Jump to content

johnaskar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnaskar

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

johnaskar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας κι εγώ κάτοχος ενως 7 pro 12 gb (μετά από ένα 3t)όλα καλά με το τηλέφωνο απλά μια ερώτηση στον τοίχο facebook τα videos γενικλα δεν παίζουν φταίει κάτι στις ρυθμίσεις
  2. johnaskar

    OnePlus 3T

    παίδες έρώτηση στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα είχε μια επιλογή Εμφάνισης τρέχουσας ταχύτητας δικτίου σε αυτό το τηλέφωνο αυτή η επιλογή υπάρχει και αν ναι που??
  3. johnaskar

    OnePlus 3T

    Σήμερα ήρθε mail ότι ξεκίνησε η αποστολή ενώ αρχικά χρόνο παράδοσης έδινε για 9/1 από παραγγελία που είχε γίνει στις 8/12 για το 128 gb εν αναμονή λοιπόν για παραλαβή! Με ποιά κούριερ συνεργάζετε η oneplus?? Βλέπω από πολλούς που ρουτάρουν τα τηλεφωνά τους θα ήθελα να ρωτήσω κάνωντας αυτό το τηλέφωνο δουλεύει καλύτερα σε κάτι? Ευχαριστώ
  4. διαβάζω κουσούρια στο μήλο και δεν μ αρέσει.......κινητό με 950 ευρώ και μόστρα full απαράδεκτο μου κάνει..........
  5. Έφτασε ο "κόμπος στο χτένι" η επιλογή μεταξύ των δύο ONEPLUS 3T 128GB VS IPHONE 7PLUS 32GB Για πείτε καμία πρόταση :wacko:
  6. έρωτας είναι το εργαλείο να υποστήριζε 4g ......
  7. Καλά ότι το παράτησε η εταιρεία αυτό είναι το μόνο σίγουρο κολήματα δεν είχα και δουλεύει πολύ internet και σε χρήση gps δεν είχα ποτέ παράπονο!Τέλος πάντον για ios φαντάζομαι ούτε κουβέντα!
  8. Καλησπέρα στη παρέα είμαι κάτοχος ενός lenovo vibe z2 pro (του έχω πιεί το αιμά και λειτουργεί τέλια.φτου φτου)αλλά το μικρόβιο της αλλαγής υπάρχει οπότε εδώ παίζει το εύλογο ερώτημα μένουμε android με σκέψη να μην πάρω το oneplus 3t που είναι πολύ δυνατό και να περιμένω το oneplus 4 που αν έχει αυτά τα οποία βλέπω στα διαφορα video πραγνατικά θα είναι πολύ δυνατό!!Από την άλλη παίζει και η αλλαγή σε i phone 7 plus.... Τα φώτα σας να περιμένω το Oneplus 4 τιμή πιστεύω να μην ξεφύγει πολύ και πάει κανένα 700 ευρώ να πάρω το oneplus 3t ή να κάνω την μεγάλη αλλαγή και να πάω σε νέο περιβάλον του i phone?? Eίμουν έτοιμος για xiaomi mi mix (ΈΡΩΤΑΣ) αλλά δεν υποστηρίζει 4 g οπότε.....:cry:
  9. johnaskar

    OnePlus 3T

    λέω να κάνω την αλλαγή απο το lenovo vibe z2 pro αξίζει η αλλαγή ήνα περιμένω το one plus 4??
  10. Ερώτηση????Το πρόγραμμα gps ROUTE 66 (το έχει στο κινητό)δουλεύει χωρίς internet ή θέλει internet???
  11. Το έχω στα χέρια μου αλλά ακόμα λίγα πράγματα σχετικά με φωτογραφία:wacko: αύριο θα έχω μια πλήρη εικόνα από φωτογραφία μέρα και νύχτα αλλά και βίντεο.........αφού έγιναν οι 5 αναβαθμίσεις του..... Σαν πρώτη εικόνα οθόνη όλα τα λεφτά ακούει πολύ καλά και κολλήματα προς το παρόν τπτ μιας και του άνοιγα αρκετές εφαρμογές και παιχνίδια Σαν αρχή είδα τη λειτουργεία της φωτό που τη λέει επαγγελματική λήψη στην ουσία αναγωρίζει κατάσταση περιβάλοντος και ρυθμίζει το φακό ανάλογα........για να δούμε!!!!
  12. Λογικά αύριο θα έρθει στα χέρια μου το εργαλείο:)
  13. Σου έχει βγει καλό το εργαλείο???Παίζει να πάει σε ANDROID 5.0 κάποια στιγμή??
  14. είμαι υπο σκέψη να το πάρω από εδώ http://www.e-lenovo.gr/p.Lenovo-Smartphone-VIBE-Z2-Pro-Gold-6-QHD-IPS-QuadCore-32GB-16MP.1094669.html και να έχω το κεφάλι μου ήρεμο:rolleyes:
  15. Αν χρειαστώ τη βοηθειά σου θα σε κουράσω λίγο!!;)
×
×
  • Create New...