Jump to content

kots00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kots00

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

kots00's Achievements

  1. Το εδωσα για επισκευη. 180ευρω για ΟΕΜ οθονη. Απογοητευση. Τα χρωματα ειναι φουλ θερμα ακομα κι αν το εχω ρυθμισμενο τερμα ψυχρα και sRGB. Τα σκουρα χρωματα μου τα σκουραινει κι αλλο. Το γκρι το δειχνει σχεδον σκουρο μπλε.Και το προβλημα γινεται εντονοτερο τη νυχτα που δεν υπαρχει φυσικο φως. Το πηγα στο καταστημα και μου ειπαν οτι δεν γινεται κατι, εται ειναι οι ΟΕΜ, καποιες παρτιδες πλησιαζουν πολυ στην εργοστασιακη οθονη και καποιες οχι τοσο. Αν το ηξερα οτι θα ειναι ετσι, πιθανοτατα δεν θα το εφτιαχνα.
  2. Μου επεσε και δεν λειτουργει το touch. Το εχω παρει απο κινα. Τι εχουμε στην ελλαδα σε αξιοπιστο service? (υποθετω οτι η εγγυηση δεν καλυπτει κατι σε περιπτωση πτωσης)
  3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro ή Poco X3 ? Για νορμαλ χρηση με λιγο περισσοτερη εμφαση στην καμερα για φωτο και βιντεο.
  4. Πηρα το Nord που κανει 449 στον κωτσοβολο και στην επισημη σελιδα της oneplus, οχι τα Ν10 Ν100.
  5. To πηρα απο Aliexpress στα 305 ευρω. Ειναι λεει original EU version ενω υπαρχει και global version (στα 350). Θα δω καποια διαφορα στο λογισμικο?
  6. Θα μου το φερουν απο Καταρ. Πρεπει να προσεξω κατι;
  7. Έχει προεγκατεστημένη μια μεμβράνη προστασίας. Για να βάλω τζαμακι πρέπει να βγει η μεμβράνη; Έχετε να προτείνετε κάποιο που να το χρησιμοποιήσατε και να έχει καλή εφαρμογή; (Αν γίνεται, από ελληνικό μαγαζί, μην περιμένουμε ένα μήνα να έρθει από κινα)
  8. kots00

    OnePlus 3T

    Κάποια εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής που να είναι καλύτερη από την εργοστασιακή μας έχουμε?
  9. kots00

    OnePlus 3T

    ολα οκ. ακυρος συναγερμος
  10. kots00

    OnePlus 3T

    Μόνιμα 4G. Αλλά και πριν περάσω το 8 έτσι το χρησιμοποιούσα και δεν έβλεπα τέτοιες καταναλώσεις απ την ετοιμότητα κυψέλης.
  11. kots00

    OnePlus 3T

    Mε Ο, σταθερα σε καθε κυκλο της μπαταριας η Ετοιμοτητα κυψελης μου τρωει πανω απο 25%. Εχουμε καμια λυση? Στοκ συσκευη περασμενη Ο με ΟΤΑ.
  12. kots00

    OnePlus 3T

    Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνονται πιο ωραία τα χρώματα στην οθόνη με το Ο. Το έχω σε sRGB απ την πρώτη μέρα. Τώρα μου φαίνονται λίγο πιο ζεστά.
  13. οπως πιθανοτατα δεν θα δουμε smartphone να κραταει τρεις μερες με νορμαλ χρηση, ετσι δεν θα δουμε και tesla με αυτονομια 1600 χλμ. Τη στιγμη που οι μπαταριες θα αποκτησουν τριπλασια δυναμη αυτοματα θα μπουν μικροτερες μπαταριες ωστε να εχουμε τη σημερινη αυτονομια με μειωση βαρους ογκου. Τωρα αν μιλαμε αποκλειστικα για κινητα, αν αυριο μπουν μπαταριες με 5-6 χιλ mAh, αμεσως οι προγραμματιστες θα χρησιμοποιησουν πιο ενεργοβορο hardwear/softwear οπως και πιο ενεργοβορες εφαρμογες. Παλι η αυτονομια θα ειναι οριακα 24 ωρες με νορμαλ χρηση.
  14. kots00

    OnePlus 3T

    Εννοειται οτι κατι αλλο τρεχει. 2,5 ωρες οθονη ειναι παρανοικα μικρος χρονος για τη χρηση που κανεις. Εγω με ηπια χρηση ειμαι ευκολα στις 6 ωρες. Εχω δει και 7.
  15. kots00

    OnePlus 3T

    το βρηκα. ρυθμισεις>εφαρμογες>youtube>χρηση δεδομενων. Εδω ειχα ενεργοποιημενη την επιλογη "Μεταδοση δεδομενων απενεργ". Μολις την απενεργοποιησα δουλεψε κανονικα.
×
×
  • Create New...