geo29 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Όχι μην το αλλάξεις, το boot είναι άλλο διαμέρισμα κι εκεί μπαίνει η boot.img που είναι μέρος του λειτουργικού. Άλλος ο bootloader άλλη η boot.img http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64716&stc=1&d=1452104628 δοκιμαζω αυτο κι ο θεος βοηθος dd if=/storage/external_sd/aboot.bin of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot παλι not found http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=64717&stc=1&d=1452105472 Edited January 6, 2016 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έβαλες 3 d? Η εντολή είναι dd. Ίσως βέβαια δεν είναι εγκατεστημένο το busybox και γι' αυτό δε βρίσκει τις εντολές. Αν και νομίζω ότι και η ls και η dd υπάρχουν ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Έβαλες 3 d? Η εντολή είναι dd. Ίσως βέβαια δεν είναι εγκατεστημένο το busybox και γι' αυτό δε βρίσκει τις εντολές. Αν και νομίζω ότι και η ls και η dd υπάρχουν ήδη. μπράβο ναι θέλει το busybox ξέχασα να το βάλω.... δοκιμάζω και σου λέω λοιπόν το πρόβλημα ήταν ότι το αρχείο το είχα στην sdcard κι όχι στο τηλεφωνώ και ήταν τόσο απλό.... η εντολή που έδωσα ήταν su dd if=/sdcard/aboot.bin of=/dev/block/mmcblk0p6 ευχαριστώ πάρα πολύ τον dancer_69 για την πολύτιμη βοήθεια του Edited January 6, 2016 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_12 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΩΝ WI-FI (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ). ΣΕ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ; KAI OI ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID... Edited January 6, 2016 by george_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μπορώ να έχω σε κινητό το οποίο χρησιμοποιώ ως δεύτερο να έχω συνδεδεμένο τον ίδιο αριθμό στο viber? Πως θα το κάνω αυτό? Περνάω την ίδια SIM και στα 2 κινητά οταν σεταρω το viber? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΩΝ WI-FI (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ). ΣΕ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ; KAI OI ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID... Αρχικά Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Σε αυτό που ρωτάς, γίνεται είτε αν είσαι ρούτ με διάφορες εφαρμογές , είτε αν το συνοδευτικό πρόγραμμα για υπολογιστή του νέου κινητού σου υποστηρίζει backup και restore των κωδικών από το παλιό στο νέο. Μπορώ να έχω σε κινητό το οποίο χρησιμοποιώ ως δεύτερο να έχω συνδεδεμένο τον ίδιο αριθμό στο viber? Πως θα το κάνω αυτό? Περνάω την ίδια SIM και στα 2 κινητά οταν σεταρω το viber? Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ που είναι το κατάλληλο θέμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΩΝ WI-FI (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ). ΣΕ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ; KAI OI ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID... φίλε καλώς ήρθες στο myphone καλόν θα είναι να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις. ρίξε μια μάτια εδώ και δοκίμασε και άλλα που θα βρεις στο playstore να δεις πιο σου κάνει την δουλειά σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν διάβασες τι έγραψα! Το διαγράφω αλλά μετά από λίγο είναι πάλι εκεί! Προφανώς είναι συγχονισμενο. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρώ τρόπο να το διαγράφω. Προφανώς υπάρχει καλύτερη λύση αλλά θα σου πω μια μπακαλικη, άλλαξε το password (με modify ώστε να μην μπαίνει).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Προφανώς υπάρχει καλύτερη λύση αλλά θα σου πω μια μπακαλικη, άλλαξε το password (με modify ώστε να μην μπαίνει).. Το είχα κάνει κι αυτό αλλά τίποτα. Εχθές έκανα πρώτα απενεργοποίηση και μετά διαγραφή με το WiFi connection manager, και δεν μού ξανασυνδέθηκε. Ελπίζω να το κατάλαβε επιτέλους ότι δεν θέλω να συνδέομαι σ'αυτό το δίκτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Mε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων το ροοτ χανεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) καλημέρα! και εμένα δουλεύει στο 8" αμέσως, όχι δεν θέλει να είναι root κανονικά, ίσως δεν είναι ενεργά τα modules στον kernel, αμα βρεις τρόπο να τα περάσεις τότε ναι θα θέλει root και φαντάζομαι και κονσόλα, ο ίδιος τρόπος δλδ που θα γινόταν σε οποιοδήποτε linux σύστημα. Edited January 7, 2016 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Στη δική μου ταμπλέτα (βλ. υπογραφή) υπάρχει η επιλογή. Ενδιαφέρον να έχει κανείς τη δυνατότητα, όταν πχ. βρεθεί σε κτήρια που έχουν ethernet αλλά όχι wifi (ναι, υπάρχουν...) Στην Ελλάδα ο αντάπτορας, από μια ματιά που έριξα κοστίζει κάμποσο, αλλά βρίσκεις από ΗΚ με ελάχιστα χρήματα, μαζί με μεταφορικά. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Mε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων το ροοτ χανεται? Όχι δεν χάνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Να συμπληρώσω στο από πάνω ποστ ότι απλώς θα χάσεις το superuser ή ότι άλλο έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 θα τα ξαναπερασω όλα αναγκαστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Να συμπληρώσω στο από πάνω ποστ ότι απλώς θα χάσεις το superuser ή ότι άλλο έχεις.Το superuser θα χαθεί μόνο στη περίπτωση που ο τρόπος ρουταρίσματος ζητούσε από το χρήστη να το κατεβάσει ο ίδιος από το play store. Συνήθως όμως περνιέται στο σύστημα κατά τη διαδικασία του ρούτ και επειδή οι εφαρμογές συστήματος δεν επηρεάζονται από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,σε αυτή τη περίπτωση θα παραμείνει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΩΔΙΚΩΝ WI-FI (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ). ΣΕ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ; KAI OI ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ANDROID... Εδώ είσαι..... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rusdelphi.wifipassword Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημερα σε ολους! Το android κινητο μου με 4.2 ειναι στα τελευταια του και προσωρινα μεχρι να δω τι θα κανω, πηρα ενα δικαρτο Nokia. Το προβλημα μου καταρχην ειναι αν υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες μου περα απο το να τις βαλω στην καρτα. Υπαρχει καποια λυση εφικτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλή χρονιά σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούν να μεταφερθούν χρήματα από έναν google λογαριασμό σε άλλον για αγορά εφαρμογών κλπ. ευχαριστώ. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) θα μπορουσες να τις κανει εξαγωγη σε καρτα μνημης και μετα να τις περασεις στον νεο σου κινητο και να τις κανεις εισαγωγη, αυτο δουλευει τουλαχιστον στο android. Edited January 8, 2016 by Mega_assassino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 μπορεις να κανεις εισαγωγη επαφων απο καρτα μνημης στο nokia 130? απο οτι ειδα το μονο που εχει ειναι αντιγραφη απο καρτα sim :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 νομιζα οτι ηταν καποιο τυπου lumia, ναι τοτε απο οτι επιστευω ειναι μονοδρομος να τις περασεις ολες στην καρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 καλημέρα! εχω ιδιο με αυτο http://www.ebay.ie/itm/USB-3-0-to-Ethernet-Adapter-RJ45-1000M-Gigabit-LAN-Wired-Network-Card-MAC-Win7-8-/231802868368?hash=item35f8871290:g:kW0AAOSwEgVWRDN5 αλλα επειδη το ειχα φερει απο κινα εκανε κατω απο τα μισα ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 ελεγα μηπως μπορεσω να κανω κατι καλυτερο :mad: περασα στη σιμ τις πρωτες 250 επαφες, και μου εμειναν αλλες 200 παρα κατι για την δευτερη παρτιδα. Μαλλον πρεπει συντομα να βρω αλλο κινητο γιατι απο smartphone να πας στο νοκια 130 δεν την παλευεις :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkosyf Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εκανα προσφατα μια εγκατασταση εφαρμογης swift wifi. Η εγκατασταση εγινε σαν admin και δεν μπορω να την απεγκαταστησω. Υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts