truckman Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Είχα κατεβάσει την εφαρμογή "A better camera" από το Amazon, όταν το έδινε δωρεάν, και προ ημερών την απεγκατέστησα, επειδή είχε κολλήσει, και όταν προσπάθησα να την εγκαταστήσω πάλι από το My apps, την εμφανίζει με κουμπί Open και όχι Install όπως τις υπόλοιπες (δωρεάν) εφαρμογές που έχω από το Appstore. Πως μπορώ να ξεπεράσω το πρόβλημα και να την εγκαταστήσω πάλι; Δοκίμασε μια εκκαθάριση προσωρινής μνήμης από την εφαρμογή του amazon και κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή σου. Λογικά θα φτιάξει. Αυτό το νέο google search bar με το νέο λογότυπο και το solid άσπρο background δεν γίνεται να γίνει transparent πάλι; Είναι εφαρμογή συστήματος, με ρούτ και xposed ξέρω ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά χωρίς ρούτ νομίζω ότι δε γίνεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δοκίμασε μια εκκαθάριση προσωρινής μνήμης από την εφαρμογή του amazon και κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή σου. Λογικά θα φτιάξει. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή στον προβληματισμό μου. Όπως έχω γράψει, έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή. Επιπλέον έχω κάνει reboot αλλά και πάλι εμφανίζεται στο appstore με κουμπί Open που σημαίνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο κατάλοιπο της εφαρμογής. Πατώντας, βέβαια, το Open, δεν γίνεται τίποτε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ευχαριστώ για τη συμμετοχή στον προβληματισμό μου. Όπως έχω γράψει, έχω απεγκαταστήσει την εφαρμογή. Επιπλέον έχω κάνει reboot αλλά και πάλι εμφανίζεται στο appstore με κουμπί Open που σημαίνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο κατάλοιπο της εφαρμογής. Πατώντας, βέβαια, το Open, δεν γίνεται τίποτε. Το amazon app store βρες το στις ρυθμισεις > γενικα > εφαρμογες και κανε εκκαθαριση δεδομενων Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δοκίμασε μια εκκαθάριση προσωρινής μνήμης από την εφαρμογή του amazon και κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή σου. Λογικά θα φτιάξει. Είναι εφαρμογή συστήματος, με ρούτ και xposed ξέρω ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά χωρίς ρούτ νομίζω ότι δε γίνεται. Xposed gia kitkat υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Το amazon app store βρες το στις ρυθμισεις > γενικα > εφαρμογες και κανε εκκαθαριση δεδομενων Αυτό ήταν. Σ' ευχαριστώ. Βέβαια, όταν άνοιξα το Appstore, μετά την εκκαθάριση, δεν βρήκε καμία εφαρμογή στο Cloud και τα χρειάστηκα, αλλά όταν πληκτρολόγησα το "A better camera" εμφανίστηκε με κουμπί Install και προχώρησε η εγκατάσταση. Φαντάζομαι ότι η ίδια διαδικασία πρέπει να γίνει και για τις υπόλοιπες εφαρμογές μου από το Appstore. Edit Τελικά, όταν το άνοιξα το απόγευμα, εμφάνισε όλες τις εφαρμογές μου. Όλα ΟΚ. Edited October 30, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Xposed gia kitkat υπάρχει; Ναι υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Αυτό ήταν. Σ' ευχαριστώ. Βέβαια, όταν άνοιξα το Appstore, μετά την εκκαθάριση, δεν βρήκε καμία εφαρμογή στο Cloud και τα χρειάστηκα, αλλά όταν πληκτρολόγησα το "A better camera" εμφανίστηκε με κουμπί Install και προχώρησε η εγκατάσταση. Φαντάζομαι ότι η ίδια διαδικασία πρέπει να γίνει και για τις υπόλοιπες εφαρμογές μου από το Appstore. Edit Τελικά, όταν το άνοιξα το απόγευμα, εμφάνισε όλες τις εφαρμογές μου. Όλα ΟΚ. Τέτοια θέματα τού Amazon λύνονται με logout ,login . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Όντας κάτοχος ενός iPhone 4s και σύντομα ενός xiaomi redmi note 2 prime σας καταθέτω έναν προβληματισμό μου ... Γνωρίζοντας μια απο τις πολλές διάφορες ανάμεσα στα 2 λογισμικα , ειναι γνωστό το πρώτο για την αντοχή του ενάντια σε χτυπήματα ιών και γενικά χάκερς ... Χρησιμοποιώ εδώ και πολυ καιρό την εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς στο iPhone και όταν με το καλο παρω το xiaomi, θελω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και εκεί , και προβληματίζομαι όσων αφορά το κίνδυνο υποκλοπής των κωδικών μου .. Καθότι ειναι γνωστό οτι τo android ειναι ευάλωτα σε ιούς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Όντας κάτοχος ενός iPhone 4s και σύντομα ενός xiaomi redmi note 2 prime σας καταθέτω έναν προβληματισμό μου ... Γνωρίζοντας μια απο τις πολλές διάφορες ανάμεσα στα 2 λογισμικα , ειναι γνωστό το πρώτο για την αντοχή του ενάντια σε χτυπήματα ιών και γενικά χάκερς ... Χρησιμοποιώ εδώ και πολυ καιρό την εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς στο iPhone και όταν με το καλο παρω το xiaomi, θελω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και εκεί , και προβληματίζομαι όσων αφορά το κίνδυνο υποκλοπής των κωδικών μου .. Καθότι ειναι γνωστό οτι τo android ειναι ευάλωτα σε ιούς . Δε βαζεις σε κινεζικο, χωρις ευρωπαικες πιστοποιησεις και πιστοποιηση google κτλ (τα XIAOMI ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑς ΕΥΡΩΠΑς...) Τa bαnk account σου...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Όντας κάτοχος ενός iPhone 4s και σύντομα ενός xiaomi redmi note 2 prime σας καταθέτω έναν προβληματισμό μου ... Γνωρίζοντας μια απο τις πολλές διάφορες ανάμεσα στα 2 λογισμικα , ειναι γνωστό το πρώτο για την αντοχή του ενάντια σε χτυπήματα ιών και γενικά χάκερς ... Χρησιμοποιώ εδώ και πολυ καιρό την εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς στο iPhone και όταν με το καλο παρω το xiaomi, θελω να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ και εκεί , και προβληματίζομαι όσων αφορά το κίνδυνο υποκλοπής των κωδικών μου .. Καθότι ειναι γνωστό οτι τo android ειναι ευάλωτα σε ιούς . Δεν ξέρω που διάβασες οτι το android είναι ευάλωτο σε ιούς, αλλά είναι εντελώς λανθασμένο. ΔΕΝ είναι ευάλωτο σε ιούς. Μπορείς να βάλεις άνετα την εφαρμογή της τράπεζας που θέλεις αποφεύγοντας να κάνεις ρουτ στη συσκευή σου για περισσότερη ασφάλεια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Καλησπερα παιδες, Αντιμετωπιζω εδω και 2 μερες προβλημα με το viber, το μηνημα με τον κωδικο που ερχετε για να ενεργοποιηθει δεν ερχετε οσες φορες και αν δοκιμασα... ετσι επελεξα να με καλεσει για να παρω τον κωδικο, το προβλημα ομως ειναι οτι ο κωδικος ειναι λαθος. Εστειλα στο support 4 μηνηματα αλλα αυτο που κανει ειναι να στελνει ενα αυτοποιημενο μηνημα το οποιο ειναι αχρηστο,δεν σε βοηθα καπου... Τωρα εχει μπλοκαρει τον λογαριασμο και μπορω μετα απο 24 ωρες να ξαναπροσπαθησω για να παρω αλλον κωδικο (μεσω κλησης γιατι με μηνημα δεν ερχετε) Το εχει αντιμετωπισει κανενασ αλλος??και αν ναι τι εκανε?:) Τώρα το κατεβασες το viber και δεν μπορείς να μπεις;; η το είχες και απλά δεν έχεις πλέον πρόσβαση ;;;; ρωτάω γιατί αυτά τα προβλήματα που λες ότι έχεις τα αναφέρουν πολλοι στα σχολια στο viber στο play store με την τελευταία έκδοση της εφαρμογης. Πριν δεν είχε πρόβλημα. Εγώ Επειδή βλέπω πολύ αρνητικά σχόλια δεν της κάνω update κ έχω μείνει με μια παλιότερη που είναι μια χαρά. Αν την κατεβασες Τώρα αυτές της μέρες την εφαρμογή φταίει η τελευταία της βερσιον. Περιμένεις κάποιο νεοτερο update που ίσως φτιαξει το προβλημα. Edited November 1, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Αν ήταν ευάλωτο σε ιούς το android θα χρησιμοποιούσαμε όλοι antivirus όπως γίνεται στους υπολογιστές. Δεν ξέρω κανέναν που να χρησιμοποιεί antivirus στο android κινητό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Εγώ ξέρω ότι τα κινητά με android δεν κολλάνε ιους! Δεν ξέρω στα ρουταρισμενα τι γινεται! Ποτέ δεν έχω βάλει antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosgen Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Παίδες ξέχασα το μοτίβο και αναγκάστηκα να κάνω format το κινητό με αποτέλεσμα να χάσω όλα τα αρχεία μου. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ανακτάει τα διαγραμένα αρχεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Τώρα το κατεβασες το viber και δεν μπορείς να μπεις;; η το είχες και απλά δεν έχεις πλέον πρόσβαση ;;;; ρωτάω γιατί αυτά τα προβλήματα που λες ότι έχεις τα αναφέρουν πολλοι στα σχολια στο viber στο play store με την τελευταία έκδοση της εφαρμογης. Πριν δεν είχε πρόβλημα. Εγώ Επειδή βλέπω πολύ αρνητικά σχόλια δεν της κάνω update κ έχω μείνει με μια παλιότερη που είναι μια χαρά. Αν την κατεβασες Τώρα αυτές της μέρες την εφαρμογή φταίει η τελευταία της βερσιον. Περιμένεις κάποιο νεοτερο update που ίσως φτιαξει το προβλημα. ναι το ειχα και πριν αλλα αλλαξα συσκευη και κατεβασα την τελευταια εκδοση.ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα το τσεκαρω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 οι εφαρμογές καιρού - widget πως εντοπίζουν τη τοποθεσία μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Παίδες ξέχασα το μοτίβο και αναγκάστηκα να κάνω format το κινητό με αποτέλεσμα να χάσω όλα τα αρχεία μου. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ανακτάει τα διαγραμένα αρχεία? Δεν νομίζω να γίνεται κάτι οι εφαρμογές καιρού - widget πως εντοπίζουν τη τοποθεσία μας? Συνήθως με το gps. Εναλλακτικά μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 ok επιδή το Gps δεν το έχω πάντα ανοιχτό γιαυτό ρώτησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Όταν δέχομαι κλήση και είμαι σε 4g γιατί μου γυρνάει σε 2g και όχι σε 3g; Μήπως εκεί που ήμουν δεν είχε 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σε ενα ταμπλετ που χαλασε το wifi υπαρχει περιπτωση να δουλεψει usb wifi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 ναι το ειχα και πριν αλλα αλλαξα συσκευη και κατεβασα την τελευταια εκδοση.ευχαριστω για τις πληροφοριες,θα το τσεκαρω:) Δοκίμασε να κανείς log out από την άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 σε σχεδόν vanilla android κινητό δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε διαφορετικό ήχο για κάθε μία σιμ σε δικαρτο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Τελικα εφτιαξε χωρις να κανω κατι...απλα περιμενα καποιες ωρες χωρις να το πειραξω και οταν δοκιμασα μου εστειλε κωδικο και ολα οκ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπερα εχω το Huawei P8. Εκανα εγκατασταση το TWRP. Γνωριζει κανεις πως μπορω να βγω απο το win team recovery? Οποτε ανοιγω το κινητο μου βγαζει το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπερα εχω το Huawei P8. Εκανα εγκατασταση το TWRP. Γνωριζει κανεις πως μπορω να βγω απο το win team recovery? Οποτε ανοιγω το κινητο μου βγαζει το recovery. Έχεις ρωτήσει στο θέμα της συσκευής σου και αυτό αρκεί. Αν είναι να λάβεις κάποια απάντηση... Θα την λάβεις μόνο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts