dimitriscrete Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Να κάνω μία ερώτηση ? Στο Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης που είναι το σπίτι μου η cote δεν πιάνει. Αν πάρω 3g συσκευή υπάρχει περίπτωση να πιάνει ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Μπα.. μάλλον δεν υπάρχει περίπτωση να πιάνει. Αφού δεν υπάρχει καθόλου GSM κάλυψη, δεν θα υπάρχει ούτε 3G κάλυψη... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Να κάνω μία ερώτηση ? Στο Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης που είναι το σπίτι μου η cote δεν πιάνει. Αν πάρω 3g συσκευή υπάρχει περίπτωση να πιάνει ? ξέρω ένα μέλος του myphone που μπορεί να σου απαντήσει 100% και είναι ο potis21.Στείλε του pm αλλά πληροφοριακά δε μπαίνει συχνά internet:p Η αλήθεια είναι πως η cosmote έχει σκιές σε αυτήν την περιοχή και δε πρέπει να παίζει και άδεια για πάρκο κεραιών... doganos: αν και δε ξέρω σε ποια περιοχή αναφέρεσαι,νομίζω ότι λες για Ε.Ο. έχει τρύπα η cosmote εκεί; Τέρμα είναι παντού...Αν πάλι λες για κάποια άλλη περιοχή δε μιλάω:X Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Ας κάνει η Cosmote το σήμα της στα Μακεδονικά Τέμπη... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Τόσος κόσμος περναέι από εκεί για βόρεια ελλάδα.. Μια χαρά είναι το σήμα στα Τέμπη δεν πέφτει ούτε μία γραμμή αν εννοείς στην εθνικη οδο! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Να κάνω μία ερώτηση ? Στο Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης που είναι το σπίτι μου η cote δεν πιάνει. Αν πάρω 3g συσκευή υπάρχει περίπτωση να πιάνει ? Μόλις μίλησα με τον manos the greek από το Ηράκλειο, ο οποίος έχει cosmote, και μου είπε ότι η κάλυψη gsm στο Μασταμπά δεν έχει κανένα πρόβλημα! Εσύ γιατί δεν πιάνεις στο σπίτι σου; επίσης μου είπε ότι υπάρχει και umts κάλυψη αλλά όχι ιδιαίτερα καλή... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Να ξαναπώ οτι μιλάω για τα Μακεδονικά Τέμπη (Ρεντίνα) και όχι για τα Τέμπη της Κατερίνης - Λάρισας (δε ξέρω ποιά είναι..) :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Μόλις μίλησα με τον manos the greek από το Ηράκλειο, ο οποίος έχει cosmote, και μου είπε ότι η κάλυψη gsm στο Μασταμπά δεν έχει κανένα πρόβλημα! Εσύ γιατί δεν πιάνεις στο σπίτι σου; επίσης μου είπε ότι υπάρχει και umts κάλυψη αλλά όχι ιδιαίτερα καλή... έχει σκιές στην περιοχή αυτή...είμαι 100% σίγουρος,μου είπε ο potis21 που έχει spectrum analyzer,δεν είναι δυνατόν να λέει ανακρίβειες...με το e-gsm 900 μπορούν να κλείσουν κάποιες τρύπες κάλυψης... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Εχω το Κ750 και από το απόγευμα δεν δίχνει το μπλέ το χρώμα επάνω απο το σήμα, δηλαδή οτι δεν έχω GPRS. Το κλείνω και το ξανανοίγω έχει για λίγο και μετά απο 5 λεπτά εξαφανίζεται. Παρατήρησε κανείς τίποτα; Γιατί το κάνει αυτό; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Εχω το Κ750 και από το απόγευμα δεν δίχνει το μπλέ το χρώμα επάνω απο το σήμα, δηλαδή οτι δεν έχω GPRS. Το κλείνω και το ξανανοίγω έχει για λίγο και μετά απο 5 λεπτά εξαφανίζεται. Παρατήρησε κανείς τίποτα; Γιατί το κάνει αυτό; από ότι ξέρω όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση στο δίκτυο το gprs "κλείνει" για οικονομία συχνοτήτων.Και το T630 μου το κάνει συχνά σε cosmote.Στις άλλες δύο,Tim/vodafone,δε μου το κάνει...Μερικές φορές είναι πολύ σπαστικό να μην έχεις gprs για ώρες! κάτι δε πάει καλά στο gprs της cosmote...ήθελα και εγώ να το αναφέρω αλλά ίσως το topic στα επισημασμένα να ήταν το κατάλληλο! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Μάλιστα, ακόμα το GPRS είναι "κλειστό". Mixtri αυτό που λες με τις συχνότητες είναι ανα περιοχή σωστά; Και όχι για όλη την Ελλάδα... ε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 σήμερα πολλοί γνωστοί μου με cosmote είχαν προβλήματα στις φωνητικές κλήσεις και γενικότερα με το δίκτυο :( Γιατί; Μάλιστα με έναν που μιλούσα δε μπορούσα να στεριώσω γραμμή,με άλλα κινητά ΤΙΜ ή vodafone μιλούσα κανονικά... Η κάλυψη της Cosmote στο Ν.Κιλκίς και Ν.Σερρών κατά μήκος της Σιδηροδρομικής γραμμής είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σε σχέση με τις άλλες εταιρίες και μεγάλη διαφορά στην κάλυψη υπάρχει στη λίμνη Κερκίνη με τη Cosmote να βρίσκεται έως και +40dbm πάνω από ΤΙΜ/VODAFONE:cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Πρόβλημα δεν είχα εχθές με Κοσμοτέ. Στον ΟΣΕ Σερρών η Vodafone πρίν από 1.5 χρόνο περίπου δεν είχε σήμα μέσα στο τρένο. Εστειλα e-mail και είπα το πρόβλημα και μετά απο 20 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι το πρόβλημα λύθηκε και αύξησαν λίγο την εκπομπή σήματος στην περιοχή. Οντως μετά από 1 εβδομάδα που ξαναπέρασα είχε σήμα (Ενα Μπράβο στην Vodafone). Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Άλλαξε το γκομενάκι που λέει ο συνδρομητής που καλέσατε έχει το τηλ.απενεργοποιημένο κτλ.!Ωραία αισθησιακή φωνή!:shifty: Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ 3G ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ GPRS!!!! Πάω σήμερα και ρωτάω σε μια cosmokote στο MALL και μου λένε ότι 3G έχει μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τσάμπα τη πήρα τη κωλο wireless για το καλοκάιρι και θα πληρώνω 71 ευρώ για να μπαίνω με 45 kbits. Δε ζητάω κάλυψη στα κουφονήσια ή στη φολέγανδρο αλλά ούτε στη Μύκονο ή στη Νάξο, είναι δυνατό ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Δεν ξέρω αν έχει η Cosmote κάλυψη εκεί. Τελευταία φορά που πήγα είχε η Vodafone λίγο, στα ψηλά μέρη. Τώρα έχει και η ΤΙΜ. Λογικά με αυτά που λες δεν θα έχει καθόλου η Cosmote. Κρίμα... από τις λίγες φορές που έχουν οι άλλες και είναι απούσα η Cosmote. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Δεν ξέρω αν έχει η Cosmote κάλυψη εκεί. Τελευταία φορά που πήγα είχε η Vodafone λίγο, στα ψηλά μέρη. Τώρα έχει και η ΤΙΜ. Λογικά με αυτά που λες δεν θα έχει καθόλου η Cosmote. Κρίμα... από τις λίγες φορές που έχουν οι άλλες και είναι απούσα η Cosmote. Η vodafone καλυψε πολυ καλα τη Μυκονο! Ηταν απο καιρο ετοιμη! Ποτε το ειδες λιγο? Μιλησα με καποιον γνωστο εκει και μου ειπε οτι σιγουρα υπαρχουν αρκετοι σταθμοι αφου καλυπτει ακομα και πολυ τρελα μερη! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Πρίν 2 χρόνια ακριβώς.. Τώρα δεν ξέρω η κατάσταση πώς είναι. Σίγουρα καλύτερη από αυτά που λες... :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Τις τελευταίες μέρες και μάλιστα σήμερα το έπαθα πάλι, πολλές κλήσεις που πάω να κάνω ακυρώνονται και ακούγεται το γνωστό τριτονικό σήμα μπλιμ μπλιμ μπλιμ...:confused: Με την τρίτη προσπάθεια πιάνω γραμμή. Βέβαια δεν το παθαίνω συνέχεια αλλά δεν το κανε αυτό η κοσμοτέ παλιότερα. Ελπίζω να ναι κάτι που θα διορθωθεί. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Λοιπόν το Σαββατοκύριακο που βρέθηκα σε κάποια χωριά της ορεινής Αργιθέας (Αργιθέα-Ανθηρό),η μόνη που είχε σήμα (εδώ και 5 χρόνια περίπου) ήταν η κοσμοτέ, οι άλλες δυο ''μούγκαφον''!Συγκεκριμένα στο κατέβασμα του ορεινού όγκου του Τυμπάνου πρός την Αργιθέα οι άλλες δυο εταιρείες ήταν μετά απο λιγο απούσες. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Λοιπόν το Σαββατοκύριακο που βρέθηκα σε κάποια χωριά της ορεινής Αργιθέας (Αργιθέα-Ανθηρό),η μόνη που είχε σήμα (εδώ και 5 χρόνια περίπου) ήταν η κοσμοτέ, οι άλλες δυο ''μούγκαφον''!Συγκεκριμένα στο κατέβασμα του ορεινού όγκου του Τυμπάνου πρός την Αργιθέα οι άλλες δυο εταιρείες ήταν μετά απο λιγο απούσες. δίκιο έχεις αλλά αν η cosmote δεν είχε δίκτυο κορμού στην περιοχή από ΟΤΕ,μεταγωγικά και ρεύμα από ΕΡΤ στην ίδια κατάσταση θα ήταν τώρα...Η Cosmote χρησιμοποιεί 100% τα links του ΟΤΕ στην περιοχή.Οι άλλες δύο για να περάσουν από τον Τύμπανο μεταγωγικά πρέπει να κάνουν ολόκληρη διαδικασία(η οποία από ΤΙΜ ολοκληρώνεται μέσω Ευρυτανίας)δυστυχώς ενσύρματο δίκτυο δε διαθέτουν όπως ο ΟΤΕ,υπομονή,υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες,διάθεση και χρήμα υπάρχει:!: Μπράβο στη Cosmote που καλύπτει αυτές τις περιοχές αυτές της Καρδίτσας,ελπίζω να φθάσουν και οι άλλες λίαν συντόμως στην περιοχή:) Λογικά TIM & vodafone θα κάνουν κοινές εργασίες στην περιοχή της Αργιθέας! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Με 1 μπάρα σήμα δεν μπόρεσα να κάνω κλήση στην Εγνατία Καβάλας πρός Ν. Πέραμο.. Μετά μιλούσα με το ζόρι και ο άλλος δεν με άκουγε. Εγώ τον άκουγα.. Πλασματικό σήμα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Με 1 μπάρα σήμα δεν μπόρεσα να κάνω κλήση στην Εγνατία Καβάλας πρός Ν. Πέραμο.. Μετά μιλούσα με το ζόρι και ο άλλος δεν με άκουγε. Εγώ τον άκουγα.. Πλασματικό σήμα; χμμ πλασματικό σήμα θα ήταν αν έβλεπες πολύ περισσότερες μπάρες αλλά δε μπορούσες να μιλήσεις.. τώρα μάλλον απλά δεν έχει καλή κάλυψη εκεί Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Με 1 μπάρα σήμα δεν μπόρεσα να κάνω κλήση στην Εγνατία Καβάλας πρός Ν. Πέραμο.. Μετά μιλούσα με το ζόρι και ο άλλος δεν με άκουγε. Εγώ τον άκουγα.. Πλασματικό σήμα; αυτό δεν είναι πλασματικό σήμα.Πλασματικό σήμα έχεις όταν ΑΚΟΜΑ και όταν το σήμα είναι δυνατό δε μπορείς να κάνεις κίνηση,ούτε ακόμη και με 50 προσπάθειες:X Πλασματικό σήμα υπάρχει στις θάλασσες συνήθως(πάνω στα πλοία συνήθως το καταλαβαίνετε),στις παραλίες...πάντως οι extended cells δε χρησιμοποιούνται και πάρα πολύ από ότι βλέπω και από τις τρεις μας εταιρίες! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Με 1 μπάρα σήμα δεν μπόρεσα να κάνω κλήση στην Εγνατία Καβάλας πρός Ν. Πέραμο.. Μετά μιλούσα με το ζόρι και ο άλλος δεν με άκουγε. Εγώ τον άκουγα.. Πλασματικό σήμα; Στο σημειο που βρισκοσουν ειχες 1 μπαρα (ληψη) στο κινητο σου. Με το σημα αυτο μπορουσες να λαμβανεις απο τον κοντινο σταθμο αλλα δεν μπορουσε το δικο σου σημα να φτασει σ' αυτον και ετσι δεν σε ακουγε. Προφανως ειχε λιγο παρατραβηγμενο TX χωρις ενισχυση ληψης! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Παΐδια θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι !ξέρετε εάν υπάρχει κάλυψη της Cosmote στο Παγγαίο Όρος και στο Νέστο ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts