμενη κλήση όλη η οθόνη είναι η κλασική του dialer με την φωτο του καλουντα κλπ. όντως άλλαξε αυτό από την Google η είναι κάποια ρύθμιση; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 θελω να το κινητο μου να με ''ρωταει'' απο ποια εφαρμογη επιθυμω να ολοκληρωσω την εξερχομενη μου κληση, π.χ. απο skype, viber, cyta4u ή απο το ιδιο το δικτυο που χρησιμοποιω, ξερεις κανεις πως γινεται αυτη η ρυθμιση? Πήγαινε Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές. Εκεί, επίλεξε 1-1 και κάνε scroll, μέχρι να βρεις την επιλογή clear default. Επίλεξέ την, για κάθε εφαρμογή, που θέλεις να χρησιμοποιείς για τις κλήσεις σου. Αν δεν έχουν κάνει τραγικές αλλαγές στην 6, θα σε ρωτάει κάθε φορά, από ποια εφαρμογή θες να κάνεις κλήση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_sav Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ολα αυτα τα προγραμματα ειναι δωρεαν μονο για να σου εμφανισει τις εικονες.Για να τις επαναφερεις πρεπει να πληρωσεις ή *****! Το wondershare ειναι ενα καλο προγραμμα αρκει να φτιαξετε το ***** γιατι εμενα δεν φτιαχνεται για να μπορω να τις επαναφερω!Οποιος βρει τιποτα ας το πει να κανουμε την δουλεια μας! Ευχαριστω εκ των προτερων ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σπασμενο εννοω με τα **** ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.youtube.com/watch?v=GEjn9Ysx95Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 όταν το κινητό μου είχε lolipop και ήμουν σε μια εφαρμογή και με καλούσε κάποιος έβγαινε ένα παραθυράκι πάνω πάνω με τον καλουντα με τις επιλογές απάντηση η απόρριψη.τώρα με marshmallow σε εισερχόμενη κλήση όλη η οθόνη είναι η κλασική του dialer με την φωτο του καλουντα κλπ. όντως άλλαξε αυτό από την Google η είναι κάποια ρύθμιση; Sent via Zopo Speed Plus 7 Εκτός και αν το χαρακτηριστικό αυτό δεν το υποστηρίζει πλέον η ρόμ που φοράς, ψάξε στις ρυθμίσεις. Εμένα με marshmallow υπάρχει αυτό που λες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημέρα , έχω το lg g5 με android 6 και έχω το παρακάτω θέμα, πώς μπορώ να κάνω να εμφανίζονται στα call logs πρώτα τα επίθετα , καθώς και στις εισερχόμενες κλήσεις; Ενώ στις επαφές γίνεται η εμφάνιση με το επίθετο πρώτα , στις εισερχόμενες και στα logs βλέπω το όνομα πρώτο. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εκτός και αν το χαρακτηριστικό αυτό δεν το υποστηρίζει πλέον η ρόμ που φοράς, ψάξε στις ρυθμίσεις. Εμένα με marshmallow υπάρχει αυτό που λες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk λες να είναι bug της ρομ που έβγαλε η ζοπο για android 6? δεν βλέπω κάτι στις ρυθμίσεις.λες να έχει σχέση με τις ρυθμίσεις της marshmallow draw over other apps? Τις έχω όλες ενεργές πάντως. Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Γιατι δεν κατεβαζεις το Ouick pic ωστε οτι φωτο και να τραβας να σου κανεις back up? Η το cm back up που κανει σε ολα τα αρχεία... Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriswrc Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπέρα σας, Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για επαναφορά δεδομένων γιατί έσβησα κάποια αρχεία από την κάμερα και δεν τα αποθήκευσα Ευχαριστώ εκ των προτέρων photorec για linux διανομες, δουλευει αψογα! Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_sav Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το θεμα ειναι να βρω αυτες που εχασα.Το προγραμμα τις εμφανιζει αλλα δεν με αφηνει να τις παρω,για αυτο είπα ότι πρέπει να το σπάσω το πρόγραμμα για να μπορέσω να τις πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 λες να είναι bug της ρομ που έβγαλε η ζοπο για android 6? δεν βλέπω κάτι στις ρυθμίσεις.λες να έχει σχέση με τις ρυθμίσεις της marshmallow draw over other apps? Τις έχω όλες ενεργές πάντως. Sent via Zopo Speed Plus 7 Όχι αναγκαστικά bug, μπορεί να μην την υποστηρίζει αυτή η λειτουργία η ρόμ της ζοπο ή να την προσθέσει σε κάποιο update. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Όχι αναγκαστικά bug, μπορεί να μην την υποστηρίζει αυτή η λειτουργία η ρόμ της ζοπο ή να την προσθέσει σε κάποιο update. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalkκριμα γιατί την υποστηριζε στην λολιποπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Θέλω να βάλω αγγλικά σαν γλώσσα αλλά Ελλάδα σαν χώρα. Το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει. Όταν βάζω αγγλικά μπορώ να επιλέξω μόνο χώρα που ομιλείται η αγγλική και όχι Ελλάδα. Είμαι με αντροιντ 6, και στο 5 το ίδιο μου έκανε βασικά. Είναι θέμα λειτουργικού η συσκευής; Edited August 20, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_sav Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καμιά ιδέα για να το κάνω δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αν μιλάμε για αρχεία σε SD που μπορείς να την βάλεις σε PC, δοκίμασε το Recuva. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Υπάρχει κάποιος τρόπος σε κινητά με λειτουργικό android να δημιουργήσουμε και να αποθηκεύσουμε πρότυπο μήνυμα που να αποστέλλεται σε έναν συγκεκριμένο αριθμό χωρίς να πληκτρολογούμε κάθε φορά τον αριθμό; Είναι για επικοινωνία με συναγερμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts