megatr0n Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Μακάρι να ισχύει και να μην μετανιώσω την επιλογή μου, γιατι κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό και πλήρες κινητό Φιλε μου, παρ' το και δε θα το μετανιωσεις! ;) Εκτος κι αν θες την καλυτερη καμερα του πλανητη... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Εγώ πχ προερχόμενος από Amoled QHD του Note 4 περίμενα να δω αισθητές διαφορές αλλά με εξέπληξε θετικά η ποιότητα της οθόνης... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Φιλε μου, παρ' το και δε θα το μετανιωσεις! ;) Εκτος κι αν θες την καλυτερη καμερα του πλανητη... Μια καλή κάμερα καλό είναι να υπάρχει, αλλά ειναι από τα τελευταία που κοιτάω συνήθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Μια καλή κάμερα καλό είναι να υπάρχει, αλλά ειναι από τα τελευταία που κοιτάω συνήθως Kαλη καμερα υπαρχει στο 3Τ! :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Aναφορικα με την open beta 3 (7.1.1) να πω πως απο χθες εχω βιώσει πολλα freezing και αναγκαζομαι να του κανω manual restart μεσω του power button . Θα του κανω downgrade σε 7.0 μεχρι την επομενη beta. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Αν η συσκευή έρθει με nougat υπάρχει δυνατότητα downgrade σε marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Αν η συσκευή έρθει με nougat υπάρχει δυνατότητα downgrade σε marshmallow? Γιατί να κάνεις downgrade? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radicalx Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Γιατί να κάνεις downgrade? Γιατί κρατάει παραπάνω η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Γιατί να κάνεις downgrade? Εμένα με νουγκατ κρατάει περισσότερο Γιατί κρατάει παραπάνω η μπαταρία Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα και από εμένα!Θα ήθελα την γνώμη κάποιου από εσάς που έχει κάνει τη μετάβαση από 6P σε OP3T. Αξίζει;Το μόνο "παράπονο" που έχω από το 6P είναι η μπαταρία.Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα και από εμένα!Θα ήθελα την γνώμη κάποιου από εσάς που έχει κάνει τη μετάβαση από 6P σε OP3T. Αξίζει;Το μόνο "παράπονο" που έχω από το 6P είναι η μπαταρία.Σας ευχαριστώ! Αν δεν εχεις προβλημα με το noise cancellation δεν αξιζει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα και από εμένα!Θα ήθελα την γνώμη κάποιου από εσάς που έχει κάνει τη μετάβαση από 6P σε OP3T. Αξίζει;Το μόνο "παράπονο" που έχω από το 6P είναι η μπαταρία.Σας ευχαριστώ! Και εγώ πιστεύω ότι δεν άξιζει. Γιατί δεν αλλάζεις μπαταρία? Ακόμα δεν αναβαθμίζεται επισιμα ? Εγώ θα το κρατουσα τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να σε υποστηρίζει. Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 νομίζω πως ναι...ειδικά αν του περάσεις pixel launcher , φέρνει πολύ στο nexus...και όλα είναι πιο γρήγορα και η μπαταρία συγκριτικά φανταστική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) Δεν χρησιμοποιώ pixel αλλά nova launcher σε όλες μου τις συσκευές.Προβλημα με το noise cancelation δεν έχω.Τωρα το γρήγορο είναι σχετικό.Το 6P μου ειναι full custom και πάει σφαίρα.Αν κάνω την αλλαγή θα είναι από περιέργεια ή μόνο για την μπαταρία, όπου και καινούρια να βάλω στο 6P, το OP3T έχει πολύ καλύτερη διαχείριση νομίζω.Γιατί στα υπόλοιπα δεν έχω κανένα παράπονο.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! Edited March 3, 2017 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Σε λίγες μέρες θα μπω κι εγώ στην παρέα μιας και το 3αρι που έχω έβγαλε πρόβλημα στο gps και η one plus μου έκανε αντικατάσταση με το 3Τ... :) :) :) :) :) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Αυτό θα πει support. Δε σχολιάζω καν τι θα γινοταν αν ειχες παρει κινητό από εδώ και χαλούσε.... :lol: καλορίζικο με το καλο να το παραλάβεις!!! :D Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Αστο φίλε μου...μπες να διαβάσεις στο τοπικ για το 3αρι τις εμπειρίες μου με την one plus σε σχέση με άλλες εταιρίες. Στις τελευταίες σελίδες θα τα βρεις όλα. Εμένα η one plus με έκλεισε για τα επόμενα 5 χρόνια χαλαρά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Δεν χρησιμοποιώ pixel αλλά nova launcher σε όλες μου τις συσκευές.Προβλημα με το noise cancelation δεν έχω.Τωρα το γρήγορο είναι σχετικό.Το 6P μου ειναι full custom και πάει σφαίρα.Αν κάνω την αλλαγή θα είναι από περιέργεια ή μόνο για την μπαταρία, όπου και καινούρια να βάλω στο 6P, το OP3T έχει πολύ καλύτερη διαχείριση νομίζω.Γιατί στα υπόλοιπα δεν έχω κανένα παράπονο.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! μια χαρά γρήγορο είναι και το 6P...απλά στο 3Τ , τα πχ. angry birds 2 φορτώνουν στον μισό χρόνο, μη σου πω στο 1/3...λογικότατο μιας και μιλάμε για καλύτερο επεξεργαστη, γραφικά και 6GB RAM :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Καλησπέρα και από εμένα!Θα ήθελα την γνώμη κάποιου από εσάς που έχει κάνει τη μετάβαση από 6P σε OP3T. Αξίζει;Το μόνο "παράπονο" που έχω από το 6P είναι η μπαταρία.Σας ευχαριστώ! Έκανα αυτή την μετάβαση κάποτε.. Αξίζει σίγουρα! Και εγώ το ίδιο παράπονο είχα από το 6p. Εδώ θα έχεις παράπονο για την κάμερα όμως. Χάνεις κάμερα κερδίζεις μπαταρία. Πέραν από αυτά όμως το 3Τ έχει και πολύ καλύτερο hardware. Σε 6p δεν θα ξανά γυρνούσα, σε 3Τ όμως ναι. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 μια χαρά γρήγορο είναι και το 6P...απλά στο 3Τ , τα πχ. angry birds 2 φορτώνουν στον μισό χρόνο, μη σου πω στο 1/3...λογικότατο μιας και μιλάμε για καλύτερο επεξεργαστη, γραφικά και 6GB RAM :) Ναι το ξέρω ότι έχει σαφώς ανώτερο hardwear, απλά εγώ δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν έχω θέμα σε αυτό. Έκανα αυτή την μετάβαση κάποτε.. Αξίζει σίγουρα! Και εγώ το ίδιο παράπονο είχα από το 6p. Εδώ θα έχεις παράπονο για την κάμερα όμως. Χάνεις κάμερα κερδίζεις μπαταρία. Πέραν από αυτά όμως το 3Τ έχει και πολύ καλύτερο hardware. Σε 6p δεν θα ξανά γυρνούσα, σε 3Τ όμως ναι. Λόγο δουλειάς κάμερα, browsing, emails, χρησιμοποιώ κυρίως, εννοείτε και κλήσεις. Η μπαταρία είναι λίγο το μελανό του σημείο και αυτό από την nougat και μετά.Η κάμερα είναι αυτό που με δυσκολεύει στο να αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ανάμεσα στο OnePlus 3T και Xiaomi Mi Note 2 ποιο θεωρείται αυτό με τα περισσότερα προτερήματα? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ανάμεσα στο OnePlus 3T και Xiaomi Mi Note 2 ποιο θεωρείται αυτό με τα περισσότερα προτερήματα? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πιο στιβαρη κατασκευη, καλυτερη καμερα και αισθητηρα αποτυπωματων το 3T. Για μενα ειναι και πιο ομορφο, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Η μπαταρια του ειναι εξαιρετικη, ενω εχει την πιο γρηγορη φορτιση της αγορας. Στα υπολοιπα, το 3t πιστευω θα εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο την κοινοτητα της oneplus σε βαθος χρονου, καθως ειναι πιο "ανοιχτο" απ οτι οι συσκευες της xiaomi. Εγω προτιμω το OxygenOS απο την MIUI, αλλα και παλι αυτο ειναι θεμα προσωπικης προτιμησης. Επισης πολυ σημαντικη ειναι η Ευρωπαικη εγγυηση του 3T. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Σε περίπτωση που πάθει κάτι πρέπει να το στείλεις Κίνα?η υπάρχει αλλού service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Στην Πολωνία το στέλνεις φίλε μου, για την ακρίβεια έρχονται και το παίρνουν... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Ωραία. Και κάτι ακόμα. Η παραγγελία γίνεται απευθείας από το site και είναι ακριβώς η τιμή που γράφει? Εννοώ δεν έχει μεταφορικά και δεν πληρώνεις τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts