Jump to content

Mega_assassino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mega_assassino

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Mega_assassino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Mega_assassino

    Honor 9

    Απο οσο ξερω η ελληνικη αντιπροσωπεια δεν δινει μεσα ουτε ακουστικα αλλα ουτε και θηκη, παρα μονο ενα χοντρο manual.
  2. Mega_assassino

    Honor 9

    Το tempered glass απο ακρη σ' ακρη ή σταματαει εκει που αρχιζει να κανει καμπυλη η οθονη?
  3. Mega_assassino

    Honor 9

    Καλησπερα. Επειδη ειμαι ανεμεσα στο P10 και στο Honor 9, εχω μερικες αποριες. Η οθονη εχει oleophobic coating? και ποσο Sot εχετε αναλογα τη χρηση που κανετε?
  4. Mega_assassino

    LG G6

    Καλησπερα. Ειμαι σε ψαξιμο για νεο κινητο και ειμαι αναμεσα στο huawei p10 και στο lg g6 , εσεις που εχετε g6 καιρο μπορειτε να μου πειτε τι sot εχετε αναλογα με τη χρηση που κανετε;
  5. Απο τον ιουνιο οτι update μου εβγαζει ηταν το ιδιο, εκει αμεσως καταλαβα οτι παει για service , το αφησα ομως μεχρι που μετα απο 2 μηνες παρεδωσε πνευμα, emmc fail και εμενα.
  6. Ηρθε και εμενα μετα απο 2 βδομαδες στο service, τελικα αλλαγη μητρικης, παλι καλα ηταν στην εγγυηση.
  7. Mega_assassino

    Huawei P10

    Νομιζω εισαι σε 2.1.
  8. Mega_assassino

    Huawei P10

    οσοι εχετε τεσταρει και ειδατε οτι εχετε μνημη ufs 2.1 απο που τα πηρατε αν επιτρεπεται?
  9. Mega_assassino

    Huawei P10

    Καλησπερα. Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το P10 , μπορειτε να μου πειτε αν εχετε πολυ standby drain και περιπου τι SOT εχετε με τη χρηση που κανετε?
  10. Καλησπερα. Την πατησε και το δικο μου, πηγαινα να κανω την τελευταια ενημερωση και οταν τελειωνει και ανοιγε μετα απο ολη τη διαδικασια μου ξανα πετουσε να κανω την ιδια ενημερωση. Εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, και σημερα μετα απο ενα μηνα που εγινε αυτο , ξαφνικα τρωει φρικη και κολλαει, δεν ανταποκρινοταν τιποτα. Το ανοιγω, κανει boot και πριν βγαλει το logo της σαμυ, κλεινει η οθονη και τιποτα. Παω recovery, βλεπω recovery logs, και λεει "E:Can't mount /cache/recovery/log" , "E: failed to mount /cache/recovery/last_log" , "E: failed to mount /cache (Invalid argument)" , "E:failed to mount /efs (Invalid argument)" . Δοκιμασα να κανω clear cache παλι τα ιδια. Δοκιμασα και ολικο format και παλι error Data wipe failed. Οποτε απο δευτερα το στελνω για service και βλεπουμε. Παλι καλα εχει ακομα εγγυηση μεχρι το γεναρη και δεν του εχω περασει καμια custom rom.
  11. τα εχω δοκιμασει ολα αυτα αλλα και παλι τιποτα. πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο και μου φαινεται πολυ παραξενο.
  12. το εχω δοκιμασει σε windows 7 και windows 8.1 , αλλα και παλι τιποτα.
  13. ενας φιλος εχει to redmi note 3 την εκδοση με τα 16gb και ενω κατεβασα τους drivers σε 2 λαπτοπ και 2 σταθερους, κανενας δεν το αναγνωρισε. το παιδι θελει να περασει μεσα αρχεια και επειδη δεν παιρνει micro sd το κινητο και otg δεν εχει, ειναι μονοδρομος το pc. υπαρχει καποια λιση σε αυτο?
  14. Πως γινεται να κανω hard reset και clear cache πριν περασω MM με ΟΤΑ?
  15. Ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος Dante, ολα κλειστα wifi,4g, συγχρονισμοι. Εμενα ηρθε με την Ιταλικη rom :p
×
×
  • Create New...