tsiftsism Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Εμένα έτσι εμφανίζεται η κεντρική σελίδα. Έχω τη lifetime subscription. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Εμένα έτσι εμφανίζεται η κεντρική σελίδα. Έχω τη lifetime subscription. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και σε μένα έτσι φαίνεται ακριβώς Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 εμένα έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 εμένα έτσι Εμένα δε γράφει αυτό κάτω κάτω το ποσοστό. Έχει καμία ρύθμιση για να το δείχνει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Δεν το δείχνει γιατί είσαι στο 100%. Όταν βλέπεις μειωμένο ποσοστό όπως της φωτογραφίας, σημαίνει ότι ο χρήστης δεν έχει επιλέξει κλείδωμα στο τηλέφωνο του. Είτε δακτυλικό αποτύπωμα, είτε pin, είτε μοτίβο.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2019 Δεν το δείχνει γιατί είσαι στο 100%. Όταν βλέπεις μειωμένο ποσοστό όπως της φωτογραφίας, σημαίνει ότι ο χρήστης δεν έχει επιλέξει κλείδωμα στο τηλέφωνο του. Είτε δακτυλικό αποτύπωμα, είτε pin, είτε μοτίβο.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ποιο blocker κόβει διαφημίσεις από εφαρμογές/YouTube? Το adaway δε το κάνει αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_tech Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ποιο blocker κόβει διαφημίσεις από εφαρμογές/YouTube? Το adaway δε το κάνει αυτό. Χωρίς root και στην στοκ εφαρμογή κανένα από όσο γνωρίζω. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές εφαρμογές. Παράθεση FB page YT Channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ξέχασα να το αναφέρω, είμαι ήδη root Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Το παρακάτω ισχύει,αν βάλεις Ρώσικη ΙΡ. "Change your IP to Russian, and you can get it from official site for 519 RUR (about 7,5 EUR), what is 4+ times cheaper. Link: https://adguard.com/ru/license.html?lifetime=true&promoCode=RABBIT2019&checkout=true " Αυτό ισχύει ακόμα. με 11.06 Euro έχεις 1+1 συσκευή για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ποιο blocker κόβει διαφημίσεις από εφαρμογές/YouTube? Το adaway δε το κάνει αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔε χρειάζεται adblocker για αυτό. Απλά κατέβασε το YouTube Vanced. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Οκ για YouTube Στις εφαρμογες??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Οκ για YouTube Στις εφαρμογες??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο adaway δεν σου κόβει διαφημίσεις από τις εφαρμογές? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Όχι. Σε παιχνίδια εμφανίζονται κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Όχι. Σε παιχνίδια εμφανίζονται κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τις διαφημίσεις που δεν κόβει το adaway (root), δεν τις κόβει κανένα. Σε αντίθεση με αυτές που δουλεύουν μέσω google adds (η παρόμοιο τρόπο και κόβονται), οι συγκεκριμένες είναι ενσωματωμένες στην εφαρμογή, οπότε δε μπορούν να κοπούν με κανένα τρόπο. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Παλιότερα (έχει 2 χρόνια σίγουρα) θυμάμαι πως έκοβε τα πάντα. Δεν έβλεπα καθόλου διαφημίσεις. Τι να πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Παλιότερα (έχει 2 χρόνια σίγουρα) θυμάμαι πως έκοβε τα πάντα. Δεν έβλεπα καθόλου διαφημίσεις. Τι να πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως κάτι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά? Πχ να βγάλεις την εφαρμογή από βελτιστοποίηση μπαταρίας, να μένει πάντα στην μνήμη κλπ Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Θα πρέπει να το ψάξω παραπάνω. Δεν άλλαξα κάτι, απλά έκανα εγκατάσταση, κατέβασμα hosts, reboot και βουαλα. Θα δω μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Παλιότερα (έχει 2 χρόνια σίγουρα) θυμάμαι πως έκοβε τα πάντα. Δεν έβλεπα καθόλου διαφημίσεις. Τι να πω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπήρχε ένα mod στο xposed που έκοβε και αυτές τις εφαρμογές που δεν κόβει το adaway adguard. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά το δούλευα παλιότερα και δεν είχε ούτε σε in game διαφημισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Λες να το είχα μέσω xposed? Δε θυμάμαι καλά .... Πάντως απογοήτευση το adaway Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Λες να το είχα μέσω xposed? Δε θυμάμαι καλά .... Πάντως απογοήτευση το adaway Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χίλιες φορές adguard ναι. Έχει τα πάντα. Και YouTube vanced. Magisk για κρύψιμο root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Υπήρχε ένα mod στο xposed που έκοβε και αυτές τις εφαρμογές που δεν κόβει το adaway adguard. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά το δούλευα παλιότερα και δεν είχε ούτε σε in game διαφημισεις. μαλλον λες το minminguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Γιατί ρε παιδιά το πληρώνετε και σας απογοήτευσε το adaway ? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Χίλιες φορές adguard ναι. Έχει τα πάντα. Και YouTube vanced. Magisk για κρύψιμο root. Θα το τσεκαρω. μαλλον λες το minminguard Ίσως αυτό είναι. Κάτι με θυμίζει το όνομα. Γιατί ρε παιδιά το πληρώνετε και σας απογοήτευσε το adaway ? Γιατί, για να σε απογοητεύσει κάτι πρέπει να το έχεις πληρώσει? Όταν είναι φρι και δε κάνει αυτό που υπόσχεται, για σένα είναι οκ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Είναι τσάμπα και δεν κάνει το 10%(τυχαίο νούμερο) που υπόσχεται και είναι απογοήτευση; :confused: Δεν σου τη λέω, κουβέντα κάνουμε. Το έχεις ψάξει περισσότερο και όντως δεν υπάρχει λύση; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts