Dpan9 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εμένα αντίθετα, είναι καλύτερα, ποτέ δεν είχα οθόνη πάνω από 3.5 ώρες με την χρήση που κάνω, ενώ τώρα έχω δει και 4.5 ώρες..... Τι να πω! Και μένα ψιλό χάλια έβαλα για φόρτιση με 2.30 ώρες οθόνη στο 18 % ενώ με ίδια χρήση είχα πάντα πάνω απο 3 ώρες. Βεβαια δεν εχω κάνει επαναφορά μετά την 8. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Και μένα ψιλό χάλια έβαλα για φόρτιση με 2.30 ώρες οθόνη στο 18 % ενώ με ίδια χρήση είχα πάντα πάνω απο 3 ώρες. Βεβαια δεν εχω κάνει επαναφορά μετά την 8.Για πολλούς, αν περάσεις την 8.0 χωρίς factory reset, είναι άλλο κινητό. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μαγκες εχω ενα nexus 6p και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα 3τ μονο και μονο για τη διπλη καρτα σιμ. Απο αυτα που εχω δει το κινητο ακομα και τωρα πεταει. Πιστευετε αξιζει η αλλαγη; Ειχε κανεις το nexus πριν η μετα το 3τ; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μαγκες εχω ενα nexus 6p και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα 3τ μονο και μονο για τη διπλη καρτα σιμ. Απο αυτα που εχω δει το κινητο ακομα και τωρα πεταει. Πιστευετε αξιζει η αλλαγη; Ειχε κανεις το nexus πριν η μετα το 3τ; Δεν είχα το νεξους φιλε μου αλλα μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το 3Τ πετάει. Το εχω σχεδόν χρόνο και εκτός απροόπτου ευελπιστώ να το κρατήσω για πολύ ακόμα! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μαγκες εχω ενα nexus 6p και σκεφτομαι να το πουλησω και να παρω ενα 3τ μονο και μονο για τη διπλη καρτα σιμ. Απο αυτα που εχω δει το κινητο ακομα και τωρα πεταει. Πιστευετε αξιζει η αλλαγη; Ειχε κανεις το nexus πριν η μετα το 3τ; την ίδια αλλαγή έκανα και το 3Τ είναι σούπερ σε όλα του , με μοναδικό κλικ πιο κάτω την κάμερα! Σε καθημερινή χρήση είναι απόλαυση το τηλέφωνο, και το πουλάω με μισή καρδιά (έτσι για να πάρω δώρο σε μένα για τα Χριστούγεννα:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Mε Ο, σταθερα σε καθε κυκλο της μπαταριας η Ετοιμοτητα κυψελης μου τρωει πανω απο 25%. Εχουμε καμια λυση? Στοκ συσκευη περασμενη Ο με ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Mε Ο, σταθερα σε καθε κυκλο της μπαταριας η Ετοιμοτητα κυψελης μου τρωει πανω απο 25%. Εχουμε καμια λυση? Στοκ συσκευη περασμενη Ο με ΟΤΑ.Δουλεύεις πολύ το 4G? Επίσης, αν έχω διαβάσει Καλά, δεν είμαι πραγματική κατανάλωση αυτό. Απλά έτσι φαίνεται. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Το καλοκαίρι πήγα ταξίδι στο Βερολίνο και το ταχύτερο δίκτυο που μπορεσα να πιάσω ήταν Η+.Γνωρίζει κανείς γιατί αυτός ο περιορισμός?Δοκίμασα όλα τα γερμανικά δίκτυα και σε όλα είχα την ίδια ταχύτητα.Εννοείται οτι στην συσκευη είχα ενεργοποιημένο το 4G δίκτυο.Πρόκειται να ξαναπάω για τις γιορτές και θέλω να το ψάξω μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι εδω.Μήπως τα γερμανικά δίκτυα δεν υποστηρίζουν κάποια συγκεκριμένη μπάντα?Wind έχω στην Ελλάδα με 4g συνέχεια...Κάποια βοήθεια?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots00 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Δουλεύεις πολύ το 4G? Επίσης, αν έχω διαβάσει Καλά, δεν είμαι πραγματική κατανάλωση αυτό. Απλά έτσι φαίνεται. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Μόνιμα 4G. Αλλά και πριν περάσω το 8 έτσι το χρησιμοποιούσα και δεν έβλεπα τέτοιες καταναλώσεις απ την ετοιμότητα κυψέλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Mε Ο, σταθερα σε καθε κυκλο της μπαταριας η Ετοιμοτητα κυψελης μου τρωει πανω απο 25%. Εχουμε καμια λυση? Στοκ συσκευη περασμενη Ο με ΟΤΑ. Μια απο τα ίδια. Κυψέλη στο 25% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Μια απο τα ίδια. Κυψέλη στο 25%Το έγραψα και πιο πάνω. Δεν σημαίνει ότι πραγματικά το δίκτυο τρώει το 25% της μπαταρίας. Είναι γνωστό εδώ και καιρό αυτό. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Καλημέρα, έχει κάποιος εμπειρία από chromecast; Προσπαθώ να κάνω mirroring την οθόνη του 3Τ και δεν μπορώ. Youtube και google photos παίζουν κανονικά. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που εμποδίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Το έγραψα και πιο πάνω. Δεν σημαίνει ότι πραγματικά το δίκτυο τρώει το 25% της μπαταρίας. Είναι γνωστό εδώ και καιρό αυτό. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Μάλλον είναι θέμα της oreo, γιατί εξαφανιστηκε η ota updat oreo που μου εμφανιζοταν. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδια εγώ μέχρι πριν την όρεο είχα με το ζόρι 4 ωρες sot σήμερα είδα ξανά 5 ώρες που είχα να δω από όταν αγόρασα το κινητο (Ιανουάριο 2017)Να συμπληρώσω ότι έχω κάνει επαναφορά μέτα την εγκατάσταση του Android 8 και 2με 3 πλήρες κύκλους φόρτισης,που σημαίνει πως κάπως αρχίζει και στρώνει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 (edited) Απίστευτα νούμερα ξανά :lol::p:nagger::w00t::w00t: http://prntscr.com/hoofp2 Edited December 17, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κινητό έχει σαν επιλογή να χωρίζεται η οθόνη και να έχεις.ανοιχτες δύο εφαρμογές ταυτόχρονα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κινητό έχει σαν επιλογή να χωρίζεται η οθόνη και να έχεις.ανοιχτες δύο εφαρμογές ταυτόχρονα;;;Ναι έχει φίλε! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ναι έχει φίλε! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εγώ πάντως δεν μπορώ να το κάνω...Στο x style που έχω μια χαρά γίνεται,στο 3Τ δεν....Πατάς παρατεταμένα το multitasking,σωστά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Το κινητό έχει σαν επιλογή να χωρίζεται η οθόνη και να έχεις.ανοιχτες δύο εφαρμογές ταυτόχρονα;;;Από εποχή nougat κανονικά. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Από εποχή nougat κανονικά. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Απλά κάτι κάνω λαθος....Πατάω παρατεταμένα το κουμπί του multitasking,και ενώ έπρεπε η οθόνη να χωρίζεται αυτό εκεί....τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Απλά κάτι κάνω λαθος....Πατάω παρατεταμένα το κουμπί του multitasking,και ενώ έπρεπε η οθόνη να χωρίζεται αυτό εκεί....τπτ Ρυθμίσεις-πληκτρα-προσφατο κουμπι, ενέργεια παρατεταμένης πίεσης ( άνοιγμα/κλείσιμο διαίρεσης της οθόνης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Ρυθμίσεις-πληκτρα-προσφατο κουμπι, ενέργεια παρατεταμένης πίεσης ( άνοιγμα/κλείσιμο διαίρεσης της οθόνης) Ναι ρε φίλε....αυτό είναι... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 έχει κανείς θέμα με την τελευταία έκδοση του google contacts ? Συγκεκριμένα δεν "κατεβάζει σωστά" τις φωτογραφίες των επαφών και φαίνονται θολές ...Υπήρχε και πριν κάτι χρόνια το ίδιο πρόβλημα απ'ότι θυμάμαι...Το clear data στο contacts storage δεν έκανε δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzimhs85 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 καλησπερα ,βρηκα το oneplus 3t σε μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση στα 320 ευρω.τι λετε αξιζει ? απ την αλλη βλεπω το htc u ultra το οποιο εχει πεσει πολυ η τιμη του 330 καινούριο ,βεβαια η οθονη του δεν ειναι amoled ουτε εχει 6 gb ram. τι μου προτείνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εξαρτάται τι θες? Αν δίνεις βάση πολύ στις κάμερες τότε κατά την γνώμη μου προτίμησε κάτι άλλο. Αν θες ταχύτητα ωραιο καθαρά περίπου stock android και σκάλισμα τότε γιατί όχι; Προσωπικά σπάζοντας το ψυχολογικό όριο των 300 ευρώ εφόσον η συσκευή είναι άψογη θα το σκεφτόμουν...απλά η γνώμη μου, εσύ αποφασίζεις όμως με βάση τις ανάγκες σου κι εδώ φυσικά λογικό είναι να σε προτρεψουν στην αγορά του μιας και βρίσκεσαι στο ανάλογο τοπικ του 3T ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts