Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.

Προεκυψε ενα θεματακι σημερα..

Το κινητο εκει που δουλευε νορμαλ ξαφνικα εσβησε και αρχiσε να ανοιγοκλεινει συνεχομενα(μονιμο loop)

Εβγαλα μπαταρια, μπαινω σε recovery mode καθαριζω cache και κανω επανεκκινηση.

Μπαινω μετα απο πολλες προσπαθειες και ολα τα αρχεια στο τηλεφωνο(οχι στην sdcard) εχουν σβηστει και μολις πατησω καποιο app μου πεταει εξαναγκασμενη διακοπη(λογικο).

Επισης βλεπω στο phone memory αρχειο LOST.DIR πραγμα που σημαινει οτι το κινητο ψιλοκαταρευσε. Δεν συνδεεται πλεον ουτε sto PC ουτε στο KIES.

Μια ερωτηση εχω

Πως μπορω να τσιμπησω τα τηλεφωνα που ηταν αποθηκευμενα στο τηλεφωνο και τα notes απο το notepad (σε ποιο folder αποθηκευονται)??

Δεν ήταν συγχρονισμένα;

Συχγρονισμενο δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν… Τα περισσοτερα τηλεφωνα τα εχω ευτυχως αποθηκευμενα στο kies που ειχα κρατησει ενα backup. Για τις σημειωσεις υπαρχει καποιος τροπος να βρεθουν?

Πως μπορώ να ανάκτηση χαμένες φωτογραφίες μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυμησεων...υπάρχει αυτή ή περίπτωση ???

Υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστάσεις το microsoft office, παλιότερης έκδοσης π.χ. 2003, είτε νεότερης σε tablet με λογισμικό android;

Υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστάσεις το microsoft office, παλιότερης έκδοσης π.χ. 2003, είτε νεότερης σε tablet με λογισμικό android;

Aν εννοείς το microsoft office για windows, όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Nαι, εννοώ των windows γιατί τα υπόλοιπα office δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με των windows.Οπότε καλό θα ήταν να πάρω εξ αρχής os tablet , ώστε να επεξεργάζομαι έγγραφα κ να είναι πλήρως συμβατά με τα κοινά office.Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Πως μπορώ να ανάκτηση χαμένες φωτογραφίες μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυμησεων...υπάρχει αυτή ή περίπτωση ???

Αν είσαι rooted υπάρχουν ανάλογες εφαρμογές στο Play Store, αν ήταν σε εξωτερική κάρτα μνήμης επίσης υπάρχουν ελπίδες. Αν ήταν στην εσωτερική μνήμη του κινητού τότε μειώνονται οι πιθανότητες μιας και θα πρέπει να καταφέρεις είτε το pc σου να αναγνωρίσει τη συσκευή σου ως σκληρό και να δοκιμάσεις με ανάλογα προγράμματα για υπολογιστές, είτε με άλλου είδους προγράμματα όπως Dr.Fone (που προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ).

Σοφέ πολύ σωστά τα λες, αλλά η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από όσο γνωρίζω, δεν σβήνει φωτογραφίες από το κινητό.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Έχω μόνιμα ανοιχτά τα data και το WiFi.

Όταν έφευγα από το σπίτι και έχανε το WiFi, αμέσως ξεκινούσε με τα data κινητής τηλεφωνίας. Με το που θα έβρισκε κάπου γνωστό δίκτυο WiFi, έδινε σ αυτό προτεραιότητα και συνδεόταν σ αυτό, ας ήταν ανοιχτά data, ή με ενημερωνε ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο wifi για να συνδεθώ. Σήμερα όταν μπήκα σπίτι, δε συνδέθηκε με το WiFi του σπιτιού, και για να συνδεθεί, χρειάστηκε να απενεργοποιήσω και data & wifi, στη συνέχεια να ενεργοποιήσω wifi. Δηλαδή, εν ολίγοις, δεν δίνει προτεραιότητα στο wifi όπως πριν και δεν ειδοποιεί ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο. Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφέ πολύ σωστά τα λες, αλλά η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από όσο γνωρίζω, δεν σβήνει φωτογραφίες από το κινητό.

Σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις και διαμόρφωση της εσωτερικής μνήμης της συσκευής. Αν επιλέξεις ναι τότε σβήνονται τα πάντα.

Έχω μόνιμα ανοιχτά τα data και το WiFi.

Όταν έφευγα από το σπίτι και έχανε το WiFi, αμέσως ξεκινούσε με τα data κινητής τηλεφωνίας. Με το που θα έβρισκε κάπου γνωστό δίκτυο WiFi, έδινε σ αυτό προτεραιότητα και συνδεόταν σ αυτό, ας ήταν ανοιχτά data, ή με ενημερωνε ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο wifi για να συνδεθώ. Σήμερα όταν μπήκα σπίτι, δε συνδέθηκε με το WiFi του σπιτιού, και για να συνδεθεί, χρειάστηκε να απενεργοποιήσω και data & wifi, στη συνέχεια να ενεργοποιήσω wifi. Δηλαδή, εν ολίγοις, δεν δίνει προτεραιότητα στο wifi όπως πριν και δεν ειδοποιεί ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο. Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

Μάλλον έτυχε εφόσον δεν πείραξες κάτι, δοκίμασε για αρχή μια επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι εντάξει.

Επίσης στις ρυθμίσεις για προχωρημένους στο μενού του Wi-Fi υπάρχει επιλογή για ειδοποίηση νέων δικτύων, βεβαιώσου πως είναι ενεργοποιημένη.

Όλα τα σβήνει η επαναφορα. Δεν μένει τίποτα μεσα στην συσκευη. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως αν το τηλέφωνο έχει καρτΑ μνημης Κ αν μένουν αυτά που έχει μεσα στην καρτα

Όλα τα σβήνει η επαναφορα. Δεν μένει τίποτα μεσα στην συσκευη. Δεν ξέρω τι γίνεται όμως αν το τηλέφωνο έχει καρτΑ μνημης Κ αν μένουν αυτά που έχει μεσα στην καρτα

Δεν πειράζει την εξωτερική κάρτα μνήμης η επαναφορά.

Θετικό αυτό! Δεν το ήξερα!

Δεν έχει τύχει ποτέ να ειμαι με συσκευη με καρτα μνημης

Σε ρωτάει αν θέλεις να κάνεις και διαμόρφωση της εσωτερικής μνήμης της συσκευής. Αν επιλέξεις ναι τότε σβήνονται τα πάντα.

Μάλλον έτυχε εφόσον δεν πείραξες κάτι, δοκίμασε για αρχή μια επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι εντάξει.

Επίσης στις ρυθμίσεις για προχωρημένους στο μενού του Wi-Fi υπάρχει επιλογή για ειδοποίηση νέων δικτύων, βεβαιώσου πως είναι ενεργοποιημένη.

Και επανεκκίνηση έχω κάνει, και τικαρισμένη είναι η επιλογή για νέα δίκτυα. Το μόνο που άλλαξα από χθες, είναι που προσθεσα μια δεύτερη sim. Αλλά και πάλι, δοκίμασα να δω τι κάνει αν την αφαιρέσω, δηλαδή να είμαι όπως πριν, και τα ίδια. Δεν..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θετικό αυτό! Δεν το ήξερα!

Δεν έχει τύχει ποτέ να ειμαι με συσκευη με καρτα μνημης

Πάντα LG G2 είχες?:blink:

Εκτός αν είσαι 15 χρονών και είναι η πρώτη σου συσκευή... :lol:

Πάντα LG G2 είχες?:blink:

Εκτός αν είσαι 15 χρονών και είναι η πρώτη σου συσκευή... :lol:

Όχι δεν είμαι 15 και Όχι δεν είναι η πρώτη μου συσκευη! Αν και παρατηρώ μια ειρωνια στο σχολιο σου.... Δεν θα δώσω σημασια!! ;) Ίσως Δεν το διατύπωσα σωστά. Kαι πριν το g2 Είχα smartphone αλλά δεν του είχα βάλει ποτέ καρτα μνημης γιατί ο χωρος που είχε μου εφτανε και δεν βρήκα τον λόγο να πάρω καρτα! Δεν με ενδιέφερε! Γι αυτό λοιπόν δεν ξέρω τι γίνεται με τις καρτες.

Ίσως όμως η πληροφορία αυτή να μου χρησιμεύσει αργοτερα σε νέα συσκευή.

Edited by lek88

Εγώ όταν το έκανα, έβγαζα την κάρτα και ημουν ήσυχος....;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το Σαββατο εκανα επαναφορα και εχασα το buckup του Nova που ειχα στην SD.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω επαναφορα, τις προηγουμενες φορες δεν ειχα προβλημα, τωρα ετυχε δεν ξερω :confused:

Και επανεκκίνηση έχω κάνει, και τικαρισμένη είναι η επιλογή για νέα δίκτυα. Το μόνο που άλλαξα από χθες, είναι που προσθεσα μια δεύτερη sim. Αλλά και πάλι, δοκίμασα να δω τι κάνει αν την αφαιρέσω, δηλαδή να είμαι όπως πριν, και τα ίδια. Δεν..

Και η επιλογή της Έξυπνης Εναλλαγής μπαίνοντας στο μενού του Wi-Fi να φανταστώ ενεργή; Δοκίμασες να την ανοίξεις/κλείσεις μήπως απλά κάτι κόλλησε; Σου το κάνει σε όλα τα δίκτυα ή μόνο στου σπιτιού σου;

Το σχόλιό που έγραψες στις προτάσεις εφαρμογών παρεμπιπτόντως θα διαγραφεί, είναι εκτός θέματος.

Σου απαντάμε εδώ και αν θες μπορείς να ρωτήσεις και στο επίσημο θέμα της συσκευής σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Το Σαββατο εκανα επαναφορα και εχασα το buckup του Nova που ειχα στην SD.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που κανω επαναφορα, τις προηγουμενες φορες δεν ειχα προβλημα, τωρα ετυχε δεν ξερω :confused:

Να σου διέγραψε μόνο αυτό η επαναφορά είναι αδύνατον. Απλά έγινε η αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη και όχι στην εξωτερική, γι'αυτό και χάθηκε. Αν θες δοκίμασε να κάνεις ένα καινούργιο backup και κάνε έναν έλεγχο για το που αποθηκεύτηκε.

Edited by Sofos_5

Όχι δεν είμαι 15 και Όχι δεν είναι η πρώτη μου συσκευη! Αν και παρατηρώ μια ειρωνια στο σχολιο σου.... Δεν θα δώσω σημασια!! ;)

Καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία διότι το σχόλιό μου δεν είναι ειρωνικό αλλά χιουμοριστικό... ;)

Ίσως όμως η πληροφορία αυτή να μου χρησιμεύσει αργοτερα σε νέα συσκευή.

RIP sd cards...

Δε θα σου χρειαστει γιατι μας τις κοβουνε κι αυτες... Μαζι με τις συνταξεις.... :Ρ

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Η Samsung...! :lol:

Μην είσαι πολύ σίγουρος...ακούγεται ότι στο s7 επιστρέφει... (από τι λέγεται στο s6,note 5 δεν έβαλε γιατι υπήρχε πρόβλημα ασυμβατότητας της μνήμης UFS 2.0 με τις micro sd card.. ασυμβατότητες με τις ταχύτητες, τα διάφορα site γράφουν ότι μάλλον το έλυσε το πρόβλημα..)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned