evris2013 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Νομίζω αυτό το arte black είναι μόνο για Κίνα και 4/64. Ίσως αλλού (εδώ πχ) να κυκλοφορήσει κανονικά 4/64 Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα, για 3/32 το βλέπω εδώ μόνο. Χωρίς Art Black! Εκτός αν το φέρουν κι εδώ κάποια στιγμή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 To 4/64 που υπάρχει στα σκρουτζομαγαζα μαλλον ειναι κινεζικο..Οι διαφορες αρκετές με το global, γκουγκλαρετε και θα τις δειτε. Οποιος ενδιαφερεται ας ρωτήσει τον κωδικό της συσκευής ΤΑ-xxxx. Μεχρι στιγμης ισχυουν τα εξης: ΤΑ-1000: 4GB RAM, 64GB ROM, dual sim, no NFC, no camera auto-focus, no Google Services CHINA ΤΑ-1003: 4GB RAM, 64GB ROM, dual sim, no NFC, no camera auto-focus Hong Kong&Taiwan ΤΑ-1021: 3GB RAM, 32GB ROM, dual sim, GLOBAL ΤΑ-1025: 3GB RAM, 32GB ROM, dual sim, GLOBAL (Αμερική; ) ΤΑ-1033: 3GB RAM, 32GB ROM, single sim, GLOBAL ΤΑ-1039: 3GB RAM, 32GB ROM, single sim, GLOBAL (Αμερική; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Νομίζω αυτό το arte black είναι μόνο για Κίνα και 4/64. Ίσως αλλού (εδώ πχ) να κυκλοφορήσει κανονικά 4/64 Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειχα δει την επισημη παρουσιασει ζωντανα και αυτ που καταλαβα ηταν πως : 1. εκδοση 4/64 θα ειναι μονο μια, η Arte Black και καμια αλλη. 2. η εκδοση Arte Black θα κυκλοφορησει στον υπολοιπο κοσμο (εκτος Κινας) τον Σεπτεμβρη. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Θεωρώ ότι λόγω pure android δεν υπάρχει η τόσο τεράστια επιτακτική ανάγκη για 4 RAM οπωσδήποτε, ιδίως για αυτή την κατηγορία τιμής. Εννοείται πως αν έρθει θα είναι προτιμότερο σαν αγορά το 4/64 απ' ό,τι το 3/32. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεν ξέρω τι γίνεται με τις απαιτήσεις της ram, πάντως εγώ με το S7 , έχω μονίμως κάτω από 1,5gb διαθέσιμα, ενώ πολλές είναι οι φορές που την βλέπω στα 700mb.. η κατάσταση βελτιώνεται μόνο όταν ρίχνω την ανάλυση σε fhd... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεν ξέρω τι γίνεται με τις απαιτήσεις της ram, πάντως εγώ με το S7 , έχω μονίμως κάτω από 1,5gb διαθέσιμα, ενώ πολλές είναι οι φορές που την βλέπω στα 700mb.. η κατάσταση βελτιώνεται μόνο όταν ρίχνω την ανάλυση σε fhd... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θεωρώ ότι γενικώς όσο πιο φορτωμένο είναι ένα κινητό από εφαρμογές του κατασκευαστή, που δε μπορείς να ελέγξεις πότε τρέχουν και πότε όχι, συν το UI/skin, τόσο περισσότερη RAM θα σου δεσμεύει, σε σχέση με ένα με pure android. Γι' αυτό και λέω ότι δε θεωρώ απαραίτητο 100% αυτό το 1 GB επιπλέον RAM για το Nokia 6, και πιστεύω θα ρολάρει πολύ καλύτερα σε σχέση με μια συσκευή όπως Samsung, LG, Sony, Huawei, Xiaomi κλπ, που είναι λίγο ως πολύ φορτωμένα με bloatware και σχετικώς βαριά skins, ακόμα κι αν έχουν αυτό το παραπανίσιο 1GB RAM. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Δεν ξέρω τι γίνεται με τις απαιτήσεις της ram, πάντως εγώ με το S7 , έχω μονίμως κάτω από 1,5gb διαθέσιμα, ενώ πολλές είναι οι φορές που την βλέπω στα 700mb.. η κατάσταση βελτιώνεται μόνο όταν ρίχνω την ανάλυση σε fhd... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ίδια κι εδώ. Επίσης οι απαιτήσεις των εφαρμογών μεγαλώνουν κι αν σήμερα τα 3gb περισσεύουν, αύριο θα είναι οριακά. Επίσης, όποιος θέλει να έχει δύο κάρτες sim χανει την Micro SD οπότε τα 32gb είναι λίγα (για μένα πάντα). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Τα ίδια κι εδώ. Επίσης οι απαιτήσεις των εφαρμογών μεγαλώνουν κι αν σήμερα τα 3gb περισσεύουν, αύριο θα είναι οριακά. Επίσης, όποιος θέλει να έχει δύο κάρτες sim χανει την Micro SD οπότε τα 32gb είναι λίγα (για μένα πάντα).Υπάρχει κόλπο που δουλεύει τέλεια και μπορείς να έχεις και 2 σιμ + sd. Για οποιαδήποτε συσκευή κι αν μιλάμε, που έχει το κλασικό tray. Το είδα με τα μάτια μου. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Υπάρχει κόλπο που δουλεύει τέλεια και μπορείς να έχεις και 2 σιμ + sd. Για οποιαδήποτε συσκευή κι αν μιλάμε, που έχει το κλασικό tray. Το είδα με τα μάτια μου. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό με το κόλλημα των δύο sim?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Κάτοχος κ εγώ από σήμερα του μονοκαρτου. Εξαιρετική συσκευή, μέχρι στιγμής, όλα οκ. Το μόνο που μου λείπει είναι τα παράθυρα θα ηθελα να κανω μια ιδιαιτερη ερωτηση..οταν εισαι σε καποια εφαρμογη πχ whats up και εχεις εισερχομενη κληση,η ειδοποιηση γινεται με floating bar στο πανω μερος ή σε παει σε κανονικη οθονη τηλεφωνου? γιατι καποιες συσκευες android το κανουν κ δεν ξερω αν ειναι γενικα ολου του android ή της εκαστοτε εταιρειας υγ ειμαι απο τους τελευταιους των μοικανων windows phone και σκεφτομαι στην μεταβαση να παω σε nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 θα ηθελα να κανω μια ιδιαιτερη ερωτηση..οταν εισαι σε καποια εφαρμογη πχ whats up και εχεις εισερχομενη κληση,η ειδοποιηση γινεται με floating bar στο πανω μερος ή σε παει σε κανονικη οθονη τηλεφωνου? γιατι καποιες συσκευες android το κανουν κ δεν ξερω αν ειναι γενικα ολου του android ή της εκαστοτε εταιρειας υγ ειμαι απο τους τελευταιους των μοικανων windows phone και σκεφτομαι στην μεταβαση να παω σε nokia Είναι καθαρά ρύθμιση της κάθε εταιρίας. Εμένα π.χ. το LG μου, στις ρυθμίσεις κλήσεων, έχει ρύθμιση σχετική ακριβώς με αυτό που περιγράφεις: όταν βρίσκομαι σε κάποια εφαρμογή, τι είδους ειδοποίηση να έχω, οθόνη κλήσης ή popup. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 teokarpouzis, οταν ερχεται κληση σου βγαζει μπαρα στο πανω μερος με επιλογες απαντηση/απορριψη, σε οποδηποτε εφαρμογη κ αν εισαι. Μονο αν ερχεται κληση viber (πιθανον κ whatsup) σου βγαινει σε ολη την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ειχα μια επικοινωνια με την ΝΟΚΙΑ μεσω της σελιδας ΝΟΚΙΑ mobile στο Facebook. ============= Οι ερωτησεις μου ============= Θα μπορουσα να εχω καποιες διευκρινησεις σχετικα με το ΝΟΚΙΑ 6; Συγκεκριμενα : 1. Η μοναδική έκδοση με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου ειναι η Arte Black, σωστα; Θα υπαρξει αντιστοιχη εκδοση σε άλλα χρωματα; 2. Κυκλοφορησε η εκδοση Arte Black εκτος Κινας; Αν οχι υπαρχει ημερομηνια κυκλοφοριας; 3. Η διαφορες της GLOBAL συσκευης σε σχεση με την εκδοση που ειχε κυκλοφορησει στην Κινα στην αρχη του ετους (αν δεν κανω λαθος) ειναι πως η GLOBAL συσκευη έχει καλύτερη selfie καμερα, ΔΕΝ έχει notification LED και ΕΧΕΙ NFC, σωστα; 4. Διαβαζω στο επισημο site σε σχεση με το NFC : "NFC (sharing)". Τι σημαινει το sharing; Ειναι μονο για να μοιραζεις αρχεια; Δεν θα μπορεις να κανεις ανεπαφες συναλλαγες (οταν με το καλο ερθουν και Ελλαδα); ============================ Οι απαντησεις (ακριβως οπως τις ελαβα) ============================ Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα σου. Το Nokia Arte Black δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη ημερομηνία διάθεσης του στην Ελλάδα. Το χρώμα που κυκλοφορεί είναι το μαύρο και η έκδοση είναι περιορισμένη. Όλα τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις στο https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-6. Όσον αφορά την τεχνολογία NFC δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταφέρει αρχεία (φωτογραφίες, δεδομένα, επαφές κα) συνδέοντας τις δύο συσκευές με τους NFC αισθητήρες τους. Για ανέπαφες συναλλαγές δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Φιλικά, Η ομάδα της Nokia Αυτο με τις ανεπαφες συναλλαγες πολυ με πειραξε παντως... Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Ειχα μια επικοινωνια με την ΝΟΚΙΑ μεσω της σελιδας ΝΟΚΙΑ mobile στο Facebook. ============= Οι ερωτησεις μου ============= Θα μπορουσα να εχω καποιες διευκρινησεις σχετικα με το ΝΟΚΙΑ 6; Συγκεκριμενα : 1. Η μοναδική έκδοση με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου ειναι η Arte Black, σωστα; Θα υπαρξει αντιστοιχη εκδοση σε άλλα χρωματα; 2. Κυκλοφορησε η εκδοση Arte Black εκτος Κινας; Αν οχι υπαρχει ημερομηνια κυκλοφοριας; 3. Η διαφορες της GLOBAL συσκευης σε σχεση με την εκδοση που ειχε κυκλοφορησει στην Κινα στην αρχη του ετους (αν δεν κανω λαθος) ειναι πως η GLOBAL συσκευη έχει καλύτερη selfie καμερα, ΔΕΝ έχει notification LED και ΕΧΕΙ NFC, σωστα; 4. Διαβαζω στο επισημο site σε σχεση με το NFC : "NFC (sharing)". Τι σημαινει το sharing; Ειναι μονο για να μοιραζεις αρχεια; Δεν θα μπορεις να κανεις ανεπαφες συναλλαγες (οταν με το καλο ερθουν και Ελλαδα); ============================ Οι απαντησεις (ακριβως οπως τις ελαβα) ============================ Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα σου. Το Nokia Arte Black δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη ημερομηνία διάθεσης του στην Ελλάδα. Το χρώμα που κυκλοφορεί είναι το μαύρο και η έκδοση είναι περιορισμένη. Όλα τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις στο https://www.nokia.com/en_int/phones/nokia-6. Όσον αφορά την τεχνολογία NFC δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταφέρει αρχεία (φωτογραφίες, δεδομένα, επαφές κα) συνδέοντας τις δύο συσκευές με τους NFC αισθητήρες τους. Για ανέπαφες συναλλαγές δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε. Φιλικά, Η ομάδα της Nokia Αυτο με τις ανεπαφες συναλλαγες πολυ με πειραξε παντως... Το iPhone έχει μόνο ανέπαφες συναλλαγές και όχι sharing το NFC. Τώρα ποιό θα ήθελε να έχει ο καθένας... Καλύτερα θα ήταν να είχε και τα δύο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Το iPhone έχει μόνο ανέπαφες συναλλαγές και όχι sharing το NFC. Τώρα ποιό θα ήθελε να έχει ο καθένας... Καλύτερα θα ήταν να είχε και τα δύο! Και τα δύο θέλουμε evris.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Λες να ισχύει αυτό για όλα τα Nokia; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Λες να ισχύει αυτό για όλα τα Nokia; Όπως είπε ο φίλος, όχι Edited September 11, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Αν και ποτέ δε μου άρεσε σαν εταιρεία, κυρίως λόγω του menu που είχε στα παλιά κινητά της, είπα να δοκιμάσω το Nokia 6 ύστερα από την πολύ καλή εμπειρία που είχα και με το 930 πριν 2 έτη. Πρώην κάτοχος LG G2, G3, G4, Flex 2, Motorola RAZR Maxx, Moto X 2014, P9 Lite, Nokia 930, Sony Xperia S, Xperia Z5 Premium, μπορώ να πω ότι το Nokia 6 δίνει την αίσθηση ότι είναι από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά που έχω δουλέψει. Μπορεί να μην είναι γρήγορο σαν το Moto X, ούτε όμορφο σαν το Ζ5, να μην έχει την κάμερα του G4 ή την μπαταρία του G2, αλλά είναι τόσο όμορφα και εναρμονισμένα όλα του τα στοιχεία, που απογειώνουν αυτό που λέμε "εμπειρία χρήσης". Θα ξεκινήσω με το πιο σημαντικό που για μένα είναι η ποιότητα κλήσης. Το κατατάσσω λοιπόν στην κορυφή των κινητών που προανέφερα ότι είχα στην κατοχή μου, καθώς το ακουστικό και ή ποιότητα του ήχου του είναι μοναδική. Απλό αλλά πλήρες και με μικρές εκπλήξεις το UI του, εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, μοναδική αίσθηση στο touch και με τη δόνηση στο σωστό επίπεδο, εμπειρία Android 7.1, σχεδιασμός που διαφέρει και ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην οθόνη, αίσθηση Premium με μόλις €259. Θα επανέλθω με σχόλια πιο εμπεριστατωμένα για camera, λειτουργία και μπαταρία, μόλις κλείσει καμιά εβδομάδα τουλάχιστον στα χέρια μου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο όσους είναι στο budget τους, το σκέφτονται αλλά έχουν ενδοιασμούς. Edited September 12, 2017 by KARATEKA Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Αν και ποτέ δε μου άρεσε σαν εταιρεία, κυρίως λόγω του menu που είχε στα παλιά κινητά της, είπα να δοκιμάσω το Nokia 6 ύστερα από την πολύ καλή εμπειρία που είχα και με το 930 πριν 2 έτη. Πρώην κάτοχος LG G2, G3, G4, Flex 2, Motorola RAZR Maxx, Moto X 2014, P9 Lite, Nokia 930, Sony Xperia S, Xperia Z5 Premium, μπορώ να πω ότι το Nokia 6 δίνει την αίσθηση ότι είναι από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά που έχω δουλέψει. Μπορεί να μην είναι γρήγορο σαν το Moto X, ούτε όμορφο σαν το Ζ5, να μην έχει την κάμερα του G4 ή την μπαταρία του G2, αλλά είναι τόσο όμορφα και εναρμονισμένα όλα του τα στοιχεία, που απογειώνουν αυτό που λέμε "εμπειρία χρήσης". Θα ξεκινήσω με το πιο σημαντικό που για μένα είναι η ποιότητα κλήσης. Το κατατάσσω λοιπόν στην κορυφή των κινητών που προανέφερα ότι είχα στην κατοχή μου, καθώς το ακουστικό και ή ποιότητα του ήχου του είναι μοναδική. Απλό αλλά πλήρες και με μικρές εκπλήξεις το UI του, εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, μοναδική αίσθηση στο touch και με τη δόνηση στο σωστό επίπεδο, εμπειρία Android 7.1, σχεδιασμός που διαφέρει και ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην οθόνη, αίσθηση Premium με μόλις €259. Θα επανέλθω με σχόλια πιο εμπεριστατωμένα για camera, λειτουργία και μπαταρία, μόλις κλείσει καμιά εβδομάδα τουλάχιστον στα χέρια μου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο όσους είναι στο budget τους, το σκέφτονται αλλά έχουν ενδοιασμούς. Από κάμερα πως τα πάει; Να ακούσουμε και μιά δεύτερη γνώμη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Αν και ποτέ δε μου άρεσε σαν εταιρεία, κυρίως λόγω του menu που είχε στα παλιά κινητά της, είπα να δοκιμάσω το Nokia 6 ύστερα από την πολύ καλή εμπειρία που είχα και με το 930 πριν 2 έτη. Πρώην κάτοχος LG G2, G3, G4, Flex 2, Motorola RAZR Maxx, Moto X 2014, P9 Lite, Nokia 930, Sony Xperia S, Xperia Z5 Premium, μπορώ να πω ότι το Nokia 6 δίνει την αίσθηση ότι είναι από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά που έχω δουλέψει. Μπορεί να μην είναι γρήγορο σαν το Moto X, ούτε όμορφο σαν το Ζ5, να μην έχει την κάμερα του G4 ή την μπαταρία του G2, αλλά είναι τόσο όμορφα και εναρμονισμένα όλα του τα στοιχεία, που απογειώνουν αυτό που λέμε "εμπειρία χρήσης". Θα ξεκινήσω με το πιο σημαντικό που για μένα είναι η ποιότητα κλήσης. Το κατατάσσω λοιπόν στην κορυφή των κινητών που προανέφερα ότι είχα στην κατοχή μου, καθώς το ακουστικό και ή ποιότητα του ήχου του είναι μοναδική. Απλό αλλά πλήρες και με μικρές εκπλήξεις το UI του, εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, μοναδική αίσθηση στο touch και με τη δόνηση στο σωστό επίπεδο, εμπειρία Android 7.1, σχεδιασμός που διαφέρει και ξεχωρίζει ιδιαίτερα στην οθόνη, αίσθηση Premium με μόλις €259. Θα επανέλθω με σχόλια πιο εμπεριστατωμένα για camera, λειτουργία και μπαταρία, μόλις κλείσει καμιά εβδομάδα τουλάχιστον στα χέρια μου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο όσους είναι στο budget τους, το σκέφτονται αλλά έχουν ενδοιασμούς. Αν και είναι νωρίς ακόμα Μήπως μπορείς να μου πεις πώς θα πάει η αυτονομία σε σχέση με το 930? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Αυτο που δε μου αρεσε στο κινητο ειναι η οθονη του. Ψιλοκιτρινωπη-χλωμη και οχι πολυ φωτεινη. Η καμερα επισης μετρια-καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλημέρα σε ολους.Για όσους έχουν κάνει ερώτηση για την διάρκεια της μπαταρίας του 6,το έχω 2 εβδομάδες και μου κρατάει σε ενεργή οθόνη γύρω στις 5 ώρες και κάτι ψιλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλημέρα σε ολους.Για όσους έχουν κάνει ερώτηση για την διάρκεια της μπαταρίας του 6,το έχω 2 εβδομάδες και μου κρατάει σε ενεργή οθόνη γύρω στις 5 ώρες και κάτι ψιλά. Χωρίς WiFi και Bluetooth ανοιχτά; Τι εννοείς με το ενεργή οθόνη; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Screen on time θα εννοει Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Screen on time θα εννοει Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακριβως αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts