bill_thes Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Από πού να πάρω την έκδοση με τα 32gb ? μπορείς απο εδώ http://www.mediamarkt.gr/el/product/_xiaomi-redmi-4a-dual-sim-2gb-32gb-grey-1195774.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 εγώ εντός της βδομάδας θα το πάρω από public θα δω τι παίζει με την 800άρα και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 1) Μπορεί κάποιος κάτοχος να δει τιμές SAR από το manual (αν υπήρχε κάτι τέτοιο) και να μας τις πει; Head: 0.525 W/KgBody: 1.181 W/Kg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone55 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Του Κωτσοβολου εχει 800αρα μπαντα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Νομιζω καπου οτι ειχα διαβασει οτι αυτα που εχουν 800αρα μπαντα γραφουν στο κουτι τους global version. Ισχύει? Αν ναι τοτε εχει 800αρα μπαντα ο Κωτσοβολος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Γεια σας,αγαπητα μελη,γνωριζει κανεις εαν το παρω αυτες τις μερες απο το gearbest συγκεκριμενα,θα εχει ελληνικο μενου,ελληνικη γλωσσα?Μονο αυτο με νοιαζει γιατι κατα αλλα η xiaomi ειναι εγγυηση.(plus δεν εχω ιδεα απο τοποθετησεις rom,root και τετοια πραγματα).Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 να πάρεις από Gearbest αν βρεις από την Ευρωπαϊκή αποθήκη, γιατί πλέον από Κίνα βαράνε στο τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Σε ευχαριστω,ελευθερο μυαλο αλλα τι εννοεις βαρανε στο τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getta_Robo Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Κρατανε τα δεματα απο Κινα για φορολογια και δασμους, εν ολιγης θα το χρυσοπληρωσεις και θα ταλαιπωρηθεις. Εγω το πηρα μεσω του aliexpress και απο Σιγκαπουρη, δεν χρειαστηκε να πληρωσω κατι επιπλεον. Παράθεση So much for the laws of physics! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Κρατανε τα δεματα απο Κινα για φορολογια και δασμους, εν ολιγης θα το χρυσοπληρωσεις και θα ταλαιπωρηθεις. Εγω το πηρα μεσω του aliexpress και απο Σιγκαπουρη, δεν χρειαστηκε να πληρωσω κατι επιπλεον. Νομίζω και από Σιγκαπούρη τα περνάνε από τελωνείο. Απλά δεν περνάνε όλα είτε από Κίνα είτε από αλλού εκτός ΕΕ Απλά περνάνε πολλά περισσότερα από ότι παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 τι λετε βρε παιδια?Εχω παρει 32 πραγματα απο το ebay τους τελευταιους 9 μηνες και μονο ενα ζευγαρι υπεροχων φακων δεν μου ηρθαν..Εστειλα σε αυτον που μου τα πουλησε μου λεει συγνωμη αλλα τα εχουν στο τελωνειο της χωρας σου..και ειπα απο μεσα μου με δουλευει..δηλαδη μπορει να σου κρατησουν το κινητο το ταμπλετ στο τελωνειο?Δεν παιρνουν ενα τηλεφωνο εστω να σε ειδοποιησουν;Απο εκει πως το περνεις δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 δεν στο παίρνουν.... απλά πληρώνεις τον φόρο αυτό γίνεται κυρίως μετά τον Ιανουάριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 τι λετε βρε παιδια?Εχω παρει 32 πραγματα απο το ebay τους τελευταιους 9 μηνες και μονο ενα ζευγαρι υπεροχων φακων δεν μου ηρθαν..Εστειλα σε αυτον που μου τα πουλησε μου λεει συγνωμη αλλα τα εχουν στο τελωνειο της χωρας σου..και ειπα απο μεσα μου με δουλευει..δηλαδη μπορει να σου κρατησουν το κινητο το ταμπλετ στο τελωνειο?Δεν παιρνουν ενα τηλεφωνο εστω να σε ειδοποιησουν;Απο εκει πως το περνεις δηλαδη? Σε ενημερώνουν ταχυδρομικός μόλις έχουν υπολογίσει τον φόρο που πρεπει να πληρώσεις για να τα παραλάβεις. Απλά μάλλον ακόμα δεν τα έχουν έτοιμα τα κόστη για τους φακούς σου. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Αυτό το κάνουμε σε κάθε περίπτωση; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-Xiaomi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getta_Robo Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Νομίζω και από Σιγκαπούρη τα περνάνε από τελωνείο. Απλά δεν περνάνε όλα είτε από Κίνα είτε από αλλού εκτός ΕΕ Απλά περνάνε πολλά περισσότερα από ότι παλιά Απο ολες τις χωρες εκτος ΕΕ και συμβεβλημένων χωρων ειναι εφικτο να χρειαστουν εκτελώνιση, ωστοσο ειναι πολυ πιθανοτερο να συμβει αυτο απο πακετα που στελνοντε απο την Κινα, παρα απο την Σιγκαπουρη. Αποδεδειγμενα αυτο. Παράθεση So much for the laws of physics! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλησπέρα, τηλεφωνικά απ' το mediamarkt μου είπαν οτι είναι global version αυτό Το έχει πάρει κανείς να μας πει αν όντως έχει την Β20? Διαφορετικά θα πρέπει να μιλήσω με info quest. Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Καλησπέρα, τηλεφωνικά απ' το mediamarkt μου είπαν οτι είναι global version αυτό Το έχει πάρει κανείς να μας πει αν όντως έχει την Β20? Διαφορετικά θα πρέπει να μιλήσω με info quest. Πώς μπορείς να δεις ποιες μπάντες υποστηρίζει; Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Πώς μπορείς να δεις ποιες μπάντες υποστηρίζει; Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Ίσως αυτή αλλά πιο ασφαλές είναι να το επιβεβαιώσει η info quest Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Το παρήγγειλα κι εγώ όμως όχι από Κίνα από εδώ Ελλάδα Public δεν το έψαξα και πολύ γιατί μου έσπασε η οθόνη του παλιού κινητού (jiayu S3 advance) και χρειαζόμουν άμεσα κινητό απο Κίνα θα έκανε κανα μήνα να έρθει συν την ανασφάλεια αν θα περάσει τελωνείο, δεν περιμένω και πάρα πολλά απο το κινητό αυτής της κατηγορίας αν και η Xiaomi είναι μια αξιόπιστη εταιρία στο κάτω κάτω είμαι μέσος χρήστης και δεν έχω υψηλές απαιτήσεις, αύριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου θα ποστάρω για τις πρώτες εντυπώσεις.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Το παρήγγειλα κι εγώ όμως όχι από Κίνα από εδώ Ελλάδα Public δεν το έψαξα και πολύ γιατί μου έσπασε η οθόνη του παλιού κινητού (jiayu S3 advance) και χρειαζόμουν άμεσα κινητό απο Κίνα θα έκανε κανα μήνα να έρθει συν την ανασφάλεια αν θα περάσει τελωνείο, δεν περιμένω και πάρα πολλά απο το κινητό αυτής της κατηγορίας αν και η Xiaomi είναι μια αξιόπιστη εταιρία στο κάτω κάτω είμαι μέσος χρήστης και δεν έχω υψηλές απαιτήσεις, αύριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου θα ποστάρω για τις πρώτες εντυπώσεις.:D περίπου ίδια περίπτωση :D κι εμένα έσπασε η οθόνη του κινητού μου Jiayu S3 advance και ταυτόχρονα χάλασε και το κινητό της κοπέλας μου όμως εγώ ευτυχώς βρήκα μεταχειρισμένο από Ελλάδα ένα ίδιο Jiayu S3 adv... για την κοπέλα μου πήρα χθες το Xiaomi....φαίνεται πολύ καλό και πολύ ελαφρύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Επιβεβαιώνω η συσκευή των 32gb στα MM έχει την Β20 Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Κυριοι,συγνωμη που επανερχομαι,αλλα ψωνιζοντας τοσο καιρο απο ebay και απο delasmacnine tomtop..δεν το κρυβω ειχα βρει την υγεια μου...Αλλα το τελωνειο ηρθε να με ταρακουνησει,,για αυτο εχω δυο ερωτησεις εαν και εφοσον παντα γνωριζει κανεις.1)Σε μια αγορα κινητου των 100 ευρω περιπου οπως π.χ. το xiaomi τι προσθετος φορος παιζει να εχει..10 ευρω 20,50.2)Εαν ας πουμε οτι ο φορος ειναι μεγαλος και δεν θες να πληρωσεις τα extra μπορεις να ακυρωσεις την αγορα μεσω της paypal;Εαν κατεχει καποιος!!!!!!:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 νομίζω στο τελωνείο πληρώνεις το ΦΠΑ δηλ 24% της τιμής που θα ορίσει το Τελωνείο ότι περίπου κοστίζει το κινητό άρα στα 100 βάλε άλλα 25 νομίζω μπορείς να το επιστρέψεις πίσω και να πάρεις τα χρήματα αλλά και για τα 2 δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ευχαριστω,λογικα μου ακουγονται αυτα,εκτος και να καποιος αλλος ειναι πιο σιγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 καλησπέρα στην παρέα εδώ ! το αγόρασα κι εγώ από Κωτσόβολο πολύ θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα . έχει την έκδοση 8.2.1.0 . αγόρασα στα γρήγορα μια θήκη σιλικόνης από mediamarkt αλλά στο πάτημα του κουμπιού on/off είναι λες και είναι κανένα τούβλο δεν νιώθεις πως πατάς κουμπί και λέω να αγοράσω καμία άλλη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Εχει αγορασει κανεις απο το igogo.es;To λεω διοτι θελω να αποφυγω τα τελωνεια!(εαν το αποφευγω και απο κει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts