Jump to content

Getta_Robo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Getta_Robo

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Getta_Robo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια @Vasileios26, το παρειγγειλα απο το banggood και το περιμενω προς τελος του μηνα, μιλαμε και στο επισημο θεμα λοιπον!
  2. Καλησπερα σε ολη την ομαδα! Μετα απο σχεδον 4 χρονια, παρεδωσε πνευμα το φοβερο μου Xiaomi Redmi 4A και ειμαι σε αναζητηση προς του νεου Xiaomi μου, καθως εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την υποστηριξη της εταιρειας και την ποιοτητα του. Εχω πολυ τυπικη χρηση με τα κινητα μου.Δεν παιζω βιντεοπαιχνιδια σε αυτα, ουτε παρακολουθω βιντεο σε βαση, κανω λιγη πλοηγηση, απο λοιπες εφαρμογες κυριως ακουω μουσικη μεσω του aimp, ο εσωτερικος του χωρος δεν με απασχολει, μιας και μπορω να χρησιμοποιησω microsd οπου εχω. Τυγχων βελτιωσεις στη καμερα/φωτογραφικη σε σχεση με το Redmi 4A ειναι καλοδεχουμενες αλλα δεν κοιταω και για εξειδικευμενη κυκλοφορια. Θα ηθελα να ειναι 5 / 5.5 ιντσες οπως το Redmi 4A αλλα απο οτι καταλαβαινω δυστυχως τα κινητα πλεον ειναι αποδεκτα να κυκλοφορουν σε μεγεθος βαρκας, οποτε φανταζομαι θα πρεπει να συμβιβαστω με αυτο. Διαβαζω για τα μοντελα του 2020 στο εκπληκτικο gsmarena και εχω καποιες γενικοτερες αποριες. Σκοπευω να επενδυσω 100-150€ το μεγιστο για το νεο μου Xiaomi και κοιταω για μοντελα του 2020. Τελικα το Xiaomi Redmi 10X 4G δεν εχει ανακοινωθει για Ευρωπη η για τον υπολοιπο κοσμο; Βρισκω μονο κινεζικες και ινδικες εκδοσεις, διχως αναφορα για global εκδοση η για ευρωπαικη κυκλοφορια. Κοιταζα και για τα υπολοιπα της σειρας 9, C/Prime κτλ αλλα δεν εχω κατασταλαξει καπου. Ηθελα επισης να ρωτησω αν γνωριζετε, η Xiaomi στην Ελλαδα εχει επισημο αντιπροσωπο, ωστε αν συμβει κατι εντος εγγυησης στο κινητο οπου σκοπευω να αγορασω απο το εξωτερικο να με καλυψει η εγγυηση, η ειναι μεταπωλητες οπου δεν αναλαμβανουν την επισκευη σε τηλεφωνα του εξωτερικου; Τελος, λογικα θα γινει η παραγγελια απο το banggood, τελικα το Eu priority line περναει διχως δασμους και λοιπα εξοδα απο το τελωνειο η υπαρχει ακομα προβλημα; Σας ευχαριστω πολυ!
  3. Τελευταια ειναι η V8.5.7.0.MCCMIED. Βλεπω μικρες διαφορες, κυριως σε λειτουργειες.
  4. Περασα και εγω την 8.5.1.0. Και εχω προβλημα με την συνδεση του κινητου σε υπολογιστη. Με την παλαιοτερη εκδοση, μπορουσα να δω το κινητο ως εξωτερικο χωρο επιλεγοντας την καταλληλη ρυθμιση, τοσο του ιδιου του κινητου οσο και της micro sd που εχω βαλει. Πλεον δεν γινεται τιποτα απο τα δυο, το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω τις φωτογραφιες μεσω της αντιστοιχης επιλογης. Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα;
  5. Μπορεις να δωσεις μερικες πληροφοριες για τις διαφορες που εχεις σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση που ετρεχες;
  6. Απο ολες τις χωρες εκτος ΕΕ και συμβεβλημένων χωρων ειναι εφικτο να χρειαστουν εκτελώνιση, ωστοσο ειναι πολυ πιθανοτερο να συμβει αυτο απο πακετα που στελνοντε απο την Κινα, παρα απο την Σιγκαπουρη. Αποδεδειγμενα αυτο.
  7. Κρατανε τα δεματα απο Κινα για φορολογια και δασμους, εν ολιγης θα το χρυσοπληρωσεις και θα ταλαιπωρηθεις. Εγω το πηρα μεσω του aliexpress και απο Σιγκαπουρη, δεν χρειαστηκε να πληρωσω κατι επιπλεον.
  8. Νομιζα πως απαντησα στο θεμα αλλα κατι εγινε με την δημοσιευση μου μαλλον. Λοιπον, παρελαβα το κινητο τελικα, δεν πληρωσα κατι επιπλεον και ολα πηγαν εν ολιγης καλα. Ειμαι ευχαριστημενος απο την συσκευη, ειναι το πρωτο μου Xiaomi και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την υποστηριξη της εταιριας, καθως και απο την ποιοτητα του κινητου. Θελω εδω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις το εξεις. Εκανα σημερα αναβαθμιση στην εκδοση 8.2.6.0 global, και παρατηρω μια μικρη καθυστερηση στο να ανοιξει το κινητο, καθως και στην εναλλαγη των οθονων. Το εχει προσεξει κανεις αλλο αυτο; Επισης, χρειαζεται να κανω καποιου ειδους hard reset η με την τυπικη επανεκινηση ειμαι καλυμενος;
  9. Περιμενω να παραλαβω το κινητο με το καλο απο Δευτερα τελικα. Ηθελα να ρωτησω τους κατοχους, να αφησω την μητρικη ROM οπως εχει, η υφισταται καποια καλυτερη; Δεν με ενδιαφερει να εχω Ελληνικα ως γλωσσα πλοηγησης, χρησιμοποιω αποκλειστικα τα αγγλικα, αλλα κοιταω παντα να εχω την σταθεροτερη/τελευταια ROM και αναβαθμισεις.
  10. Καλησπερα. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, το πηρα τελικα απο αλλον πωλητη και το στελνει μεσω Σιγκαπουρης. Ελπιζω να μην κολλησει στο τελωνειο!
  11. Θα το κρατησω σιγουρα δυο χρονακια οποτε θελω να παρω μια και καλη κατι αξιολογο γιαυτα τα χρηματα, δεν γνωριζω αν στη b20 κυκλοφορια εχει αλλες λοιπες βελτιωσεις, προτιμω σε καθε περιπτωση αυτην εναντι της προηγουμενης.
  12. Υπαρχουν καποια καταστηματα εκτος σκρουτζ που το εχουν περιπου προς 120€, αλλα ειναι η παλια εκδοση που δεν υποστηριζει σιγουρα το δικτυο B20..
  13. Καλησπερα Cynaegeirus και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Εχεις την διεθνη / GSM B20 εκδοση; Μπορεις επισης σε παρακαλω να μου πεις τον πωλητη που το πηρες;
  14. Καλημερα, θελω να το παραγγειλω και εγω αλλα φοβαμαι μην "κολλησει" στο τελωνειο, το βρισκω μεν Ελλαδα για για 20-30€ περισσοτερα. Το πηρατε εσεις απο εξωτερικο, και αν ναι απο ποια σελιδα;
  15. Πηρα πριν δυομιση χρονια περιπου, επειτα απο προτροπη φιλου και εγω το cubot gt99. Τα προβληματα εξαρχης, ηταν πολλα. Μια με τα Ελληνικα, μια με το σημα, μια με το GPS, και χειροτερο απο ολα το πολυ προβληματικο ROM του. Περσυ περιπου, ενας καλος ανθρωπος κυκλοφορησε την ROM GT99 L UI οπου ελυσε πολλα απο αυτα τα προβληματα, και φαινομενικα ειχα -επιτελους- μια σταθερη συσκευη. Αμ δε. Αποφασισε απο το πουθενα να βραχυκυκλωσει το USB και δεν φορτιζει ουτε συνδεεται με τον υπολογιστη. Τελικα η cubot εκανε πολυ καλη δουλεια σε οσους ηθελαν να τους σπασει τα νευρα. Εξυπακουεται πως δεν καναπλησιαζω καμια κυκλοφορια τους μετα απο τοση ταλαιπωρια και χαμενες ωρες.
×
×
  • Create New...