referi Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Σήμερα άλλη μια μικρή αναβάθμιση, η 372 security patch Google. Καμια διαφορα στην διάρκεια ζωής μπαταρίας;αν είναι να μην προχωρήσω στην εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Όλα καλά. Δεν διαπιστώνω πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75951603&postcount=1281 Δηλαδή το καλοκαίρι θα έχουμε oreo....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75951603&postcount=1281 Δηλαδή το καλοκαίρι θα έχουμε oreo....:) Λες;;;λίγο χλωμό το βλέπω παρα την ανακοίνωση;) Αν πάντως την δώσουν η huawei θα πάρει πολλούς πόντους στα μάτια μου καθως δεν πρόκειται για κάποιο από τα ακριβά μοντέλα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Λες;;;λίγο χλωμό το βλέπω παρα την ανακοίνωση;) Αν πάντως την δώσουν η huawei θα πάρει πολλούς πόντους στα μάτια μου καθως δεν πρόκειται για κάποιο από τα ακριβά μοντέλα της. Και εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις,πάντως έχει κυκλοφορήσει επίσημα η ανανεωμένη λίστα και αναδημοσιεύεται με ταχύτητα.... https://gizchina.it/2018/03/honor-lista-dispositivi-emui-8-android-oreo/ Καλόπιστα θα τους πιστέψω.Μαϊο - Ιούνιο θα ξέρουμε...κοντά είναι....:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Και εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις,πάντως έχει κυκλοφορήσει επίσημα η ανανεωμένη λίστα και αναδημοσιεύεται με ταχύτητα.... https://gizchina.it/2018/03/honor-lista-dispositivi-emui-8-android-oreo/ Καλόπιστα θα τους πιστέψω.Μαϊο - Ιούνιο θα ξέρουμε...κοντά είναι....:);) Θα προλάβω η θα το έχω δώσει;έχω βρει το mate 10 lite σε πάρα πολύ καλή τιμή και το σκέφτομαι σοβαρά για αλλαγή.ετσι για να δω και την αναλογία οθόνης την περιβόητη χωρίς να σκάσω μια περιουσία αλλά να έχω και την δυνατότητα εύκολης μεταπώλησης σε περίπτωση που δεν μου κάτσει καλά στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Αν αυτή είναι η επιθυμία σου και είναι και σε συμφέρουσα τιμή προχώρα το για να σου φύγει και η απορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Αν αυτή είναι η επιθυμία σου και είναι και σε συμφέρουσα τιμή προχώρα το για να σου φύγει και η απορία Στο τσακ είμαι.αυτο που με κρατάει είναι το πόσο καλό έχει αποδειχθεί το κινητό μας όλους αυτούς τους μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Αυτό το τσακ το ξέρω καλά και όταν με έπιανε προσπαθούσα να μην με παρασύρει, άντεχα λίγες μέρες πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Δυστυχώς, σήμερα διαπίστωσα πως η συσκευή μου απέκτησε μια μικρή κιτρινίλα (είναι η γνωστή που έχουμε δει σε πόσες συσκευές) στα αριστερά της οθόνης. Αύριο το πρωί το πάω στο service (μιχαλακοπουλου 178 Αθήνα) κι ελπίζω να μην έχω άλλα προβλήματα από μέρους τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pshlos_25 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Την ιδια ακριβως γραμμη ειχα και γω πανω αριστερα στην οθονη. Εστειλα το κινητο στην δ/νση που αναφερεις με δικα τους εξοδα μεταφορας μου αλλαξανε την οθονη δωρεαν και απο τοτε ολα καλα. Δεν νομιζω να εχεις θεμα μαζι τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Παιδιά, μιλάμε έπαθα την πλάκα μου σήμερα! 9.25 το αφήνω στην Μιχαλακοπούλου 178, εξήγησα στην υποδοχή το πρόβλημα και 12.10 δέχομαι μήνυμα πως το κινητό επισκευάστηκε και είναι έτοιμο για παραλαβή!!!!!!! Όντως, αλλάχτηκε η οθόνη και 2 χρόνια εγγύηση για την οθόνη. Απίστευτα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Τέτοια να ακούμε για το service φίλε μου.αχρειαστο να είναι βέβαια αλλά όταν το χρειαζόμαστε να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matiasg4 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ... Αγόρασα το κινητό χθες αλλά δεν μου ήρθε ακόμη καμία αυτόματη ενημέρωση σε αντίθεση με το p10 lite που έχω που έρχονται κανονικά!! Το honor 6x έχει Android 6 emui 4.3.1 ενώ το p10 χθες πήρε την Android 7 emui 5.1.1 και τα 2 είναι αγορασμένα από το eshop Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ θα είμαι υπόχρεος αν με βοηθήσει κάποιος! Edited April 4, 2018 by matiasg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Καλημέρα παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ... Αγόρασα το κινητό χθες αλλά δεν μου ήρθε ακόμη καμία αυτόματη ενημέρωση σε αντίθεση με το p10 lite που έχω που έρχονται κανονικά!! Το honor 6x έχει Android 6 emui 4.3.1 ενώ το p10 χθες πήρε την Android 7 emui 5.1.1 και τα 2 είναι αγορασμένα από το eshop Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ θα είμαι υπόχρεος αν με βοηθήσει κάποιος! Βάλε sim μέσα και μετά δες ξανά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Η τελευταία του honor 6x είναι η 5.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matiasg4 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Θα δοκιμάσω με sim δεν το σκέφτηκα ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matiasg4 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Θα δοκιμάσω με sim δεν το σκέφτηκα ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ πολύ πέρασα την sim και μου ήρθαν όλες οι ενημερώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Έχω παρατηρήσει τώρα τελευταία σε άσχετες φορές όταν αλλάζει η ώρα, χτυπάει σαν ψηφιακό ρολόι χεριού. Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Επειδή δεν το κάνει συνέχεια προσπαθώ να συσχετισω τι μπορεί να φταίει... Καμμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Όποιος έχει να προτείνει μια θήκη για το νεοαποκτηθέν κινητό της γυναίκας μου, τύπου flip αλλά με σκληρό "κάτω μέρος" (Όχι τύπου σιλικόνη ή μαλακό-εύκαμπτο πλαστικό) θα του ήμουν υπόχρεος. Δυστυχώς δεν θέλει την αυθεντική, γιατί δεν της αρέσει η διαφάνεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Όποιος έχει να προτείνει μια θήκη για το νεοαποκτηθέν κινητό της γυναίκας μου, τύπου flip αλλά με σκληρό "κάτω μέρος" (Όχι τύπου σιλικόνη ή μαλακό-εύκαμπτο πλαστικό) θα του ήμουν υπόχρεος. Δυστυχώς δεν θέλει την αυθεντική, γιατί δεν της αρέσει η διαφάνεια.... Εχω πάρει για την γυναίκα μου αυτήν και είναι πολυ ευχαριστημένη....Πολυ καλή ποιότητα και αντοχής https://www.ebay.com/itm/FLIP-PROTECTION-CASE-FOR-HUAWEI-HONOR-6X-GR5-2017-MATE-9-LITE-COVER-CASE-/292079143278?var=&hash=item0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχει μαγνήτη και κλείνει η θήκη; Δυστυχώς, δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως από το εν λόγω μαγαζί έχω αγοράσει θήκη για ένα mediapad t3 και το μαγαζί είναι πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχει μαγνήτη και κλείνει η θήκη; Δυστυχώς, δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως από το εν λόγω μαγαζί έχω αγοράσει θήκη για ένα mediapad t3 και το μαγαζί είναι πολύ καλό! Ναί έχει μαγνήτη.. Γενικά οι θηκες της Kwmobile είναι πολυ καλές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Σήμερα με λύπη διαπίστωσα πως πάνω δεξιά στην οθόνη από το άνοιγμα της εφαρμογής messenger έμεινε ως αποτύπωμα ο κύκλος που μας δείχνει με ποιο πρόσωπο μιλάμε.γνωριζετε αν το καλύπτει η εγγύηση ή την πάτησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Σήμερα με λύπη διαπίστωσα πως πάνω δεξιά στην οθόνη από το άνοιγμα της εφαρμογής messenger έμεινε ως αποτύπωμα ο κύκλος που μας δείχνει με ποιο πρόσωπο μιλάμε.γνωριζετε αν το καλύπτει η εγγύηση ή την πάτησα; Τελικά με μια επανεκκίνηση έστρωσε η οθόνη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts