elteo Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Με τα bookmarks τι γίνεται? Tα παίρνει εύκολα από Chrome? Γιατί εκεί είναι το θέμα.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Στα bookmarks πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες έχει διάφορες επιλογές και μια από αυτές είναι "import from Html" Αν ο Chrome μπορεί να κάνει export to html τότε θα είσαι κομπλέ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Πάμε στα δικά μας τα χρηστικά ... Σας έχω ένα διαμαντάκι πραγματικό που θα χαροποιήσει όσους θέλουν πλοήγηση σε πλήρης οθόνη. Κατεβάστε το Fastest Mini Browser από εδώ ! Είναι μικρό, ελαφρύ, χωρίς διαφημίσεις, έχει τρομερό ad blocker, έχει άπειρες επιλογές για να το φέρεις στα μέτρα σου και πολλά άλλα! Βέβαια το βασικότερο για μένα είναι πως όλα κυλάνε νεράκι και φορτώνουν αστραπιαία και φυσικά που παίζει σε πλήρης οθόνη, κρύβοντας και τα πλήκτρα πλοήγησης! Αυτό που θα πρέπει να κάνετε πρώτα είναι να το βάλετε σε "συμβατότητα πλήρης οθόνης 18: 9! Μετά από τις ρυθμίσεις από τις 3 γραμμές κάτω δεξιά μπαίνεις και πατάς το εικονίδιο large Vision! Απο εκεί μπορείς να ενεργοποιήσεις και το Block ad! Έχει και ανώνυμη περιήγηση, βραδινή περιήγηση και πολλά άλλα που πραγματικά θα τα ζήλευαν και οι καλύτεροι browsers! Δεν ξέρω που ήταν κρυμμένο αυτό το διαμαντάκι, αλλά μπράβο στον προγραμματιστή που απ' ότι είδα είναι ένας! Επίσης στο settings --> customization--> theme βάλτε εκεί την επιλογή almost που κάνει dark το theme και εκτός του ότι είναι battery friendly, δένει τέλει με το κινητό! Δοκιμάστε το άμεσα παιδιά, θα εκπλαγείτε. Ελπίζω να μην έχει τίποτα ασυμβατότητες με το μπισκοτάκι! Δοκιμασες κ τον CM browser που σου ειχα πει;αν ναι,ειδες διαφορα σε σχεση με τον chrome κ με αυτον που μας προτεινεις τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 ναι το είδα πριν μου απαντήσεις. δεν τα παίρνει για κάποιο λόγο, μου βγάζει 0 ότι έκανε import ενώ ο chrome έκανε κανονικά export σε html και τα βλέπω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Δοκιμασες κ τον CM browser που σου ειχα πει;αν ναι,ειδες διαφορα σε σχεση με τον chrome κ με αυτον που μας προτεινεις τωρα; Ναι τον δοκίμασα και είναι πάρα πολύ καλός και ελαφρύς! Λίγο με χάλασαν οι υπερβολικές διαφημίσεις στην πρώτη σελίδα που έντεχνα εμφανίζονταν απότομα την ώρα που που πήγαινες να κάνεις κλικ και την πάταγες εσκεμμένα! Αυτό μόνο με χάλασε. Κάνε και συ μια δοκιμή σε αυτόν, θα δεις ότι είναι πούπουλο στην χρήση και απίστευτα γρήγορο και πραγματοποιήσιμος! Βέβαια βρήκαμε ένα bug ήδη :p με τα bookmarks από chrome. elteo στείλε ένα mail στον developer μπας και γίνεται κάπως αλλιώς, δεν χάνεις τίποτα. Στο λέω γιατί αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 αυτο με τον nova ισχύει ρε παιδιά όντως?Εγώ πάντως ως πιθανότητα το είπα και σε σχέση με το τι είχα παρατηρήσει στην συσκευή μου. Μην το γενικεύουμε χωρίς να είναι απόλυτα ακριβές... Μπορεί να κάνω 100% λάθος. Δες το και εσύ στην πράξη με τον "μαμά" launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ναι τον δοκίμασα και είναι πάρα πολύ καλός και ελαφρύς! Λίγο με χάλασαν οι υπερβολικές διαφημίσεις στην πρώτη σελίδα που έντεχνα εμφανίζονταν απότομα την ώρα που που πήγαινες να κάνεις κλικ και την πάταγες εσκεμμένα! Αυτό μόνο με χάλασε. Κάνε και συ μια δοκιμή σε αυτόν, θα δεις ότι είναι πούπουλο στην χρήση και απίστευτα γρήγορο και πραγματοποιήσιμος! Βέβαια βρήκαμε ένα bug ήδη :p με τα bookmarks από chrome. elteo στείλε ένα mail στον developer μπας και γίνεται κάπως αλλιώς, δεν χάνεις τίποτα. Στο λέω γιατί αξίζει! Ναι κι εμενα μου την σπαει η συγκεκριμενη πονηρια τους αλλα εχω συνηθισει πλεον κ ξερω ποτε θα κανω το κλικ..παντως εβαλα κι εκεινον που προτεινεις κ θα τον δουλεψω..με μια πρωτη ματια φαινεται καλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ο chrome πάντως, είχες απόλυτο δίκιο ότι καταπίνει την μπαταρία... Ντροπή για ενσωματωμένο browser να έχει τέτοια χάλια! Και μετά βλέπεις κάτι προγράμματα από ανεξάρτητους developers που το κάνουν από μεράκι και τους βγάζεις το καπέλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ναι οντως αυτο που λες ειναι μεγαλη αληθεια..κι αυτους ειναι που πρεπει να στηριξει ο κοσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Μερικά πρώτα reviews από αυτούς που πήραν το μπισκότο! (από XDA) Some review about Android Oreo on LG G6. 1. Added key features of android 8.0: App shortcuts, Smart text selection, Autofill, Picture-in-Picture, Notification Dots, Instant Apps, new Emoji... 2. Added some features: Gaming tools, night view, hide navigation bar, new settings, new camera UI, LDAC. 3. Overall experience: More stable, battery usage has been improved. Cons: AR core still not supported yet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ο chrome πάντως, είχες απόλυτο δίκιο ότι καταπίνει την μπαταρία... Ντροπή για ενσωματωμένο browser να έχει τέτοια χάλια! Και μετά βλέπεις κάτι προγράμματα από ανεξάρτητους developers που το κάνουν από μεράκι και τους βγάζεις το καπέλο! αυτό που έβαλες είναι πολύ καλός browser απλά πρέπει να βρω πως θα περάσω τα bookmarks. εσύ πως τα πέρασες; μήπως παίζει ρόλο που τα χω σε φακέλους;:worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Έχω καμιά 20ρια βασικά site που μπαίνω συχνότερα και τα πέρασα άμεσα στο λεπτό. Τα έβαλα σαν κουμπιά στην κεντρική οθόνη, βγάζοντας αυτά που είχε. Να σου πω συνολικά καμιά 40ρια είχα, αλλά δεν ήθελα να βάλω σαβούρα και είπα να το κάνω έτσι. Εξάλλου εύκολο ήταν, έτσι όπως μπαίνεις στην σελίδα που σ' αρέσει, του κάνεις ένα add to QA και είσαι κομπλέ! Τώρα αν έχεις παραπάνω και θες να τους περάσεις όλους, τότε ναι είναι θέμα. Ίσως φταίει αυτό που λες με τους φακέλους! Για ρίξε ένα βλέφαρο εδώ μπας και --->> https://support.mozilla.org/el/questions/1209749 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 αυτό που έβαλες είναι πολύ καλός browser απλά πρέπει να βρω πως θα περάσω τα bookmarks. εσύ πως τα πέρασες; μήπως παίζει ρόλο που τα χω σε φακέλους;:worry: Μια χαρά έγινε το export/import σε εμένα σε αυτόν τον browser. Export από το PC τα bookmarks, τα πέρασα στα downloads του κινητού μου, και κομπλέ όλα με το import. Όμως όχι σε G6. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Mπα τίποτα. Εβγαλα και τους φακέλους με έναν html editor και μου έκανε import to 1ο bookmark που έχω μόνο. Ενώ είναι πολύ καλός δεν με βοηθά να τον χρησιμοποιώ. Χωρίς τα bookmarks μου δεν γίνεται δουλειά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 (edited) Αυτό το Color Temperature του G7, τόσο δύσκολο είναι να το είχαμε και μεις στο δικό μας? Έλεος να μην μπορούμε να φέρουμε το άσπρο στα μέτρα μας! Edited May 1, 2018 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Παιδιά την βοήθεια σας αλλά θέλω να μιλήσετε ειλικρινά. Είμαι ανάμεσα στο lg g6 4/32 και στο HTC u ultra . δεν με απασχολεί το μέγεθος ούτε αν έχει θύρα ακουστικών τζακ .υπερτερεί κάπου θεαματικά το ένα από το άλλο που πρέπει να τό διαλεξω με κλειστά μάτια. Ευχαριστώ . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά την βοήθεια σας αλλά θέλω να μιλήσετε ειλικρινά. Είμαι ανάμεσα στο lg g6 4/32 και στο HTC u ultra . δεν με απασχολεί το μέγεθος ούτε αν έχει θύρα ακουστικών τζακ .υπερτερεί κάπου θεαματικά το ένα από το άλλο που πρέπει να τό διαλεξω με κλειστά μάτια. Ευχαριστώ . Το HTC κάνει 270 το lg 330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Παιδιά την βοήθεια σας αλλά θέλω να μιλήσετε ειλικρινά. Είμαι ανάμεσα στο lg g6 4/32 και στο HTC u ultra . δεν με απασχολεί το μέγεθος ούτε αν έχει θύρα ακουστικών τζακ .υπερτερεί κάπου θεαματικά το ένα από το άλλο που πρέπει να τό διαλεξω με κλειστά μάτια. Ευχαριστώ . Δεν βλέπω το HTC να υπερτερεί κάπου του G6 εκτός από την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Δεν βλέπω το HTC να υπερτερεί κάπου του G6 εκτός από την τιμή. υπερτερεί σε τιμή εσωτερικό χώρο και ήχο και ίσως να μειονεκτεί σε κάμερες λιγο. Πιστεύεις οτι ίσως έχει και αλλου προβάδισμα το g6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 υπερτερεί σε τιμή εσωτερικό χώρο και ήχο και ίσως να μειονεκτεί σε κάμερες λιγο. Πιστεύεις οτι ίσως έχει και αλλου προβάδισμα το g6; G6: Μπαταρία, κύριες κάμερες, FM radio, οθόνη (μάλλον), αδιάβροχο. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία η εσωτερική μνήμη, ακόμη και τα 32GB είναι υπεραρκετά για λειτουργικό και λήψη βίντεο/φωτό, τα οποία μετά στέλνεις στην κάρτα μνήμης, εκτός και αν χρησιμοποιείς δεύτερη sim, οπότε πάει η κάρτα μνήμης και στα δύο. Και νομίζω ότι και αντικειμενικά είναι πιο όμορφο και συμμαζεμένο σε όλα. HTC: Τιμή, εμπρός κάμερα-μάλλον, στα χαρτιά φαίνεται καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Πάμε στα δικά μας τα χρηστικά ... Σας έχω ένα διαμαντάκι πραγματικό που θα χαροποιήσει όσους θέλουν πλοήγηση σε πλήρης οθόνη. Κατεβάστε το Fastest Mini Browser από εδώ ! Είναι μικρό, ελαφρύ, χωρίς διαφημίσεις, έχει τρομερό ad blocker, έχει άπειρες επιλογές για να το φέρεις στα μέτρα σου και πολλά άλλα! Βέβαια το βασικότερο για μένα είναι πως όλα κυλάνε νεράκι και φορτώνουν αστραπιαία και φυσικά που παίζει σε πλήρης οθόνη, κρύβοντας και τα πλήκτρα πλοήγησης! Αυτό που θα πρέπει να κάνετε πρώτα είναι να το βάλετε σε "συμβατότητα πλήρης οθόνης 18: 9! Μετά από τις ρυθμίσεις από τις 3 γραμμές κάτω δεξιά μπαίνεις και πατάς το εικονίδιο large Vision! Απο εκεί μπορείς να ενεργοποιήσεις και το Block ad! Έχει και ανώνυμη περιήγηση, βραδινή περιήγηση και πολλά άλλα που πραγματικά θα τα ζήλευαν και οι καλύτεροι browsers! Δεν ξέρω που ήταν κρυμμένο αυτό το διαμαντάκι, αλλά μπράβο στον προγραμματιστή που απ' ότι είδα είναι ένας! Επίσης στο settings --> customization--> theme βάλτε εκεί την επιλογή almost που κάνει dark το theme και εκτός του ότι είναι battery friendly, δένει τέλει με το κινητό! Δοκιμάστε το άμεσα παιδιά, θα εκπλαγείτε. Ελπίζω να μην έχει τίποτα ασυμβατότητες με το μπισκοτάκι! Εδώ και κάποιο καιρό χρησιμοποιώ τον brave, είναι αρκετά ελαφρύς, περιβάλλον σαν τον chrome, πολύ καλό ad blocker και ιχνυλασιμοτητα και έχει και σαν επιλογή παντού να μπαίνεις με https αλλά δεν γίνεται να περάσω τους σελιδοδείκτες μου , δεν έχει το sync πχ παρόλα αυτά έχω μερικούς βασικούς που χρησιμοποιώ. Θα τον δοκιμάσω αυτόν που λες να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Το κατέβασα... Πρακτικό. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια ειναι η καλύτερη έκδοση gcam; και από που την κατεβάζουμε; (αν υπάρχει και το link θα ήταν το ιδανικό.) Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 [/color]Ποια ειναι η καλύτερη έκδοση gcam; και από που την κατεβάζουμε; (αν υπάρχει και το link θα ήταν το ιδανικό.) Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κατα πολλους καλυτερη gcam θεωρειται αυτη του cstark27 κ η τελευταια του εκδοση ειναι η 3.6 για απλη αλλα κ wide camera..εχει βγαλει κι ακομα μια test της 3.7 αλλα η προηγουμενη θεωρειται πιο ολοκληρωμενη..παρακατω βαζω λινκ οπου εκει βρισκεις κ τις 2 εκδοσεις αλλα κ σχολια. https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/cstark27-google-camera-mod-wide-angle-t3747263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Θέλω την γνώμη σας και την αποψή σας σαν γνώστες των πραγμάτων όσο σας διαβάζω.Απόφάσισα τελικά να πάρω το g6 από ένα σκρουτζομάγαζο και πήρα τηλ σήμερα το πρωί να μάθω από που θα το κάνουν εισαγωγή.Η απάντηση του νεαρού στο τηλέφωνο ηταν οτι δεν ξέρει από ποιά ευρωπαική χωρα είναι.Απλά μου είπε ότι είναι ευρωπαικό και Unbranded,.Το κατάστημα έχει πολλες καλες κριτκες στο ίντερνετ και το βασικό για μενα εχει δόσεις με πιστωτική κάρτα.Εντάξει το χρώμα που είναι διαθέσιμο είναι το χρυσαφί, θα το παραβλέψω.Το κατάστημα είναι το drele.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Παιδια εχω φαει σκαλωμα. Προσπαθω να κανω backup απο το lg bridge. Επιλεγω και το destination folder που θελω να το αποθηκευσω παταω και μου βγαζει popup παραθυρακι (στο bridge) οτι "cannot backup due to not enough space on your phone. free up 9.33GB of space. Delete some files and try again." Μα αφου θελω να το στειλω σε συγκεκριμενω folder που εχει την απαιτουμενη χωρητικοτητα, που κολλαει το οτι δεν υπαρχει χωρος στο κινητο? μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Για αλλη μια φορα η LG καταφερε να κανει τα ''μαγικα'' της με το G7. Ναι μεν εχει μεσα dac και υποστηριζει ασυρματη φορτιση,αλλα παλι στον τομεα της μπαταριας θα ειναι στην καλυτερη μετριο. Απο τις 5.7 ιντσες του g6 και αναλυση 2880x1440 και μπαταρια 3300mah πηγε στις 6.1 ιντσες,αναλυση 3120x1440 και μπαταρια μπαταρια 3000mah Με λιγα λογια οπως καταλαβαινετε ανεβηκε η αναλυση της οθονης και οι ιντσες(και αρα η καταναλωση)και αντι να βαλει μεγαλυτερη μπαταρια,εβαλε μικροτερη. Επισης εχουμε και το notch στο μπροστα μερος,μιας και ειναι της μοδας. https://www.gsmarena.com/lg_g7_thinq_debuts-news-30811.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts