Kostas_Str Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Επειδή δεν έχω ξανακανει root θα μπορούσες αν δεν είναι κοπος να μου δωσεις κάποιες οδηγίες ή έστω κάποιο link με καλές οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Θα πρεπει να μπεις στο νημα της συσκευης σου.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Παιδιά πως μπορώ να επαναφέρω ένα μήνυμα το οποίο έσβησα προ ολίγου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ομοίως και συ.. Αλλά συν ευχέλαιο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Παιδιά πως μπορώ να επαναφέρω ένα μήνυμα το οποίο έσβησα προ ολίγου Αν εννοείς γραπτό παρόχου και όχι "ιντερνετικό", αν δεν έχεις backup δεν μπορείς να το επαναφέρεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλησπέρα σε όλους Στην κάρτα sd έχω αποθηκευμένες τουλάχιστον 1800 φωτογραφίες τις οποίες και μπορώ να δω μόνο αν μπω μέσα στην κάρτα και τις αναζητήσω στον φάκελο DCIM. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν εξαφανιστεί από το Gallery. Αν τραβήξω μια θα αποθηκευτεί στον φάκελο που είναι οι υπόλοιπες και θα εμφανιστεί στο Gallery. Οι προηγούμενες όμως όχι.. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλησπέρα σε όλους Στην κάρτα sd έχω αποθηκευμένες τουλάχιστον 1800 φωτογραφίες τις οποίες και μπορώ να δω μόνο αν μπω μέσα στην κάρτα και τις αναζητήσω στον φάκελο DCIM. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν εξαφανιστεί από το Gallery. Αν τραβήξω μια θα αποθηκευτεί στον φάκελο που είναι οι υπόλοιπες και θα εμφανιστεί στο Gallery. Οι προηγούμενες όμως όχι.. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ. στο φάκελο που έχεις τις φωτογραφίες υπάρχει ένα αρχείο με όνομα .media (σβηστό...και κάνε επανεκκίνηση ) ...εάν δεν το βλέπεις μάλλον θα είναι κρυφό (κάνε απόκρυψη κρυφών αρχείων με es εξερεύνηση ) γενικά το αρχείο αυτό δημιουργεί το πρόβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 στο φάκελο που έχεις τις φωτογραφίες υπάρχει ένα αρχείο με όνομα .media (σβηστό...και κάνε επανεκκίνηση ) ...εάν δεν το βλέπεις μάλλον θα είναι κρυφό (κάνε απόκρυψη κρυφών αρχείων με es εξερεύνηση ) γενικά το αρχείο αυτό δημιουργεί το πρόβλημα!! Μέσω του es πράγματι βρήκα ένα κρυφό αρχείο με το όνομα .nomedia και το διέγραψα. Αυτό που κατάφερα είναι να φαίνονται οι φωτογραφίες στο quick pic αλλά να εξακολουθούν να ΜΗΝ φαίνονται στην stock εφαρμογή Gallery. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων από την εφαρμογή της gallery. Μήπως έχεις βάλει κάποια custom rom? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων από την εφαρμογή της gallery. Μήπως έχεις βάλει κάποια custom rom? Μπορείς να μου πεις πως κάνω εκκαθάριση δεδομένων από την εφαρμογή της gallery; Εχω περάσει πάνω από ένα χρόνο την Pulse του Στράτου χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μπορείς να μου πεις πως κάνω εκκαθάριση δεδομένων από την εφαρμογή της gallery; Εχω περάσει πάνω από ένα χρόνο την Pulse του Στράτου χωρίς κανένα πρόβλημα. Από της Ρυθμίσεις του τηλεφώνου διάλεξε Εφαρμογές κάνε κλικ πάνω στην εφαρμογή που θέλεις και πάτα το κουμπί "Εκκαθάριση δεδομένων". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Γενικά σε Lollipop υπάρχει πρόβλημα στο να στέλνεις MMS? Όταν είχα KitKat και επιλεγμένο 2g δίκτυο και έστελνα μία φώτο τότε το κινητό γύρναγε μόνο του σε data mode και έστελνε το mms. Τώρα με την 5.1.1 αυτή η διαδικασία δεν γίνεται αυτόματα..... αλλά και γενικά δεν έχω καταφέρει να στείλω mms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Από της Ρυθμίσεις του τηλεφώνου διάλεξε Εφαρμογές κάνε κλικ πάνω στην εφαρμογή που θέλεις και πάτα το κουμπί "Εκκαθάριση δεδομένων". Το πρόβλημα παραμένει... Η stock εφαρμογή δεν "βλέπει" τις φωτογραφίες της κάμερας ενώ αν κατεβάσω μια φωτογραφία την διαβάζει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Το πρόβλημα παραμένει... Η stock εφαρμογή δεν "βλέπει" τις φωτογραφίες της κάμερας ενώ αν κατεβάσω μια φωτογραφία την διαβάζει κανονικά.. δοκίμασε αυτά ..https://play.google.com/store/apps/details?id=com.azend.refreshmusic , https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dcd.scanmedia ,https://play.google.com/store/apps/details?id=com.addz.mediascanner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Γύρισα το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν μια βδομάδα περίπου κ έχασα τις φωτογραφίες μου. Δεν είχα ούτε υπολογιστή για να τις "σωσω" ούτε ιντερνετ για να τις βάλω σε κάποιο σύννεφο . ρώτησε κ άλλο παιδί το ίδιο πιο πάνω αλλά εγώ θέλω να μου πείτε αν υπάρχει περίπτωση να τις ανακτησω ΧΩΡΙΣ ROOT!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Γύρισα το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πριν μια βδομάδα περίπου κ έχασα τις φωτογραφίες μου. Δεν είχα ούτε υπολογιστή για να τις "σωσω" ούτε ιντερνετ για να τις βάλω σε κάποιο σύννεφο . ρώτησε κ άλλο παιδί το ίδιο πιο πάνω αλλά εγώ θέλω να μου πείτε αν υπάρχει περίπτωση να τις ανακτησω ΧΩΡΙΣ ROOT!!!! Δυστυχώς δεν υπάρχει γνωστός τρόπος για κάτι τέτοιο... Ακόμη και με ρουτ, η επαναφορά δύσκολα ανακτάται. Ίσως σώσει κάποια πράγματα το diskdigger η κάποια τέτοια εφαρμογή, αλλά μέχρι εκεί. Ειδικά όμως χωρίς ρουτ, πάρα πολύ δύσκολο... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melisokomos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Καλημερα σε ολους!εχω ενα ταμπλετ lenovo και το οποιο ειχα ρουταρει και μου εβγαλε ενα μηνυμα για αναβαθμηση το οποιο εκανα ληψη και μετα πατησα εγκατασταση.να πω εδω οτι δεν εχω microsd καρτα μεσα.αυτο ομως εβγαλε σφαλμα και μετα την οθονη που ειναι και στη φωτο που βαζω.οτι και να πατησω γραφει "καμια εντολη"πως θα το φτιαξω τωρα;το ρουτ δεν με ενδιαφερει.ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Κρατα το power πατημενο να σβησει. Μετα κρατάς power και πατάς Volume + και αφήνεις στιγμιαία και μπαίνει στο μενού της στοκ recovery. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melisokomos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Κρατα το power πατημενο να σβησει. Μετα κρατάς power και πατάς Volume + και αφήνεις στιγμιαία και μπαίνει στο μενού της στοκ recovery. Το θεμα ειναι οτι με το power δεν κλεινει...λειτουργει μονο σαν enter στο μενου που μου βγαζει.κανω αυτο που μου ειπες χωρις ομως να κλεισει,μαυριζει για μερικα δευτερολεπτα η οθονη και καπακι εμφανιζει το λογοτυπο της lenovo και ξανα στην ιδια οθονη.......καταααααρα!!!! Edited June 17, 2015 by melisokomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 ΔΛδ ειναι κανονικα στο recovery. Aμα πατησεις reboot system now τι κανει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melisokomos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) ΔΛδ ειναι κανονικα στο recovery. Aμα πατησεις reboot system now τι κανει; Ξαπλα το ανθρωπακι με κοκκινο τριγωνο και απο κατω καμια εντολη....πωωωωωωωω τωρα πατησα παλι reboot system και εκλασε....εσβησε και δεν ανοιγει...(μπαταρια εχει) Edited June 17, 2015 by melisokomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Κανε αυτο που σου ειπα, κρατησες το power για ωρα; (10+ δευτερολεπτα) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melisokomos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Κανε αυτο που σου ειπα, κρατησες το power για ωρα; (10+ δευτερολεπτα) Τιποτα!!!δεν ανταποκρινετε πουθενα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Του εκανα hard reset απο το πλαι με καρφιτσα και τωρα ανοιξε και εχει μεινει στο λογοτυπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 (edited) Καλημερα σε ολους!εχω ενα ταμπλετ lenovo και το οποιο ειχα ρουταρει και μου εβγαλε ενα μηνυμα για αναβαθμηση το οποιο εκανα ληψη και μετα πατησα εγκατασταση.να πω εδω οτι δεν εχω microsd καρτα μεσα.αυτο ομως εβγαλε σφαλμα και μετα την οθονη που ειναι και στη φωτο που βαζω.οτι και να πατησω γραφει "καμια εντολη"πως θα το φτιαξω τωρα;το ρουτ δεν με ενδιαφερει.ευχαριστω πολυ! Όταν έχουμε ρουτάρει το πρώτο που κάνουμε είναι να απενεργοποιούμε τις αναβαθμίσεις !!! Δεν αναβαθμίζουμε ρουταρισμένα κινητά/τάμπλετ με official εκδόσεις... Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η επαναφορά μέσω υπολογιστή. Αν δεν ξέρεις/μπορείς, τότε πας στο τόπικ της συσκευής σου, η στο... σέρβις. Edited June 17, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melisokomos Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Όταν έχουμε ρουτάρει το πρώτο που κάνουμε είναι να απενεργοποιούμε τις αναβαθμίσεις !!! Δεν αναβαθμίζουμε ρουταρισμένα κινητά/τάμπλετ με official εκδόσεις... Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η επαναφορά μέσω υπολογιστή. Αν δεν ξέρεις/μπορείς, τότε πας στο τόπικ της συσκευής σου, η στο... σέρβις. Υπαρψει καποιος οδηγος για επαναφορα μεσω υπολογιστη;ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts