Jump to content

Lama10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lama10

  1. Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς αν επιλέξουμε τo Standard Shipping σε πόσες μέρες θα είναι Ελλάδα και αν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τελωνείο; Ευχαριστώ!
  2. Lama10

    OnePlus 5T

    Κωδικός για Αξεσουάρ https://oneplus.net/invite#588TFNPJHMDKFXN Κωδικός για να αποκτήσετε πιο εύκολα και πιο οικονομικά όλα τα περιφερειακά του Oneplus 5Τ/ 5, όπως θήκη και τζαμάκι προστασίας, ακουστικά, καλώδια φόρτισης, φορτιστή αυτοκινήτου μέχρι και τις τσάντες της εταιρείας. Ο συγκεκριμένος κωδικός θα σας δώσει 20 Ευρώ έκπτωση στα αξεσουάρ με την προϋπόθεση να αγοράσετε και το OP5Τ. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα για να σας στείλω τον κωδικό.
  3. Lama10

    OnePlus 3T

    Δουλεύει μια χαρά... Ευχαριστώ!
  4. Lama10

    OnePlus 3T

    Μπορείς να πεις τι έκανες για να εμφανίσεις τα dots γιατί ούτε σε εμένα εμφανίζονται. Επίσης αφού περάσουμε την 8.0 πρέπει να κάνουμε clear cache και πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα παιδιά έχω έναν κωδικό για 20 € έκπτωση στα αξεσουάρ όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα (θα με βοηθήσετε στην συλλογή πόντων)
  6. Καλησπέρα παιδιά επειδή είδα ότι το επίσημο site επέστρεψε κάποια προϊόντα για την συσκευή μας όπως τις θήκες και το αυθεντικό τζαμάκι και επειδή έχω έναν κωδικό για 20 € έκπτωση στα αξεσουάρ όποιος ενδιαφέρετε μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα (θα με βοηθήσετε στην συλλογή πόντων)
  7. Lama10

    OnePlus 3T

    Ισχύει ότι να περάσεις της google αργεί να βγάλει φωτογραφία ? Επίσης αν την κατεβάσουμε μπορούμε να γυρίσουμε στην μαμά κάμερα?
  8. Καλησπέρα παιδιά, έχοντας διαβάσει τα πάντα στο συγκεκριμένο θέμα κατέληξα στο ότι το καλύτερο tempered είναι το official. Όμως δεν βγάζει ποια από το σαιτ. Υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο και απευθύνομαι κυρίως σε αυτούς που φοράνε κάποιο τζάμι αρκετό καιρό
  9. Καλησπέρα παιδιά... έχει κανείς κάποια official θήκη; Γενικά προστατεύει σε πτώσεις και σε γρατζουνιές? Και το σημαντικότερο καλύπτει όλη την κάμερα;
  10. Παιδιά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την bamboo official case γιατί δεν την βρίσκω πουθενά...
  11. Έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το bumper της rhinoshield αλλά και για την spigen. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο. Έχει πάρει κανείς από εδώ κάποια για να προτείνει. Ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια για το κινητό. Επίσης προστατεύουν την πίσω μεριά και κυρίως την κάμερα ?
  12. Παιδιά ποια είναι η καλύτερη από αυτές τις 3 ? https://www.amazon.com/RhinoShield-CrashGuard-Protection-Durability-Lightweight/dp/B01JOPJUPC https://www.amazon.com/Spigen-Rugged-OnePlus-Resilient-Absorption/dp/B01H3PEWDK/ref=pd_sim_107_6?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B01H3PEWDK&pd_rd_r=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F&pd_rd_w=Fymkf&pd_rd_wg=WUlxd&psc=1&refRID=NSWAK70EBDT9Z0BJK41F https://www.amazon.com/dp/B01HBLS85Y?psc=1
  13. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Επειδή βγαίνει το καινούργιο xiaomi (mi6) με χαμηλότερη τιμή και αξιόλογα specs μήπως να περιμένω να βγει αυτό ? Το λέω κυρίως για την διαφορά στα χρήματα. Ή αξίζει τόσο το 1+ ?
  14. Και εγώ προς το Oneplus κλείνω. Το θέμα είναι ότι τώρα που κάθε εξάμηνο βγαίνουν στην αγορά καινούργια κινητά αν αξίζει να πάρω το oneplus ή να περιμένω να βγει κάτι καλύτερο ???
  15. Καλησπέρα στο forum, μετά από έρευνα κάποιων ημερών και βλέποντας πολλά από τα σχόλια στο site θα ήθελα την βοήθειά σας για την τελική μου απόφαση. Τα κινητά που έχω βρει είναι τα εξής: -Xiaomi Mi5s -Zte Axon 7 -Lenovo Zuk Z2 pro -Oneplus 3T Επειδή θα ήθελα το κινητό να έχει καλή φωτογραφική όσο και καλή εμπειρία χρήσης αλλά και να τρέχει γρήγορα κατέληξα στα παραπάνω κινητά. Γνωρίζω πως το xiaomi είναι πιο οικονομικό από τα άλλα όμως από οτι διάβασα στα σχόλια του θέματος αν και έχει τον ίδιο φακό με το Google Pixel δεν έχει OIS και γενικά οτι οι φωτογραφίες του είναι θολές.Επίσης διάβασα κάποια παράπονα για το fingerprint του που δεν αποδίδει τόσο καλά. Από την άλλη γνωρίζω πως με διαφορά το καλύτερο κινητό είναι το oneplus αλλά έχει μεγάλη διαφορά από τα άλλα. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα? Ποιο θα επιλέγατε εσείς ?
  16. Lama10

    Meizu MX4

    Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι. Αγόρασα πρόσφατα το συγκεκριμένο τηλέφωνο μεταχειρισμένο και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Πρώτον δεν μπορώ να κάνω δικό μου προφίλ στο flyme γιατί έχει αποθηκεύσει το παλιό προφίλ. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορέσω να έχω καινούργιο προφίλ ? Δεύτερον όσον αφορά το λογισμικό έχω την 4.5.7Ι έκδοση. Έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση (5.1.11.0G) αλλά όταν πάω να κάνω το update μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει firmware corrupt και πρέπει να κάνω restart. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
  17. Lama10

    Meizu MX4

    Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Πήρα το τηλέφωνο αυτό αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνω κινητό από την meizu δεν ξέρω πολύ καλά το τι παίζει με τα updates. Μου βγάζει ότι έχω την 5.0.1 έκδοση αλλά από ότι είδα παραπάνω έχουν βγει και άλλες. Πρέπει να το κάνω root το τηλέφωνο για να κατεβάσω τις τελευταίες εκδόσεις ?
  18. Lama10

    Meizu MX4

    Παιδιά καλησπέρα...Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και θέλω την γνώμη σας. Αξίζει να το αγοράσω ?
  19. Δηλαδή εσύ θεωρείς το mx4 pro ή mx5 ως καλύτερη επιλογή... Έχω δύο ερωτήσεις πάνω σε αυτό. Πρώτον το Mx4 pro δεν είναι σχετικά παλιό? Παίρνει σίγουρα τα updates ? Και δεύτερον ποιο από τα δύο θα διάλεγες? Επίσης όσον αφορά τα Letv έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια και τα έχω και αυτά στο μυαλό μου.
  20. Επειδή η Κινέζικη αγορά έχει ανέβει πάρα πολύ σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις πάρα πολλές προσφορές. Το θέμα είναι ποιες είναι αξιόπιστες και ποιες από αυτές θα έχουν τα σχετικά updates... Έχω στο μυαλό μου κάποια τηλέφωνα αλλά θέλω και άλλες γνώμες. Επίσης πέρα από το να έχει καλά specs ψάχνω και καλή κάμερα (όσο καλή μπορεί να είναι σε αυτά τα χρήματα). Μέχρι τώρα έχω βρει τα παρακάτω: -Ulefone Be touch 2 -Meizu M2 note -LeTV Le 1s X500 -LeTV S1 X600 -Meizu MX4 Pro Και έχω στο μυαλό μου και το Elephone Vowney αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Όποιες άλλες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες
×
×
  • Create New...