lefkaditis Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 (edited) Και με ποιο τροπο βλέπουμε το υπόλοιπο? Edited April 8, 2018 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Για να ακούσουμε το υπόλοιπο σε Vodafone U.K. καλούμε 2345 Για να γραφτούμε στο πρόγραμμα ανταμοιβής στέλνουμε Collect στο 27822 Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ το 49501 για αγορά πακέτου με SMS γιατί είναι χρεώσιμο σε Roaming ( και έτσι δεν θα φτάσει το υπόλοιπο μας για αγορά πακέτου ) . Αγοράζουμε πακέτο από το 2345. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Για να ακούσουμε το υπόλοιπο σε Vodafone U.K. καλούμε 2345 Για να γραφτούμε στο πρόγραμμα ανταμοιβής στέλνουμε Collect στο 27822 Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ το 49501 για αγορά πακέτου με SMS γιατί είναι χρεώσιμο σε Roaming ( και έτσι δεν θα φτάσει το υπόλοιπο μας για αγορά πακέτου ) . Αγοράζουμε πακέτο από το 2345. Με την three πως βλέπουμε υπόλοιπο ποσού? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Τι τιμή παίζει και πόσα gb δίνει τώρα η Vodafone UK ξέρουμε; θα πάω Πολωνία και είδα κάτι τιμές χώμα με την Orange ας πούμε η την Play αν αγοράσω από εκεί κάρτα δική τους. Μιλάμε για 10GB με 3-4 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Εδώ λέμε για χώρα εκτός Ε.Ε. που δεν υπάρχουν κάρτες από άλλους. Για εντός Ε.Ε. υπάρχουν και άλλες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Για πες.. Γιατί θα είμαστε 4 άτομα μια βδομάδα και τα 4.5GB που μου επιτρέπει η Cosmote να χαλάσω είναι για μια δυο μέρες το πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimertis Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 προσπαθω να αγορασω ενα big value bundle και λεει δεν ειναι valid ο ταχυδρομικος μου κωδικας και πεταω ΑΥΡΙΟ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκανα λογαριασμο τελικα αλλα οταν παταω να ενεργοποιησω το Big value bundle με πεταει σε forbidden 403 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 κάλεσε 2345 δωρεάν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Εδώ λέμε για χώρα εκτός Ε.Ε. που δεν υπάρχουν κάρτες από άλλους. Για εντός Ε.Ε. υπάρχουν και άλλες λύσεις. Πως απενεργοποιούμε τον τηλ/τη Vodafone GB στην Ελλάδα?Μήπως με το ##002# kai yes? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 https://support.vodafone.co.uk/calls-texts-and-voicemail/voicemail/48713133/cancel-all-diverts.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 https://support.vodafone.co.uk/calls-texts-and-voicemail/voicemail/48713133/cancel-all-diverts.htm Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://support.vodafone.co.uk/calls-texts-and-voicemail/voicemail/48713133/cancel-all-diverts.htm Εχω παρατηρήσει ότι αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με οποιοδήποτε άλλο δίκτυο στην Ελλάδα εκτός απο την Voda,αλήθεια αν του βάλεις πχ 5 λίρες για πόσο χρόνο θα ισχύουν χωρίς να τα χάσεις? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 H Three UK για παράδειγμα συνδέεται με Cosmote,Wind αλλά οχι Voda, η MTN CY το ιδιο,η LYCA GB με Voda καιCosmote οχι Wind Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 .... Εχω παρατηρήσει ότι αρνείται πεισματικά να συνδεθεί με οποιοδήποτε άλλο δίκτυο στην Ελλάδα εκτός απο την Voda,αλήθεια αν του βάλεις πχ 5 λίρες για πόσο χρόνο θα ισχύουν χωρίς να τα χάσεις? Το δοκίμασα και εδώ που είμαι ( Μάλτα) Δεν συνδέεται σε άλλο δίκτυο όσο και να προσπαθώ. Η διάρκεια είναι 90 ημέρες αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 H Three UK για παράδειγμα συνδέεται με Cosmote,Wind αλλά οχι Voda, η MTN CY το ιδιο,η LYCA GB με Voda καιCosmote οχι Wind Για lycamobile δεν ξερω αλλα για Wind καρτα μπαινει σε I WIND ειτε TIM σε ιταλια. Κυπρος:MTN και Primetel Οι κοσμοτε και wind εχουν πιο πολλες εταιριες για roaming.Δηλαδη σε καθε χωρα παιζουν οχι με ενα δικτυο,αλλα και με 2ο για data.Σε εισερχομενες κλησεις/sms οπως και εξερχομενες μπαινουν ολοι σε ολους,εκτος Vodafone καρτες που πεισματικα μπαινουν σε συγκεκριμενο παροχο ή μπαινουν στην αντιστοιχη vodafone σε roaming.Παραδειγμα με Vodafone εγω ημουν σε Vodafone Italia οταν ημουν ιταλια και γυρισε σε Wind μονο μια φορα οταν ημουν μεσα σε ενα στενο στην Ρωμη πισω απο την Piazza Navona σε ενα μαγαζι. Κυπρο ειχα Cyta-Voda συνεχεια. Φιλος που ειναι μεταξυ ελλαδας κυπρου με κοσμοτε εχει στην MTN και για Βουλγαρια απ οσο ξερω ειναι με Telenor. Για τουρκια επισης παρατηρω οτι αναλογα το δικτυο σε ελληνικα νουμερα οταν καλεις ελλαδα η κληση εδω μου ερχονταν ως αγνωστο νουμερο.Δηλαδη σαν να με επαιρναν τηλεφωνο με αποκρυψη ή με τηλεκαρτα ΟΤΕ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Για lycamobile δεν ξερω αλλα για Wind καρτα μπαινει σε I WIND ειτε TIM σε ιταλια. Κυπρος:MTN και Primetel Οι κοσμοτε και wind εχουν πιο πολλες εταιριες για roaming.Δηλαδη σε καθε χωρα παιζουν οχι με ενα δικτυο,αλλα και με 2ο για data.Σε εισερχομενες κλησεις/sms οπως και εξερχομενες μπαινουν ολοι σε ολους,εκτος Vodafone καρτες που πεισματικα μπαινουν σε συγκεκριμενο παροχο ή μπαινουν στην αντιστοιχη vodafone σε roaming.Παραδειγμα με Vodafone εγω ημουν σε Vodafone Italia οταν ημουν ιταλια και γυρισε σε Wind μονο μια φορα οταν ημουν μεσα σε ενα στενο στην Ρωμη πισω απο την Piazza Navona σε ενα μαγαζι. Κυπρο ειχα Cyta-Voda συνεχεια. Φιλος που ειναι μεταξυ ελλαδας κυπρου με κοσμοτε εχει στην MTN και για Βουλγαρια απ οσο ξερω ειναι με Telenor. Για τουρκια επισης παρατηρω οτι αναλογα το δικτυο σε ελληνικα νουμερα οταν καλεις ελλαδα η κληση εδω μου ερχονταν ως αγνωστο νουμερο.Δηλαδη σαν να με επαιρναν τηλεφωνο με αποκρυψη ή με τηλεκαρτα ΟΤΕ. Η Lyca Romania συνδέεται και με τους τρείς Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Θυμίζω σε όλους ότι από 10/5/2018 η VF UK βγάζει εκτός των χωρών του τσάμπα roaming Τουρκία και Αλβανία, μην ψάχνεστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Είχα βρεθεί για ενα 5ημερο στην Πόλη πριν απο κανενα χρόνο. Η κάθε εταιρία, εαν θυμάμαι καλά, σου δίνει μια βδομαδα περιθώριο να κανεις ταυτοποίηση, που σημαίνει πως εαν βρεθείς στην Τουρκία για λιγότερο απο βδομαδα μπορείς να αγοράσεις απο κάποιο κατάστημα ενα καρτοκινητό τοπικό, κατα προτίμηση Turkcel που είναι πιο αξιόπιστη σε σήμα (και σε 4G), του φορτώνεις μονάδες και το χρησιμοποιείς όπως θέλεις. Έτσι είχα κάνει εγώ με νουμερο Turkcel. Όπου κι αν πήγαινα είχα 4G και το είχα τρελάνει σε βιντεοκλήσεις facetime και voip. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Θυμίζω σε όλους ότι από 10/5/2018 η VF UK βγάζει εκτός των χωρών του τσάμπα roaming Τουρκία και Αλβανία, μην ψάχνεστε! Τοτε καλυτερα Wind.Με 9,90€ δινει 30' προς εξωτερικο και 50MB με διαρκεια 48 ωρες.Αυτο εβαλα στον πατερα μου,για 4 μερες και εδωσε 20€ για 2 φορες που εβαλε το πακετο.Καναμε μια κληση την ημερα και για ιντερνετ μονο wifi. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 ΠΑΝΤΟΥ μα ΠΑΝΤΟΥ από ότι έχω καταλάβει αξίζει να παίρνεις sim της εκάστοτε χώρας.. Θα πάω Πολωνία σε μια βδομάδα και είδα με 2.5€ 10GB δεδομένα. Επίσης στη Βουλγαρία είχα με την Telenor επίσης πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 ΠΑΝΤΟΥ μα ΠΑΝΤΟΥ από ότι έχω καταλάβει αξίζει να παίρνεις sim της εκάστοτε χώρας.. Θα πάω Πολωνία σε μια βδομάδα και είδα με 2.5€ 10GB δεδομένα. Επίσης στη Βουλγαρία είχα με την Telenor επίσης πολλά...Πολωνία πας με το πρόγραμμα που έχεις στην Ελλάδα, γιατί να αγοράσεις από εκεί; Εκτός και αν έχεις προδιαγραψει ότι θα κάνεις τόσο μεγάλη κατανάλωση. Και Βουλγαρία τα ίδια (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Δίκιο έχεις. Λειτουργούν κανονικά εκεί τα προγράμματα μας. ΑΛΛΑ έχω φοιτητικό καρτοσυμβολαιο Cosmote και εχω 3 γιγα μόνο. Θα είμαστε για 5 μέρες 4 άτομα.. Νομίζω ότι θα φύγουν τα 3 γιγα σε μια μέρα... Στη Πολωνία η Play με 5-6€ αν θυμάμαι καλά έχει απεριόριστα data για ένα μήνα... Έχω και από wind τα 20GB το Simplefi ΑΛΛΑ μου είπαν σε κατάστημα ότι δε λειτουργεί έξω.. Θα μπορούσα να το είχα αν λειτουργούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Θυμίζω σε όλους ότι από 10/5/2018 η VF UK βγάζει εκτός των χωρών του τσάμπα roaming Τουρκία και Αλβανία, μην ψάχνεστε! Εγώ βλέπω ότι από 10/5/18 καταργεί την Αλβανία και την Βασνία -Ερζεγοβίνη. Για Τουρκία δεν βλέπω κάτι. https://www.vodafone.co.uk/cs/groups/public/documents/document/vfcon089598.pdf We’ll also be moving Albania and Bosnia and Herzegovina from Roam-free to Roam-further. This means that all usage in these countries will also be charged at £6 a day. These changes will affect all new and existing Pay monthly customers from 10 May Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Εγώ βλέπω ότι από 10/5/18 καταργεί την Αλβανία και την Βασνία -Ερζεγοβίνη. Για Τουρκία δεν βλέπω κάτι. https://www.vodafone.co.uk/cs/groups/public/documents/document/vfcon089598.pdf We’ll also be moving Albania and Bosnia and Herzegovina from Roam-free to Roam-further. This means that all usage in these countries will also be charged at £6 a day. These changes will affect all new and existing Pay monthly customers from 10 May Λες να την γλύτωσε τελευταία στιγμή; Πριν από 1 εβδομάδα που είδα έφευγε και η Τουρκία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Για να βάλεις μοναδες στην αγγλική Vodafone από Ελλάδα, μπορεις και με χρεωστική κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μόνο με Paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts