tsomby Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Σήμερα το FB έχει τρελαθεί. Ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. 2 1+3t μου κάνουν τα ίδια. :blink: Και εμένα τα ίδια χάλια. Και είναι 2η μέρα που έχω το κινητό και είχα αγχωθεί μήπως έχεις πρόβλημα η μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ρώτησα για το αν είναι σωστό να είναι Έτσι, Όχι που είναι η ρύθμιση :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι εννοείς ότι αν είναι σωστό? αν θέλεις να είναι ενεργό το wifi όταν είναι κλειστεί η οθόνη για να έρχονται οι ειδοποιήσεις τότε είναι σωστό, αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν οι ειδοποιήσεις τότε το βάζεις να κλείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ρώτησα για το αν είναι σωστό να είναι Έτσι, Όχι που είναι η ρύθμιση :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει σωστή και λάθος ρύθμιση, αλλά τι σε βολεύει εσένα. Κατά τη γνώμη μου, τη σάρωση απενεργοποίησέ την. Στην ουσία, ακόμα κι αν έχεις κλειστό το wifi, εκείνο θα ψάχνει για δίκτυα με σκοπό τη βελτίωση της τοποθεσίας σου. Νομίζω είναι αχρείαστο και μόνο μπαταρία θα καταναλώνει. Σχετικά με το wifi κατά την αναστολή, αν το έχεις στο πάντα ενεργό, σημαίνει πως δεν θα απενεργοποιεί το wifi όσο το έχεις ενεργό, ακόμα κι αν η συσκευή είναι σε deep sleep. Οπότε θα λαμβάνεις κανονικά ειδοποιήσεις κλπ. από εφαρμογές που κάνουν χρήση του ίντερνετ. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δεν υπάρχει σωστή και λάθος ρύθμιση, αλλά τι σε βολεύει εσένα. Κατά τη γνώμη μου, τη σάρωση απενεργοποίησέ την. Στην ουσία, ακόμα κι αν έχεις κλειστό το wifi, εκείνο θα ψάχνει για δίκτυα με σκοπό τη βελτίωση της τοποθεσίας σου. Νομίζω είναι αχρείαστο και μόνο μπαταρία θα καταναλώνει. Σχετικά με το wifi κατά την αναστολή, αν το έχεις στο πάντα ενεργό, σημαίνει πως δεν θα απενεργοποιεί το wifi όσο το έχεις ενεργό, ακόμα κι αν η συσκευή είναι σε deep sleep. Οπότε θα λαμβάνεις κανονικά ειδοποιήσεις κλπ. από εφαρμογές που κάνουν χρήση του ίντερνετ. sent from nexus 6 Άρα μήπως είναι πιο σωστό, πιο φιλικό προς την μπαταρία για το δεύτερο σκέλος να είναι στο "όταν είναι συνδεδεμένο"? Ώστε να έρχονται και οι ειδοποιήσεις? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπέρα παιδιά, root με την nougat πως κάνουμε; έχει κάποιο θέμα; διάβασα κάτι με encryption προβλήματα. Αν κάνω root βάλω adaway και μετά unroot πάλι θα δουλέψει το adaway? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Έτσι δεν θα σου έρχονται ειδοποιήσεις, με κλειστή την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Την προηγούμενη Πέμπτη το παρέλαβα και εγώ. Πολύ ευχαριστημένος και κάπου ενοχλημένος από την υπερβολική ένταση που έχουν μηνύματα (facebook, viber κλπ) (σχόλιο με αρκετή δόση χιούμορ αλλά ισχύει). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πώς είναι η ένταση που ακούτε το άτομο όταν μιλάτε στο τηλέφωνο. Επειδή έτυχε στις περισσότερες κλήσεις να είμαι σε θορυβώδες περιβάλλον, αποκόμισα την εντύπωση ότι ακούγεται ο συνομιλητής πολύ χαμηλά, αλλά σήμερα που ήμουν στο σπίτι ακουγόταν πάρα πολύ ωραία. Ποια είναι η δική σας εμπειρία; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Άρα μήπως είναι πιο σωστό, πιο φιλικό προς την μπαταρία για το δεύτερο σκέλος να είναι στο "όταν είναι συνδεδεμένο"? Ώστε να έρχονται και οι ειδοποιήσεις? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιο φιλικό για την μπαταρία είναι να είναι πάντα on το wifi, πιστεύω. Αλλιώς μετά παίρνει internet από το δίκτυο κινητής που όλοι ξέρουμε ότι καίει παραπάνω. Και αν δεν έχεις ούτε από εκεί internet δεν ξέρω τι κάνει, αν δεν κάνει τίποτα δηλαδή ή αν προσπαθεί να κάνει ανανεώσεις και απλά δεν βρίσκει σήμα (οπότε πάλι καίει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Άρα μήπως είναι πιο σωστό, πιο φιλικό προς την μπαταρία για το δεύτερο σκέλος να είναι στο "όταν είναι συνδεδεμένο"? Ώστε να έρχονται και οι ειδοποιήσεις? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως έτσι απενεργοποιεί το wifi ύστερα από κάποια ώρα με σβηστή οθόνη, και συνδέεται αυτόματα όταν την ενεργοποιήσεις ξανά. sent from nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ρυθμίσεις > wifi > ροδέλα πάνω δεξιά > keep wifi on during sleep > always Έτσι την έχω τη ρύθμιση αλλά όταν σβήσει η οθόνη μετά από κάποια ώρα δεν παίρνω τίποτα από ειδοποιήσεις μέσω ιντερνέτ σαν να απενεργοποιηείται το ιντερνέτ. Πρέπει να ανοίξω την οθόνη για να αρχίσει να παίζει το ιντερνέτ και να συγχρονίζει. Μόλις την ανοίγω έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις η μία πίσω από την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 To agressive doze το έχει δουλέψει κανείς να μου λύσει μια απορία; Όταν το ενεργοποιώ ακριβώς απο κάτω έχει τις εφαρμογές. Για να δουλέψει τικάρω τις εφαρμογές που επιθυμώ ή απλά το αφήνω ενεργό για όλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 To agressive doze το έχει δουλέψει κανείς να μου λύσει μια απορία; Όταν το ενεργοποιώ ακριβώς απο κάτω έχει τις εφαρμογές. Για να δουλέψει τικάρω τις εφαρμογές που επιθυμώ ή απλά το αφήνω ενεργό για όλες; Όποια επιλέξεις από κάτω θα παρακάμψει το aggressive doze. Οπότε μην επιλέξεις καμιά, εκτός και αν θέλεις κάποια εφαρμογή να συνεχίζει να στέλνει ειδοποιήσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το σκέφτομαι είναι καλό το τηλ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το σκέφτομαι είναι καλό το τηλ ; Πού δινεις περισσοτερο βαση σε μια συσκευη; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 τώρα που έκανα αναβάθμιση σε Ν μου έβγαλε ένα Γραμμή κατάστασης τι ακριβώς είναι αυτό? επίσης μέσα εκεί εμφανίστηκε και το VoLTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
User_32 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Για να καταλάβω, σας έχει έρθει η αναβάθμιση για nougat ΟΤΑ με την rom που έρχεται το κινητό από μόνο του ή ακόμα το περιμένουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 τώρα που έκανα αναβάθμιση σε Ν μου έβγαλε ένα Γραμμή κατάστασης τι ακριβώς είναι αυτό? επίσης μέσα εκεί εμφανίστηκε και το VoLTE Σε ποιο δίκτυο στο εμφάνισε; Sent from One Plus One 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σημερα παρελαβα και εγω.......Stock Nugατινα!!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σε ποιο δίκτυο στο εμφάνισε; Sent from One Plus One 3T Στις ρυθμίσεις το έβγαλε ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να καταλάβω, σας έχει έρθει η αναβάθμιση για nougat ΟΤΑ με την rom που έρχεται το κινητό από μόνο του ή ακόμα το περιμένουμε ; Κατεβάζεις το πρόγραμμα Opera Vpn και βάζεις Καναδά η γερμάνια και σου έρχεται μετά η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
User_32 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Στις ρυθμίσεις το έβγαλε ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζεις το πρόγραμμα Opera Vpn και βάζεις Καναδά η γερμάνια και σου έρχεται μετά η αναβάθμιση ΟΚ αυτό, άρα δεν έχει έρθει ακόμα στην χώρα μας επίσημα! Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Οχι δεν εχει ερθει Ελλαδα αλλα αν το κανεις μεσω vpn που σου λεει ο φιλος δεν εχεις κανενα προβλημα..... απλα αλλαζεις τοποθεσια και ειναι σαν να βρισκεσαι στην γερμανια και την κανεις!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Στις ρυθμίσεις το έβγαλε ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζεις το πρόγραμμα Opera Vpn και βάζεις Καναδά η γερμάνια και σου έρχεται μετά η αναβάθμιση Α νόμιζα πάνω στην μπάρα!!! Ναι στις ρυθμίσεις υπάρχει μαζί με το vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σαν πρώτη εντύπωση με Ν πάει αρκετά πιο γρήγορα και βλέπω μεγάλη αλλαγή στην μπαταρία προς το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τωρα που το Quick Charge 4 θα υποστηριζει πληρως το αλλο προτυπο φορτισης USB-PD, λετε να επιμεινουν με το dash charge για να πουλανε καλωδια και φορτιστες? Τι κακο πραγμα αυτο. Ο καθενας να κανει τα δικα του και να πρεπει να εχεις ενα σωρο φορτιστες. Ευτυχως που QC 4 / USB PD "συγχωνευτηκαν" μετα το κατσαδιασμα της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τωρα που το Quick Charge 4 θα υποστηριζει πληρως το αλλο προτυπο φορτισης USB-PD, λετε να επιμεινουν με το dash charge για να πουλανε καλωδια και φορτιστες? Τι κακο πραγμα αυτο. Ο καθενας να κανει τα δικα του και να πρεπει να εχεις ενα σωρο φορτιστες. Ευτυχως που QC 4 / USB PD "συγχωνευτηκαν" μετα το κατσαδιασμα της Google. Δεν βρίσκω το λόγο γιατί πρέπει να το αλλάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts