niktsak Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Για την ακρίβεια εγώ σήμερα έφτασα στο advanced επίπεδο των 10gb και αμέσως μετά μου έβγαλε πάνω το 1€=10mb και στην αρχή νόμιζα έχει να κάνει με την αναβάθμιση του level αλλά διάβασα από τον φίλο ότι άλλαξε σε ολους και υπέθεσα ότι επειδή κάθε φορά στις εκπτώσεις γίνεται αυτό έγινε και τώρα.Παντως μέχρι προχθές που έκανα συναλλαγή ήταν 1 ευρώ 5mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μακάρι να είναι μόνιμο σε όσους είμαστε άνω των 10G.χτες που έλεγξα ήταν 1€/5m Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Εγώ πάντως έχω περάσει τα 40GB και τώρα είδα ότι €1=10mb Μάλλον είναι λόγο εκπτώσεων και για λίγο καιρό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Εγώ πάντως έχω περάσει τα 40GB και τώρα είδα ότι €1=10mb Μάλλον είναι λόγο εκπτώσεων και για λίγο καιρό Χαχα,αν τα βγαλεις για κανα χρονο τζαμπα θα την βγαλεις απο θεμα ιντερνετ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ναι απλώς στους όρους είχα διαβάσει ότι αν δεν χρησιμοποιηθούν για έξι μήνες μηδενίζονται. Αλλά οκ εγώ τα δουλεύω και αν δεν τα δουλεύω τα στέλνω σε φίλους Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ρε παιδιά μήπως δεν τα βάζει όλα τα μβ από τις συναλλαγές; είχα το πρωί 10400 , πλήρωσα 378€ και έχω μόνο 11800 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Για να καταλάβω πάω βγάζω μια prepaid στην cosmote. 5 ευρώ θέλει για να βγει? Μετά για να τη βάζω χρήματα δεν γίνετε απευθείας από το λογαριασμό μου στην εθνική? Τι χαζομάρα είναι αυτή? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Γίνεται, αλλά θέλει προμήθεια. Υπήρχε πατέντα να την γλυτώνεις αν το έκανες σαν πληρωμή πιστωτικής. Πλέον αφού το κόψανε αυτό, μόνο μέσω ibank pay, χρησιμοποιώντας έναν άλλο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ρε παιδιά μήπως δεν τα βάζει όλα τα μβ από τις συναλλαγές; είχα το πρωί 10400 , πλήρωσα 378€ και έχω μόνο 11800 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλώς έχει όριο στα mb που μπορείς να κερδίσεις ανά ημέρα. Το γράφει στους όρους, δε θυμάμαι μέχρι πόσα είναι. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πακέτο ΜΒ αν δεν έχω ήδη ενεργοποιημένο, μόνο αν συνδεθώ σε WiFi. Κάποιες φορές αποτύγχανε ακόμη κι αν είχα πακέτο. Το έχουν κι άλλοι ή να ελέγξω την συσκευή μου; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) Απλώς έχει όριο στα mb που μπορείς να κερδίσεις ανά ημέρα. Το γράφει στους όρους, δε θυμάμαι μέχρι πόσα είναι. Που να πάρει.έψαξα αλλά δεν βρήκα να γράφει κάτι με όριο ημερήσιο.Εδώ δεν γράφει κάτι και γιατί να υπάρχει όριο δεν καταλαβαίνω http://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/terms.html Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 7, 2018 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Απλώς έχει όριο στα mb που μπορείς να κερδίσεις ανά ημέρα. Το γράφει στους όρους, δε θυμάμαι μέχρι πόσα είναι. Περίμενε ένα 24ωρο, τα δίνει όταν εκκαθαριστούν οι συναλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Που να πάρει.έψαξα αλλά δεν βρήκα να γράφει κάτι με όριο ημερήσιο.Εδώ δεν γράφει κάτι και γιατί να υπάρχει όριο δεν καταλαβαίνω http://www.cosmote.gr/mobile/prepaidmastercard/terms.html Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το είχα διαβασει σιγουρα πριν ένα χρόνο περίπου όταν την είχα αποκτήσει, οπως επίσης θυμάμαι ότι έγραφε για τα Mb που αν δεν καταναλωθούν μέσα σε έξι μήνες χάνονται, και αν αλλάξεις απο συμβολαιο σε καρτοκινητό πάλι χάνονται. Για το πρώτο που είπα για το όριο των Mb ανα ημέρα ή ανά συναλλαγή(?) είμαι βέβαιος γιατι είχα βάλει πετρέλαιο θερμανσης και δεν είχαν μπει όλα τα mb, με είχε παραξενεψει και τότε το εψαξα. Τωρα δεν μπορώ να βρώ τιποτα από τα παραπάνω. Τι να πω, ή δεν ψάχνω καλά ή άλλαξαν τους όρους χρήσης Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Γίνεται, αλλά θέλει προμήθεια. Υπήρχε πατέντα να την γλυτώνεις αν το έκανες σαν πληρωμή πιστωτικής. Πλέον αφού το κόψανε αυτό, μόνο μέσω ibank pay, χρησιμοποιώντας έναν άλλο λογαριασμό. Πολύ σπαστικό αυτό. Έχω 2 λογαριασμούς εθνικής αλλά είναι σπάσιμο να στέλνω από το έναν στον άλλο συνέχεια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Όλα εντάξει, μόλις μπήκαν 3,5γίγα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ σπαστικό αυτό. Έχω 2 λογαριασμούς εθνικής αλλά είναι σπάσιμο να στέλνω από το έναν στον άλλο συνέχεια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜη στέλνεις τότε, δίνε τους 1€ προμήθεια Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Όλα εντάξει, μόλις μπήκαν 3,5γίγα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη στέλνεις τότε, δίνε τους 1€ προμήθεια Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πάω να βγάλω αν είναι και θα στέλνω μαζεμένα 600 700 ευρώ με 1 ευρώ κάθε μήνα. 700 ευρώ x 5mb 3.5gb με 1 ευρώ. Δεν είναι και άσχημα. Το άλλο είναι μπελάς να στέλνεις από άλλο λογαριασμό και να φαίνονται όλες οι κινήσεις. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ωστόσο ρε παίδες αυτό με τα mb που αν δεν τα χρησιμοποιήσεις μέσα σε ένα εξάμηνο χάνονται,δεν πρέπει να ισχύει.Εχω μαζέψει 9.800 mb και είχα βάλει μόνο ένα πακέτο πέρυσι τον Αύγουστο των 200mb.Τα τσεκάρω καθημερινά τα mb της prepaid και δεν έχει αφαιρεθεί ούτε ένα.Μήπως ισχύει ότι αν δεν χρησιμοποιήσεις την prepaid για ένα εξάμηνο,οπότε δεν προστεθούν mb,τότε μήπως χάνονται? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Σε κάθε συναλλαγή δεν στακαρονται; μετατίθεται ο χρόνος λήξης εφόσον υπάρχει μεταγενέστερα σε κάθε συναλλαγή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πάω να βγάλω αν είναι και θα στέλνω μαζεμένα 600 700 ευρώ με 1 ευρώ κάθε μήνα. 700 ευρώ x 5mb 3.5gb με 1 ευρώ. Δεν είναι και άσχημα. Το άλλο είναι μπελάς να στέλνεις από άλλο λογαριασμό και να φαίνονται όλες οι κινήσεις. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι άνω των 300€ κρατάει 3€ σε κάθε συναλλαγή Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχει αγοράσει κάνεις σε λίρες με την κάρτα; συμφέρει με την μετατροπή; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Ρε παιδιά έχει 3μέρες δεν μπορώ να κάνω συναλλαγή με την κάρτα.δεν εγκρίνεται γράφει στο τερματικό.τι να φταίει;300€ έχω μέσα.μήπως να χρησιμοποιήσω μβ που μάζεψα; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Ρε παιδιά έχει 3μέρες δεν μπορώ να κάνω συναλλαγή με την κάρτα.δεν εγκρίνεται γράφει στο τερματικό.τι να φταίει;300€ έχω μέσα.μήπως να χρησιμοποιήσω μβ που μάζεψα; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡώτα την τράπεζα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Δεν μου χρειάστηκαν ευτυχώς αλλά τα MB της κάρτας δεν ισχύουν στο εξωτερικό! Η προμήθεια για αγορές σε συνάλλαγμα είναι 1% ενώ δεν έχω καταλάβει αν προσμετρούνται στα MB που κερδίζεις. Αυτά πληροφοριακά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktsak Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Παιδιά καλησπέρα!τι θέμα έχει το i-bank pay τις τελευταίες μέρες;δεν μου αφήνει στο τελευταίο στάδιο που ζητάει αριθμό κινητού να συμπληρώσω τίποτα και έτσι δεν μπορώ να ολοκληρώσω τη διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Παιδιά και εγώ σκέφτομαι να τη βγάλω. Απλά επειδή έχω μόνο λογαριασμό Πειραιώς σκέφτομαι πως θα τη φορτίζω. Θα χρησιμοποιώ τον ebanking της τράπεζας Πειραιώς και θα τη φορτίζω αλλά ποτέ θα βλέπω τα λεφτά μέσα στη κάρτα της Cosmote ? Θέλει μια μέρα επειδή θα είναι από άλλη τράπεζα και όχι εθνική ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Παιδιά και εγώ σκέφτομαι να τη βγάλω. Απλά επειδή έχω μόνο λογαριασμό Πειραιώς σκέφτομαι πως θα τη φορτίζω. Θα χρησιμοποιώ τον ebanking της τράπεζας Πειραιώς και θα τη φορτίζω αλλά ποτέ θα βλέπω τα λεφτά μέσα στη κάρτα της Cosmote ? Θέλει μια μέρα επειδή θα είναι από άλλη τράπεζα και όχι εθνική ? Δεν συμφέρει ή φόρτιση από άλλη τράπεζα. Θα χρεωθείς ανεξαρτήτου ποσού 1€ στην Πειραιώς και μετά από 1-2 ημέρες που θα μπουν τα χρήματα θα σε χρεώσει ανάλογα το ποσό και η Εθνική σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts