Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δλδ αν το κανω ροοτ θα μπορω να κανω αυτο που λεω?εχω 2 δηληματα.

1 να περιμενω την επομενη αναβαθμιση που λενε ολοι και να την κανω μετα

και 2 δεν ξερω πως γινετε ροοτ οσο και αν σου φαινετε κουτο

Μα το root δεν θα επηρεάσει την αναβάθμιση σου. Μόνο αν πειράξεις αρχεία στο system δεν θα πετύχει. Πήγαινε στο νήμα του GN, έκει τα εξηγούν όλα για το root. Γίνεται πανεύκολα με ένα απλό πρόγραμμα απ' ότι έχω δει και θα πάρεις και την αναβάθμιση κατευθείαν σε JB αν σ' αυτήν αναφέρεσαι.

Μα το root δεν θα επηρεάσει την αναβάθμιση σου. Μόνο αν πειράξεις αρχεία στο system δεν θα πετύχει. Πήγαινε στο νήμα του GN, έκει τα εξηγούν όλα για το root. Γίνεται πανεύκολα με ένα απλό πρόγραμμα απ' ότι έχω δει και θα πάρεις και την αναβάθμιση κατευθείαν σε JB αν σ' αυτήν αναφέρεσαι.

ναι σε αυτην αναφερομαι.ευχαριστω για την απαντηση.θα το ψαξω λιγο

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

ναι σε αυτην αναφερομαι.ευχαριστω για την απαντηση.θα το ψαξω λιγο

Galaxy Nexus ToolKit v7.4 λέγεται πάντως το πρόγραμμα.

Galaxy Nexus ToolKit v7.4 λέγεται πάντως το πρόγραμμα.

εννοεις το προγραμμα για το ιντερνετ η για το root?

α και κατι που ρωταω συνεχεια αλλα δεν μου εχει απαντησει κανεις μεχρι τωρα.

σαν root μετα μπορω να αλλαξω τον τροπο που απανταω ?

δλδ αντι να κανω τον κυκλο δεξια να κανω καποιου ειδους μπαρα προς τα πανω η προς τα κατω αλλα htc

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

εννοεις το προγραμμα για το ιντερνετ η για το root?

α και κατι που ρωταω συνεχεια αλλα δεν μου εχει απαντησει κανεις μεχρι τωρα.

σαν root μετα μπορω να αλλαξω τον τροπο που απανταω ?

δλδ αντι να κανω τον κυκλο δεξια να κανω καποιου ειδους μπαρα προς τα πανω η προς τα κατω αλλα htc

Εννοώ για το root.

Υπάρχουν προγράμματα να κάνεις αυτό που θες. Δες το WidgetLocker Lockscreen (από iphone μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς), επίσης αυτό κι αυτό (είναι το πρόγραμμα και το theme που θες) Αλλιώς αν βρεις custom rom με sense ή κάποια άλλη που να έχει μεταφέρει το ξεκλείδωμα της htc.

γιατι τοσο δύσκολα ρε παιδια????

κατέβασε το πρόγραμμα VirtualWiFiRouter. ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για αυτη τη περιπτωση. δημιουργείς ένα virtual WIFI κανονικα με ονομα δικτυου και κωδικο προσβασης μεσω του laptop σου και συνδεεσαι μια χαρα με το κινητο.

καλημερα, καποιες συντομες ερωτησεις για εφαρμογες:

1. καλυτερο εφαρμογη απο τον cerberus (στο ειδος του εννοειται) υπαρχει? εννοω θα αξιζει τα λεφτα του για να αγορασω την αδεια μετα απο μια βδομαδα ή υπαρχει κατι αντιστοιχα καλο free?

2. δοκιμασα να κατεβασω το sygic free που βρηκα στο store, αλλα ενω εκανε install η εφαρμογη, την ανοιξα και κατεβαζε καποια αρχεια, αυτη η διαδικασια κολλησε στο 99.9% για παρα πολλη ωρα? εχει συμβει σε καποιον αλλον?

3. ο καλυτερος file explorer? προς το παρον εχω τον astro.

4. καλυτερος vpn, remote desktop client?

Edited by relentlessgeo
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

[...]

[...]

Δες το X-plore

1. καλυτερο εφαρμογη απο τον cerberus (στο ειδος του εννοειται) υπαρχει? εννοω θα αξιζει τα λεφτα του για να αγορασω την αδεια μετα απο μια βδομαδα ή υπαρχει κατι αντιστοιχα καλο free?

2. δοκιμασα να κατεβασω το sygic free που βρηκα στο store, αλλα ενω εκανε install η εφαρμογη, την ανοιξα και κατεβαζε καποια αρχεια, αυτη η διαδικασια κολλησε στο 99.9% για παρα πολλη ωρα? εχει συμβει σε καποιον αλλον?

1. Κοιτάς εδώ που αναλύονται όλα τα σχετικά προγράμματα.

2. Cancel και ξανά από την αρχή. Κόλλημα του server μάλλον

3.Es file explorer, Root explorer από τους καλύτερους.

4. Teamviewer

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

3. Κι εγώ ES χρησιμοποιώ, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και για τον Solid Explorer.

4. VPN client έχει ενσωματωμένο το android.

thanks για τις απαντησεις!

εβαλα τον es και με ικανοποιει. το sygic ξεκολλησε τη δευτερη φορα. για anti-theft θα δοκιμασω το cerberus αυτη τη βδομαδα και βλεπουμε. default vpn του android επισης.

και μια εξτρα ερωτηση. το καλυτερο calendar app? ενα απο τα απαραιτητα features ειναι να υποστηριζει caldav. δε με νοιαζει να ειναι free, μονο να ειναι καλη εφαρμογη.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

καλησπέρα σε όλους!

μόλις πριν 3 ημέρες αγόρασα την πρώτη μου Android συσκευή και μετά χαράς είδα τον τίτλο του εν λόγω thread!!!

μπαίνοντας όμως μέσα και αρχίζοντας να διαβάζω, το 90% των Posts δεν καταλάβαινα καν τι λένε!!!

ρε παιδια, μήπως οι περισσότεροι είστε σε λάθος thread????

ο τίτλος λέει "μόλις αγόρασα συσκευή με android, τώρα τι? απορίες ΑΡΧΑΡΙΩΝ"!!!!!!!

και αντί για αρχάριους που ρωτάνε και έμπειρους να τους βοηθάνε, συνάντησα διαλόγους πολύ έμπειρων να μιλάνε μεταξύ τους και να γεμίζουν τις σελίδες με εντελώς προχωρημένες ανταλλαγές απόψεων που ένας πραγματικά αρχάριος σαν κι εμένα δεν μπορεί να παρακολουθήσει καν!!!

δεν υπάρχει ένα άλλο thread για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ έμπειρων χρηστών??

μπήκα να διαβάσω την αλφαβήτα και διαβάζω κβαντομηχανική 4ου έτους Φυσικού Αθήνας!

φιλικά,

Παντελής.

καλησπέρα σε όλους!

μόλις πριν 3 ημέρες αγόρασα την πρώτη μου Android συσκευή και μετά χαράς είδα τον τίτλο του εν λόγω thread!!!

μπαίνοντας όμως μέσα και αρχίζοντας να διαβάζω, το 90% των Posts δεν καταλάβαινα καν τι λένε!!!

ο τίτλος λέει "μόλις αγόρασα συσκευή με android, τώρα τι? απορίες ΑΡΧΑΡΙΩΝ"!!!!!!!

και αντί για αρχάριους που ρωτάνε και έμπειρους να τους βοηθάνε, συνάντησα διαλόγους πολύ έμπειρων να μιλάνε μεταξύ τους και να γεμίζουν τις σελίδες με εντελώς προχωρημένες ανταλλαγές απόψεων που ένας πραγματικά αρχάριος σαν κι εμένα δεν μπορεί να παρακολουθήσει καν!!!

μπήκα να διαβάσω την αλφαβήτα και διαβάζω κβαντομηχανική 4ου έτους Φυσικού Αθήνας!

φιλικά,

Παντελής.

ψυχραιμια Παντελη...παραθεσε τις αποριες του και ασε το υπολοιπο thread ..στο παρελθον!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

θα είχες την καλοσύνη να μας δώσεις κάποιο link??

Τίποτα δεν φαίνεται στις διεργασιες εκει που κοιτας. Βαλε το system tuner και θα εκπλαγεις

θα είχες την καλοσύνη να μας δώσεις κάποιο link??

Υπαρχει δωρεαν στο market :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw&hl=el

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καλησπέρα σε όλους!

φιλικά,

Παντελής.

Παντελή διάβασε αυτά τα θέματα και θα σε βοηθήσουν να μπεις στο κλίμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

τα διαβασα τα 2 θεματα και μπορω να πω οτι ηταν πολυ κατατοπιστικα!

βεβαια, αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη, οποτε ας αφησω την γκρινια και ας περασω στις αποριες μου.

πιθανοτατα βεβαια εχουν απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες, αλλα ειλικρινα δεν εχω κουραγιο να τις διαβασω ολες!!!

τις τελευταιες 20 διαβασα...

λοιπον, απορια πρωτη και βασικη.

διαβαζω να λετε "data ανοιχτα"

αυτο σημαινει, ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-χρηση δεδομενων πακετου, τικαρισμενο???

(πολλα γελια ακουω!!!!!)

επειτα, θελω οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi και εχω και ανοιχτα τα data, οταν συνδεομαι με το ιντερνετ να συνδεομαι παντα με το wifi για να μην τρωω απο τα ΜΒ που χρεωνομαι.

και τελος, εχω το GALAXY ACE 2.

υπαρχει εφαρμογη που οταν λαμβανω sms ή εχω αναπαντητη κληση να αναβοσβηνει καπου καποιο λεντακι??

τωρα παραμενει σκοτεινο και αν δεν το παρω χαμπαρι εκεινη την στιγμη μπορει να ειναι εκει επι ωρες!!!

αυτα για αρχη, εχω κι αλλα στην συνεχεια!!!

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

Π.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

τα διαβασα τα 2 θεματα και μπορω να πω οτι ηταν πολυ κατατοπιστικα!

βεβαια, αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη, οποτε ας αφησω την γκρινια και ας περασω στις αποριες μου.

πιθανοτατα βεβαια εχουν απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες, αλλα ειλικρινα δεν εχω κουραγιο να τις διαβασω ολες!!!

τις τελευταιες 20 διαβασα...

λοιπον, απορια πρωτη και βασικη.

διαβαζω να λετε "data ανοιχτα"

αυτο σημαινει, ρυθμισεις-ασυρματη επικοινωνια και δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-χρηση δεδομενων πακετου, τικαρισμενο???

(πολλα γελια ακουω!!!!!)

επειτα, θελω οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi και εχω και ανοιχτα τα data, οταν συνδεομαι με το ιντερνετ να συνδεομαι παντα με το wifi για να μην τρωω απο τα ΜΒ που χρεωνομαι.

και τελος, εχω το GALAXY ACE 2.

υπαρχει εφαρμογη που οταν λαμβανω sms ή εχω αναπαντητη κληση να αναβοσβηνει καπου καποιο λεντακι??

τωρα παραμενει σκοτεινο και αν δεν το παρω χαμπαρι εκεινη την στιγμη μπορει να ειναι εκει επι ωρες!!!

αυτα για αρχη, εχω κι αλλα στην συνεχεια!!!

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

Π.

Καλημέρα Παντελή,

μια χαρά τα πας για αρχάριος :)

1. Data ανοιχτά είναι ακριβώς αυτό που είπες.

2. Πάντα όταν έχεις WiFi και mobile data ανοιχτά, προτεραιότητα παίρνει το WiFi.

Παρ' όλα αυτά, επειδή προσωπικά θέλω να είμαι ήσυχος (και δεν έχω πολύ όγκο δωρεάν δεδομένων), χρησιμοποιώ ένα widget (εικονιδιάκι στην αρχική οθόνη ή notification bar) με το οποίο ανοιγοκλείνω κατά βούληση τα δεδομένα.

3. Για το LEDάκι, θα σου πρότεινα την εφαρμογή Lightflow Lite από το play store.

ευχαριστω minast!

διαβασα λιγο για την εφαρμογη που μου εδωσες και λιγακι με ανησυχησε το γεγονος οτι ζηταει και παιρνει αδεια προκειμενου να ελεγχει και να διαβαζει σχεδον οτι υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο!

εικονες, βιντεακια, sms, mms, επαφες καταλογου και διαφορα αλλα.

δεν ειναι λιγο επικινδυνο αυτο, ή το καταλαβα λαθος?

επειδη κι εγω δεν εχω κανενα τρελο πακετο ΜΒ (μολις 100...) θελω να αποφευγω να τα σπαταλαω εδω κι εκει.

αυτο το widget που χρησιμοποιεις μου φαινεται καλο.

που το βρισκω?

μεχρι τωρα, παταγα παρατεταμενα το on/off και στην λιστα που μου εβγαζε ενεργοποιουσα/απενεργοποιουσα τα data.

προφανως με ενα εικονιδιακι ολο αυτο θα γινεται πιο γρηγορα...

ευχαριστω minast!

διαβασα λιγο για την εφαρμογη που μου εδωσες και λιγακι με ανησυχησε το γεγονος οτι ζηταει και παιρνει αδεια προκειμενου να ελεγχει και να διαβαζει σχεδον οτι υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο!

εικονες, βιντεακια, sms, mms, επαφες καταλογου και διαφορα αλλα.

δεν ειναι λιγο επικινδυνο αυτο, ή το καταλαβα λαθος?

επειδη κι εγω δεν εχω κανενα τρελο πακετο ΜΒ (μολις 100...) θελω να αποφευγω να τα σπαταλαω εδω κι εκει.

αυτο το widget που χρησιμοποιεις μου φαινεται καλο.

που το βρισκω?

μεχρι τωρα, παταγα παρατεταμενα το on/off και στην λιστα που μου εβγαζε ενεργοποιουσα/απενεργοποιουσα τα data.

προφανως με ενα εικονιδιακι ολο αυτο θα γινεται πιο γρηγορα...

Ο λόγος που ζητάει πρόσβαση σε όλα αυτά, είναι για να μπορεί να ξέρει πότε κάτι έχει αλλάξει. Γενικά θεωρείται αξιόπιστη εφαρμογή και τη χρησιμοποιεί πολύς κόσμος, αλλά το τι βάζεις στο δικό σου κινητό είναι προφανώς μόνο δική σου απόφαση :)

Για widgets έχεις πολλές επιλογές και θα σου έλεγα να κοιτάξεις/ρωτήσεις και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει Elixir 2 (κάνει και πολλά περισσότερα) και Widgetsoid.

Συνήθως βάζεις μια μπάρα με widgets-διακόπτες είτε σε homescreen είτε στη notification bar, για γρήγορη πρόσβαση (πχ WiFi, data, bluetooth, gps, φακό κλπ). Μπορεί να έχεις ήδη, αλλά κατά κανόνα οι στοκ δεν είναι πολύ χρηστικές.

καλημεριζω τους συναθλητες του Android και επανερχομαι με 2 νεες αποριες!

1. καθε φορα που λαμβανω ενα sms, η περιγραφη αυτου που μου το εστειλε ειναι οπως ειναι περασμενη στην sim και οχι οπως ειναι στο τηλεφωνο.

ειναι λιγο σπαστικο αυτο, γιατι στην sim ειναι λιγο...μπερδεway τα πραγματα.

υπαρχει λοιπον τροπος η επαφη να εμφανιζεται οπως την εχω στο τηλεφωνο?

2. η παρουσιαση των sms με την μορφη της συνομιλιας με μπερδευει αρκετα.

θελω τον παραδοσιακο τροπο, τα εισερχομενα με τα εισερχομενα και τα σταλμενα με τα σταλμενα.

οταν ερχεται δηλαδη ενα νεο sms και το ανοιγω, να με πηγαινει κατευθειαν στον φακελο "εισερχομενα" και οχι να μου βγαζει την συνομιλια με την συγκεκριμενη επαφη.

ευχαριστω!

• Administrators
1. καθε φορα που λαμβανω ενα sms, η περιγραφη αυτου που μου το εστειλε ειναι οπως ειναι περασμενη στην sim και οχι οπως ειναι στο τηλεφωνο.

ειναι λιγο σπαστικο αυτο, γιατι στην sim ειναι λιγο...μπερδεway τα πραγματα.

υπαρχει λοιπον τροπος η επαφη να εμφανιζεται οπως την εχω στο τηλεφωνο?

Μπορείς να κάνεις hidden τις επαφές που έχεις στη sim. Γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις εκεί.

2. η παρουσιαση των sms με την μορφη της συνομιλιας με μπερδευει αρκετα.

θελω τον παραδοσιακο τροπο, τα εισερχομενα με τα εισερχομενα και τα σταλμενα με τα σταλμενα.

οταν ερχεται δηλαδη ενα νεο sms και το ανοιγω, να με πηγαινει κατευθειαν στον φακελο "εισερχομενα" και οχι να μου βγαζει την συνομιλια με την συγκεκριμενη επαφη.

Πλέον χρησιμοποιείται by default αυτή η μέθοδος και δεν αλλάζει. Ίσως με κάποια third-party εφαρμογή (πχ. Handcent sms) για sms να μπορείς να βλέπεις τα sms σου σε classic view. Αν θες τη γνώμη μου πάντως... συνήθεια είναι.

Modpic.gif

Μπορείς να κάνεις hidden τις επαφές που έχεις στη sim. Γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις εκεί.

τις εχω κανει hidden τις επαφες στις ρυθμισεις των επαφων και φαινονται μονο οι επαφες του τηλεφωνου, αλλα παρολα αυτα οταν λαμβανω sms απο επαφη που υπαρχει και στην sim και στο τηλεφωνο (εχω πολλες επαφες διπλοπερασμενες, δηλαδη και στην sim και στο τηλεφωνο) εμφανιζεται η περιγραφη οπωσ ειναι στην sim...

ετσι τα ειχα και στο W960 αλλα στα sms μου εμφανιζε τα ονοματα οπως τα ειχα στο τηλεφωνο...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned