Lyngas1 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Όχι αυτό είναι 5,5 Δες αυτό: https://www.skroutz.gr/s/11334248/Xiaomi-Redmi-4a-32GB.html Και αυτό: https://www.skroutz.gr/s/11425408/Xiaomi-Redmi-4x-32GB.html Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το redmi 4x μονο μαυρο και χρυσο το βγαζει; Κοιταγα για γκρι η κατι τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 το redmi note 4 global με το redmi note 4x παιρνουν ιδιες θηκες και ιδια tempered glass ? Ναι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Thanks Mol, 800αρα μπαντα εχει ε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ειδα ενος φιλου το rn4 και μου φανηκαν λιγο ξεπλυμενα τα χρωματα,ιδεα μου ειναι;Εχω το sony z3 compact και είμαι ικανοποιημενος απο την οθονη του.Παιζει καποιο ρόλο ο επεξεργαστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Παιδιά καλημέρα. Όταν πάμε να γράψουμε σε νέο μνμ τον παραλήπτη, βγάζει από κάτω τους τέσσερις πιο συχνούς. Θυμάται κανείς πως γίνεται να το βγάλουμε αυτό να μην τους εμφανίζει; Το είχα κάνει πιο παλιά αλλά δε θυμάμαι τώρα πως να το κάνω. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Παιδιά καλημέρα. Όταν πάμε να γράψουμε σε νέο μνμ τον παραλήπτη, βγάζει από κάτω τους τέσσερις πιο συχνούς. Θυμάται κανείς πως γίνεται να το βγάλουμε αυτό να μην τους εμφανίζει; Το είχα κάνει πιο παλιά αλλά δε θυμάμαι τώρα πως να το κάνω. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόταν είσαι στην εφαρμογή μηνυμάτων κράτα πατημένο το κουμπί του μενού και ξετικαρε το show recent contacts Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 όταν είσαι στην εφαρμογή μηνυμάτων κράτα πατημένο το κουμπί του μενού και ξετικαρε το show recent contacts Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μπα, τίποτα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ειδα ενος φιλου το rn4 και μου φανηκαν λιγο ξεπλυμενα τα χρωματα,ιδεα μου ειναι;Εχω το sony z3 compact και είμαι ικανοποιημενος απο την οθονη του.Παιζει καποιο ρόλο ο επεξεργαστής; δεν εχει και τα καλυτερα χρωματα η οθονη αλλα απο το Ζ3 εχει καλυτερα !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Thanks Mol, 800αρα μπαντα εχει ε..? Το 4χ της ινφοκουεστ εχει Το global version εχει Αν θες δωσε λινκ να σε πουμε αν όντως εχει την 800 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Μου φανηκαν πολυ χειρότερα απο το ζ3 κομπακτ,ατονος χρωματισμος και σαν θολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ειδα ενος φιλου το rn4 και μου φανηκαν λιγο ξεπλυμενα τα χρωματα,ιδεα μου ειναι;Εχω το sony z3 compact και είμαι ικανοποιημενος απο την οθονη του.Παιζει καποιο ρόλο ο επεξεργαστής; Και ήρθες τώρα εδώ στο θέμα του Redmi Note 4 να μας πεις για τα χρώματα σε κάτι που δεν έχεις και ότι είσαι ευχαριστημένος για κάτι που εμάς σε μας ενδιαφέρει καν; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ναι ηρθα να σας την σπασω....εχω γραψει παραπανω οτι θέλω να το παρω την εβδομάδα που ερχεται και επειδή είμαι σε χωριο δεν το εχω δει απο κοντα σε καταστημα μονο για 1 λεπτο σε ενα παιδι που το εχει.Απλα ζητησα την γνωμη αυτων που το εχουν εξυπνακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ναι ηρθα να σας την σπασω....εχω γραψει παραπανω οτι θέλω να το παρω την εβδομάδα που ερχεται και επειδή είμαι σε χωριο δεν το εχω δει απο κοντα σε καταστημα μονο για 1 λεπτο σε ενα παιδι που το εχει.Απλα ζητησα την γνωμη αυτων που το εχουν εξυπνακια.Εγώ πάντως φίλε μου μια χαρά τη βλέπω την οθόνη... Βέβαια κάπου διάβασα ότι το 4/64 έχει άλλη οθόνη από το 3/32 που έχω εγώ. Μήπως είδες εκείνη την έκδοση; Έχουν γραφτεί αν θυμάμαι καλά κάποια μικροπαράπονα για την οθόνη του... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Μια χαρα είναι η οθονη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο ο επεξεργαστής; Γιατί μάλλον είχε mediatek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 (edited) Μου φανηκαν πολυ χειρότερα απο το ζ3 κομπακτ,ατονος χρωματισμος και σαν θολα. H Xiaomi συνηθίζει να χρησιμοποιεί 2-3 διαφορετικά panels. Στη global άραγε όλοι έχουμε την boe-nt35532; (5 taps στην έκδοση kernel->version info) Προσωπικά στη συγκεκριμένη τα χρώματα τα βρίσκω αρκετά έντονα όσο πρέπει και σαν οθόνη πιστεύω είναι εξαιρετική για το κόστος της συσκευής. Παίζει να ξεγελούν τα pale χρώματα των εικονιδίων ή αν την είδες σε ήλιο. Εδώ ένα review του κινητού που αφορά τη boe (nt35532). Με mediatek είχε χειρότερη οθόνη (τουλάχιστον αυτό διάβασα στο gsmarena). Edited November 12, 2017 by verikets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ναι ηρθα να σας την σπασω....εχω γραψει παραπανω οτι θέλω να το παρω την εβδομάδα που ερχεται και επειδή είμαι σε χωριο δεν το εχω δει απο κοντα σε καταστημα μονο για 1 λεπτο σε ενα παιδι που το εχει.Απλα ζητησα την γνωμη αυτων που το εχουν εξυπνακια. φιλε ειναι 1000000 φορες καλυτερα τα χρωματα απο τις αθλιες οθονες της sony... λες να ειμαστε χαζοι που δεν πηραμε sony ; ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως φίλε μου μια χαρά τη βλέπω την οθόνη... Βέβαια κάπου διάβασα ότι το 4/64 έχει άλλη οθόνη από το 3/32 που έχω εγώ. Μήπως είδες εκείνη την έκδοση; Έχουν γραφτεί αν θυμάμαι καλά κάποια μικροπαράπονα για την οθόνη του... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ιδιες οθονες εχουν τα ειχα και τα 2 και τωρα ειμαι με 4/64 ...εμενα μου φανηκαν ιδιες. που το διαβασες στοιχεια θελω Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 παιδια καλησπερα, σημερα το πρωι το κινητο μου αρχισε να κανει νερα, εχασε πολλα απ τα εικονιδια εφαρμογων που ειχα στην αρχικη οθονη οπως και καποιες ρυθμισεις. Οποτε αρχισα παλι να το στηνω εξ αρχης. Ενα απ τα προβληματα μου ειναι πως πλεον στο εικονιδιο των κλησεων δεν μου εμφανιζεται ο αριθμος των αναπαντητων. Εχω κανει πιστευω τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα. Χρησιμοποιω τον Nova Launcher. Mπορει να βοηθησει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 όταν είσαι στην εφαρμογή μηνυμάτων κράτα πατημένο το κουμπί του μενού και ξετικαρε το show recent contacts Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στο δικό μου menu, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή "Show recent contacts", στο Messaging-display.... Γιατί; Έχω το 3/32 Global Stable Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Στο δικό μου menu, δεν υπάρχει αυτή η επιλογή "Show recent contacts", στο Messaging-display.... Γιατί; Έχω το 3/32 Global Stable Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 8.2.10.0 ειμαι ακομη.μηπως το εβγαλαν σε επομενες ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 8.2.10.0 ειμαι ακομη.μηπως το εβγαλαν σε επομενες ρομ? Εμένα στην 9 δεν εμφανίζεται τέτοια επιλογή όσο και να ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Το 4χ της ινφοκουεστ εχει Το global version εχει Αν θες δωσε λινκ να σε πουμε αν όντως εχει την 800 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αυτο ειδα στο tokinito.gr που εχει κοντα μου μαγαζι και σαν καταστημα λενε οτι ειναι αξιοπιστο. https://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles/smartphones/google-android/xiaomi-redmi-4x-4g-32gb-dual-sim-black-eu.html#yt_tab_products2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Αυτο ειναι το 4χ, ΟΧΙ το νοτε Εσυ ποιό θελεις? Με 5μιση οθονη ή 5? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 παιδια καλησπερα, σημερα το πρωι το κινητο μου αρχισε να κανει νερα, εχασε πολλα απ τα εικονιδια εφαρμογων που ειχα στην αρχικη οθονη οπως και καποιες ρυθμισεις. Οποτε αρχισα παλι να το στηνω εξ αρχης. Ενα απ τα προβληματα μου ειναι πως πλεον στο εικονιδιο των κλησεων δεν μου εμφανιζεται ο αριθμος των αναπαντητων. Εχω κανει πιστευω τα παντα αλλα δεν γινεται τιποτα. Χρησιμοποιω τον Nova Launcher. Mπορει να βοηθησει κανεις ? Μπορεις να πας στο mi cloud και να κανεις από εκει επαναφορά, να γινει το τηλεφωνο όπως το ειχες χωρίς να χρειάζεται να στήνεις απο την αρχή. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Αυτο ειναι το 4χ, ΟΧΙ το νοτε Εσυ ποιό θελεις? Με 5μιση οθονη ή 5? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Λεω για 5 οθονη φιλε μολ. αν και δεν υπαρχει τρελη διαφορα , οριακα λεω να μην ξεφυγω στον ογκο.. περα απο αυτο ειναι και το +30αρι που παιζει κ αυτο το ρολο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts