enterhere Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Έχω πάρει την αυθεντική book cover. Αρκετά καλή θήκη με τους μαγνήτες να κρατάνε καλά το tablet. Έχει και μια αυτοκόλλητη θήκη για να βάζεις το πενάκι. Δεν με έχει βολεψει και το πενάκι παραμένει στο κουτί του tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Έχω πάρει την αυθεντική book cover. Αρκετά καλή θήκη με τους μαγνήτες να κρατάνε καλά το tablet. Έχει και μια αυτοκόλλητη θήκη για να βάζεις το πενάκι. Δεν με έχει βολεψει και το πενάκι παραμένει στο κουτί του tablet.Τι αυτοκόλλητη θήκη είναι αυτή, και εγώ το book cover έχω αλλά δεν έχει κάτι. Εγώ πήρα το συγκεκριμένο tablet βασικά για το πενάκι Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Κ για εμένα το πενάκι κ το πληκτρολόγιο ήταν αυτά που με έκαναν να το πάρω όμως δεν το έχω βγάλει από το κουτί μιας που δεν ξέρω που να το έχω στείλε μας ένα λινκ από την θήκη που έχει κ θέση για το πενάκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Κ για εμένα το πενάκι κ το πληκτρολόγιο ήταν αυτά που με έκαναν να το πάρω όμως δεν το έχω βγάλει από το κουτί μιας που δεν ξέρω που να το έχω στείλε μας ένα λινκ από την θήκη που έχει κ θέση για το πενάκι....Εγώ πιάνω το πενάκι με το κούμπωμα που έχει είτε πάνω στη θήκη είτε με πατέντα που έκανα το τοποθετώ στο πλαϊνό του tablet με velcro. Ανεβάζω και φωτογραφίες για να δεις. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Τι αυτοκόλλητη θήκη είναι αυτή, και εγώ το book cover έχω αλλά δεν έχει κάτι. Εγώ πήρα το συγκεκριμένο tablet βασικά για το πενάκι Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Εντάξει εσυ μιλάς για το πληκτρολόγιο θήκη, οκ. Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Σε ποια έκδοση λογισμικού είσαστε εσείς παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Nougat 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ευχαριστώ πολύ απλά μου φάνηκε λίγο παράξενο αλλά οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 https://www.sammobile.com/2018/05/14/galaxy-tab-s3-oreo-update-rolling-out/ ξεκινησε..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 https://www.sammobile.com/2018/05/14/galaxy-tab-s3-oreo-update-rolling-out/ ξεκινησε..... πηρες το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 εχετε παρει την 8αρα εσεις? εγω εχω εκδοση lte κ τιποτα ακομα 7.0 κ secourity απο ιανουαριο εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Όχι και γω τσεκάρω καθημερινά τίποτα ακόμα Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Ναι κ εγώ το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 τι περιμένετε ρε παιδιά....αγγλική....οφίσιαλ!! https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-s3/SM-T825/BTU/download/T825XXU1BRE2/218711/ ...όποιος θέλει,την κατεβάζει και την περνάει με οντιν. είναι για την lte έκδοση....εγώ την πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 τι περιμένετε ρε παιδιά....αγγλική....οφίσιαλ!! https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-s3/SM-T825/BTU/download/T825XXU1BRE2/218711/ ...όποιος θέλει,την κατεβάζει και την περνάει με οντιν. είναι για την lte έκδοση....εγώ την πέρασαΕντυπώσεις; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 τι περιμένετε ρε παιδιά....αγγλική....οφίσιαλ!! https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-s3/SM-T825/BTU/download/T825XXU1BRE2/218711/ ...όποιος θέλει,την κατεβάζει και την περνάει με οντιν. είναι για την lte έκδοση....εγώ την πέρασα Πόσο χρόνο σου πήρε να κατέβει; Approx. 15 kB/Sec Non-Premium Members Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Πόσο χρόνο σου πήρε να κατέβει; Approx. 15 kB/Sec Non-Premium MembersΕξαρτάται τη σύνδεση, σε καμιά περίπτωση δεν είναι τόσο, είναι πιο γρήγορα. Εμένα κατέβαζε με 350-500 kb/sec. Sent from my SM-T825 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Εντυπώσεις; Sent from my SM-N950F using Tapatalk σίγουρα δεν έγινε πιο smooth....το άσχημο είναι ότι χειροτέρεψε.έχω κάτι ψιλοσκαλώματα στο ξεκλείδωμα με μαγνητική θήκη,που δεν τα είχα πριν.... όμως,έβαλα nova launcher και τον δουλεύει πολύ πιο smooth τώρα,ενώ πριν δεν μου άρεσε το σκρόλιγκ. π.χ όταν ήμουν στην καρτέλα εφαρμογών,ανεβοκατέβαινε λες και είχε πάρκινσον,ενώ τώρα πάει βούτηρο. in samsung we trust :X αλλιώς,όπως και πριν,χωρίς συνταρακτικές αλλαγές. για τον φίλο που ρωτάει για κατέβασμα....γύρω στα 400 kb/s κατεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Με τη μαγνητική θήκη δεν έχω δει κολλήματα από χτες που έβαλα την αγγλική ρομ, ούτε ο launcher βλέπω να έχει πρόβλημα. Έκανες "καθαρή" εγκατάσταση ή την πέρασες πάνω από την παλιά; Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Με τη μαγνητική θήκη δεν έχω δει κολλήματα από χτες που έβαλα την αγγλική ρομ, ούτε ο launcher βλέπω να έχει πρόβλημα. Έκανες "καθαρή" εγκατάσταση ή την πέρασες πάνω από την παλιά; Sent from my SM-P605 using Tapatalk καθαρή...και wipe cache-factory στα καπάκια....ίσως την ξαναπεράσω....θα δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει από εσάς που εγκαταστήσετε το Oreo update πόση μνήμη καταλαμβάνει ? Καπου είδα ότι καταλαμβάνει 11 και κάτι giga Ενώ με το nougat έπιανε 8. Αν είναι έτσι να μας λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Σήμερα ήρθε στο δικό μου. Ελληνικό. Επιπλέον χώρο δεν πιάνει. Έχω το απλό, χωρίς κάρτα SIM. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εντυπώσεις από όσους πήραν το update; Νέα features; Υποθέτω themes δεν μας έβαλαν, ε; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Σήμερα ήρθε στο δικό μου. Ελληνικό. Επιπλέον χώρο δεν πιάνει. Έχω το απλό, χωρίς κάρτα SIM.Εμένα από Κοτσόβολο τίποτα.. Περίεργο Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts