Jump to content

stelik1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stelik1989

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 23

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stelik1989's Achievements

  1. Καλημέρα, Ρυθμίσεις->Ασφάλεια & κλείδωμα οθόνης και έπειτα δίπλα από την επιλογή "Κλείδωμα οθόνης" πατάς το γρανάζι και τικάρεις την επιλογή "Απενεργοποίηση πίνακα ''Γρήγορες ρυθμίσεις'' στην οθόνη κλειδωματος''
  2. stelik1989

    OnePlus 8T

    Ναι κανονικά εδώ και καιρό. Εάν δεν σου ανοίγει δοκίμασε από "επιλογές προγραμματιστή" να ξετικάρεις την επιλογή για τον εντοπισμό σφαλμάτων USB.
  3. Έχω παρεμφερές πρόβλημα. Όταν έχω συνδεδεμένο συγχρόνως το smartwatch και το infotainment αυτοκινήτου, λαμβάνοντας ή κάνοντας κλήσεις ο ήχος πάει αυτόματα στο τηλέφωνο, πράγμα που δεν συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. Παραδόξως αν δεν έχω συνδεδεμένο το ρολόι δουλεύουν όλα σωστά δηλαδή με ήχο κατευθείαν στο αυτοκίνητο. Υποψιάζομαι κάποιο bug του bluetooth. Όλα αυτά σε Oneplus 8t
  4. stelik1989

    OnePlus 8T

    Καλησπέρα, αν ο τομέας κάμερα δεν είναι πολύ σημαντικός για τα δικά σου δεδομένα θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή αγορά. Η μπαταρία του (τουλάχιστον με την δική μου χρήση) είναι ικανοποιητικότατη. Ακόμα και αν είσαι απαιτητικός χρήστης, στον τομέα μπαταρία, η αφάνταστα γρήγορη φόρτιση θα σου λύσει τα χέρια. Η συσκευή έχει καλό μέγεθος, καλή οθόνη, καλή μπαταρία, είναι ταχύτατη κλπ. Είναι μια καλή αγορά στα 400€ που θα σε καλύψει άνετα για τα επόμενα 2 τουλάχιστον χρόνια.
  5. stelik1989

    OnePlus 8T

    Η κάμερα της συσκευής είναι δυστυχώς κατώτερη των προσδοκιών και σίγουρα ένα από τα αδύναμα σημεία της.
  6. stelik1989

    OnePlus 8T

    Κάτοχος ONEPLUS 8T καθώς και του gt2 ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Ούτε στο 6Τ που είχα μέχρι πριν λίγο καιρό.
  7. stelik1989

    OnePlus 8T

    Καλημέρα στην παρέα, κάτοχος της συσκευής εδώ και 2 μέρες. Δεν πήρα το κινητό για την κάμερα του και ούτε περίμενα κάτι εκπληκτικό σε απόδοση κάμερας αφού ήμουν ενήμερος για το που "πονάει" η συσκευή. Έπεσα από τα σύννεφα όμως όταν σε σύγκριση με το παλιό μου Oneplus 6t (χρησιμοποιώντας στοκ app και στις 2 συσκευές) είδα καλύτερα αποτελέσματα στο Oneplus 6t! Όχι βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις αλλά σε ένα σεβαστό ποσοστό, ειδικά φωτογραφίζοντας πρόσωπα, οι φωτό από το Oneplus 6t είναι εμφανώς καλύτερες. Σε έγκριση βέβαια με iphone 12pro max η διαφορά είναι χαοτική. Δεν είχα περίμενα να συγκρίνονται αλλά η διαφορά είναι μεγαλύτερη του αναμενόμενου.
  8. stelik1989

    OnePlus 6T

    Όπως πολύ σωστά είπε κ ο φίλος παραπάνω μην ψάχνετε εφαρμογή. Μόνο από τις ρυθμίσεις. Εγώ το έκανα ως εξής: Ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->android auto & απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων. Έπειτα κατέβασμα και εγκατάσταση της έκδοσης 4.6.593333. Απ' όσες εκδόσεις έχω δοκιμάσει η συγκεκριμένη λειτουργεί απροβλημάτιστα τουλάχιστον στο δικό μου αμάξι (Opel astra k).
  9. stelik1989

    OnePlus 6T

    εγώ έχω την έκδοση 4.6.59333 κ δουλεύει αρκετά καλά. Άριστη λειτουργία με το infotainment του αυτοκινήτου. Το μόνο μελανό σημείο είναι όταν θες να ανοίξεις την εφαρμογή από το κινητό, ανοίγει με την 2η προσπάθεια.
  10. stelik1989

    OnePlus 6T

    Εγώ φοράω ένα από eshop και γενικά είμαι ευχαριστημένος.
  11. stelik1989

    OnePlus 6T

    Μάλιστα, άρα μάλλον φταίει η έκδοση. Ελπίζω σε επόμενη αναβάθμιση να στρώσει. Τώρα αυτό με το σβήσιμο οθόνης δεν το αντιμετώπισα έως τώρα ευτυχώς. Ελπίζω να επανέλθει και το δικό σου στην κανονικότητα φίλε.
  12. stelik1989

    OnePlus 6T

    Καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανείς άλλος επανεκκινήσεις; Για την ακρίβεια δεν κάνει ακριβώς επανεκκίνηση, αλλά βγαίνει το σήμα της oneplus φορτώνει κ μου ζητάει τον κωδικό κλειδώματος όχι όμως το pin της κάρτας οπότε δεν κλείνει εντελώς. Και διαρκεί η όλη "κατάσταση" γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει 1-2 φορές μέσα στη μέρα τις τελευταίες 10 μέρες χωρίς να έχω πάρει κάποιο update. Είμαι stock με την 9.0.12. Δοκίμασα clear cache χωρίς αποτέλεσμα.
  13. stelik1989

    OnePlus 6T

    Στο 2 ήταν οπότε ίσως έχει φάει κάποιο κόλλημα. Ευχαριστώ
  14. stelik1989

    OnePlus 6T

    Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω αυτή η επιλογή έχει αφαιρεθεί από τις ρυθμίσεις του wifi σε κάποια από τις τελευταίες ενημερώσεις (το γράφει κ κάποιος στα σχόλια στο άρθρο που έστειλες). Οπότε ίσως είναι κάποιο bug που θέλει επιδιόρθωση. Δοκίμασα μια ρύθμιση στην προηγμένη βελτιστοποίηση μπαταρίας, ίσως μου λύσει αυτή το πρόβλημα. Ευχαριστώ όπως και να χει!
  15. stelik1989

    OnePlus 6T

    Αρχικά σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει η επιλογή "η σάρωση είναι πάντα διαθέσιμη" την οποία έχω ενεργοποιημένη! Δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μοιάζει σε αυτό που μου προτείνεις :blink:
×
×
  • Create New...