black_hawk Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 ..ίσως να πρέπει να αλλαχτεί η επικεφαλίδα και να αναφέρει πλέον και 3Τ Πολυ σωστο! :) Μιας και μιλαμε για μια, στην ουσια, ιδια συσκευη, που οι αναβαθμισεις, προβληματα κλπ ειναι κοινα, ποιος ο λογος των δυο threads? Θα μπορουσε να γινει "OnePlus 3/3T" :O Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλο θέμα να ανοιχτεί, υπάρχουν ήδη για κάθε κατηγορία , ίσως να πρέπει να αλλαχτεί η επικεφαλίδα και να αναφέρει πλέον και 3Τ Συμφωνώ ρε παιδιά αλλά δεν το βρίσκω το νήμα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Τί ώρα ανοίγουν οι παραγγελίες και πότε Κυριακή ή Δευτέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Τί ώρα ανοίγουν οι παραγγελίες και πότε Κυριακή ή Δευτέρα; Κυριακή προς Δευτέρα στις 2 το πρωί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Υπάρχει service και αντιπροσωπεία στην Ελλάδα? Για την ακρίβεια δεν υπάρχει πουθενά αντιπροσωπεία. Υπάρχει μόνο ή Ευρωπαϊκή, με έδρα την Πολωνια, η οποία εξυπηρετεί όλη την Ευρωπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Για την ακρίβεια δεν υπάρχει πουθενά αντιπροσωπεία. Υπάρχει μόνο ή Ευρωπαϊκή, με έδρα την Πολωνια, η οποία εξυπηρετεί όλη την Ευρωπη. Κάτι είναι και αυτό, άλλο να το στέλνεις κινα, και άλλο πολωνια.....νομίζω! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μεγάλη διαφορά. Από τις αναφορές που είχα δει στο sites τους σε περιπτώσεις service χρειάστηκε πολύς μικρός χρόνος αναμονής... Για την ακρίβεια δεν υπάρχει πουθενά αντιπροσωπεία. Υπάρχει μόνο ή Ευρωπαϊκή, με έδρα την Πολωνια, η οποία εξυπηρετεί όλη την Ευρωπη. Δεν έχει μόνο Πολωνία.... Έχει και Αγγλία σίγουρα και άλλη μία νομίζω... Απλά η Πολωνία εξυπηρετεί την Ελλάδα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Θα προλάβουμε λέτε το πρωί κατά τις 6 το 128gb? Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Θα προλάβουμε λέτε το πρωί κατά τις 6 το 128gb? Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί δεν βάζεις ξυπνητήρι! Αλλά νομίζω ότι θα γίνει ένας ψιλοχαμος την δευτέρα πρωινή! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Το λευκό θα υπάρχει; Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Θέλω να παραγγείλω 2 απόψε. Συμφέρει να παραγγείλω με priority; Πόσο ποιο γρήγορα έρχονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Γνωρίζουμε τίποτα για SAR; Υποστηρίζει miracast; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Θέλω να παραγγείλω 2 απόψε. Συμφέρει να παραγγείλω με priority; Πόσο ποιο γρήγορα έρχονται; Ένα πάρε να προλάβουμε κι εμείς ένα ;) ;). Ποια θα πάρεις 128gb η 64; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 παιδια με τιμολογιο μπορουμε να αγορασουμε το 3t?Με το 3 παντως τετοια επιλογη δεν υπηρχε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ένα πάρε να προλάβουμε κι εμείς ένα ;) ;). Ποια θα πάρεις 128gb η 64; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχα δεν ειναι και τα 2 δικα μου. Τα 128 μάλλον. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Θέλω να παραγγείλω 2 απόψε. Συμφέρει να παραγγείλω με priority; Πόσο ποιο γρήγορα έρχονται; Θεωρητικα σε μια μερα ερχεται με priority και σε 5 εργασιμες με την ατελη (ground service). Αλλα όλα είναι σχετικα, το ποτε γινονται dispatched προϊοντα από την oneplus είναι θεμα τυχης... Δεν υπαρχει priority pattern στις παραγγελιες... Το λευκο όχι - κατά πως φαινεται, από Δεκεμβρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaskar Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 λέω να κάνω την αλλαγή απο το lenovo vibe z2 pro αξίζει η αλλαγή ήνα περιμένω το one plus 4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 λέω να κάνω την αλλαγή απο το lenovo vibe z2 pro αξίζει η αλλαγή ήνα περιμένω το one plus 4?? Δεν θα χρειαστεί να περιμένεις και πολύ σε 4 μήνες θα είναι στην αγορά το op4.Αφου η εταιρία έκανε την αρχή θα το συνεχίσει και στα επόμενα μοντέλα όποτε περίπου ανα 4-6 μήνες θα βγάζει καινούριο κινητό και φυσικά με την προβλεπόμενη αύξηση τιμής...Ολοι θέλουν να γίνουν σεΐχης στην θέση του σεΐχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Πια ώρα ανοίγουν η παραγγελίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Πια ώρα ανοίγουν η παραγγελίες 2:00 η ώρα Ελλάδος νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Οι παραγγελιες ανοιξαν, και ηδη η πρωτη (η δικη μου δηλαδη) εχει γινει :p Δηλωθεισα αμεση αποστολη, αυριο 29/11. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Το πήρα !!! 64αρι στο καινούργιο χρώμα, αποστολή αναφέρει στις 29/11 και παράδοση στις 6/12 ( όχι priority ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Kαι σε μένα τα ίδια για το 128άρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μεγια μάς πηρα και εγω το 128 με fast έλεγε οτι θα ειναι εδω στις 2 αλα τωρα λέει στις 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts