Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επέστρεψε η αδερφή μου από ΗΠΑ και έφερε το "T-Mobile myTouch Q - Gray", LG είναι, με Android 2.3.4, το ήθελε γιατί έχει μεγάλο slide πληκτρολόγιο QWERTY και το πήρε από κει από την T-mobile και σκοπεύει να το χρησιμοποιεί κι εδώ με κάρτα sim Vodafone international. Πριν λίγο το ξεκλειδώσαμε και δούλεψε με την Vodafone και προς το παρόν όλα καλά. Αλλά αν έχω κάποια απορία, δεν έχουμε εδώ στο myphone ή στην Ελλάδα γενικότερα κανένα θέμα για το τηλέφωνο αυτό ή κάποιο παρεμφερές, ε; Θα πρέπει να ψάχνω στα ξένα φόρα... :lost:

• Administrators
Επέστρεψε η αδερφή μου από ΗΠΑ και έφερε το "T-Mobile myTouch Q - Gray", LG είναι, με Android 2.3.4, το ήθελε γιατί έχει μεγάλο slide πληκτρολόγιο QWERTY και το πήρε από κει από την T-mobile και σκοπεύει να το χρησιμοποιεί κι εδώ με κάρτα sim Vodafone international. Πριν λίγο το ξεκλειδώσαμε και δούλεψε με την Vodafone και προς το παρόν όλα καλά. Αλλά αν έχω κάποια απορία, δεν έχουμε εδώ στο myphone ή στην Ελλάδα γενικότερα κανένα θέμα για το τηλέφωνο αυτό ή κάποιο παρεμφερές, ε; Θα πρέπει να ψάχνω στα ξένα φόρα... :lost:

Δεν υπάρχει εδώ θέμα για τη συγκεκριμένη συσκευή και ούτε πρόκειται μιας και δεν υπάρχει καθόλου κινητικότητα από τη στιγμή που δεν κυκλοφορεί στην αγορά της Ευρώπης.

Modpic.gif

Παρεμπιπτόντως ξέρει κανένας να σετάρει το Gerrit γιατί θέλω να σπρώξω μετάφραση για την Cyanogenmod.

Δυστυχώς από τη CMTeam δεν βρήκα ανταπόκριση, ένας με προώθησε ξερά στο wiki τους με το οποίο όμως δεν έβγαλα άκρη.

Καλησπέρα σας.

Μόλις αγόρασα την πρώτη μου android συσκευή και έχω την εξής απορία.

Αν για παράδειγμα καλέσω 5 συνεχόμενες φορές έναν αριθμό πχ "Σπίτι" και μετά 3 συνεχόμενες φορές έναν αριθμό άλλο πχ "Γραφείο" , στο αρχείο κλήσεων θα δώ το εξής

Γραφείο

Γραφείο

Γραφείο

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Δεν είναι όλο αυτό κάπως κουραστικό???

Κάνει 8 καταγραφές αντί για 2. Τα λογισμικά παλαιότερων κινητών αυτό δεν το έκαναν.

Υπάρχει λύση??

Ευχαριστώ πολύ

να ρωτησω κατι ισχυει οτι στο android το 75% των εφαρμογων ειναι δωρεαν?

δεν ξερω να σου πω με ποσοστο σιγουρα παντως ειναι αρκετες...η και να μην ειναι δωρεαν θα εχουν lite εκδοσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παντως ειναι περισσοτερες οι δωρεαν εφαρμογες απο αυτες του ios. ετσι δεν ειναι?

μη το βλεπεις μονο ετσι..free ειναι και αυτες με τις εκνευριστικες διαφημισεις, τις λιγες πιστες/επιλογες , lite με ελαχιστες επιλογες (δουλευει μια επιλογη , επιλεγεις μια αλλη και ...παρακαλω περαστε απο το ταμειο για τις επομενες)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

free όμως ειναι και το root στην πλειοψηφία των συσκευών (μιας και σε κάποιες περιπτώσεις π.χ. νέα htc που δεν μπορείς να ξαναφέρεις εντελώς "μαμά" τον bootloader και άμα χρειαστείς εγγύηση δε θα ειναι "free") και τα adfree/adaway με τα οποία ξεφορτώνεσαι τις ενοχλητικές διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Αν για παράδειγμα καλέσω 5 συνεχόμενες φορές έναν αριθμό πχ "Σπίτι" και μετά 3 συνεχόμενες φορές έναν αριθμό άλλο πχ "Γραφείο" , στο αρχείο κλήσεων θα δώ το εξής

Γραφείο

Γραφείο

Γραφείο

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Κάνει 8 καταγραφές αντί για 2. Τα λογισμικά παλαιότερων κινητών αυτό δεν το έκαναν.

Υπάρχει λύση??

Ευχαριστώ πολύ

Υπάρχουν πολλά 3rd party call logs. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ κάποιο, αλλά αν ρίξεις μια ματιά ίσως να βρεις κάτι του γούστου σου...

free όμως ειναι και το root στην πλειοψηφία των συσκευών (μιας και σε κάποιες περιπτώσεις π.χ. νέα htc που δεν μπορείς να ξαναφέρεις εντελώς "μαμά" τον bootloader και άμα χρειαστείς εγγύηση δε θα ειναι "free") και τα adfree/adaway με τα οποία ξεφορτώνεσαι τις ενοχλητικές διαφημίσεις

free for all and for ever!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλησπέρα σας.

Γραφείο

Γραφείο

Γραφείο

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Σπίτι

Υπάρχει λύση??

Ευχαριστώ πολύ

Βάλε έναν από τους δεκάδες dialers που θα βρεις στο market.

δεν ξερω αν είμαι στο κατάλληλο σημείο αλλα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να διαγραψω μια εφαρμογή εντελώς χωρίς να αφήσει πίσω της κάποια αρχεια , γιατί έχω προσέξει ότι αν κατεβάσω κάποια με 150mb π.χ. τότε να παω απο ρυθμίσεις εφαρμογές και λοιπά μου βγάζει κάτι 15mb ή και 1,5mb οπότε μιλάμε για τρελή διαφορά ...

Καλησπέρα!

Για τη διαγραφή εφαρμογών, πήγαινε ρυθμίσει->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και κάνε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής που θες και μετά απεγκατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μείνουν κάποια δεδομένα της εφαρμογής στην κάρτα μνήμης, αλλά συνήθως μπορείς να τα διακρίνεις εύκολα και να τα σβήσει χειροκίνητα ή με κάποια εφαρμογή, όπως το sd maid!

Τhe end of an era...

Καποιες φορες με καλουν, για καποιο λογο δεν ειμαι κοντα στο τηλεφωνο, κι επειτα βρισκω την χαμενη κληση.

Το ερωτημα που εχω ειναι το εξης: μπορω να δω την διαρκεια της χαμενης κλησης, δηλαδη για ποση ωρα με καλουσε ο αλλος;

Το ρωτω αυτο γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν μερικοι μου κανουν απλως αναπαντητη, ή καλουν για ωρα και δεν με βρισκουν.

Με αυτο το θεμα μπορει να γινει ακομη και παρεξηγηση οταν ο αλλος κανει αναπαντητη, εσυ το βλεπεις μετα, και οταν αργοτερα μιλας μαζι του ισχυριζεται οτι σε καλουσε για ωρα (πχ 40 δευτερολεπτα) κι εσυ δεν το σηκωνες!

Αλλο αναπαντητη των 2 sec, κι αλλο να σε καλει για 30-40 sec !

Θα ηθελα να μπορω να ξερω την αληθεια, βλεποντας το καπου.

Υπαρχει η δυνατοτητα, εστω και με καποιο προγραμμα;

Καποιες φορες με καλουν, για καποιο λογο δεν ειμαι κοντα στο τηλεφωνο, κι επειτα βρισκω την χαμενη κληση.

Το ερωτημα που εχω ειναι το εξης: μπορω να δω την διαρκεια της χαμενης κλησης, δηλαδη για ποση ωρα με καλουσε ο αλλος;

Το ρωτω αυτο γιατι δεν μπορω να καταλαβω αν μερικοι μου κανουν απλως αναπαντητη, ή καλουν για ωρα και δεν με βρισκουν.

Με αυτο το θεμα μπορει να γινει ακομη και παρεξηγηση οταν ο αλλος κανει αναπαντητη, εσυ το βλεπεις μετα, και οταν αργοτερα μιλας μαζι του ισχυριζεται οτι σε καλουσε για ωρα (πχ 40 δευτερολεπτα) κι εσυ δεν το σηκωνες!

Αλλο αναπαντητη των 2 sec, κι αλλο να σε καλει για 30-40 sec !

Θα ηθελα να μπορω να ξερω την αληθεια, βλεποντας το καπου.

Υπαρχει η δυνατοτητα, εστω και με καποιο προγραμμα;

Αυτό μπορείς να το δείς από την ηλικία αυτού που σε κάλεσε.

Αν είναι μέχρι 17 πιθανότατα να είναι αναπάντητη...

"Call log with ring length" ονομάζεται η εφαρμογή που ψάχνεις.

Edited by Dimitris_05

παιδια δεν ενεργοποιουνται οι ρυθμισεις ιντερνετ στο νεο μου τηλεφωνο.παιρνς την εξυπηρετηση πελατων τησ κοσμοτε αλλα το μνμ που μου ερχεται επειτα λεει οτι δεν ειναι δυνατη η ενεργοποιηση

.τι λετε να φταιει?εστειλα και το μνμ ιντερνετ στο 1333 και παλι τα ιδια.

Edited by manosj3

Λοιπόν φτιάχνω τη λίστα που γνωρίζω ότι κάνουν τη "κλασσική" βιντεοκλήση και όχι μέσω εφαρμογής. Για κινητά τηλέφωνα με android έτσι; (οποιος-όποια γνωρίζει κι άλλο ας συμπληρώσει)

1ον. Samsung Galaxy S

2ον. Samsung Galaxy S II

3ον. Samsung Galaxy Note

4oν. LG 2X optimus

Samsung Galaxy Ace 2.

Υπάρχει και το ειδικό πράσινο εικονίδιο στο πληκτρολόγιο κλήσεως.

Καλησπέρα

Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή συζήτηση, αλλά προσπαθώ να βάλω τοποθεσία στο facebook από την εφαρμογή του fb στο android αλλά δεν τα καταφέρνω.. help :!:

Καλησπέρα

Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή συζήτηση, αλλά προσπαθώ να βάλω τοποθεσία στο facebook από την εφαρμογή του fb στο android αλλά δεν τα καταφέρνω.. help :!:

Ενεργοποιησες την υπηρεσια τοποθεσιας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα

Άμα δεν σε βρίσκει ούτε με τους δορυφόρους κάνε χρήση ασύρματων δικτύων βοηθάει

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Βασικά παράδειγμα βρίσκομαι σε μια καφετέρια και θέλω να βάλω ότι είμαι σε αυτό τον τόπο με αυτούς τους ανθρώπους.. πατώ να βάλω κατάσταση ,βάζω με ποιους είμαι και όταν πάω να πατήσω το εικονίδιο για να βάλω τοποθεσία μου λέει δεν βρέθηκαν τοποθεσίες.

[ATTACH]26303[/ATTACH]

υποτειθεται οτι με το Α-GPS ενεργοποιημενο και τα data ανοιχτα, θα επρεπε να στο βρισκει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned