Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μενει σταθερη η ενδειξη οτι βρισκεται στο 90%?

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι εμενε εκανα μια επαναφορα ρυθμισεων στα windows και πλεον δειχνει να φορτιζει κανονικα μεχρι 100%
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα επειδη σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι για να μπαινω στο ιντερνετ και να παιζω κανενα παιχνιδι οχι με τρελα γραφικα και επεδη δεν ξερω απο λαπτοπ πολλα αν μπορειται να μου πειται ιδεεs ευχαριστω

καλημερα επειδη σκεφτομαι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι για να μπαινω στο ιντερνετ και να παιζω κανενα παιχνιδι οχι με τρελα γραφικα και επεδη δεν ξερω απο λαπτοπ πολλα αν μπορειται να μου πειται ιδεεs ευχαριστω

hp mini 2140 349 € αλουμινιο ολο και αν θες μπορω να σου πω μαγαζι να το παρεις 280 σφραγισμενο.ειναι νετβοοκ 10αρι

καταρχας δεν μας ειπες ποσα χρηματα διαθετεις! παιζει βασικο ρολο..για να σου προτεινω καποιο λαπτοπ :worry:

hp mini 2140 349 € αλουμινιο ολο και αν θες μπορω να σου πω μαγαζι να το παρεις 280 σφραγισμενο.ειναι νετβοοκ 10αρι

To παιδι θελει να παιζει παιχνιδια! σε 10' οθονη δεν μπορει να κανει τιποτα!!! :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι διαφορα των παρακατω HP notebooks:

1) hp mini 730 notebook και

2) HP 110c-1010ev Mini PC Notebook

Βλεπω οτι το 2ο εχει μεγαλυτερο σκληρο

Απλα το κυριο πραγμα που θελω να δω ειναι ποιο απο τα δυο συνδέεται με οθονη πλασμα? το 1ο εχει ενα βισμα το οποιο δεν γνωριζω τι ειναι, εχει HDMI?

το 2ο νομιζω εχει οθονης νομιζω.

Οποιος γνωριζει ας με βοηθήσει

Ευχαριστω :O

Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

καλημερα μεχρι 500 δινω και αν γινεται να εχει 15 οθονη ευχαριστω και για παιχνιδια οχι τιποτα με τρελλα γραφικα

καλυτερα για μενα να βρεις λαπτοπ με 15.4' ιντσες οθονη! (να παιζεις αξιοπρεπως ενα παιχνιδι)

Εγω ειμαι "κολλημενος" Toshiba και υπερ-ευχαριστημενος! γι'ευτο θα σου προτεινω μονο Toshiba.

Toshiba Satellite L300-255 απο 530 ευρο

Intel Core 2 Duo T4200 2.0 GHz, Μνήμη: 2 GB, Σκληρός δίσκος: 250 GB, Οθόνη: 15.4 in, Ανάλυση: 1280x800 WXGA, Κάρτα γραφικών: GMA 4500M, DVD-RW, Windows Vista Home Premium 

Toshiba Satellite L300D-10B απο 500 ευρο

AMD Athlon X2 Dual-core TK-57 1.9 GHz, Μνήμη: 2 GB, Σκληρός δίσκος: 160 GB, Οθόνη: 15.4 in, Ανάλυση: 1280x800 WXGA, Κάρτα γραφικών: Radeon X1200, DVD-RW, Windows Vista Home Premium 

στο οριο των 500 ευρο που διαθετεις..θα βρεις λαπτοπ με ισως καλυτερα χαρακτηριστικα..και αυτα τα προσφερει η Acer αλλα να την αποκλησεις απο τις επιλογες σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την 4500M και την X1200 αντε κανα Football Manager να παιξεις ή καποιο adventure παιχνιδι.

Για FPS / strategy / sports (PES-FIFA 2010) κτλ λιγο (εως πολυ) δυσκολο το βλεπω.

Με την 4500M και την X1200 αντε κανα Football Manager να παιξεις ή καποιο adventure παιχνιδι.

Για FPS / strategy / sports (PES-FIFA 2010) κτλ λιγο (εως πολυ) δυσκολο το βλεπω.

ναι αλλα με 500 ευρο μπορεις να βρεις κατι καλυτερο?? :blink: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας παιδιά.

Είμαι σε αναζήτηση φορητού και έχει μπερδευτεί….:wacko:

Επειδή το laptop, όταν το έχω σπίτι, θα το χρησιμοποιώ με εξωτερική οθόνη μεγάλου μεγέθους και λογικά, εξωτερικό πληκτρολόγιο, θα προτιμούσα το ίδιο το Laptop να είναι μικρό (12άρι ή 13άρι) , ώστε εκτός σπιτιού να έχει καλή αυτονομία και φορητότητα.

Απαραίτητα 3-4 γίγα ραμ και επεξεργαστής core 2 duo τουλάχιστον στα 2 -2,1.

Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις.

Καμιά πρόταση?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ναι αλλα με 500 ευρο μπορεις να βρεις κατι καλυτερο?? :blink: :cool:

Με τόσα πήρα 17αρι DELL από EBAY.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με τόσα πήρα 17αρι DELL από EBAY.

Καλα απο e-bay παιρνεις τα παντα.

εγω παντως δεν θα εμπαινα στον κοπο να αγοραζα υπολογιστη απο εκει..

καλυτερα απο Ελληνικο καταστημα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο(εγγυηση).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιος από τους παρακάτω επεξεργαστές είναι καλύτερος?

Intel Atom Z520 (1.33 GHz)

Intel Atom N270 (1.6GHz)

Πρόκειται για τα μαθητικά netbook. Προφανώς ο δεύτερος είναι καλύτερος.. το θέμα είναι πόσο καλύτερος είναι? Υπάρχει μεγάλη διαφορά? Σε ένα κατάστημα μου είπαν ότι ο δεύτερος είναι πραγματικά πολύ πιο γρήγορος από τον πρώτο.. αλλά το παιδί που μου το είπε αυτό δεν φαινόταν και για πολύ έμπειρος..

Απλά επειδή το πρώτο έχει οθόνη 11,6" ενώ το δεύτερο έχει οθόνη 10,1" και πιστεύω ότι η διαφορά στους επεξεργαστές είναι πολλή μικρή.. λέω να προτιμήσω το πρώτο.

Ακούω γνώμες!

Καλα απο e-bay παιρνεις τα παντα.

εγω παντως δεν θα εμπαινα στον κοπο να αγοραζα υπολογιστη απο εκει..

καλυτερα απο Ελληνικο καταστημα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο(εγγυηση).

Σχετικά με εγγύηση, το DELL ήρθε με 3 χρόνια Διεθνή εγγύηση και μάλιστα BUSINESS.

Έρχονται και το πέρνουν από το σπίτι σου αν έχει πρόβλημα..

Για ρώτα πόσο έχει εδώ που δίνουν όλοι 1-2 χρόνια μόνο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όπως ξέρετε φέτος τα πρωτάκια παίρνουν τα γνωστά netbook.

Έτσι ο ξάδερφός μου θα πάρει ένα και του είπα να πάρει το Asus EEE PC 1101.Έχει την 11,6 την οθόνη και τον καιούργιο(νομίζω επεξεργαστή).Έχω κάποιες ερωτήσεις:

1)Τον Z520 τον έχει δοκιμάσει κανένας?Είναι πιο γρήγορος από τον N270 και τον Ν280?

2)Σε σχέση με το acer 751H τι γνώμη έχετε?

3)Τώρα που δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τα XP και το Xandros που έχουν πάνω τους τα μικρά και θέλω να βάλω τα Seven και το Debian.Που θα βρω τα προγράμματα για να τα περάσω μετα στα Seven και στο Debian?

Πήρε ο αδερφός μου το acer 751h και το ενσωματωμένο μικρόφωνο που έχει όποτε θέλει λειτουργεί.. όποτε θέλει δεν λειτουργεί. Για να το ξεμπλοκάρω πηγαίνω στις ρυθμίσεις το κάνω μία ενεργοποίηση-απενεργοποίηση και λειτουργεί.

Τί μπορεί να φταίει? Υπάρχει καμία λύση να μην χρειάζεται να κάνω αυτό το πράγμα όποτε κολλάει το μικρόφωνο? Με εξωτερικό μικρόφωνο που σύνδεσα δεν έδειξε να έχει πρόβλημα.. αλλά προτιμώ το ενσωματωμένο.

Κατ' τα άλλα είναι πολύ καλό λαπτοπ!!

για κοίτα μήπως πρέπει να ξαναπεράσεις τον driver ή αν έχει βγει καινούργιος.

@ aromeo

Υπάρχει μία και μοναδική διαφορά.Ο Intel Atom Ζ520 υποστηρίζει τις εντολές της Intel για hardware virtualization (VT-x) ενώ οι άλλοι δύο όχι.Επίσης ο Ζ520 έχει λίγο πιο βελτιωμένο thermal envelope κατά 0.5Watt

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Με τις μπαταρίες στα λαπτοπ ισχύει ότι ισχύει και για τα κινητά? Οι πρώτες φορτίσεις/αποφορτίσεις πρέπει να είναι φουλ? Όταν είναι στην πρίζα ανοιχτό είναι καλύτερο να βγάζω και την μπαταρία?

παιδες ενα καλο 12αρι ποιο ?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΕΝΑ HP DV6845 LAPTOP. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ......ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΣ(ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΚ...

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ Ο CD-DVD RECORDER ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΜΑΙΛ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡ ( ΕΧΕΙ ΑΨΟΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.....Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ (ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ) ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΚ...ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ USB ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ.

ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ.....ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ?????

ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ BLUE RAY ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ... ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 50-60 €......ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ :O

Let's conspire to re-ignite

All the souls that would die just to feel alive!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...