Jump to content

radicalx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    185
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by radicalx

  1. radicalx

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα! Μπορείς να μου δώσεις λινκ από τον οδηγό που ακολούθησες για rollback?
  2. radicalx

    OnePlus 3T

    Στο λέω επειδή δεν έχει εγγύηση από την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία και δεν θα στο κάνουν δεκτό. Ελπίζω να κατάλαβες...
  3. radicalx

    OnePlus 3T

    Τίποτα, απλά δεν μπορείς να το στείλεις στην εταιρεία για επισκευή από όσο ξέρω. Και σίγουρα θα δυσκολευτείς να βρεις γνήσια οθόνη
  4. radicalx

    OnePlus 3T

    Ευχαριστώ για την απάντηση
  5. radicalx

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα, έχει αναβαθμίσει κανείς στην 9.0.6. Είμαι ακόμα στην 8αρα , αξίζει η αναβάθμιση ή υπάρχουν ακόμα τα bugs και το lag? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καλύτερη λύση είναι να το στείλεις στην εταιρεία, από την στιγμή που κοστίζει 55.8 (χωρίς τα εργατικά). Εκτός μέρα αν το έχεις πάρει από Κίνα... https://www.oneplus.com/gr/support/repair-pricing/details?code=6
  6. radicalx

    OnePlus 3T

    Το φταιξιμο παει κει που πρεπει να παει. Αν ειχες την 8αρα πριν, το πιο πιθανο ειναι να μην βλεπεις καμια διαφορα, εγω που ερχομαι απο την 7αρα βλέπω διαφορα στο scrolling σε καποιες εφαρμογες, αλλα οχι στην πλοηγηση των μενου. Τωρα αν εισαι τοσο εξυπνος και τα ξερεις ολα, πες μου ενα πιθανο προβλημα που μπορει να παρουσιασε το τηλεφωνο ετσι ξαφνικα.
  7. radicalx

    OnePlus 3T

    Ναι , η συσκευή δούλευε κανονικά εδώ και ενάμιση χρόνο και ξαφνικά αποφάσισε να μην δουλεύει. Δεν είπα ότι είναι κάτι τραγικό, αλλά είναι αισθητο, άσε που έχει μόνιμα λιγότερη ραμ διαθέσιμη (σε σχέση με την 7αρα πάντα). Το φόρουμ είναι για να λέμε τα προβλήματα και τις παρατηρήσεις μας.
  8. radicalx

    OnePlus 3T

    Η αλήθεια είναι πως μετά την αναβάθμιση στην 5.0.3 με full wipes (πριν είχα nougat), μπορώ να πω ότι παρατηρώ lag στο scrolling σε διάφορες εφαρμογές (πχ facebook) αλλά και στον chrome νομίζω. Επίσης η σύνδεση του ίντερνετ μου φαίνεται πιο αργή (μου ρίχνει την ποιότητα στο YouTube ). Ίσως η Oneplus άρχισε τα κόλπα των μεγάλων εταιρειών για να σε αναγκάσει να αλλάξεις συσκευή...; Αρχίζω να σκέφτομαι την επιστροφή στην nougat.
  9. https://www.aliexpress.com/w/wholesale-M653.html?initiative_id=SB_20180516042323&site=glo&g=y&SearchText=M653&CatId=200003089&isrefine=y
  10. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάρω το Η96 pro+, αν το προλάβω σε προσφορά.
  11. Με ΕΛΤΑ σου ήρθε; Είχε tracking number εντός Ευρώπης;
  12. Καλημέρα! Ανάμεσα σε mecool bb2 pro, h96 pro plus και tanix tx8 max ποιο προτείνετε? Τα δύο πρώτα με βολεύουν λόγω εξόδου av, αλλά διαβάζω για θέματα υπερθέρμανσης. Για το τρίτο πάλι δεν διάβασα κάτι αρνητικό, αλλά δεν έχει av.
  13. Από που το παραγγειλες, αν επιτρέπεται ?
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σκεφτόμουν από το banggood με priority line, λένε πως έτσι δεν περνάει. Είσαι ευχαριστημένος, μπορείς να περάσεις ότι εφαρμογή θέλεις και να ενοποιησεις στικακι με τον εσωτερικό?
  15. Καλησπέρα σε όλους! Αξίζει να πάω σε ενα μέχρι 60€ με τον s912 για να μπορεί να αξιοποιηθεί και σε gaming ή να προτιμήσω το xiaomi mi box, που έχει android TV και πιο καλό χειριστήριο? Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο με τον s912 με έξοδο av και Bluetooth, που να αξίζει;
  16. radicalx

    OnePlus 3T

    Γιατί κρατάει παραπάνω η μπαταρία
  17. radicalx

    OnePlus 3T

    Αν η συσκευή έρθει με nougat υπάρχει δυνατότητα downgrade σε marshmallow?
  18. radicalx

    OnePlus 3T

    Μια καλή κάμερα καλό είναι να υπάρχει, αλλά ειναι από τα τελευταία που κοιτάω συνήθως
  19. radicalx

    OnePlus 3T

    Μακάρι να ισχύει και να μην μετανιώσω την επιλογή μου, γιατι κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό και πλήρες κινητό
  20. radicalx

    OnePlus 3T

    Βασικά δίπλα στα περισσότερα κινητά που το είδα ήταν υποδεέστερη . Π.χ. Δίπλα στο mi note 2 έχανε αρκετά δίπλα στην ίδιας ανάλυσης oled. Όπως υπήρχαν και κάποια παραπονα στην srgb ρύθμιση για κίτρινο λευκό. Γενικά έκανα παραχώρηση στο θέμα της οθόνης (προτιμώ τις ips), λόγω των υπολοίπων χαρακτηριστικών και της εγγύησης σε σχέση με μια αγορά από Κίνα. Η Samsung είχε πολλές ποιότητες amoled και από ότι διαβάζω, δεν έδωσε την καλύτερη στην oneplus.
  21. radicalx

    OnePlus 3T

    Καλημέρα σε όλους! Παράγγειλα και εγώ το δικό μου και το περιμένω μέχρι την Τρίτη. Επειδή δεν μου αρέσουν γενικά οι amoled και εκτός αυτού, όσο ψάχνω βρίσκω αρνητικά για την οθόνη. Ξέρει κάποιος να μου πει για την πολιτική της εταιρείας στις επιστροφές? Αν δεν μου αρέσει δηλαδή μπορώ να το επιστρέψω και να μου δώσουν τα χρήματα πίσω?
  22. Το κινητό σε αυτά τα λεφτά δεν έχει ανταγωνισμό (δεδομένου ότι αρχικά είχε γύρω στα 300€). Στα θετικά: επεξεργαστής (σύγχρονος μέχρι σήμερα και καλύτερος από τους περισσότερους mediatek), κάμερα που δεν βρίσκεις σε κινητό κάτω των 200 ευρώ σήμερα, πολύ καλή οθόνη με gorilla glass (με εξαίρεση την ευαισθησία σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις), πολύ καλή μπαταρία με γρήγορη φόρτιση, NFC, 32gb με ξεχωριστή θέση για κάρτα μνήμης, ποιότητα κατασκευής (ας είναι πλαστικό). Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν θες πλήρως λειτουργική Ρομ, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το αγγλικό μενού.
  23. Δεν το πήρα από το merimobiles, μεταχειρισμένο ενός έτους από Ελλάδα το πήρα. Για να αρχίσει να πέφτει η απόδοση μιας μπαταρίας λιθίου πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τρία χρόνια.
  24. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Κάποιες 3,5 κάποιες 3 με το ζόρι, μετά το 30% πέφτει τρελά. Το πήρα γιατί διάβαζα για καλή μπαταρία, αλλά τελικά το idol x+ που είχα μου φαίνεται κρατούσε περισσότερο.
  25. Καλησπέρα! Υπάρχει κανένας τρόπος να επεκταθεί η διάρκεια της μπαταρίας στην 3.79 light? Χρειάζεται να απενεργοποιήσω κάτι (το double tap για παράδειγμα)?
×
×
  • Create New...