olympiakos7_69 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Θενξ για την απάντηση, τη βρήκα την άκρη τελικά, όντως έτσι είναι όπως τα λες. Το πρόβλημα είναι ότι για να βρεις 4άρια DIMMs που θέλει το εν λόγω laptop πρέπει να ψάξεις αρκετά. Και φυσικά το μεγάλο θέμα είναι ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, τόσο τα επίσημα της HP όσο και άλλων κατασκευαστών, και μιλάμε για τρελές τιμές, κάτι 200άρια, κάτι 300άρια κλπ, και μόνο για το ένα DIMM... :wacko: Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ, από τη στιγμή που ένα kit 4GB (2x 2GB) του ίδιου τύπου δεν κοστίζει πάνω από 50-60 Ευρώ; :what: Δηλαδή να έχεις δώσει 1200 Ευρώπουλα για ένα υπολογιστή και να σου ζητούν άλλα 600-700 για να βάλεις άλλη τόση μνήμη; Εντελώς παράλογο κατ' εμέ. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία; Από πού αγοράζουμε φθηνές και αξιόπιστες μνήμες για laptop; Γιατι οι περισσοτεροι δεν χρειζονται 8GB μνημης, που σημαινει μειωμενη παραγωγη, που σημαινει υψηλο κοστος.. Μην βιαζεσαι, θα πεσουν οι τιμες..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Η επιδότηση που θα δώσουν για τους μαθητές 1ης γυμνασίου, μπορεί να γίνει άχρηστη αν πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς τις τεχνικές προδιαγραφές!! 1) Επιπλέον χρήματα δεν μπορείς να δώσεις. 2) Το μέγιστο βάρος να είναι 1,5 kg 3) Η μπαταρία να κρατάει το λιγότερο 5,5 ώρες. laptop μέχρι 450 ευρώ με τέτοιο βάρος και τέτοια αυτονομία πολύ δύσκολα να βρεις κανείς. Από τη μία ζητάνε να είναι ελαφρύ κι από την άλλη να έχει καλή αυτονομία. Αυτά τα 2 δύσκολα πάνε πακέτο. Βέβαια δε νομίζω να καθήσουν να ελέγξουν στα laptop και την κάθε λεπτομέρεια.. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το LENOVO IDEAPAD S12. Τί γνώμη έχετε για τα lenovo? Φαίνεται πολλή καλή επιλογή το συγκεκριμένο. Οθόνη 12,1", διάρκεια μπαταρίας 6,2 ώρες και σε κάποια review που είδα φαίνεται αρκετά καλό! Συγγνώμη που ξαναεπιστρέφω τόσο πίσω. Το έψαξα κι εγώ πολύ λίγο το θέμα αυτό (αν και τώρα θα πάω 3η γυμνασίου). Βρήκα τις προδιαγραφές που έχει ΕΔΩ αναλυτικά... Στην αρχή όλα καλά, όλα ωραία, μέχρι που εμφανίστηκαν αυτά που ανέφερες. Μπαταρία >5,5 ώρες και βάρος <1,5kg :confused:. Βρήκα μια χαρά laptop μέχρι 450Ε αλλά χαλούσε, επείδη δεν είχαν τόσο μεγάλη μπαταρία και δεν ήταν τόσο ελαφριά. Το βάρος, εννοείτε ότι αποκλείει όλα τα 15άρια και σε στέλνει σε στυλ netbook. Ήταν έξυπνη κίνηση στην αρχή, αλλά τώρα μου φένετε ότι το έκαναν για να πουληθούν κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, που λογικά δεν πουλιόντουσαν πριν... Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να βρεις laptop με αυτές τις προδιαγραφές... Το Lenovo που είπες, έχει εγγύηση 1 έτος, ενώ ζητάει 3. Δεν ξέρω αν αυτό παίξει ρόλο. Σαν χαρακτηριστικά είναι έτσι κι έτσι... Θα μπορούσε να έχει 1GB μνήμη παραπάνω για να μην χρειάζετε αναβαθμήσεις. Και μια ερώτηση. Ο Solo είναι δυπήρυνος?? Για χρονισμούς μνήμης, rpm του σκληρού και τέτοια δεν λέω, γιατί ούτως ή άλλως δεν περιμένουμε και μεγάλες ταχύτητες από το συγκεκριμένο μηχάνημα... :p my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 τελικα ουτε με το arcade αναγνωριζει τα blue ray δισκαικια...καμμια αλλη ιδιεα? τελικα ψαχνοντας βρηκα οτι το εχουν και αλλοι το συγκεκριμενο προβλημα και η λυση του ειναι πολυ απλη... ενα προσεχτικο καθαρισμα της blue ray κεφαλης με μια μπατονετα και καθαρο οινοπνευμα και τα δισκακια παιζουν κανονικοτατα! :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 To laptop mou kollage ki apofasisa na tou kanw epanekinnhsh. mou eipe kati gia katestrammeno mhtrwo kai phga na tou kanw format. de mpainei omws kanena os ki exi sfalmata. sthn ekatastash tou ubuntu leei I/O Error. ti na kanw re paidia???? PS. Xilia sorry gia ta greklish, alla grafw apo kinhto xwris ellhnika. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Συγγνώμη που ξαναεπιστρέφω τόσο πίσω. Το έψαξα κι εγώ πολύ λίγο το θέμα αυτό (αν και τώρα θα πάω 3η γυμνασίου). Βρήκα τις προδιαγραφές που έχει ΕΔΩ αναλυτικά... Στην αρχή όλα καλά, όλα ωραία, μέχρι που εμφανίστηκαν αυτά που ανέφερες. Μπαταρία >5,5 ώρες και βάρος <1,5kg :confused:. Βρήκα μια χαρά laptop μέχρι 450Ε αλλά χαλούσε, επείδη δεν είχαν τόσο μεγάλη μπαταρία και δεν ήταν τόσο ελαφριά. Το βάρος, εννοείτε ότι αποκλείει όλα τα 15άρια και σε στέλνει σε στυλ netbook. Ήταν έξυπνη κίνηση στην αρχή, αλλά τώρα μου φένετε ότι το έκαναν για να πουληθούν κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, που λογικά δεν πουλιόντουσαν πριν... Έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να βρεις laptop με αυτές τις προδιαγραφές... Το Lenovo που είπες, έχει εγγύηση 1 έτος, ενώ ζητάει 3. Δεν ξέρω αν αυτό παίξει ρόλο. Σαν χαρακτηριστικά είναι έτσι κι έτσι... Θα μπορούσε να έχει 1GB μνήμη παραπάνω για να μην χρειάζετε αναβαθμήσεις. Και μια ερώτηση. Ο Solo είναι δυπήρυνος?? Για χρονισμούς μνήμης, rpm του σκληρού και τέτοια δεν λέω, γιατί ούτως ή άλλως δεν περιμένουμε και μεγάλες ταχύτητες από το συγκεκριμένο μηχάνημα... :p Έχω την εντύπωση ότι αν δε βρίσκεις μηχάνημα στα 450€ που να σε καλύπτει, μπορείς να συμπληρώσεις κάποια χρήματα ώστε να αποκτήσεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σου. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Στις ειδήσεις το άκουσα, μπορεί να μην είναι απόλυτα ακριβές. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ήρθε και στην Ευρώπη το πρώτο netbook της Sony (σειρά W): http://www.expansys.com/d.aspx?i=185623 Νομίζω ότι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα στην ποιότητα κατασκευής, αλλά και στην ανάλυση της οθόνης (1366Χ768), αλλά φυσικά και στην εμφάνιση. [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Τα πληκτρα απο το λαπτοπ μου,εχουν αρχισει να ξεθωριαζουν ειναι μαυρα,με λευκα γραμματα,τα οποια ομως σχεδον δεν φαινονται πλεον. υπαρχει κατι που να πουλανε (αυτοκολλητα γραμματα πχ) τα οποια μπορουμε να κολλησουμε πανω στα πληκτρα?? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Τα πληκτρα απο το λαπτοπ μου,εχουν αρχισει να ξεθωριαζουν ειναι μαυρα,με λευκα γραμματα,τα οποια ομως σχεδον δεν φαινονται πλεον. υπαρχει κατι που να πουλανε (αυτοκολλητα γραμματα πχ) τα οποια μπορουμε να κολλησουμε πανω στα πληκτρα?? Δες εδω. Μπορεις να πας και σε μαγαζι που κανει αυτοκολλητακια βεβαια και να παραγγειλεις σε οτι μεγεθος τα θες εσυ και να τα κολλησεις πανω. :) Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ρε παιδιά ο vaio σήμερα τα έπαιξε. τον ανοίγω και η οθόνη του παραμένει κλειστή και γενικά συμπεριφέρεται λες και βρίσκεται σε κατάσταση sleep mode, προσπαθώ αλλά δε μπορώ να τον επαναφέρω στα συγκαλά του :p. any ideas? [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ρε παιδιά ο vaio σήμερα τα έπαιξε. τον ανοίγω και η οθόνη του παραμένει κλειστή και γενικά συμπεριφέρεται λες και βρίσκεται σε κατάσταση sleep mode, προσπαθώ αλλά δε μπορώ να τον επαναφέρω στα συγκαλά του :p. any ideas? Τον δισκο τον διαβαζει?? Απο τα φωτακια εννοω αν το καταλαβαινεις. Ηχο βγαζει οτι μπαινει στα windows??? Ή δεν σου ανοιγει καν το λογισμικο?? Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Τον δισκο τον διαβαζει?? Απο τα φωτακια εννοω αν το καταλαβαινεις. Ηχο βγαζει οτι μπαινει στα windows??? Ή δεν σου ανοιγει καν το λογισμικο?? όχι δεν μου διαβάζει ούτε το δίσκο, η μόνη ένδειξη που είναι αναμένη από τα φωτάκια είναι του on ούτε ήχο πως μπαίνει στα windows. γενικά ούτε τους δίσκους ακούω, μόνο τα ανεμιστηράκια δουλεύουν για περίπου μισό λεπτό και μετά τίποτα, μόνο η λυγνία του on, :( [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 όχι δεν μου διαβάζει ούτε το δίσκο, η μόνη ένδειξη που είναι αναμένη από τα φωτάκια είναι του on ούτε ήχο πως μπαίνει στα windows. γενικά ούτε τους δίσκους ακούω, μόνο τα ανεμιστηράκια δουλεύουν για περίπου μισό λεπτό και μετά τίποτα, μόνο η λυγνία του on, :( Για επεξεργαστης μου ακουγεται το ολο θεμα....:rolleyes: :ninja: Οι μνημες ειναι οκ στην θεση τους??? Δεν νομιζω να τον εχεις "ξεκοιλιασει" και να στα κανει ολα αυτα?? Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Για επεξεργαστης μου ακουγεται το ολο θεμα....:rolleyes: :ninja: Οι μνημες ειναι οκ στην θεση τους??? Δεν νομιζω να τον εχεις "ξεκοιλιασει" και να στα κανει ολα αυτα?? όχι φίλε μου δεν τον έχω πειράξει καθόλου, τώρα αν έχουν ξεκουμπώσει οι μνήμες δε νομίζω, οπότε λες κανένας επεξεργαστής; πάντως μπορεί να τα τίναξε και κανένας σκληρός. [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 όχι φίλε μου δεν τον έχω πειράξει καθόλου, τώρα αν έχουν ξεκουμπώσει οι μνήμες δε νομίζω, οπότε λες κανένας επεξεργαστής; πάντως μπορεί να τα τίναξε και κανένας σκληρός. Δεν μου μοιαζει για προβλημα στον σκληρο ολα αυτα που μου λες. Αν εχεις τη δυνατοτητα δοκιμασε να αλλαξεις σκληρο μονο σου για να δεις αν τελικα ειναι εκει το προβλημα. Αλλιως πηγαινε το στα service της Sony (καλα ξεμπερδεματα εκει περα....) και ασε να σου πουν. Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Καλημερα, Ψαχνω για λαπτοπ 17" και εχω βρει αρκετους οικονομιους(μεχρι 700) οι οποιοι εχουν τους χ2 της AMD. Μπορει καποιος να μου πει αν ειναι ικανοποιητικοι σε σχεση παντα με αυτους της intel? Επισης αν εχετε καποιο λαπτοπ υποψη σας με 17",250hdd, μετρια καρτα γραφικων και 3-4 ραμ.. Τελος να πω οτι εχει μεγαλη σημασια για εμενα να εχει ευρωπαικο service/εγγυηση γιατι θα βρισκομαι εξωτερικο για σπουδες.. tks EDIT http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362657&catid=010200 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908235 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906699 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905362 Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Δεν μου μοιαζει για προβλημα στον σκληρο ολα αυτα που μου λες. Αν εχεις τη δυνατοτητα δοκιμασε να αλλαξεις σκληρο μονο σου για να δεις αν τελικα ειναι εκει το προβλημα. Αλλιως πηγαινε το στα service της Sony (καλα ξεμπερδεματα εκει περα....) και ασε να σου πουν. καλώς manolog3 σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια μάλλον αυτό θα κάνω :) [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Μια ερωτηση..τα laptop Lg εχουν cd-recovery?? :O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Μια ερωτηση..τα laptop Lg εχουν cd-recovery?? :O Ναι απ' οσο θυμαμαι!! Για ποιο μοντελο θες?? Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 δεν ξερω..απλα καποιος θα μου φερει τον υπολογιστη για να βγαλουμε τα vista και λεω αν δεν πετυχει κατι..να ξαναπερασω το υπαρχον λογισμικο. εχω την εντυπωση οτι αυτος ειναι 64bit κι'εγω εχω αυθεντικα xp 32bit. θα δουμε στην πορεια τι θα γινει και θα ξαναποσταρω.:) Τελικα ηταν 32bit! και εκανα φορματ..και ολα πηγανε μια χαρα. επισης εχει κανονικα recovery cd. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο από τα λαπτοπ τα οποία είναι προτεινόμενα για τους μαθητές 1ης γυμνασίου. Μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=18 http://www.you.gr/b2c_iqshop/Mathitiko_Netbook.do έχει και σε άλλες σελίδες.. αλλά βλέπω έχει πάνω κάτω τα ίδια. Θα προτιμούσα να έχει οθόνη 11,6" αντί για 10,1".. Ήδη και οι 2 οθόνες είναι μικρές οπότε ας διαλέξω την λίγο μεγαλύτερη. Για 11,6" υπάρχουν αυτά τα 2: ASUS EEE PC 1101HA ACER ASPIRE ONE 751H Ποιό από τα 2 είναι καλύτερο? Επεξεργαστή έχουν ίδιο. Οθόνη βλέπω το asus έχει led ενώ το acer έχει TFT LCD. Ποια από τις 2 είναι καλύτερη? Και τα 2 έχουν μνήμη ραμ 1024 αλλά το acer λέει ότι έχει δυνατότητα επέκτασης έως τα 2GB. Το asus δεν έχει αυτή τη δυνατότητα? Η κάμερα είναι 1,3 στο asus και 0,3 στο acer αλλά οκ.. δεν με απασχολεί και τόσο αυτό. Για msn/skype κλπ μια χαρά είναι και η 0,3 το θέμα είναι πόσο καλή είναι η ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό. Και τέλος η μπαταρία. Για το asus λέει στην σελίδα στο you ότι κρατάει μέχρι 9,5 ώρες!! Για το acer λέει ότι έχει μπαταρία 6 κελιών. Πόσο διαρκεί? Επίσης σε φωτογραφίες και βίντεο που είδα.. η μπαταρία του acer πετάγεται πολύ έξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο από τα λαπτοπ τα οποία είναι προτεινόμενα για τους μαθητές 1ης γυμνασίου. Μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=18 http://www.you.gr/b2c_iqshop/Mathitiko_Netbook.do έχει και σε άλλες σελίδες.. αλλά βλέπω έχει πάνω κάτω τα ίδια. Θα προτιμούσα να έχει οθόνη 11,6" αντί για 10,1".. Ήδη και οι 2 οθόνες είναι μικρές οπότε ας διαλέξω την λίγο μεγαλύτερη. Για 11,6" υπάρχουν αυτά τα 2: ASUS EEE PC 1101HA ACER ASPIRE ONE 751H Ποιό από τα 2 είναι καλύτερο? Επεξεργαστή έχουν ίδιο. Οθόνη βλέπω το asus έχει led ενώ το acer έχει TFT LCD. Ποια από τις 2 είναι καλύτερη? Και τα 2 έχουν μνήμη ραμ 1024 αλλά το acer λέει ότι έχει δυνατότητα επέκτασης έως τα 2GB. Το asus δεν έχει αυτή τη δυνατότητα? Η κάμερα είναι 1,3 στο asus και 0,3 στο acer αλλά οκ.. δεν με απασχολεί και τόσο αυτό. Για msn/skype κλπ μια χαρά είναι και η 0,3 το θέμα είναι πόσο καλή είναι η ποιότητα σε χαμηλό φωτισμό. Και τέλος η μπαταρία. Για το asus λέει στην σελίδα στο you ότι κρατάει μέχρι 9,5 ώρες!! Για το acer λέει ότι έχει μπαταρία 6 κελιών. Πόσο διαρκεί? Επίσης σε φωτογραφίες και βίντεο που είδα.. η μπαταρία του acer πετάγεται πολύ έξω. φίλε επειδή πήρα πρόσφατα netbook, το έψαξα πάρα πολύ, κατ' αρχάς, σχετικά με τν μνήμη, όλα τα netbook δέχονται μέχρι 2GB σε ένα slot..... σχετικά με την ισχύ, αυτά που έβγαλαν 11,6" οθόνη είναι παρτάλια σε σχέση με τα 10,1" που έχουν τον Atom N280 εγώ πήρα το asus eee 1000HE και έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος!!!!! τώρα σχετικά για κάποιο παιδάκι, που θα χρησιμοποιεί αυτό το netbook όχι ως ένα εργαλείο δουλειάς ώστε να βάλει όρια, καλύτερα ας έχει μεγαλύτερη οθόνη θυσιάζοντας επιδόσεις.... σχετικά με την μπαταρία, να ξέρεις θα είναι μικροσκοπική σε σχέση με άλλα (όπως το δικό μου που ανέφερα) επίσης επειδή παίζει αρκετή χρηματική διαφορά ψάξε το λίγο, π.χ. δες εδώ http://skroutz.gr/s/87457/Asus-Eee-PC-1101HA-Seashell.html?keyphrase=asus+1101 http://skroutz.gr/s/79585/Acer-Aspire-One-751h.html?keyphrase=acer+751 είναι προτιμότερο, τα 50€ διαφορά και παραπάνω που βγαίνουν να τα δώσεις για ένα καλύτερο dvd rw εξωτερικό και είναι καλύτερο το asus, και από ποιότητα, και από χαρακτηριστικά, και φυσικά αν δεις ταινία σ αυτή την οθόνη θα πάθεις πλάκα!!!! l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο από τα λαπτοπ τα οποία είναι προτεινόμενα για τους μαθητές 1ης γυμνασίου. εγω θα σου ελεγα να παρεις μεγαλυτερη σε ιντσες οθονη..γιατι για μαθητη τοσο μικρη οθονη ειναι οτι το χειροτερο. τωρα αμα επιμενεις..διαλεξε αναμεσα σε Asus & Toshiba [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Βρε παιδιά μην μου απαντάτε ότι να 'ναι. Υπάρχουν προδιαγραφές που πρέπει να έχει το λαπτοπ για τους μαθητές 1ης γυμνασίου (για τον αδερφό μου). Η οθόνη 11,6" είναι η μεγαλύτερη που κυκλοφορεί με αυτές τις προδιαγραφές. Οι μπαταρίες είναι παραπάνω από ικανοποιητικές από τη στιγμή που κρατάνε πάνω από 6 ώρες. Επίσης δεν εχω την δυνατότητα να βάλω επιπλέον χρήματα για να πάρω κάτι καλύτερο γιατί δυστυχώς δεν επιτρέπεται. Τα λαπτοπ που καλύπτουν τις προδιαγραφές που πρέπει.. είναι αυτα που έβαλα στα 2 πρώτα λινκς. Και σε αλλά καταστήματα που είδα, σχεδόν τα ίδια λαπτοπ έχουν. Το asus δεν γράφει να υποστηρίζει επέκταση μνήμης. Οπότε έστω κι αυτή η μικρή αναβάθμιση που μπορεί να γίνει στο acer είναι καλό. Τα πολλά μπ σε μια κάμερα δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και καλό. Σημασία έχει το μέγεθος του αισθητήρα το οποίο δεν το γνωρίζουμε. Η μπαταρία του acer νομίζω κρατάει γύρω στις 6-7 ώρες δηλαδή λίγο λιγότερο από το asus. Τώρα για τις οθόνες δεν ξέρω ποιος από τους 2 τύπους είναι καλύτερος. Γενικώς πάντως τα acer έχουν βγει αξιόπιστα απ' ότι εχω δει! edit: Τελικά η μπαταρία του acer διαρκεί 8 ώρες. Επίσης οι οθόνες πρέπει να είναι ίδιες μιας και απ' ότι βλέπω και οι 2 έχουν LED Backlight στην ίδια ανάλυση. Οπότε νικητής μάλλον βγαίνει το acer στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μνήμης έστω 1gb επιπλέον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Παιδια πηρα προσφατα ena acer laptop και δε φορτιζει η μπαταρια του,κατω αριστερα γραφει πχ 90% συνδεδεμενη δε φορτιζει.Τι γινεται ξερει κανεις?Ν σας πω οτι το λαπτοπ ειναι 3 ημερων απο eshop Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Παιδια πηρα προσφατα ena acer laptop και δε φορτιζει η μπαταρια του,κατω αριστερα γραφει πχ 90% συνδεδεμενη δε φορτιζει.Τι γινεται ξερει κανεις?Ν σας πω οτι το λαπτοπ ειναι 3 ημερων απο eshop αμα ειναι 3 ημερες εχεις το δικαιωμα αλλαγης μπαταριας η του λαπτοπ (εφοσον εχει προβλημα) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts