karib Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μπορω να παρω backup, apps(οχι συστηματος-μονο 3rd party) και τα συναφη data τους, με το titanium backup, και κατοπιν να τα κανω restore σε αλλο κινητο android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μπορω να παρω backup, apps(οχι συστηματος-μονο 3rd party) και τα συναφη data τους, με το titanium backup, και κατοπιν να τα κανω restore σε αλλο κινητο android? Εγώ το έχω κάνει όταν πέρασα από το Desire στο Nexus 4. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Χρησιμοποιει κανεις pulse?εδω και καμποσο καιρο facebook,twitter δε μου βγαινουν στα feeds ενω μεχρι προτινος ηταν οκ... Κανεις δεν το δουλευει το pulse? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Εγώ το έχω κάνει όταν πέρασα από το Desire στο Nexus 4. Μια χαρα, κανενα προβλημα; Μετακινησες την sd card στο νεο τηλεφωνο, και εκανες restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μια χαρα, κανενα προβλημα; Μετακινησες την sd card στο νεο τηλεφωνο, και εκανες restore? Έκανα απλά αντιγραφή τα αρχεία. Το Nexus 4 δεν έχει sdcard slot. :lol: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Download Talk.apk Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εχω το nexus 4 και εχω το παρακατω προβλημα στης επαφες σε ενα ατομο εχω δυο τηλεφωνικους αριθμους και για καποιο λογο θελω να σβησω τον ενα,, απο οπου και να το σβησω ( τηλεφωνο- gmail) στο τηλεφωνο το νουμερο που εχω σβησει το επαναφερη ,στο gmail οχι πως θα το κανω να σβηνει το δευτερο νουμερο για παντα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Γειά σας παιδια..υπαρχει καμια εφαρμογη για live streaming;;για αγωνες συγκεκριμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γειά σας παιδια..υπαρχει καμια εφαρμογη για live streaming;;για αγωνες συγκεκριμένα; υπαρχει το sopcast Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πάντως φαίνεται ότι έκαναν πολύ καλή δουλειά στην KitKat όσον αφορά τη διαχείριση μνήμης. Με τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές που είχα και όταν ήμουν με Jelly Bean, με KitKat έχω 1.2Gb free RAM όταν με την Jelly Bean είχα 800Mb. Πολυ καλο αυτό,λογικά θα πάρουν τα πάνω τους και συσκευές με μόλις 1gb ram Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μήπως γνωρίζετε πως μπορώ να απενεργοποιήσω την ορατότητα του μενού επιλογές προγραμματιστή; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Πολυ καλο αυτό,λογικά θα πάρουν τα πάνω τους και συσκευές με μόλις 1gb ram Το πρόβλημα του android δεν νομίζω πως είναι η έλλειψη ram.. αλλά η έλλειψη πόρων (οικονομικών) ώστε να φτιάξουν το firmware για το κάθε κινητό που έχει τόσα διαφορετικά hardware components.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rxtarcher Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλησπερα, ενας φιλος μου στην Αγγλια εχει ενα samsung galaxy s2 με λογισμικο 4.1.2 περασμενο. Το προβλημα ειναι οτι η συσκευη ως γνωστον εχει χωρισει την βασικη της μνημη τα 16gb τα οποια στην ουσια ειναι 13, σε 2 partitions των 2 και 11gb. Μεσα στο μικροτερο partition των 2gb ειναι το λειτουργικο συστημα (android). Το θεμα ειναι οτι το google play store του περναει ολες τις εφαρμογες αυτοματα στο partition των 2gb, με αποτελεσμα να μην εχει αρκετο χωρο να εγκαταστησει περισσοτερες ενω τα 11gb της μνημης της συσκευης ειναι ελευθερα. Πριν καποια χρονια ειχα κι εγω s2 και θυμαμαι οτι υπηρχε καποια επιλογη, καποια ρυθμιση μεσω της οποιας ειτε διαλεγες σε πιο partition θα κατεβει η εφαρμογη που προκειται να κατεβασεις, ειτε μετεφερες τις ηδη κατεβασμενες εφαρμογες απο το ενα partition στο αλλο. Ο φιλος μου δεν εχει καποια καρτα sd στην κατοχη του. Επειδη δεν εχω στην κατοχη μου καποια συσκευη με android αυτην την στιγμη και δεν μπορω προφανως να εχω προσβαση στο τηλεφωνο, καποιος που ξερει και εχει μπροστα του συσκευη android ας μου πει που ακριβως πρεπει να παει για να επιλεξει αυτες τις ρυθμισεις! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση make it a topless afternoon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μπορεί να εγκαταστήσει το teamvier και να δεις το τηλέφωνο από το pc Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παρατήρησα ότι όταν ξεπεράσω τα 3 sms σ' ένα μεγάλο μήνυμα, το μήνυμα μετατρέπεται αυτόματα σε mms. Στο Symbian μπορούσα να στείλω μέχρι 10 sms μέσα σ' ένα μήνυμα, χωρίς την μετατροπή σε MMS (φυσικά η χρέωση πάει με τον αριθμό των sms που αποτελούν το μήνυμα). Γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου ρύθμιση για να μην μετατρέπεται σε MMS απ' το τέταρτο κιόλας sms; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Παρατήρησα ότι όταν ξεπεράσω τα 3 sms σ' ένα μεγάλο μήνυμα, το μήνυμα μετατρέπεται αυτόματα σε mms. Στο Symbian μπορούσα να στείλω μέχρι 10 sms μέσα σ' ένα μήνυμα, χωρίς την μετατροπή σε MMS (φυσικά η χρέωση πάει με τον αριθμό των sms που αποτελούν το μήνυμα). Γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου ρύθμιση για να μην μετατρέπεται σε MMS απ' το τέταρτο κιόλας sms; Σε 3rd party εφαρμογές από το Market (πχ. Handcent SMS) υπάρχει επιλογή για να μη μετατρέπονται σε MMS. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Σε 3rd party εφαρμογές από το Market (πχ. Handcent SMS) υπάρχει επιλογή για να μη μετατρέπονται σε MMS. Το φαντάστηκα. Απλώς θα προτιμούσα να μην έβαζα κάποια εφαρμογή γι' αυτό. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Το φαντάστηκα. Απλώς θα προτιμούσα να μην έβαζα κάποια εφαρμογή γι' αυτό. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Βασικά υπάρχει ένα μικρό "TWEAK" που μπορείς να κάνεις στο αρχείο ρυθμίσεων της εφαρμογής sms για να σου μετατρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες και να μην έχεις μικρό περιθώριο να γράψεις, σε περίπτωση πάντα που δεν υπάρχει ήδη τέτοια επιλογή στο μενού. Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Βασικά υπάρχει ένα μικρό "TWEAK" που μπορείς να κάνεις στο αρχείο ρυθμίσεων της εφαρμογής sms για να σου μετατρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες και να μην έχεις μικρό περιθώριο να γράψεις, σε περίπτωση πάντα που δεν υπάρχει ήδη τέτοια επιλογή στο μενού. Που μπορώ να βρω περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό; Ξέχασα ν' αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το TouchPal, αν παίζει κάποιο ρόλο... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Που μπορώ να βρω περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό; Ξέχασα ν' αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το TouchPal, αν παίζει κάποιο ρόλο... Το λοιπόν, απλά ακολούθησε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το λοιπόν, απλά ακολούθησε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Σ' ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας.. Κατέβασα το 8sms για το Ζ και το One Mini.Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να το βάλω για οριστική εφαρμογή μηνυμάτων! Το μόνο που κατάφερα ήταν να ξετικαρω από την μαμά εφαρμογή να έρχεται ειδοποίηση στην μπάρα( όταν μπαίνω μενού δείχνει πχ 4 δηλαδή τα μυνήματα που και καλά δεν έχω διαβάσει) Στο Ζ μου ανοίγει και παράθυρο του viber. Ποιός είναι ο τρόπος έτσι ώστε να καταφέρω αυτό που σας ρώτησα? Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα πάρετε για να μου πείτε την λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παιδιά θέλω την βοήθεια σας.. Κατέβασα το 8sms για το Ζ και το One Mini.Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να το βάλω για οριστική εφαρμογή μηνυμάτων! Το μόνο που κατάφερα ήταν να ξετικαρω από την μαμά εφαρμογή να έρχεται ειδοποίηση στην μπάρα( όταν μπαίνω μενού δείχνει πχ 4 δηλαδή τα μυνήματα που και καλά δεν έχω διαβάσει) Στο Ζ μου ανοίγει και παράθυρο του viber. Ποιός είναι ο τρόπος έτσι ώστε να καταφέρω αυτό που σας ρώτησα? Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα πάρετε για να μου πείτε την λύση Θα πρέπει η stock εφαρμογή για μηνύματα να έχει την επιλογή "auto retrieve messages" και να την απενεργοποιήσεις και στο 8sms να ορίσεις την επιλογή "stand alone blah blah". Στο Optimus G που έχω τώρα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, άρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που έκανες και εσύ να μην δέχεσαι notifications τουλάχιστον. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Από όσο είδα σε κανένα απ τα δύο δεν την έχει την επιλογή αυτή! Οπότε δεν νομίζω να βρεθεί άλλη λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Προσπαθω με καθε γ*****νο τροπο να αφαιρεσω το βασικο λογαριασμο gmail απο το android ενος κινητου με εκδοση 2.3.5 αλλα δεν τα εχω καταφερει και μου εχει σπασει τα νευρα. Παω να το αφαιρεσω απο την καρτελα "Λογαριασμοι" και μου βγαζει μηνυμα οτι για να γινει κατι τετοιο πρεπει να γινει επαναφορα του κινητου στις εργοαστιακες ρυθμισεις! :wacko: Πως μπορει να γινει χωρις αυτο; Τη βοηθεια σας σας παρακαλω γιατι ειναι επειγον. Στο κινητο εχει γινει root. Διαβασα σε search οτι μπορει να γινει κανωντας clear τα data της εφαρμογης google apps απο την καρτελα "Διαχειριση εφαρμογων" και με την επανεκκινηση να εμφανισει τον οδηγο προσθηκης gmail account, αλλα δεν βρισκω αυτη την εφαρμογη. :wacko: Κανω αντιστοιχη εκκαθαριση στα play store, youtube, gmail, υπηρεσιες google αλλα τιποτα. Καμια αλλαγη. :wacko: Υπαρχει καμια ιδεα; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts