Jump to content

panosp77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosp77

  1. Πέρασα την 11 μέχρι στιγμής καταπληκτική αυτονομία μ κρατάει παραπάνω απο την 10 αλλα εχω bug με το δακτυλικο αποτύπωμα δεν ξεκλειδώνει κατευθείαν όταν το τηλέφωνο ειναι σε αδράνεια πρέπει να το πατήσω το κουμπί απενεργοποιησης για να μ ανοίξει κ μετά ξεκλειδώνει ξέρει κανένας η αν έχει άλλος αυτό το θέμα?Επίσης όλα τα νέα features μέχρι στιγμής είναι κομπλέ σαν γενική γραμμή ολα τα αλλα άψογα!
  2. Η 7 gcam την εχω βάλει εγω δουλεύει απροβληματιστα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή σ προτείνω να την βάλεις. Μέχρι στιγμής όμορφο τηλέφωνο κ καλή αναβάθμιση από το oneplus 3t μ αλλά πιστεύω η oneplus είναι πολύ μπροστά γενικά αλλά μας τα χάλασε με τις τιμές πλέον. Επίσης, έχω μερικές φορές θέμα στο σήμα για ίντερνετ για μερικά λεπτά δεν δουλεύει τίποτα κ μετά φτιάχνει.. Του έκανα επανεκκίνηση κ μέχρι στιγμής όλα καλά ελπίζω να μην συνεχιστεί.
  3. Μόλις είδα ότι φεύγει από Ολλανδία για Ελλάδα Μ λεει the item is in transit στο nl post αλλα στο banggood δεν δείχνει τίποτα αλλά αφού λέει οτι έφυγε θα εμπιστευτώ το nl post ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως να έχεις κ δίκιο γτ στην αρχή δεν είχε απόθεμα το κόκκινο μοντέλο γιαυτο κ να το αργούσαν
  4. Εγω ρε παιδιά έχω παραγγείλει από banggood το 128αρι κόκκινο από τις 8 Σεπτεμβρίου 10 εγινε το shipping στην Ολλανδία κ απο εκει κ μετα μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα έχουν κολλήσει εκει ακόμα ούτε το τρακ βγάζει τίποτα ξέρετε τι παιζει?
  5. Καλησπέρα, έχω 3 χρονια το oneplus 3t κ ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό, έχω μείνει υπερευχαριστημενος με το oneplus κ θα ήθελα να μ πείτε την γνώμη σας για το xiaomi mi9t pro 128gb red που έρχεται τώρα σιγά σιγά στην Ευρώπη. Υπάρχει κουπόνι που το παιρνεις απο gearbest η banggood κ παει στα 343 ευρώ περίπου αξίζει θεωρείται? Υ. Γ θα ήθελα να μ πείτε για το ηχείο κ το mic του γενικα αν ειναι καλα είδα κάτι qualcomm audio κ μ φανηκε αρκετά καλο επειδή πηγαινω σε μουσικές συναυλίες κ θελω να ακούγεται καπως αξιοπρεπές η μουσική οταν τραβαω με το κιν και απο οτι εχω διαπιστώσει μέχρι τώρα μόνο το iphone τα παει τέλεια σε θέμα ήχου.
  6. panosp77

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα, πως γίνεται να εμφανισω στν συσκευή μας τους αριθμούς πανω απο τα εικονίδια πχ τα μηνυματα του ινσταγκραμ φβ κλπ? Επισης εβαλα ορεο 8 ωραια αισθηση πολυ καλυτερο απο το προηγούμενο απλα διακρινω λιγο χειρότερη αποδοση στν μπαταρία για να δουμε..
  7. panosp77

    OnePlus 3T

    εγω φιλε μενω πατρα κ το εχω θες καμια βοηθεια?
  8. https://drive.google.com/file/d/0B4YNJhla88c3SEYxNTBvX2Y2ZEU/view?usp=drivesdk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://drive.google.com/file/d/0B4YNJhla88c3OEsyLW1wdWdoSmM/view?usp=drivesdk Πως τα βλεπετε?
  9. Καλη επιτυχία σε ολους κ καλη ανάσταση!!!
  10. panosp77

    OnePlus 3T

    βρε παιδια πως καποιοι εδω μεσα βγαζετε ανετα 7ωρα σοτ με δεδομενα κ wifi ανοιχτα κ εμεις προσεχουμε να τα κλεινουμε μπας κ βγάλουμε το 5ωρο που τοσο βγαζω πανω κατω?ποια ειναι τα μυστικα σας πειτε κ σε εμας τους ταπεινους
  11. panosp77

    OnePlus 3T

    καλησπερα αναγνώστες μετα απο 2 εβδομαδες χρησης αυτου του υπεροπλου που ονομαζεται ONEPLUS 3T θα ηθελα να περασω κατευθειαν στο ψητο κ.ειμαι με 7.1.1 τι λειτουργιες πρεπει να κλεισω κ να ανοιξω ωστε να εχω την καλυτερη δυνατη αυτονομία κ νιωθω οτι η μπαταρια μ ειναι λιγο μπροκεν τι θελω να πω εκει που ειμαι σε ποσοστο περιπου 90+της μπαταριας μου λεει περιπου 6 με 7 μερες χρησης ωσπου να τελειωσει κ αλλες φορες στο ιδιο ποσοστο μου λέει 8 ωρες ,14 ωρες τι παιζει γενικα κ επισης ως σοτ βγαζω 4 ωρες κ κατι περιπου ειναι ικανοποιητικο κ οπως ειπα κ παραπανω τι πρεπει να κανω για να εχω ακομα καλυτερη μπαταρια ,τελος να υπενθιμισω πως περασα την 7.1.1 κ εκανα επαναφορα εργοστασιακων κατευθείαν,ευχαριστώ για τον χρονο σας!
  12. Ν αλλά έτσι δεν θα πάρω αυτά που διάβασα ότι έχουν οι προηγούμενες ενημερώσεις έτσι? ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοω πως οι προηγούμενες ενημερωσεις αμα τις παραλειψω κ παω κατευθείαν 7.1.1 δν θα παρω αυτα που διορθωνανε ?
  13. Παιδια Καλησπέρα γινεται απο την 3.5.4 να παω κατευθείαν 7.1.1 η πρέπει ολες με την σειρα μολις πηρα την συσκευη κ μπορω να πω πως εχω τρελαθει πολύ τούμπανο
  14. και οπως παντα στην ελλαδα ολα πανε πισω :down:..παρασκευη ειχε ξεκινησει για ελλαδα κ σημερα αφαντοι ουτε ενημέρωση τιποτα λογικα τέταρτη παει οπως κ η ημερα που θα το παρελαμβανα αλλα ήλπιζα να έρθει νωρίτερα
  15. panosp77

    OnePlus 3T

    αυριο η μεθαυριο το κινητο θα βρίσκεται τα χερια μου τι πρεπει να κανω πρωτα κατα την γνωμη σας ,να περιμενω για την 7.1.1 να ερθει η να την κατεβασω απο οπερα βπν...Επίσης να κανω φακτορυ ρισετ μετα την αναβάθμιση μεσω ρικαβερι η κανονικα απο ρυθμίσεις κ αν οχι να κάνω wipe cashe η ντατα...γενικα πειτε μου τι συμφέρει καλυτερα για να γλιτωσω οσα μπαγκς γινετα καλύτερα?
  16. της nilkin ο φορτιστής απο ebay παιδες με 5V 2A κανει για φόρτιση του oneplus3t κανονικα χωρις να ειναι γρηγορη εννοω κ ποσο περίπου χρονικο διαστημα κανει?
  17. καλησπερα αναγνώστες θα ήθελα να μου προτείνετε εναν φορτιστη για το oneplus3t ας μην ειναι με λειτουργία ντας τσαρτζ απλως να φορτιζει κανονικα το τηλέφωνο γιατί με την χρησιμοποιηση του ντας τσαρτζ συνέχεια ελλατωνεται η ζωη της μπαταριας?
  18. εχω στην κατοχη μου samsung s3 με την προσθήκη του oneplus3t σε λιγες μερες η φωτογραφική μηχανη ειναι κατα πολυ ανωτερη απο s3 δλδ δεν θα με απογοήτευσει? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.
  19. panosp77

    OnePlus 3T

    παιδες εχω σ3 σαμσουνγκ οι φωτο του oneplus3t ειναι κατα πολυ ανωτερες δλδ δν θα με απογοήτευσει?
  20. φιλε oneplus 3t δαγκωτο οπως θα κανω κ εγω τον μαρτη που πληρωνομαι για να το τσιμπησω!!!....με διαφορα ανωτερο απολα αυτα που αναφερεις ισως λιγο αρνητικο ειναι το χαμηλο ηχειο αλλα δν ειναι τοσο ανησυχητικό! !!
  21. Καλησπερα σε ολο το forum θα ηθελα μια γνωμη για αγορα τηλεφωνου σε περιπου 1 μηνα δλδ μαρτιο ταβανι τα 450 ευρω πχ εχω ψηθει με oneplus 3t θα εχει βγει μεχρι τοτε κανα καλυτερο με τοσα λςφτα που να τα εχει ολα οπως αυτο?
  22. Μεσα Ιανουαρίου τελικα θα ειναι παλι διαθέσιμο! !!!
  23. Ξερει κανενας ποτε θα ειναι διαθεσιμο το 128αρι ?
  24. Ευχαριστω φιλε αμα ειναι δυνατη οσο λες θα το παρω ετσι κ αλλιως για ρην θεια μ ειναι
×
×
  • Create New...