jastonas Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 clear cache κανω με cache cleaner προγραμμα. Τι αλλο να κανω? Μπορω να κανω κατι εντος του play store? Το cache που λέει το παιδί αναφέρεται για συσκευές με root. Αν είσαι root, τότε μπαίνεις στο recovery και κάνεις από εκεί delete cache, delete dalvik cache. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Το cache που λέει το παιδί αναφέρεται για συσκευές με root. Αν είσαι root, τότε μπαίνεις στο recovery και κάνεις από εκεί delete cache, delete dalvik cache. Δεν νομίζω να αναφέρεται το παιδί σε ροοτ και recovery. Μάλλον από settings -> app και μέσα στην εφαρμογή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Καλημέρα. Πείτε μου σας παρακαλώ πως γίνεται αναίρεση όταν έχει επιλεχθεί να ανοίγει μια εφαρμογή από συγκεκριμένη επιλογή? Πάτησα να ανοίγει ο δικός του browser έναντι του dolphin και δε θυμάμαι πως αλλάζει... :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχείριση εφαρμογών--->όλα βρίσκεις τον browser και πατάς στο εκκαθάριση προεπιλογών Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 clear cache κανω με cache cleaner προγραμμα. Τι αλλο να κανω? Μπορω να κανω κατι εντος του play store? Πηγαινε Settings -> Applications -> Manage Applications και βρες το play store πατησε πανω σε αυτο και κανε Clear Cache” και “Clear Data” Πατησε και “Uninstall Updates” τελος κανε ενα reboot στο τηλεφωνο.. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε αν μπορείς να κατεβάσεις το MarketFix απο το play. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μπορώ να έχω internet στο κινητό υνδέοντάς το μέσω USB στο desktop pc μου, χωρίς δηλαδή να ανοίξω wi-fi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μπορώ να έχω internet στο κινητό υνδέοντάς το μέσω USB στο desktop pc μου, χωρίς δηλαδή να ανοίξω wi-fi; Ναι. Δες στις ρυθμίσεις του κινητού, έχει επιλογή, ή αλλιώς ο κατασκευαστής έχει βάλει αντίστοιχη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Μπορώ να έχω internet στο κινητό υνδέοντάς το μέσω USB στο desktop pc μου, χωρίς δηλαδή να ανοίξω wi-fi; ρυθμίσεις -> ασύρματο και δίκτυα -> tethering και φορητό σημείο πρόσβασης -> σ'υνδεση μέσω κινητής συσκευής με USB Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 ρυθμίσεις -> ασύρματο και δίκτυα -> tethering και φορητό σημείο πρόσβασης -> σ'υνδεση μέσω κινητής συσκευής με USB Mόλις το έκανα. Τώρα κατάφερα ήταν να μην έχω internet ούτε στο κινητό ούτε στο desktop pc. Ξεμαρκάρισα τη "σύνδεση μέσω κινητής συσκευής με USB" και επανήλθε το internet στο desktop pc. Ίσως δεν ήμουν σαφής. Θέλω να έχει internet στο κινητό μέσω του υπολογιστή, όχι στον υπολογιστή μέσω του wi-fi του κινητού μου. Ευχαριστώ πάντως. Αν υπάρχει άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Mόλις το έκανα. Τώρα κατάφερα ήταν να μην έχω internet ούτε στο κινητό ούτε στο desktop pc. Ξεμαρκάρισα τη "σύνδεση μέσω κινητής συσκευής με USB" και επανήλθε το internet στο desktop pc. Ίσως δεν ήμουν σαφής. Θέλω να έχει internet στο κινητό μέσω του υπολογιστή, όχι στον υπολογιστή μέσω του wi-fi του κινητού μου. Ευχαριστώ πάντως. Αν υπάρχει άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη... Σόρρυ δεν είχα διαβάσει σωστά. Νομίζω θέλει ροοτ αυτό. Κάτι είχε πάρει το μάτι μου κάποια στιγμή. Ψάξε για reverse tethering android usb στο google και θα σου βγάλει από το xda διάφορα αποτελέσματα. Υπάρχουν και αυτά στο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Σόρρυ δεν είχα διαβάσει σωστά. Νομίζω θέλει ροοτ αυτό. Κάτι είχε πάρει το μάτι μου κάποια στιγμή. Ψάξε για reverse tethering android usb στο google και θα σου βγάλει από το xda διάφορα αποτελέσματα. Υπάρχουν και αυτά στο play ΟΚ, δεν πειράζει. Τα είχα και αυτά υπόψη πάντως, μόνο που χρειάζεται root και δε θα ήθελα να το τολμήσω ακόμα. Ψάχνω για κάποια λύση -αν υπάρχει- που δε θέλει root συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ΟΚ, δεν πειράζει. Τα είχα και αυτά υπόψη πάντως, μόνο που χρειάζεται root και δε θα ήθελα να το τολμήσω ακόμα. Ψάχνω για κάποια λύση -αν υπάρχει- που δε θέλει root συσκευή.ΔΕΝ μπορείς να κάνεις reverse tethering χωρίς root δικαιώματα. και δεν είναι κάτι δύσκολο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper84 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 καλησπέρα! μπορώ να μετακινήσω τα εικονίδια στο μενού της συσκευής (όχι στην αρχική) android v2.3 ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Αν χρησιμοποιείς κάποιον 3rd party launcher, μπορείς να βάλεις κάποιο έτοιμο θέμα ή να φτιάξεις το δικό σου (το πως μη μου το ρωτάς, δεν γνωρίζω προσωπικά)! Διαφορετικά, μπορείς να κάνεις decompile κάθε εφαρμογή χωριστά και να αλλάξεις το εικονίδιο και μετά να την κάνεις ξανά compile. Ωστόσο δε θα το συνιστούσα μιας και η διαδικασία θα είναι απίστευτα χρονοβόρα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper84 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Αν χρησιμοποιείς κάποιον 3rd party launcher, μπορείς να βάλεις κάποιο έτοιμο θέμα ή να φτιάξεις το δικό σου (το πως μη μου το ρωτάς, δεν γνωρίζω προσωπικά)! Διαφορετικά, μπορείς να κάνεις decompile κάθε εφαρμογή χωριστά και να αλλάξεις το εικονίδιο και μετά να την κάνεις ξανά compile. Ωστόσο δε θα το συνιστούσα μιας και η διαδικασία θα είναι απίστευτα χρονοβόρα ;) ευχαριστώ φίλε μ. εχω χρησιμοποίησή το launcher go αλλά μου κατανάλωνε πολύ μπαταριά. εχεις κάποιο άλλο να μου προτινης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 ευχαριστώ φίλε μ. εχω χρησιμοποίησή το launcher go αλλά μου κατανάλωνε πολύ μπαταριά. εχεις κάποιο άλλο να μου προτινης?είναι εξαιρετικά απλό. στον go launcher πατάς νομίζω συνεχόμενα το εικονιδιο, κ μετα ξανα, και το μετακινείς όπου θελεις στο μενού. επίσης,αν θες εναν ελαφρύ launcher με δυνατότητες, σου προτείνω τον nemus launcher, στον οποίο πατας μενού, κι έχει επιλογή για να αλλάξεις τις θεσεις των εικονιδίων. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 γεια σας παιδιά,θα ηθελα να δημιουργησω ενα προφιλ πχ οικογενεια και εκει να βαλω καποιες επαφες που οταν το ενεργοποιω οι υπολοιπες να μην χτυπανε,,μπορει να γινει αυτο;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μερικες συσκευες android εχουν το εξης προβλημα. Αναγνωριζουν την εσωτερικη μνημη (internal storage) σαν SD. Ετσι οταν πας στις εφαρμογες και κανεις μετακινηση στην SD η εφαρμογη δεν πηγαινει στην micro SD αλλα στο internal storage. Δηλαδη κανεις μετακινηση απο την μνημη τηλεφωνου στην εσωτερικη μνημη. Οι εφαρμογες τυπου Apps2SD δεν κανουν δουλεια αφου SD ειναι η "εσωτερικη μνημη" Καμια ιδεα; Η micro sd απο το astro file manager διαβαζετε σαν ext_sd Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα, πως μπορώ από το λεύκωμα να μετακινήσω φωτό έτσι ώστε να είναι ορατές στην εξωτερική μνήμη ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μερικες συσκευες android εχουν το εξης προβλημα. Αναγνωριζουν την εσωτερικη μνημη (internal storage) σαν SD. Ετσι οταν πας στις εφαρμογες και κανεις μετακινηση στην SD η εφαρμογη δεν πηγαινει στην micro SD αλλα στο internal storage. Δηλαδη κανεις μετακινηση απο την μνημη τηλεφωνου στην εσωτερικη μνημη. Οι εφαρμογες τυπου Apps2SD δεν κανουν δουλεια αφου SD ειναι η "εσωτερικη μνημη" Καμια ιδεα; Η micro sd απο το astro file manager διαβαζετε σαν ext_sd app2sd εφαρμογη;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα, πως μπορώ από το λεύκωμα να μετακινήσω φωτό έτσι ώστε να είναι ορατές στην εξωτερική μνήμη ? To gallery (αν αυτό είναι το "λεύκωμα") ψάχνει όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο κινητό. Κάθε μια από αυτές βρίσκεται και σε συγκεκριμένο φάκελο. ΠΧ της κάμερας βρίσκονται συνήθως σε φάκελο DCIM, κάποιες άλλες μπορεί να είναι στο φάκελο Download κλπ. Όλες αυτές μπορείς να τις δεις εύκολα όταν συνδέεις το κινητό μέσω USB, απλά ανοίγοντας τον κατάλληλο φάκελο. Εάν τώρα θέλεις οι φωτογραφίες που τραβάς με την κάμερα να αποθηκεύονται στην κάρτα SD, μπορείς να το επιλέξεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 To gallery (αν αυτό είναι το "λεύκωμα") ψάχνει όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο κινητό. Κάθε μια από αυτές βρίσκεται και σε συγκεκριμένο φάκελο. ΠΧ της κάμερας βρίσκονται συνήθως σε φάκελο DCIM, κάποιες άλλες μπορεί να είναι στο φάκελο Download κλπ. Όλες αυτές μπορείς να τις δεις εύκολα όταν συνδέεις το κινητό μέσω USB, απλά ανοίγοντας τον κατάλληλο φάκελο. Εάν τώρα θέλεις οι φωτογραφίες που τραβάς με την κάμερα να αποθηκεύονται στην κάρτα SD, μπορείς να το επιλέξεις στις ρυθμίσεις της εφαρμογής της κάμερας. οκ αυτά κατανοητά, αλλά έχω κάποιες φωτό που είναι μέσω mms στο τηλ εμφανιζονται στο λεύκωμα αλλά όχι σε κάποιο από τους παραπάνω φακέλλους που αναφέρεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Μερικες συσκευες android εχουν το εξης προβλημα. Αναγνωριζουν την εσωτερικη μνημη (internal storage) σαν SD. Ετσι οταν πας στις εφαρμογες και κανεις μετακινηση στην SD η εφαρμογη δεν πηγαινει στην micro SD αλλα στο internal storage. Δηλαδη κανεις μετακινηση απο την μνημη τηλεφωνου στην εσωτερικη μνημη. Οι εφαρμογες τυπου Apps2SD δεν κανουν δουλεια αφου SD ειναι η "εσωτερικη μνημη" Καμια ιδεα; Η micro sd απο το astro file manager διαβαζετε σαν ext_sd με rooted file manager (ή απ το τερματικό) αντιγράφεις τις εφαρμογές απ το /system/ της εσωτερικής μνήμης στ αντίστοιχο στην κάρτα σου. (όλο αυτό εφόσον έχεις βασικές γνώσεις, αν δεν ξέρεις άστο) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Εκτός από τις εφαρμογές που κλειδώνουν την οθόνη και ζητάνε κωδικό κάθε φορά που πας να χρησιμοποιήσεις το κινητό, υπάρχει κάποιος τρόπος που να κλειδώνει το κινητό στο άνοιγμα/κλείσιμο (εκτός από το pin της sim φυσικά) ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetro Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Συγνώμη δεν είδα την απάντηση πιο νωρίς. Αν και βλέπω ότι έκανες αυτό που ήθελες με την Κ-9 καλού κακού να σου πω και για την μητρική εφαρμογή αν θες κάποια στιγμή να την δοκιμάσεις. Είναι η εφαρμογή Email στο κινητό και από τις ρυθμίσεις επιλέγεις "προσθήκη λογαριασμού" εισάγεις τα σχετικά και μπαίνεις. Φυσικά θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το POP3 ή το IMAP από το λογαριασμό σου. Αν και στο hotmail που το δοκίμασα και δεν το είχα ενεργοποιήσει από πριν μου ζήτησε η εφαρμογή να συνδεθώ και να ρυθμίσει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού και μετά μπήκε χωρίς πρόβλημα. Επίσης το έχω δοκιμάσει και με gmail και λειτουργεί μια χαρά. ---------------- Καλημέρα και καλό ....βόλι σε όσους δεν έριξαν! Στον υπολογιστή μου έχω δύο λογαριασμούς mail . Εναν GMAIL και ένα του παρόχου μου. ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ,HTC HD2 ,WM6.5 ,ROM 314-ELL μου κοινοποιούνται τα mail αλλά και μπορώ να στείλω αυτόνομα . Χθές προσπάθησα να δημιπυργήσω ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ και έναν άλλο λογ. gmail με σκοπό να δέχομαι -στέλνω μειλ σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ [πχ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ] . Απο τον δεύτερο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ αλλά μπορώ ,νομίζω ,να ΣΤΕΙΛΩ μειλ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts