stp7562 Δημοσιεύτηκε December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2016 (edited) Technology GSM / HSPA / LTE 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 4G bands 1, 3, 4, 5, 7, 20, 38, 40 Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE LAUNCH Announced 2016, November Status Available. Released 2016, November BODY Dimensions 139.9 x 70.4 x 8.5 mm (5.51 x 2.77 x 0.33 in) Weight 131.5 g (4.66 oz) Build Glass front, plastic back, plastic frame SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM/ Micro-SIM, dual stand-by) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.0 inches, 68.0 cm2 (~69.0% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels, 16:9 ratio (~296 ppi density) PLATFORM OS Android 6.0.1 (Marshmallow), MIUI 10 Chipset Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425 (28 nm) CPU Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 308 MEMORY Card slot microSDXC (uses shared SIM slot) Internal 16GB 2GB RAM, 32GB 2GB RAM eMMC 5.1 MAIN CAMERA Single 13 MP, f/2.2, AF Features LED flash, HDR, panorama Video 1080p@30fps SELFIE CAMERA Single 5 MP, f/2.2 Video SOUND Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 4.1, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS Infrared port Yes Radio FM radio USB microUSB 2.0 FEATURES Sensors Accelerometer, gyro, proximity BATTERY Non-removable Li-Ion 3120 mAh battery Colors Gold, Rose Gold, Dark Gray Σκεφτομαι την αγορά ενός Xiaomi Redmi 4A αλλά με προβλημάτισε ενα σχόλιο στο gearbest που ελεγε οτι σε ευρωπαϊκο κρατος που πηγε το κινητο, δεν δουλευε το 4G. Θα υπάρχει θέμα μηπως εδω Ελλάδα? (αστεια περι καλυψης LTE στην Ελλάδα λεω και μονος μου) με ενδιαφερει αν θα δουλεψει ή θα εχω θεμα. Προσεξα οτι στο GB έχουν τη συσκευη σε 2 εκδοσεις, μια global και μια την κανονική, οποτε ισως να ισχυει οτι γραφτηκε στα σχολια. Σαν χαρ/κα και στην τιμή του μου αρέσει. Το έχει παρει κανείς απο έξω να μου πει σίγουρα, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων? Κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξερω πέραν της περιγραφής και πολλών reviews που εχω διαβάσει; Γενικα οι αποψεις ειναι θετικές. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited August 11, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Σκεφτομαι την αγορά ενός Xiaomi Redmi 4A αλλά με προβλημάτισε ενα σχόλιο στο gearbest που ελεγε οτι σε ευρωπαϊκο κρατος που πηγε το κινητο, δεν δουλευε το 4G. Θα υπάρχει θέμα μηπως εδω Ελλάδα? (αστεια περι καλυψης LTE στην Ελλάδα λεω και μονος μου) με ενδιαφερει αν θα δουλεψει ή θα εχω θεμα. Προσεξα οτι στο GB έχουν τη συσκευη σε 2 εκδοσεις, μια global και μια την κανονική, οποτε ισως να ισχυει οτι γραφτηκε στα σχολια. Σαν χαρ/κα και στην τιμή του μου αρέσει. Το έχει παρει κανείς απο έξω να μου πει σίγουρα, για να μην βρεθώ προ εκπλήξεων? Κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξερω πέραν της περιγραφής και πολλών reviews που εχω διαβάσει; Γενικα οι αποψεις ειναι θετικές. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Και για το Redmi 4A ισχύει ότι και για τα περισσότερα xiaomi, δεν έχει την Β20. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις Wind(και οι φήμες λένε ότι στο μέλλον θα ισχύει και για τις υπόλοιπες) θα έχεις κάποια προβλήματα σε 4G κυρίως επαρχεία. Το international μοντέλο τωρα θα έχει αυτή την μπάντα (σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά που δίνει το GeekBuying) αλλα ακόμα είναι preorder οπότε μέχρι να κυκλοφορήσει τίποτα δεν είναι σίγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. December 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Με αλλαγη firmware απο το κινεζικο στο διεθνες δεν θα διορθωνονται τα οποια θεματα προκυψουν? ή μηπως δεν θα υποστηριζει η απλη συσκευη την διεθνη εκδοση? δεν το γνωριζα αυτο για τα xiaomi και γι'αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buster11 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Με αλλαγη firmware απο το κινεζικο στο διεθνες δεν θα διορθωνονται τα οποια θεματα προκυψουν? ή μηπως δεν θα υποστηριζει η απλη συσκευη την διεθνη εκδοση? δεν το γνωριζα αυτο για τα xiaomi και γι'αυτο ρωταω. Είναι θέμα hardware, όχι software. Δες πχ. τα δύο νήματα στο forum Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kenzo) και Xiaomi Redmi Note 3 Pro international edition (kate). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. December 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 ααα μαλιστα. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 καποιος κατοχος υπαρχει?να μας πει εντυπωσεις.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 καποιος κατοχος υπαρχει?να μας πει εντυπωσεις.? 27 του μηνα βγαινει η global εκδοση με ευρωπαικο φορτιστη και global rom σε πολυ καλη τιμη στο ali οποτε λεω να το χτυπησω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Link μηπως σου ειναι ευκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ριξε μια ματια εδω https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-4a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deaplo Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Έχω στα χέρια μου το κινητό έδω και τρεις μέρες!! Όλα λειτουργούν ρολόι έχοντας την ελληνική ρομ που είναι περασμένη από το ελληνικό κατάστημα από το οποίο το αγόρασα. Το μόνο θέμα είναι ότι με τα δεδομένα δεν συνδέεται καθόλου στο ίντερνετ! Έχω wind και είμαι επαρχία και παρόλο που έχω κάνει τις σωστές ρυθμίσεις για το ίντερνετ είτε επιλέγω 4g είτε 3g είτε 2g δεν συνδέεται. Από ότι διάβασα παραπάνω κατάλαβα ότι απλα δεν θα μπαίνει 4g αλλά το δικό μου δεν συνδέεται καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Τελικά βγαίνει μόνο σε RoseGold και χρυσό? Το θέλω για τον γιο μου αλλά τα χρώματα είναι...για το άλλο φύλλο. Χάθηκε το ασημί?? Ή το γκρι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το χρυσό παντως δεν ειναι μόνο για το άλλο φύλο και ειναι πολύ όμορφο και της μοδας..γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ενδιαφέρον φαίνεται, στα υπόψιν για μελλοντική αγορά Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Έχω στα χέρια μου το κινητό έδω και τρεις μέρες!! Όλα λειτουργούν ρολόι έχοντας την ελληνική ρομ που είναι περασμένη από το ελληνικό κατάστημα από το οποίο το αγόρασα. Το μόνο θέμα είναι ότι με τα δεδομένα δεν συνδέεται καθόλου στο ίντερνετ! Έχω wind και είμαι επαρχία και παρόλο που έχω κάνει τις σωστές ρυθμίσεις για το ίντερνετ είτε επιλέγω 4g είτε 3g είτε 2g δεν συνδέεται. Από ότι διάβασα παραπάνω κατάλαβα ότι απλα δεν θα μπαίνει 4g αλλά το δικό μου δεν συνδέεται καθόλου! Το δικό σου είναι global version με την μπαντα 20 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Δεν νομιζω να χει ερθει Ελλαδα ακομα με την 20αρα. Σε ενα μαγαζι που ρωτησα (απο αυτα στο σκρουτζ που το πουλανε) μου παν οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Cases αποκλειστικά δικά του δε βρίσκω στο ebay. Ξέρει κανείς αν όντως του κάνουν κάποιου άλλου μοντέλου; Βλέπω να δίνουν κοινά cases με του 4, αλλά φοβάμαι μήπως η global έκδοση με την μπάντα B20 είναι μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο και δεν ταιριάζουν καλά οι θήκες, όπως συμβαίνει με το Redmi Note 3 Pro στην Kate έκδοση. Edited January 7, 2017 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Cases αποκλειστικά δικά του δε βρίσκω στο ebay. Ξέρει κανείς αν όντως του κάνουν κάποιου άλλου μοντέλου; Βλέπω να δίνουν κοινά cases με του 4, αλλά φοβάμαι μήπως η global έκδοση με την μπάντα B20 είναι μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο και δεν ταιριάζουν καλά οι θήκες, όπως συμβαίνει με το Redmi Note 3 Pro στην Kate έκδοση. Το δικό σου είναι global version με την μπαντα 20 ? εχεις κάποιο πρόβλημα ή ολα παιζουν καλά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Cases αποκλειστικά δικά του δε βρίσκω στο ebay. Ξέρει κανείς αν όντως του κάνουν κάποιου άλλου μοντέλου; Βλέπω να δίνουν κοινά cases με του 4, αλλά φοβάμαι μήπως η global έκδοση με την μπάντα B20 είναι μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο και δεν ταιριάζουν καλά οι θήκες, όπως συμβαίνει με το Redmi Note 3 Pro στην Kate έκδοση. Υπάρχουν κανονικά θήκες για το 4A π.χ http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-4A-Shockproof-Rugged-Hybrid-Armor-Soft-Case-Hard-Stand-Cover-/142211777138?var=&hash=item211c7b8272:m:mM4ncO_NFJnI_HpMsPbs1Lg http://www.ebay.com/itm/HQ-Magnetic-Flip-Leather-Stand-Business-Case-Cover-For-XiaoMi-RedMi-4-Pro-4A-/262734335244?var=&hash=item3d2c2fcd0c:m:mghDI-sVXDw00gAhHPjlCjg http://www.ebay.com/itm/HOT-Sale-For-Xiaomi-Redmi-4A-Brushed-Slim-Soft-Rubber-Back-Drawing-Case-Cover-/132042445171?var=&hash=item1ebe57d173:m:meUpO_h2sRBBslYlRiluK9A http://www.ebay.com/itm/Luxury-Ultra-Thin-Slim-Matte-Hard-PC-Back-Case-Cover-For-Xiaomi-Series-Phones-/302174292180?var=&hash=item465afdc8d4:m:m1b_s-sYVFLnozFGhMKrEyQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Cases αποκλειστικά δικά του δε βρίσκω στο ebay. Ξέρει κανείς αν όντως του κάνουν κάποιου άλλου μοντέλου; Βλέπω να δίνουν κοινά cases με του 4, αλλά φοβάμαι μήπως η global έκδοση με την μπάντα B20 είναι μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο και δεν ταιριάζουν καλά οι θήκες, όπως συμβαίνει με το Redmi Note 3 Pro στην Kate έκδοση. Μπορεις να μας γραψεις το σεριακο λεει το κουτι οταν εχει την 800αρα????? Απο που το πηρες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Δεν υπάρχει 4a με Β20(800) http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8291&idPhone1=8420 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-4a,xiaomi-redmi-4a-global Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Δεν υπάρχει 4a με Β20(800) http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=8291&idPhone1=8420 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-4a,xiaomi-redmi-4a-global το global εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Σωστά το παρατήρησες για αυτό και το έβαλα :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Cases αποκλειστικά δικά του δε βρίσκω στο ebay. Ξέρει κανείς αν όντως του κάνουν κάποιου άλλου μοντέλου; Βλέπω να δίνουν κοινά cases με του 4, αλλά φοβάμαι μήπως η global έκδοση με την μπάντα B20 είναι μερικά χιλιοστά μεγαλύτερο και δεν ταιριάζουν καλά οι θήκες, όπως συμβαίνει με το Redmi Note 3 Pro στην Kate έκδοση. Τελικα θα μας πεις αν εχεις αυτο με την μπαντα 20 και αν λειτουργει σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Τελικα θα μας πεις αν εχεις αυτο με την μπαντα 20 και αν λειτουργει σωστά ? Αφου εχει την Β20 γιατια να μην λειτουργει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Αφου εχει την Β20 γιατια να μην λειτουργει; Διαβασἆ παραπονα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7011265#post7011265 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7021658#post7021658 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts