kostassl45i Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εγώ επίτηδες το αφήνω 100% το βράδυ, για να το δω το πρωί (με κλειστό wifi). Ενώ πριν έτρωγε 1-2, άντε το πολύ 3%, τώρα κυμαίνεται σε 6-7%. Γενικά η όλη εικόνα είναι χειρότερη. Αν το φορτίζετε κάθε μέρα στο 100% σε λίγους μήνες η μπαταρία θα έχει φθαρεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskazanakis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Αν το φορτίζετε κάθε μέρα στο 100% σε λίγους μήνες η μπαταρία θα έχει φθαρεί πολύ. Το ξέρω, το ΄χω κάνει 2-3 φορές αυτή τη περίοδο μόνο, για να τσεκάρω το battery drain της 9.5.10 από νύχτα σε πρωί. Κι εγώ έχω παρατηρήσει υπερθέρμανση (όχι τραγικά πράγματα βέβαια-απλά νιώθεις τη διαφορά με πριν). Δε ξέρω μήπως παίζει ρόλο που έχουν αρχίσει και τα 35άρια από καιρό. Ένας φίλος πριν έθεσε ένα ενδιαφέρον θέμα πριν, μήπως δεν έχει drain κανονικά αλλά απλά ο μετρητής δείχνει λάθος. Πώς θα μπορούσαμε να το τσεκάρουμε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 μετά από 6 μήνες με το κινητό το μόνο που μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε είναι η οθόνη είναι πολύ εύθραυστη σε σχέση με άλλα που έχουν Gorilla Glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Γειά σας παίδες... Πρώτη φορά γράφω στο νήμα μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με το note 4 global. Αν και σας παρακολουθώ καθημερινά δεν βλέπω να έχουν πολλοί το πρόβλημα με το battery drain. Σε μένα τουλάχιστον μέχρι και πριν λίγες μέρες το τηλ δούλευε απροβλημάτιστα αν και δούλευε υπερωρίες... Με 4G, wifi πάντα ανοιχτό έφτανα σπίτι κατά τις 16:00 - 16:30 με ένα 65-70% τουλάχιστον. Ποτέ δεν το είχα φορτίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και σημειωτέον πως τη μπαταρία την προσέχω πολύ αφού δεν την έχω κατεβάσει ποτέ κάτω από 20%. Μετά το update 9.5.10.0 όμως η συσκευή υπερθερμένεται (48-50°) και μου εμφανίζει το μήνυμα "ο διακομιστής πολυμέσων λειτουργεί στο παρασκήνιο και καταναλώνει μπαταρία". Τώρα το απόγευμα θέλει οπωσδήποτε φόρτιση για να τη βγάλει μέχρι το βράδυ...Με λίγα λόγια την καταπίνει.... Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα και αν ναι, υπάρχει λύση; Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε κάποιο άλλο update απ' τη μαμά για να λυθεί το θέμα;Αν έχεις κάρτα μνήμης, δοκίμασε να την αφαιρέσεις και δες τι συμπεριφορά θα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Χαιρετώ την παρέα...μία ερωτησούλα....Μπορώ να περάσω στο κινητό μόνο TWRP για να μπορώ να κάνω wipe σε dalvik cache,cache ? Είμαι με Stable και official ρομ όπως το πήρα από το σκρουτζομάγαζο....Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να ξεκλειδώσω bootloader...να περάσω custom rom κτλ....θέλω μόνο να κάνω τα wipe αλλά μπαίνοντας σε recovery όπως είμαι...το μόνο που μπορώ να κάνω είναι factory reset και MI Assistan....δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. ή στο φινάλε αν υπάρχει άλλος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που το κάνει....δεν με πειράζει....εννοώ αν μπορεί να γίνει και χωρίς να περάσω TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskazanakis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Χαιρετώ την παρέα...μία ερωτησούλα....Μπορώ να περάσω στο κινητό μόνο TWRP για να μπορώ να κάνω wipe σε dalvik cache,cache ? Είμαι με Stable και official ρομ όπως το πήρα από το σκρουτζομάγαζο....Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να ξεκλειδώσω bootloader...να περάσω custom rom κτλ....θέλω μόνο να κάνω τα wipe αλλά μπαίνοντας σε recovery όπως είμαι...το μόνο που μπορώ να κάνω είναι factory reset και MI Assistan....δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. ή στο φινάλε αν υπάρχει άλλος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που το κάνει....δεν με πειράζει....εννοώ αν μπορεί να γίνει και χωρίς να περάσω TWRP Δε νομίζω ότι μπορείς να περάσεις σε custom recovery οποιουδήποτε είδους χωρίς να ξεκλειδώσεις bl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noyris307cc Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καλησπερα και απο μενα Εχω ενα προβλημα με το WiFi, ξαφνικα μετα απο ταξιδι στο εξωτερικό (δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το εχει παθει και αλλος φιλος με sony)ενω βρισκει το δικτυο, αναγνωριζει το κωδικο δεν συνδέεται, ενω μου γραφει οτι θα παρει ip σταματαει και γραφει αποθηκευτηκε. Αν μπορει καποιος να βοηθειση. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Χαιρετώ την παρέα...μία ερωτησούλα....Μπορώ να περάσω στο κινητό μόνο TWRP για να μπορώ να κάνω wipe σε dalvik cache,cache ? Είμαι με Stable και official ρομ όπως το πήρα από το σκρουτζομάγαζο....Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να ξεκλειδώσω bootloader...να περάσω custom rom κτλ....θέλω μόνο να κάνω τα wipe αλλά μπαίνοντας σε recovery όπως είμαι...το μόνο που μπορώ να κάνω είναι factory reset και MI Assistan....δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. ή στο φινάλε αν υπάρχει άλλος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που το κάνει....δεν με πειράζει....εννοώ αν μπορεί να γίνει και χωρίς να περάσω TWRP Πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader πρωτα αλλιως το κινητο θα μπρικαρει κ δεν θ ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Παιδιά, σαν μια μικρή πληροφορία, να αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή σε custom ROMs 8.1 - υπάρχουν δεκάδες - χοντρικά η χρήση είναι 10% μπαταρία για 1 ώρα SOT. Δηλ 8-9 ώρες αυτονομία με ανοιχτή οθόνη, αν υπολογίσουμε ότι στην πράξη πχ θα πας στη δουλειά με 90% και θα το φορτίσεις όταν φτάσει ας πούμε γύρω στο 10%. Επειδή πολλοί είστε ενοχλημένοι με το battery drain της MIUI, θα πρότεινα να περιμένετε να δείτε και την MIUI 10 έτσι, για την εμπειρία για κάποιο διάστημα και μετά να δοκιμάσετε κάποια custom Oreo. Στο xda έχει άπειρους οδηγούς και ROMs για να επιλέξει κανείς, απλά θέλει κ λίγη προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Παιδιά, σαν μια μικρή πληροφορία, να αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή σε custom ROMs 8.1 - υπάρχουν δεκάδες - χοντρικά η χρήση είναι 10% μπαταρία για 1 ώρα SOT. Δηλ 8-9 ώρες αυτονομία με ανοιχτή οθόνη, αν υπολογίσουμε ότι στην πράξη πχ θα πας στη δουλειά με 90% και θα το φορτίσεις όταν φτάσει ας πούμε γύρω στο 10%. Επειδή πολλοί είστε ενοχλημένοι με το battery drain της MIUI, θα πρότεινα να περιμένετε να δείτε και την MIUI 10 έτσι, για την εμπειρία για κάποιο διάστημα και μετά να δοκιμάσετε κάποια custom Oreo. Στο xda έχει άπειρους οδηγούς και ROMs για να επιλέξει κανείς, απλά θέλει κ λίγη προσοχή. Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες την Los 15.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (εκτός από το γεγονός πως δεν δουλεύουν η εφαρμογή της Πειραιώς και το smart case). Όταν βγει η Miui 10 θα την δοκιμάσω για την εμπειρία, αλλά μετά και πάλι θα γυρίσω σε custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καλησπερα και απο μενα Εχω ενα προβλημα με το WiFi, ξαφνικα μετα απο ταξιδι στο εξωτερικό (δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το εχει παθει και αλλος φιλος με sony)ενω βρισκει το δικτυο, αναγνωριζει το κωδικο δεν συνδέεται, ενω μου γραφει οτι θα παρει ip σταματαει και γραφει αποθηκευτηκε. Αν μπορει καποιος να βοηθειση. Ευχαριστω Κάνε διαγραφή το δίκτυο που δεν μπορείς να συνδεθείς και δοκίμασε να συνδεθείς πάλι βάζοντας ξανά τον κωδικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καλησπερα και απο μενα Εχω ενα προβλημα με το WiFi, ξαφνικα μετα απο ταξιδι στο εξωτερικό (δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το εχει παθει και αλλος φιλος με sony)ενω βρισκει το δικτυο, αναγνωριζει το κωδικο δεν συνδέεται, ενω μου γραφει οτι θα παρει ip σταματαει και γραφει αποθηκευτηκε. Αν μπορει καποιος να βοηθειση. ΕυχαριστωΚάνε διαγραφή το δίκτυο που δεν μπορείς να συνδεθείς και δοκίμασε να συνδεθείς πάλι βάζοντας ξανά τον κωδικό του.Και σε μένα το κάνει αυτό μερικές φορές, αλλά μάλλον έχει συμπληρωθεί το ανώτατο όριο συνδέσεων στο ρουτερ που προσπαθεί να συνδεθεί εκείνη την στιγμή..... Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) Χαιρετώ την παρέα...μία ερωτησούλα....Μπορώ να περάσω στο κινητό μόνο TWRP για να μπορώ να κάνω wipe σε dalvik cache,cache ? Είμαι με Stable και official ρομ όπως το πήρα από το σκρουτζομάγαζο....Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να ξεκλειδώσω bootloader...να περάσω custom rom κτλ....θέλω μόνο να κάνω τα wipe αλλά μπαίνοντας σε recovery όπως είμαι...το μόνο που μπορώ να κάνω είναι factory reset και MI Assistan....δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. ή στο φινάλε αν υπάρχει άλλος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που το κάνει....δεν με πειράζει....εννοώ αν μπορεί να γίνει και χωρίς να περάσω TWRP Μπορεί να τρέξει και χωρίς ξεκλείδωμα του bootloader: http://en.miui.com/thread-531149-1-1.html Την εντολή "fastboot boot recovery twrp.img" (όπως τη διορθώνει το 2ο μήνυμα) θα τη δώσεις από τον υπολογιστή αφού έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging στη συσκευή (αν και διάβασα σε άλλο post ότι από έκδοση Android 4.3 και μετά δουλεύει η σύνταξη που φαίνεται στο 1ο μήνυμα, δοκίμασε και βλέπεις, ζημιά δεν πρόκειται να γίνει). Τα παραπάνω είναι για να τρέξεις την TWRP χωρίς να την εγκαταστήσεις (πχ για να πάρεις Nandroid Backup). Το τι μπορείς να κάνεις από εκεί και πέρα χωρίς unlocked bootloader είναι άλλο θέμα.. Edited June 15, 2018 by ckoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Καλημέρα. Μόλις μου ήρθε ενημέρωση σε 9.5.11.0 σταθερη. Απλά για ενημέρωση σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimikat Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Σήμερα σαν να φαίνεται ότι έστρωσε κάπως... Νομίζω και το βράδυ κατέβηκε 1 ή 2%. Θα το παρακολουθήσω... Λοιπόν, νομίζω ότι το κινητό επανήλθε! Το βράδυ δεν κατέβηκε καθόλου! Είχα κλείσει βέβαια δεδομένα, wifi, gps κλπ. Πριν δύο βράδια, πάλι με κλειστά όλα αυτά, είχε πέσει 6-7%! Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε... Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ. Νομίζω κιόλας πως είναι καλύτερη η κατανάλωση από πριν! Την 9.5.11 δεν θα τη βάλω ακόμα... Θα περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ήρθε και σε εμένα. Ελπίζω να κάνει καλύτερη διαχείριση αυτονομίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Καθε νεα rom θέλει μερικές μερες για να "κάτσει" καλα ωστε να φανει η αυτονομία της. Μην βγαζετε βιαστικά συμπεράσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskazanakis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Λοιπόν, νομίζω ότι το κινητό επανήλθε! Το βράδυ δεν κατέβηκε καθόλου! Είχα κλείσει βέβαια δεδομένα, wifi, gps κλπ. Πριν δύο βράδια, πάλι με κλειστά όλα αυτά, είχε πέσει 6-7%! Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιγε... Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ. Νομίζω κιόλας πως είναι καλύτερη η κατανάλωση από πριν! Την 9.5.11 δεν θα τη βάλω ακόμα... Θα περιμένω... Τώρα πόσο σου έπεσε αντί για 6-7% και σε πόσες ώρες βραδιού; Πρόσεχε το placebo effect :lol::lol: Ούτε εγώ περνάω την 9.5.11 μέχρι νεωτέρας, μάθημα μου έγινε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 beta βγήκε σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Κι εγώ από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ΜΕΓΑΛΗ διαφορά μετά το update αυτό. Και πάνω που είχα χαρεί, είχα μόλις 4-5 μέρες το κινητό και είχα ενθουσιαστεί και μόλις την πέρασα μου κόπηκε ο αέρας. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι από το να περιμένουμε την 10, είναι θέμα της ρομ. Μου έγινε μάθημα να μην τις περνάω αμέσως τις αναβαθμίσεις. Και το χειρότερο, δε κατάλαβα ποτέ τι 'αναβαθμισε' η συγκεκριμένη 'αναβάθμιση'... Πάντως την ειδοποίηση που λες εγώ τουλάχιστον δεν την έχω δει. Σε μένα ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ ανάβει μια δυο φορές την μέρα η οθόνη κλειδωμένη, δε κάνει τίποτα και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα απλά σβήνει... Δε ξέρω αν το έκανε αυτό στην 9.5.9, δε το είχα παρατηρήσει ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα αγγλικά των Κινέζων τα σπάνε :lol::lol: Ωραία όπως πάντα στις περιγραφές και στις εικόνες, στην πράξη δεν ξέρω... Οι μαγνήτες κρατάνε καλά; Η θήκη βγάζει κάνα δόντι μπροστά ή είναι τελείως ψεύτικη; Και με τελωνείο τί διαλεγουμε από τα λινκς που έδωσες για αποστολή; Τελωνείο δεν υπάρχει σε αυτά τα κόστη. Ταχυδρομικά επιλέγεις ότι πιο βασικό και οικονομικό. Τα έχω πάρει και τα 2. Η βάση είναι λίαν ποιοτική αρκεί να χωράει στον αεραγωγό. Έχει και σε εκδοχή που κολλάει στο ταμπλό. Αν έχει τον κατάλληλο χώρο το αυτοκίνητο όλα καλά. Και η θήκη μια χαρά. Οι μαγνήτες είναι πραγματικά δυνατοί. Να βγάζει δόντι η θήκη, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskazanakis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Τελωνείο δεν υπάρχει σε αυτά τα κόστη. Ταχυδρομικά επιλέγεις ότι πιο βασικό και οικονομικό. Τα έχω πάρει και τα 2. Η βάση είναι λίαν ποιοτική αρκεί να χωράει στον αεραγωγό. Έχει και σε εκδοχή που κολλάει στο ταμπλό. Αν έχει τον κατάλληλο χώρο το αυτοκίνητο όλα καλά. Και η θήκη μια χαρά. Οι μαγνήτες είναι πραγματικά δυνατοί. Να βγάζει δόντι η θήκη, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εννοώ αν εξέχει από μπροστά λίγο η θήκη, για να το προστατεύει λίγο καλύτερα. Δηλαδή, για να φανταστείς, αν το βάλεις ανάποδα σε τραπέζι με την οθόνη προς το τραπέζι, να "ακουμπάει" το κινητό γύρω-γύρω στη θήκη και όχι κατευθείαν πάνω στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimikat Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) Τώρα πόσο σου έπεσε αντί για 6-7% και σε πόσες ώρες βραδιού; Πρόσεχε το placebo effect :lol::lol: Ούτε εγώ περνάω την 9.5.11 μέχρι νεωτέρας, μάθημα μου έγινε! :) Το άφησα στο 84% στις 12 το βράδυ και το βρήκα ακριβώς στο ίδιο στις 7 το πρωί..! Αυτή τη στιγμή είναι στο 72% με wifi, δεδομένα ενεργά (αλλά μόνιμα σχεδόν συνδεδεμένο στο wifi), bt αρκετή ώρα και κάποιες κλήσεις... Edited June 15, 2018 by Dimikat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εννοώ αν εξέχει από μπροστά λίγο η θήκη, για να το προστατεύει λίγο καλύτερα. Δηλαδή, για να φανταστείς, αν το βάλεις ανάποδα σε τραπέζι με την οθόνη προς το τραπέζι, να "ακουμπάει" το κινητό γύρω-γύρω στη θήκη και όχι κατευθείαν πάνω στην οθόνη. Flat είναι. Για προστασία της οθόνης φυσικά tempered glass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες την Los 15.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (εκτός από το γεγονός πως δεν δουλεύουν η εφαρμογή της Πειραιώς και το smart case). Όταν βγει η Miui 10 θα την δοκιμάσω για την εμπειρία, αλλά μετά και πάλι θα γυρίσω σε custom rom. Τι δεν δουλεύει στην εφαρμογή της Πειραιώς; Αν είναι μόνο το ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα, νομίζω με Magisk Hide θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλημέρα, μου έβγαλε χθες ειδοποίηση για ΟΤΑ ενημέρωση, δεν την έκανα και σήμερα το πρωί μου έβγαλε ότι ενημερώθηκε αυτόματα! Πρώτη φορά αυτό πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts