panosp77 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 της nilkin ο φορτιστής απο ebay παιδες με 5V 2A κανει για φόρτιση του oneplus3t κανονικα χωρις να ειναι γρηγορη εννοω κ ποσο περίπου χρονικο διαστημα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lama10 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδιά ποια είναι η καλύτερη από αυτές τις 3 ? https://www.amazon.com/RhinoShield-CrashGuard-Protection-Durability-Lightweight/dp/B01JOPJUPC https://www.amazon.com/Spigen-Rugged-OnePlus-Resilient-Absorption/dp/B01H3PEWDK/ref=pd_sim_107_6?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B01H3PEWDK&pd_rd_r=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F&pd_rd_w=Fymkf&pd_rd_wg=WUlxd&psc=1&refRID=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F https://www.amazon.com/dp/B01HBLS85Y?psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos79 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδιά ποια είναι η καλύτερη από αυτές τις 3 ? https://www.amazon.com/RhinoShield-CrashGuard-Protection-Durability-Lightweight/dp/B01JOPJUPC https://www.amazon.com/Spigen-Rugged-OnePlus-Resilient-Absorption/dp/B01H3PEWDK/ref=pd_sim_107_6?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B01H3PEWDK&pd_rd_r=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F&pd_rd_w=Fymkf&pd_rd_wg=WUlxd&psc=1&refRID=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F https://www.amazon.com/dp/B01HBLS85Y?psc=1 Η spigen armor φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Η spigen armor φιλε μου. Δε στέλνει Ελλάδα όμως... Sent from my ONEPLUS+A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lama10 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Η spigen armor φιλε μου. Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το bumper της rhinoshield αλλά και για την spigen. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Έχει πάρει κανείς από εδώ κάποια για να προτείνει. Ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια για το κινητό. Επίσης προστατεύουν την πίσω μεριά και κυρίως την κάμερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το bumper της rhinoshield αλλά και για την spigen. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Έχει πάρει κανείς από εδώ κάποια για να προτείνει. Ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια για το κινητό. Επίσης προστατεύουν την πίσω μεριά και κυρίως την κάμερα ? Εγώ έχω την spigen,και εφαρμόζει απόλυτα αλλά και προστατεύει το ίδιο,εχει γύρω από την οθόνη και πίσω στην κάμερα ένα χείλος το οποίο δεν αφήνει να ακουμπήσουν η οθόνη και η κάμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 To official γυαλί αφήνει κενό στα πλάγια ή εφαρμόζει καλά? Δεν μιλάω για το curved αλλά για το απλό... Αξίζει δηλαδή το 20€ που κοστίζει μαζί με το shipping? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 To official γυαλί αφήνει κενό στα πλάγια ή εφαρμόζει καλά? Δεν μιλάω για το curved αλλά για το απλό... Αξίζει δηλαδή το 20€ που κοστίζει μαζί με το shipping? Το απλό αφήνει κενό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 To official γυαλί αφήνει κενό στα πλάγια ή εφαρμόζει καλά? Δεν μιλάω για το curved αλλά για το απλό... Αξίζει δηλαδή το 20€ που κοστίζει μαζί με το shipping? Μετά απο περίπου 50 ευρώ σε γυαλιά ζελατίνες και λοιπές ********, ναι σου λέω με το χέρι στην καρδιά οτι αξίζει. Αλλά πρόσεχε πολύ τι θήκη θα βάλεις και πως θα την βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Μετά απο περίπου 50 ευρώ σε γυαλιά ζελατίνες και λοιπές ********, ναι σου λέω με το χέρι στην καρδιά οτι αξίζει. Αλλά πρόσεχε πολύ τι θήκη θα βάλεις και πως θα την βάλεις. Τι θήκη θα πρότεινες ; Που να μην δίνει πολύ όγκο όμως. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Έχει βάλει κανείς Spigen armor με Orzly v2? Κάθεται η πετάει το τζάμι; Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Παραλαμβάνω σε 5 μέρες την original curved και την sandstone Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Μετά απο περίπου 50 ευρώ σε γυαλιά ζελατίνες και λοιπές ********, ναι σου λέω με το χέρι στην καρδιά οτι αξίζει. Αλλά πρόσεχε πολύ τι θήκη θα βάλεις και πως θα την βάλεις. Την Official sandstone έχω. Αλλά γιατί το λες, κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει θέμα επειδή αφήνει κενό στα δεξιά και αριστερά της οθόνης. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Έχει βάλει κανείς Spigen armor με Orzly v2? Κάθεται η πετάει το τζάμι; Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά το v2 πετάγεται και χωρίς θήκη... Κρίμα τα λεφτά του Sent from One Plus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Καλά το v2 πετάγεται και χωρίς θήκη... Κρίμα τα λεφτά του Sent from One Plus 3T Εμένα δεν μου έχει πεταχτεί ούτε χιλιοστό με δύο θήκες που του έχω φορέσει Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Εμένα δεν μου έχει πεταχτεί ούτε χιλιοστό με δύο θήκες που του έχω φορέσει Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε εμένα με 3 θήκες το έχω δοκιμάσει και είναι μια χαρά. Για την spigen έχω μια αμφιβολία γιατί φαίνεται αρκετά σφιχτή Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 To original πάντως ούτε κουκίδες κάνει ούτε rainbow effect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Επειδή δεν βλέπω κάποιος να έχει δοκιμάσει τον συνδυασμό Spigen armor με Orzly v2 παρηγγειλα την θήκη! Αύριο θα την έχω και θα ενημερώσω τι παίζει! Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Επειδή δεν βλέπω κάποιος να έχει δοκιμάσει τον συνδυασμό Spigen armor με Orzly v2 παρηγγειλα την θήκη! Αύριο θα την έχω και θα ενημερώσω τι παίζει! Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπράβο. Με ενδιαφέρει και μένα αυτός ο συνδυασμός. Πρώτα θέλω να πάρω τη θήκη γιατί από ότι έχω δει είναι πολύ καλή. Την είχα και στο Nexus. Για το γυαλί θα περιμένω τη γνώμη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Παρέλαβα την Spigen Armor. Μετά από 3 θήκες ( OEM θήκη σιλικόνης, Orzly Grip-Pro και Nillkin Nature grey) νομίζω ότι βρήκα αυτό που ήθελα. Η Oem δεν ήταν κακή αλλά κιτρινισε αρκετά σύντομα, η Orzly κάνει το κινητό αρκετά χοντροκομμενο και η Nillkin ενώ είναι εξαιρετικά λεπτη δεν έχει χείλος για την οθόνη. Η Spigen Armor είναι λεπτη, αρκετά σφιχτή, έχει πολύ ωραία αίσθηση και έχει χείλος για οθόνη και κάμερα. Μέχρι αυτή τη στιγμή κάθεται καλά με την Orzly v2. Ελπίζω να μην την πετάξει γιατί είναι αρκετά σφιχτή. Για την τιμή της (7,99€ την πήρα εγω) εξαιρετική! Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Παρέλαβα την Spigen Armor. Μετά από 3 θήκες ( OEM θήκη σιλικόνης, Orzly Grip-Pro και Nillkin Nature grey) νομίζω ότι βρήκα αυτό που ήθελα. Η Oem δεν ήταν κακή αλλά κιτρινισε αρκετά σύντομα, η Orzly κάνει το κινητό αρκετά χοντροκομμενο και η Nillkin ενώ είναι εξαιρετικά λεπτη δεν έχει χείλος για την οθόνη. Η Spigen Armor είναι λεπτη, αρκετά σφιχτή, έχει πολύ ωραία αίσθηση και έχει χείλος για οθόνη και κάμερα. Μέχρι αυτή τη στιγμή κάθεται καλά με την Orzly v2. Ελπίζω να μην την πετάξει γιατί είναι αρκετά σφιχτή. Για την τιμή της (7,99€ την πήρα εγω) εξαιρετική! Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από πού την πήρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Είμαι κάτοικος Γερμανίας. Δεν ξέρω πόσο έχει Ελλάδα. Από το γερμανικό Amazon την πήρα και από ότι είδα μόλις για Ελλάδα την στέλνει με 20€. Μεγάλη διαφορά. Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Παρέλαβα την Spigen Armor. Μετά από 3 θήκες ( OEM θήκη σιλικόνης, Orzly Grip-Pro και Nillkin Nature grey) νομίζω ότι βρήκα αυτό που ήθελα. Η Oem δεν ήταν κακή αλλά κιτρινισε αρκετά σύντομα, η Orzly κάνει το κινητό αρκετά χοντροκομμενο και η Nillkin ενώ είναι εξαιρετικά λεπτη δεν έχει χείλος για την οθόνη. Η Spigen Armor είναι λεπτη, αρκετά σφιχτή, έχει πολύ ωραία αίσθηση και έχει χείλος για οθόνη και κάμερα. Μέχρι αυτή τη στιγμή κάθεται καλά με την Orzly v2. Ελπίζω να μην την πετάξει γιατί είναι αρκετά σφιχτή. Για την τιμή της (7,99€ την πήρα εγω) εξαιρετική! Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα πάλι το orzly μόλις το έβαλα με την pelosi θήκη σηκώθηκε για πλάκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Εμένα πάλι το orzly μόλις το έβαλα με την pelosi θήκη σηκώθηκε για πλάκα... orzly v2 με Pelosi soft Κανένα πρόβλημα με το tempered εδώ και έναν μήνα Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Τα bullets v2 που κάνουν 20€ τα έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης σκέφτομαι να πάρω τα ακουστικά αλλά και το type c otg ανταπτορα Κανένα σχόλιο κάποιος; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts